Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sefter
veterán
sziasztok!
4-5 éve almás notebookot használok, most lett csere érett.
A véleményetekre lennék kíváncsi Snapdragonos notikkal kapcsolatban.
Mennyire bővíthetőek(ram/ssd igazából ez vonzana benne..
)
Mennyire kompatibilisek a szoftverek velük?
Videó vágás/képszerkesztés, irodai munka az elsődleges cél.
Vagy jobban járok egy igényeimnek megfelelően paraméterezett M4-el -
teptep
senior tag
Eszközkezelőben keresd meg a Touchpad vagy érintőpárna driverét. Vagy az egér és mutatóeszközök között, vagy a HID eszközök között. Nézd meg az illesztőprogram gyártóját, dátumát és verzióját. Mióta jelentkeik a hiba? A windows update frissítési előzményekben nem látszik az adott driver frissítése? Ha igen, akkor az eszközkezelőben vissza lehet állni az előző verzióra. Vagy el is lehet távolítani az eszközt teljesen, a driverével együtt. Újraindítás után majd visszatelepíti. Az illesztőprogram gyártójánál is lehet keresni újabb verziót. Ezeken kívül még 2 dolgot próbálnék meg:
1.) Feltenni a 2025.07.09 BIOS verziót (N9CN31WW) és utána windows update.
2.) Letölteni a Hirens BootCD Live Win11 PE rendszert ISO formátumban.
Kiírni Rufussal pendrive-ra és bootolni róla. Ha ott jól működik, akkor a hardver jó, a windows-ban kell keresgélni. Mi is a windows verziója? Win11 24H2? -
Sobod87
tag
Sziasztok!
Van egy - a munkáltatómtól vásárolt - Lenovo Thinkpad T470 laptop-on, ahol pár napja elment a fizikai billentyűzet...az FN+parancsokat felismeri...de semmi mást...azóta egy bluetooth-os billenytű+eger kombóval megyek.
Próbáltam újratelepíteni, javítani...akármi...de nem sikerült, van valakinek valamilyen ötlet, tapasztlat?
Kösznönöm! -
thomasa
senior tag
Sziasztok!
Külső display problémám van.Kis segítséget szeretnék kérni. Adott egy asus notebook 960m vga-val win10 és egy hdmi csatlakozója amire szeretnék egy 3440x1440 kiterjesztett monitort kötni. A gond az, hogy 25xx x1440-nél nagyobbat nem ajánl fel a beállításokban. Így ugye nyomott a kép is. Nvidia driver/win10 legfrissebb. Kábel Hdmi 1.4-es (állitolag) volt valakinek hasonló esete? A notin van még egy mini display port, azt nem próbáltam kábel hiányában. Köszönöm.
-
teptep
senior tag
válasz
Graphics #51307 üzenetére
Minden bekapcsoláskor végrehajtandó szinkronizálásra a [sodum.org] lapjáról letölthető [Update Time v1.3] alkalmazást használom. Nyílván azért készítette az alkotója, mert Ő sem bízott a windows bizonytalan időszinkron szolgáltatásában. Ki kell csomizni valahová, és klikkelni vbs scriptre. Legalul be kell jelölni, hogy regisztrálja magát egy automatikusan induló szolgáltatásnak. Ekkor az exe fájlt bemásolja a Program Files mappába, és minden bekapcsoláskor szinkronizálja a pontos időt. Utána leállítja a szolgáltatást és nem foglal további erőforrásokat. Ha nincs Internet, akkor megvárja. Ha sikertelen a szerver kapcsolat, akkor másik címen próbálkozik.
Soron kívüli szinkronizálás az UpdateTime_x64.exe indításával kezdeményezhető. A feladatütemezővel beállítható, hogy például alvás után is szinkronizáljon:
Indítás: Eseménynél
Beállítások: Alapvető
Napló: Rendszer
Forrás: Kernel-Power
Eseményazonosító: 107 (A rendszer visszatért alvó állapotból.)
Az általános lapon be kell jelölni, hogy "Futtatás a legmagasabb jogosultságszinten." -
Graphics
Jómunkásember
válasz
donjohnson #51302 üzenetére
NA tegnap estéig volt jó a dolog úgy néz ki a nist-re állítva.
Azt már legalább be tudtam állítani, hogy minden indításkor csináljon egy sync-et, de lehet csinálok rá egy másik taskot akkor, más ötletem már nincs
-
stigma
addikt
válasz
#51303 üzenetére
Hi, AX-es szerintem elég lesz nekem, 11-kor álltam neki ma ,szétszedni a gépet, bocsi a sötét képért: [kép]
S/N: Intel 8265NGWAmit linkeltél köszi szépen, de akkor részemről melyik lenne az ideális amit vehetnék a gépbe?
Wifi 7-es jól hangzik, de nem tudom mi az ami ajánlott részedről (lábkiosztást passzlom), Wifi 6E is nekem felülülés, mert Intel AX201-es amit nár linkeltek, az biztos jól muzsikálna a laptopba.Válaszodat előre is köszi.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
donjohnson #51302 üzenetére
Köszi, megnézem, valóban ez is gond lehet.
De érdekes amúgy, mert gombnyomásra ott szinkronizált, de úgy látom ez létező probléma.
-
donjohnson
addikt
válasz
Graphics #51301 üzenetére
a time.windows.com már nem megy szerintem win7-en.
állítsd át time.nist.gov-ra vagy time.google.com-ra a Vezérlőpultban. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
Pyttawrx #51300 üzenetére
Még ránézek, most lehúztam áramról, kíváncsi vagyok így elfelejti-e az időt.
Szerk.: Maradt a kikapcsoláskori idő. De ha nincs net sem kéne elfelejtenie
Létrehozhatom a feladatütemezőben, hogy minden bejelentkezéskor csinálja meg, csak nem tudom meddig lesz sikeres a dolog..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elektromos cigaretta 🔞
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ROG Strix G16 G614JVR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest