- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok!
Nem vagyok túl aktiv fórumozó(mint láthatjátok), de próbálom figyelemmel követni a fórumotokat, remélem tudtok segíteni, nagy baj esett meg velem!
Eltört a videókarim hűtője. Képet itt láttok: http://2.ii.gl/q7rWUe.png
Természetesen mint már magatok is rájöttetek egy Ati HD 6950 2 GB videókariról van szó.
Mivel már nem garanciális(meg egyébként is, én törtem el...) szeretném tudakolni tőletek, mi legyen a teendő. Vegyek rá egy teljesen újat? Így karácsony táján elég súlyos érvágás lenne számomra egy ilyen kiadás(ha egyáltalán lehet kapni) én vmi olcsóbb megoldásra gondolok, hogy rárakok valamilyen úton módon egy másik hűtőt amit már pár ezer forintért kapni lehet... Ismerek olyat akivel összedugva a fejünket tudunk mechanikai megoldásokat végrehajtani, de az ötletelésben nem vagyunk otthon, szóval remélem ti kitudtok segiteni! Biztos van vki akinek van tapasztalata ilyen témában.
előre is nagyon köszönöm segitségeteket
Üdv,
Vismajor
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest