Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• jozsi252

veterán

Sziasztok

Van nálam egy új HP laptop, amire USB-ről akartam Win 7-et telepíteni. Viszont bárhova dugtam ra a pendrive-ot, az istenért sem akart bootolni. Bementem a BIOS-ba, majd Boot Options, és ott van olyan hogy UEFi boot order, meg Legacy Boot Order.
    Na most UEFI-nél első helyre raktam az USB-t, de ugyanúgy nem akart bootolni. Viszont amikor a Legacy-nél 1. helyre raktam az USB-t, egyből bootolt.
    Na most a telepítés 1. fázisa lement, gép restart ugye, és nem az hogy folytatódik a win install a beállítás varázslóval, hanem kezdi újra az egész win telepítést. Na most bementem BIOS-ba, Legacy Boot Order-nél az USB-t 2. helyre raktam, gép restart, és egyből befejeződött a win install.

Valaki esetleg tudna magyarázatot adni erre a jelenségre, hogy mennyire normális?

Mert az a baj hogy nem találtam olyan menüt mint pl. én Asrock lapomnál, hogy bekapcsolom a gépet, Boot menü, és kiválasztom honnan Bootoljon. És onnantól fogva megy is van a win install. De itt...

Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák