- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Modding és elektronikai kérdések
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
demars
addikt
úgy hangzik ahogy írtam
xp vel fagyott a gép, netezés közben! xp szalad rendesen, csak a hangot, s a chipset drivert tettem fel, de így meg a cpu csak 800 Mhz en futott, s akadt a gép! no feltettem erre a cpu drivert is! most fasza! de!!!!!!!! ismét megfagyott ez a szar! a tököm tele van már vele! elment 1,5 évig xp vel hiba nélkül első re xp után meg megfagy netezés közben! azóta csinálja! ez neki már a 8. xp (mióta nálam van cirka fél éve)!! Vistaval semmi gondja a nettel! tehát nem hardveres a gondja! de mi a fenét kezdjek vele???
el vagyok keseredve teljesen!
feltettem az összes microsoftos frissítést is most! ennél többet nem tehetek az ügyért! a legfrissebb driverek vannak fent a gépen! (az a 3 driver)!
Ha van ötleted szívesen fogadom! Akár mi is legyen az!
Üdv: demars
Aktív témák
- MSI Thin 15 Gamer laptop makulátlan állapotban, 2,5 év garanciával, ingyen kiegészítőkkel.
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest