- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Fire TV stick/box
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SeniorTilla #44550 üzenetére
Értem a 300 lóerős autós analógiát, de itt kimondottan a minél nagyobb működési idő lesz a lényeg. Tudom, tudom, akkor miért lett ilyen laptop véve. Azért, mert az igényeket más nem elégítette ki. Nem volt választék. Ezt mondtam a "Milyen notebookot vegyek" fórumban is.
Amúgy vissza lett állítva a 144Hz a kijelzőnél. Elolvasva fórumokat, külföldi hozzászólásokat, egyéb cikkeket a témában, plusz helyileg is tesztelgettem, hogy rakosgattam a két frekvencia között és úgy áramfelvételek, terheléseket (procin, vga-n pl) mérve, illetve a kijelző hosszútávú lehetséges amortizálódását figyelembe véve úgy döntöttem -tünk (Édesapámé a gép), hogy nincs értelme az alacsonyabb frekvenciának, a szemének is jobb a 144Hz, ha játszik, ha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple MacBook
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Getac S410 (G4) - 14" FHD, Core i5-1145G7, 32GB, 1TB SSD, Microsoft Windows 11 Professional
- GETAC S410 GEN3 i5 8365U 32GB 1TB SSD 14'' FHD W11
- ThinkPad T490 14" FHD IPS érintő i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Getac S410 robusztus laptop 16GB RAM 1TB SSD Windows 10 Pro
- MacBook Pro 13A2251 EMC3348 27% 13.3" Retina IPS i5-1038NG7 Iris Plus 16GB 500GB ujjolv gar
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest