Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
fcc
aktív tag
Helló!
Lenovo IdeaPad Slim 5 16IAH8-nél eltünt a touchpad az eszközkezelőből. Csak egérrel tudom használni. Hogy tudnám vele felismertetni megint. Drivert próbáltam de nem lett jó. W11. -
movax
őstag
válasz
kw3v865 #50993 üzenetére
Az áramerősség nem gond, a gép csak annyit vesz fel, amennyire szüksége van. A feszültség a fontos. Bár 0,5 volt pluszban valszeg nem okozna gondot, elvileg van esély rá, hogy igen. Én úgy használnám, hogy kikapcsolt állapotban feltölteném a gép akksiját, majd arról menne, amíg a lemerüléshez közel kerül, aztán megint feltölteném kikapcsolt állapotban. Ha a töltésvezérlés megengedi, és nincs lekorlátozva. És persze ha a polaritás ugyanaz.
-
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
Adott egy HP EliteBook 8470p notebook, aminek elhagytam a gyári tápegységét (19V, 4.74A, 90W). Vagyis megvan, de elfelejtettem magamnal hozni.
A kérdésem az, hogy egy Dell táppal, ami 19.5V-os és 6A-nél nagyobb áramerősségű, és fizikailag rá lehet dugni, lehet-e használni? Kb. egy hétig kellene, nem akarok ezért venni még egyet. Nem lesz-e tőle baja a gépemnek? Vagyis túlmelegedés vagy ilyesmi a nagyobb feszültség és áramerősség miatt? -
Dinomano
őstag
Sziasztok!
Acer laptop tulajdonos vagyok (i7, GT1050). Terhelés alatt 86-87 celsius körül van a GPU hőmérséklete. Ez oké üzemi hőmérséklet, vagy magas?Ugyanehhez a laptophoz kapcsolódóan: Jelenleg két 240 gigás SSD van a gépben. Helyhiány miatt az egyiket cserélném egy 1 terrás HDD-re. Jó ötlet ez szerintetek, vagy érezni fogom nagyon a HDD kisebb olvasási sebességét? (Netre, játékra van a gép.)
-
INMOTEP
őstag
Sziasztok , volna 2 notebookom .Egy Dell Latitude XT3 és egy HP envy 17 1190eg gèp .Ezek közül melyikbe lehet tenni m2 es belső ssd t ??
-
sirály69
őstag
Gamer noti kijelző tisztítását hogyan szoktátok megoldani?
-
leweegee
aktív tag
válasz
spleenszuru #50982 üzenetére
Utángyártott nem opció?
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
A barátom kapott egy laptopot ingyen, de töltő nincs hozzá.
Olyan jellegű kérdésem lenne, hogy milyen - akár más márkájú - töltővel lehetne tölteni a laptopot, gond nélkül (ha egyáltalán lehet ilyet)?
Panasonic CF-53, 15,6 V.
Bármilyen univerzális megoldás jó lehet, csak "munkás" gép lenne.
Köszönöm előre is.
-
Louro
őstag
Pár napja kérdeztem, most videót is mellékeltem. (Fogfájósaknak óvatosan a hanggal, bár az a lényeg.)
Adott egy Lenovo Legion 16IRH8 laptop, amit, ha töltőre dugok, akkor fura hangot hallat. Nem a ventilátorok felöl érkezik, hanem középről hallani. SSD van benne, HDD nincs. Szóval kicsit patthelyzetben vagyok
Vagy egy pasztázás megoldhatja ezt? Bár gyanítom nem, mert csak töltőre dugva adja ezt a hangot :/
-
zoltanz
nagyúr
Notiba ha rendelek Ali-ról Ddr3 memóriát menni fog, nem válogatósak?
Asztali gépben nem mennek csak a régi Ddr3 Ramok, megjártam.
Köszi! -
Louro
őstag
Sziasztok!
Adott egy Lenovo Legion 16IRX9 laptop. Amikor töltőre dugom, akkor 5-10 mp-ig berregő hangot hallani az egyik ventilátor felöl. A fedlapot leszedtem és újra rádugva hallani a hangot, de látványosan nem is akarja megmozgatni a ventilátorokat. (A másikat sem.) Van aggódnivaló vagy mi lehet az oka? Nem túl megnyugtató. Sajnos felújítás miatt most gyakran van töltőről leszedve, rádugva.
-
Macka
veterán
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy bekapcsolatam ma a gépet, és a touchpad jobb és bal gombjaira semmi reakció nincsen. A kurzort tudom mozgatni, de kattintani egyik oldali gombbal sem tudok.
Kötöttem rá USB egeret, ott is ugyanez a helyzet.
Újra is indítottam, de akkor sincs változás.Előre is köszi.
-
frizso
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Valaki még emlékszik esetleg arra, hogy a HP Compaq 8710p notinál mit jelent az a jelenség, hogy:
tápkábelt csatlakoztatod a laptop beindul (kép nincs, a venti maxon pörög), HDD jelző sárgán világít és a power led meg zölden mindeközben a töltés jelző 7 sárga villogása után leáll a gép. Ezt követően újrainul és kezdi előről a végtelenségig...
A gépet ma telepítettem újra és minden rendben működött. Lement alvó állapotba és pár óra múlva meg ezt a jelenséget produkálta.
Akksiról indítva csak annyi a különbség, hogy nem indul újra, de minden más azonos.
Mi lehet a gond?
Meghalt? isten nyugosztalja a nagykorú gépem!Valakinek valami ötlet?
Köszönöm!
ui.: memókat cseréltem, a cmos batteryt lehúztam (cserélni nem tudom jelenleg), power button 60sec kisütést próbáltam akku nélkül, kivettem mindent a gépből (memó, SSD) és akkor is ezt csinálta. Neten néztem, de hasonló hibát sehol sem említenek.
-
ricsip
addikt
válasz
teptep #50965 üzenetére
20V 3,25A-ig (azaz 65W DC teljesítményig) nagyjából minden USB kábelen megy a Power Delivery. Fölötte kell tényleg minőségi kábel + csip a kábelbe
A laptopok pedig ált. 20V-ot várnak, tehát azt egy 5V 100A-es powerbank se fogja tölteni (még ha létezne is olyan, mint ahogy nincsen).
-
apollo12
veterán
Helo lenne egy Dell laptop amibe HDD -> SSD re cserélném, win 10 aktiválást hogy tudnám át tenni ?
-
Sam8705
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Asus T3300k Vivobook melyen olyan probléma lépett fel Windows 11 alatt, hogy a hangerőt folyamatosan magától maximumra veszi fel és nem lehet se levenni, se némítani, mert egyből visszaveszi. Több driver-el is próbáltam, de a helyzet ugyan az. Volt, hogy driver eltávolítás és újraindítás után helyreállt, de a következő újraindítás után ismét ugyan azt a hibát produkálta. Próbáltam egy-két beállítást amit külföldi oldalakon ajánlottak, de egyik sem segített, valahol olyat is írtak, hogy ezt windows frissítés okozza. Az összes driver a legfrissebb, bios frissítéssel együtt. Valaki esetleg találkozott már ilyennel, esetleg tud rá valami megoldást?
-
flash-
veterán
sziasztok!
az miért van hogy windows desktop alatt(böngészés,vagy akár csak bezárt böngészővel is) fel le kapcsolgat a hűtés 1 vagy fél másodpercenként(legalábbis hallom nem hallom a ventit és ezt váltakozik gyorsan). van hogy ezt sokáig csinálja de előfordul hogy 1-2 perc után már nem kapcsol le ilyenkor már járva marad a hűtés halk de hallható módban.
(Lenovo Loq15) -
teptep
senior tag
válasz
Alfalaca #50963 üzenetére
Első körben adatok kellenének. A Lenovo specifikációi nagyon jól vannak dokumentálva, de tudni kellene a laptop pontos modelszámát. Például: [83GS006MHV]. Vagy legalább a pontos(!) típus kódját. Például: [LOQ 15IAX9]. Igaz úgy látom, hogy mindegyik LOQ közel azonosan tölthető:
1x USB-C (USB 10Gbps / USB 3.2 Gen 2), with Lenovo PD 140W and DisplayPort 1.4
Nyilván nem várható el a PowerBanktól, hogy 140, vagy a PD szabványnak megfelelő 100W töltési teljesítményt biztosítani tudja. Az sajnos nincs megadva, hogy mi az a legkisebb töltési teljesítmény, amit a LOQ még elfogad? A 20V, 3.25A 65W töltés még biztosan támogatott, de például az 5V 2A 10W már kétséges. Tehát kellene a PowerBanknak is a pontos típusa, hogy a specifikációk szerint támogatja-e a laptopok PD töltését, és azt milyen teljesítménnyel?
Erre is egy példa: [20,000mAh capacity, 65W max. output]. Ez a 65W természetesen kevés a dGPU kihajtásához, de egy közepes sebességű töltéshez, és közben például Internetezni elegendő. Ilyenkor természetesen célszerű a grafikus kártyát kikapcsolni, hogy a kisebb fogyasztású integrált GPU üzemeljen.
No meg az is szükséges, hogy milyen USB kábelt használsz? Például ha a fiókból kiveszed a bluetooth fülhallgató 2 vezetékes USB töltőkábelét, azzal tuti nem fog tölteni semmit. A PowerBanknak van valami gyári tartozék [kábele]? -
Alfalaca
csendes tag
Üdv
Adott egy Lenovo loq15ax9. Ma ki akartam próbálni a töltést usb-c keresztül. A töltő messze volt, a powerbank pedig közel. Viszont nem kezdte el a töltést. Be kell kapcsolni valamit ? Lehet én vagyok béna ez az első laptopom ami elvileg tölthető usb porton keresztül. Hardver vagy user error ? -
Inhouse
őstag
válasz
Inhouse #50960 üzenetére
Szerintem ez alaplapos, vagy golyózásos lesz.
Windows login képernyő, megfogom pl. bal oldalol egy kézzel és megemelem. Tehát minimális feszítés, lefagy.
BIOS-ban billentyűzhetek, hogy közben így tartom, minden oké. Aztán az egérmutatóval rákattintok az Exit-re és ott megáll.
Új feature, hogy Windows login képernyő, egyetlen G bill leütés, a kép zavaros lesz egy pillanatra, némileg szétesik, aztán kitisztul, és le van fagyva. -
Inhouse
őstag
válasz
Pyttawrx #50959 üzenetére
Köszi. Ezeket is kipróbálom.
Hosssszu #50958:
Ez nem tudom hogyan kivitelezhető, ez nem az a fajta, ahol még egy elkülönülő rész a billentyűzet. -
Hosssszu
őstag
-
Inhouse
őstag
Sziasztok!
Dell Latitude 7490
i5-8350U, 8GB RAM, Dahua C900 500GB M.2 NVMe, Win11 Pro x64 24H2Elkezdett hülyéskedni a lányom laptopja. Nem ejtette le, nem önött rá semmit. Hónapok óta használja, nem volt vele gond. Tegnap az egyetemen nem bírt bejelentkezni, lefagyott. Ezután már nem igazán tudta működésre bírni, volt kék halál, fekete kép és laptop jobb alsó sarkában villogó LED (2 sárga 4 fehér), fekete alapon F1 az újraindításra+F2, stb..., vagy van DELL logó, vagy nincs... Otthon felrakta töltőre, de ugyanez, illetve ha véletlenül bebootol, akkor a bejelentkező képernyőn a jelszó bepötyögése közben fagy meg, van, hogy az első karakterre. Nem volt lemerülve, az akkuja nagyon jó, a töltő is jó.
Hazajött elhozta, leraktam bekapcsolás, beléptem a BIOS-ba, végignéztem, semmi gond nem látszik, nem csinált hülyeséget. Újraindítás, hagytam bootolni, hátha, be is jött a Windows, de bejelentkezésnél lefagyás. Kérdezi, hogy a billentyűzet rossz? Á, mondom, biztosan nem. Nézd, mutatom... elindítottam a kisegítő lehetőségek között a képernyő billentyűzetet és tapipaddal bejelentkeztem simán.Teljesen jól működött egy darabig, aztán egy hálózati megosztásnál akartam beírni a jelszót (újra a saját billentyűzetén), hogy lementsem az adatait, megint fagyás. Nagy nehezen, sokadik próbálkozásra megint elindult, újra képernyő bill és amíg azt használom tokéletes. Rádugtam egy USB bill-t, azzal is.
A HDsentinel szerint az SSD 100%/100%, 45C.
Mi a fene lehet ez? -
iFriend77
csendes tag
Szervusztok!
Van rá mód túlmerűlt akkumulátort életre kelteni, "bebikázni"?
-
Karcub
senior tag
válasz
Karcub #50950 üzenetére
Sikerült. Cmd-t meg kellett nyitni mikor a telepítéskor az internet hozzáférést kell kiválasztani, beírni egy sort aztán újra indul a gép, újra el kell eddig nyomkodni, ahol hálózatot kell választani aztán ott lesz egy olyan opció hogy “nincs internetem” aztán megy tovább a telepítő.
-
Ádyka
őstag
Sziasztok,
Adott egy lenovo ideapad 5.
Van rajta type C port, ami tölti is a telót.
Ez fordítva is működik a megfelelő töltőfejjel? Vagyis tudom tölteni a laptopot?
Köszönöm. -
-
teptep
senior tag
válasz
Karcub #50943 üzenetére
Ez attól függ, hogyan aktiváltad eredetileg a Windowst? Ha hardvehez volt kapcsolva az aktiválás és utólag kapcsoltad a fiókhoz, akkor a hardveres licenc is megmaradt, és amint kiengeded a netre, automatikusan aktiválja magát. Ha nem, akkor aktiválatlan marad. De ekkor sincs baj! Bejelentkezel a Microsoft fiókodba és akkor tuti aktiválja magát.
Tehát telepítsd nyugodtan helyi fiókkal, és ha nem aktiválódik automatikusan, akkor bejelentkezel a fiókodba. -
teptep
senior tag
válasz
Karcub #50939 üzenetére
A Win11 telepítőt ISO formátumban letöltöd, és a [Rufus] alkalmazással pendrive-ra kiírod. Indításkor a megfelelő [opciót bepipálod]. Neked például most a 2. opciót kell bejelölnöd, és telepítés közben egy helyi fiókot beállítani. (De én vacakolok vele, mindent be szoktam pipázni.)
-
Karcub
senior tag
Üdv. Az lenne a kérdésem, mikor újratelepítem a gépet akkor hogyan tudom úgy használni hogy nem lépek be Microsoft fiókba?
-
flash-
veterán
sziasztok!
azt hogy kell beállitani hogy ha megnyomom a kikapcs gombot megkérdezze hogy mit akarok(leállitás,stb)?
-
Spec
őstag
válasz
Roland861010 #50931 üzenetére
Kb. fél perc guglizás után az MSI hivatalos gyártói oldalán ott az egyértelmű válasz.
I/O Ports1x Type-C (USB3.2 Gen1 / DisplayPort™)
3x Type-A USB3.2 Gen1
1x HDMI™ (4K @ 30Hz)
Ez a táblázat is tartalmazza:
Vagyis Full HD-ban 120 Hz, 4k-ban 30 Hz a támogatott képfrissítés a HDMI porton. -
Roland861010
veterán
Sziasztok!
Van egy MSI Thin GF63 12VF-263FR laptop elképzelhető, hogy csak HDMI 1.4-et tud?Van rajta Type-C de arról sem találtam semmi pontos infót mit is tud pontosan...
A jelenlegi TV 4k60Hz-et -ír támogatott felbontásnak vagy 120Hz-et 1440P-ben ha rá van kötve a laptop.
Viszont az új tv már tudja a 4k144Hz-et natívban. -
teptep
senior tag
A [Combo] azt jelenti, hogy mehet bele M.2 SATA és NVMe PCIe Gen3 SSD is.
Természetesen Gen4 SSD is mehet bele, de csak Gen3 sebességgel fog működni.
A [Kingston NV3 1TB PCIe 4.0] SSD sebessége 4000 MBps írás, és 6000 MBps olvasás.
Az MSI GF63 laptopban ez 3500/3500 MBps sebességekkel fog működni. -
Till@
aktív tag
Sziasztok !
Van egy MSI GF63 Thin 9SC, i5-ös gép a családban.
Szeretnék benne SSD-t cserélni nagyobbra, de elbizonytalanodtam.
A spec ezt írja : 1x M.2 SSD Combo slot (NVMe PCIe Gen3 / SATA)Kingston 1000GB M.2 NVMe 2280 PCIe 4.0 NV3 működni fog benne ?
-
Spec
őstag
válasz
Karcub #50927 üzenetére
Ha sokat veszel vissza, akkor instabillá válik a gép működése, és terhelés alatt kifagyhat. Azon kívül, hogy újraindul a géped, nagy probléma nem igazán lehet belőle. Ha fagyogat, feljebb viszed, és újra próbálod.
Kezd el fokozatosan mondjuk 50-60 mVolttal, és 100-150 mVoltig simán le lehet menni. Van aki 2-300 mVoltot is leszed, és még úgy is stabil marad a proci. Én ennyit mondjuk már nem javaslok. Okosan csinálva, egyébként összességében még jót is tesz a proci élettartamának, mert alacsonyabb hőfokon, kisebb hőfok ingadozással megy. -
Spec
őstag
válasz
Karcub #50924 üzenetére
Nem egy ördöngösség. Van a neten csomó tutorial. Keress rá, és nézz meg párat, és menni fog. Itt van pl. ez is: https://www.youtube.com/watch?v=8OKF1zLyM3g
A lényeg, hogy csak szép fokozatosan, apránként vedd vissza az értékeket, ez főleg az alulfeszelésre igaz. -
Spec
őstag
Nem reagált senki a kérdésemre, úgyhogy magamtól berendeltem Aliról egy elsőre jónak tűnő Ugreen KVM switchet. Meg is érkezett, tegnap össze is dugtuk, és jelentem tökéletesen működik. Nincs input lag gamingnél se, HDMI, bill., egér, minden működött elsőre, szépen megy a váltás is, nem veszek észre semmi problémát. A csomagban van maga a switch, 2 db HDMI kábel, 2 db USB kábel, és a switch távkapcsolója. Nem igényel külső tápot se, az USB-ről veszi fel a szükséges delejt. Nagyon frappáns kis kütyü, tudom ajánlani ha valaki hasonló problémára keres megoldást. Vannak olcsóbb megoldások is, de ez kifejezetten minőséginek tűnik.
-
Spec
őstag
válasz
Karcub #50922 üzenetére
A szellőzésen is sok múlik. Ventit is kipucoltad? Ha az tele van szöszmővel, akkor hiába pasztázol, nem tudja kifújni a meleget. A venti fordulatszámokat is ellnőrízd, hogy egyáltalán pörög-e rendesen.
Én megpróbálnám ThrottleStop-al kicsit alulfeszelni, meg visszavenni a frekvenciákból, főleg a turbó szorzókból. Laptopon csodákat lehet vele művelni. Nekünk egy Intel Core i7-8850H forrófejűsködött egy Acer Predator 300 laptopban, folyamatosan 90-100 fokon nyomta terhelés alatt, süvített a szellőzés mint egy sugárhajtómű. ThrottleStop-al sikerült levinni a hőfokot úgy, hogy nem nagyon megy 80 fok fölé érdemi teljesítmény csökkenés nélkül. -
peet05
aktív tag
válasz
Repsol600 #50919 üzenetére
Ezeket is megpróbálhatod még:
tápkábel kihúz a gépből - akkut lehúzod - bekapcs gombot 60mp-ig nyomva tartod - akkut visszacsatolod (megpróbálhatod akku visszacsatolás nélkül is) - tápkábel bedug - próbatápkábel kihúz - akku lehúz - CMOS lehúz - 2 perc várakozás, közben 1 percig nyomva tartod a bekapcs gombot - minden vissza - próba
-
flash-
veterán
hogy a viharba kell windows 11-et telepíteni a notebookra? (korábban ilyen fszsággal én még nem találkoztam pedig win 3.1-nél kezdtem, nem most)
na vettem egy új lenovo notebookot Lenovo LOQ 15IAX9.
elinditottam a win telepitését. fel is ment ujraindult. már telepités közben is fura volt hogy nincs touchpad(biosban van) na mindegy , már a vége fele jár de bejött egy képernyő hogy kell neki a wlan driver. letöltöttem másik gépen, rajtam nem fogsz ki, na de nem lehet a wlan telepítőt tallózni nem lát exe fájlkoat.semmit csak mappákat. ezek normálisak?? enélkül hogy a rossebbe fejezzem be a telepítést? és miért nincs touchpad? wtf...
gondolom inf-el kellene telepiteni de azt meg honnan tudjam melyik való hozzá ha nem írja? -
nFlex
tag
Üdv srácok.
Adott egy Asus Tuf Gaming FX505DT.Külső kijelzővel használom.Wake On lan tökéletesen működik de kb csak 6 órán keresztül.Utána kénytelen vagyok kézzel indítani! Van valami ötletetek miért van ez? -
Hunwar
csendes tag
Win 11 van rajta.Vissza állítottam egy Gyári alap beállításra,mindent előről frissítetem telepítettem,de érdemben semmilyen változást nem tapasztaltam.
Nyilván a konstrukció sem az igazi,a tervezése,meg hogy laptop,de talán vannak lehetnek valami trükkök,amivel lehet javítani a helyzeten. -
Hunwar
csendes tag
Üdvözletem!
Remélem jó topikba írok,és teszem fel a kérdésem.
Lenne egy régebbi Acer 3 14"-es noti,Ryzen5 3500U+Vega 8 konfigurációval szerelve.
A gond,probléma a következő lenne,nagyon melegszik.Újra van pasztázva,portalanítva,de még így is nagyon hamar elérni azt a 80-90 c lélektani határt.
Amikor ez megtörténik,akkor minden órajelet csökkent,a legújjab BIOS van rajta.
Próbálgattam utána olvasgatni,több helyen is,kevesebb sikerrel.
Esetleg van valaki,aki ismer valami módszert/trükköt hogyan lehet kiküszöbölni,megoldani ezt a jelenséget?
(Vagy esetleg ezt a kérdést tegyem fel Acer vagy AMD topikban?)
Előre is köszönöm a válaszokat. -
peet05
aktív tag
válasz
Karcub #50909 üzenetére
Szia!
Játék közben meg kellene nézni a hőmérsékleteket, pl. HWInfo-val (monitorozni is tudod, illetve file-ba lementve is, így tevékenység után kényelmesen visszanézhető)
A takarítás az egy dolog, de egy idő után már kell pasztázni is - ezt inkább bízd szakemberre, ha nem vagy biztos a dolgodban - KillHates-t keresd fel, biztosan tud segíteni, többünknek is Ő csinálta már a notebook-ot.
-
Teece
csendes tag
Ha egy gepre van gyartoi garancia, amit az gyarto honlapjan sorozatszam alapjan lehet ellenorizni is, de a szamla nincs meg, az akkor is ervenyes?
Koszi -
Karcub
senior tag
sziasztok. Adott egy Asus TUF Gaming F15 FX506 (FX506LU-HN107T) laptop és az lenne a problémám vele, hogy játszok rajta kb 10-15 percet és kikapcsol. Mindegy milyen játék, az a lényeg kikapcsol egy kis idő után, normál használat mellett(youtube,netezés stb..) pedig nem. Ki lett takarítva és ugyan úgy kikapcsol.
valakinek valami ötlet?
-
Hosssszu
őstag
válasz
thotzoltan #50906 üzenetére
Szia!
Ha van Pro termékkulcsod, akkor elég ha beírod a "termékkulcs módosítása" helyre. Ha elfogadta, lesz egy kis frissítés, újraindítás és kész van. (nem kell újratelepíteni) -
thotzoltan
tag
Sziasztok! Van egy Lenovo ideapad Flex 5 laptopom,és szeretnék Windows 11 prof-ot telepíteni rá a Home helyett..de csak a Home változatot telepíti a Lenovo által előre létrehozott partícióról,nem tudok másik opprendszert rá telepíteni..mit rontok el,mi a megoldás? Microsoft creatorral készítettem a telepítőt..lehet,hogy a Rufus kellett volna?
-
Sziasztok!
Nem ide tartozik, de nem találok a neten választ, mohu honlapja nem segít sajnos. Használt laptop akkumlátort hol lehet leadni Pesten? Pláne, ha púpos?
Előre is köszönöm!
-
válasz
Repsol600 #50901 üzenetére
Szia. Több eset volt, hogy elkezdtem bontani, és pl csupaszon (ram, háttèrtár, ODD(ha van), lcd kábel, akksi… stb nélkül indítom el. Persze úgy nem lesz kép, de ha van változás az eddigi jelenségben, akkor lehet tovább visszaépíteni. Ki is adta, hogy épp mi volt a hiba. A másik a BIOS hiba volt. A legrosszabb pedig a lap hiba.
-
Repsol600
addikt
Van nálam egy Lenovo Legion 5 laptop ami nem kapcsol be. Power gomb csak felvillan kb 1 másodpercre és ennyit csinál. Mi lehet vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 1 / 2
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ROG Strix G16 G614JVR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest