Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SeniorTilla #44550 üzenetére
Értem a 300 lóerős autós analógiát, de itt kimondottan a minél nagyobb működési idő lesz a lényeg. Tudom, tudom, akkor miért lett ilyen laptop véve. Azért, mert az igényeket más nem elégítette ki. Nem volt választék. Ezt mondtam a "Milyen notebookot vegyek" fórumban is.
Amúgy vissza lett állítva a 144Hz a kijelzőnél. Elolvasva fórumokat, külföldi hozzászólásokat, egyéb cikkeket a témában, plusz helyileg is tesztelgettem, hogy rakosgattam a két frekvencia között és úgy áramfelvételek, terheléseket (procin, vga-n pl) mérve, illetve a kijelző hosszútávú lehetséges amortizálódását figyelembe véve úgy döntöttem -tünk (Édesapámé a gép), hogy nincs értelme az alacsonyabb frekvenciának, a szemének is jobb a 144Hz, ha játszik, ha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Adobe Lightroom topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Windows 11
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Újszerű garanciális Asus Zenbook 14 OLED/Ryzen 7 5825U/16GB/512 SSD
- ASUS TUF 17 QHD 240hz RTX4070
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo IdeaPad 5 x360 Érintős Laptop Tablet 16" -30% Intel Core 7 150U 10Mag 16/512 2K OLED+ Toll
- HP OMEN Gaming 16-wd0000nq - ÚJ 16" GAMER notebook - i5-13420H, 16GB, 512SSD, RTX 4050 (6GB)