- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- LG LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
#16820480 #999 üzenetére
Aktiválva van a wlan vezérlő? Energiatakrékossági okokból ki szokták kapcsolni, van egy visszajelző ledje is a monitor alatt. Ha az nem ég, akkor hardveresen rendben van, de nem sugároz. Be kell kapcsolni az fn + mittudoménmost, hogy melyik funkcióbillentyűvel (ey kis antenna-szerű ábra van rajta). Ezzel rögtön kiderül az is, hogy IBM driver kezeli a wlan-t, vagy a WIN saját szoftvere. Ha megjelenik egy fekete alapú IBM.es ablak, akkor abban kell megkeresned és csatlakoztatnod a hálót, ha nem, akkor hagyományos módon a jobb alsó sarokban található Windows-os wlan ikonról kiindulva.
p -
törölt tag
hát, nincs most előttem a laptop, nem tudom sajna megnézni. de valami intel wireless volt, úgy tűnt, mintha alaplapi lenne. persze lehet, hogy külön kártya, ennyire nem mentem bele.
de az eszközkezelőben rendesen felismerte, nem volt kérdőjeles hw. ha meg van drivere neki, akkor számít az, hogy alaplapi, vagy nem? -
törölt tag
hát, alaplapra integrált elvileg. vagy ha nincs, de a gombok mégis megvannak rajta (ráadásul felismeri a rendszer az eszközt), akkor megeszem a kalapom
másik hálóval nem tudtam kipróbálni, mert nem nagyon volt a környéken, de már hálót keresni sem akart nagyon.
az kellemetlen lenne, ha hibás a kártya, azellen nem tudok mit tenni, tlaán a driverekkel lehet még trükközni... -
hefe
aktív tag
Hi All!
Vettem egy asus a3vc notiba egy Travelstar E7K100 merevlemezt.
Minden szép és jó de ha benne van akkor a dvd író eltűnik. Jumperelni a vinyót hasztalan, mert bárhogy állítom a konfigot sehogy se jön elő a DVD meghajtó. Mi lehet a bug? -
Wander01
csendes tag
Hali! azután érdeklödnék, hogy valaki nem tudja-e véletlenül hogy az ilyen előtelepitett laptopoknál esetleg az oprendszer iso-ját ami egy 10 gb-os rejtett particion van, ki lehet szedni valahogyan a gépből és kiirni? most jön az uj laptopom, és vista basic lesz rajta, de persze lemezen nem adják ide. másik kérdés hogy az ilyen megoldásoknál lehet egyáltalán többször is telepiteni az ilyen vinyon lévő oprendszert? ugyanis valszinü egyböl teszek rá egy xp-t, de igy nem fog ugrani a vinyon lévő vista?
-
törölt tag
Thinkpad notikon kell valami extra beállítás, szoftver, akármi, hogy működésre bírjam a wlan-t?
ma kellett volna egy T43-at összehoznom egy Dlink di624 wireless routerrel, de sehogy sem sikerült (hozzáteszem, hogy egy másik gépben levő dlink airplus wireless pci kártya vígan kommunikál a routerrel már hetek óta, sőt, a fefo ''márkájú'' másik laptop is, valamint az én sajátom is). olyan a hálózati kapcsolatoknál a wireless ikonja, mintha ki lenne húzva a kábel, nem tud (talán nem is próbál) kapcsolódni. a wireless antenna természetesen be van kapcsolva, de akkor sem változott semmi, ha kikapcsoltam-bekapcsoltam...
valami ötlet? -
Uhh, kössz, ez a VGA lista ez nagyon jó. Már régóta kerestem valami ehhez hasonlót, mindenesetre el is szörnyülködtem ezen a hangzatos nevű X1150-es kártyán.. ppffffffffff..
Bár mondjuk sokáig FX5700-es (256ramos) kártyát használtam, ami anno jó is volt, bár ez még az alatt teljesít csak.. pppppppffffffffffff nagy thanx a linkért! -
budo82
tag
válasz
Thunderzolee #983 üzenetére
X1150 ügyben: a mindig segítő lista vid.kártyákhoz
[link]
Ez alapján tudsz már következtetni, hogy mennyire ''izmos'' a kicsike. -
Bade
tag
sziasztok!
Milyen progival tudnám szabályozni a laptop hűtését?Csakmert iszonyat melegszik,játék(manager játék) közben meg ugrál a kép.Egy Acer 5671AWLMi-ről van szó.(ati radeon x1600 vga)
[Szerkesztve] -
nahh, legalább a ramok Dualba mennek, ez már tuti, ugyhogy az egyik kélrdésre meg is találtam a választ..
-
Side_
aktív tag
Jelentem, 'ez tökhülye'!
Most betoltam egy disc-et - már vagy 100adjára, és egyszercsak ment.
Értetlenül állok a dolog előtt.
Mivel ha egyáltalán nem ment volna, akkor legalább sanszos, hogy elromlott.
Így viszont mivan?
Jólvan, azért örülök is kicsit... -
Side_
aktív tag
Még annyi kieg, kogy ha megnyitnám a cd-t, akkor úgy jön be, mintha egy üres disc lenne benne. (Semmi hibaüzenet.)
Driver le-fel megvolt...semmi változás.
Ha disc nélkül tolom be a tálcát, akkor meg hallani, h felpörög-leáll. (Asszem ez eddig nem így volt, de nem biztos.) De az valószínű, h akármikor amikor betoltam, akkor volt egy kis kattanás - elektronika-általá vezérelt valamitől...sztem.
[Szerkesztve] -
Halee!
Érdeklődnék, egy barátom eladná HP Compaq NX 6325 laptopját. (nem tudta a pontos típusszámot) [link]
Több félét is gyártottak ebből, hát nem volt benne bizos, de ezt mondta: Sempron 3400+ (1.8Ghz)proci, 512DDR2 667-es ram, 60 hdd (valószínű sata), dvd-rw, lan, és Radeon Xpress 1150 vga. Akksi kb 2,5 órát bír.
Namost ez 75ezer, nem tartom rossz árnak (kb egy éves sincs a gép), és meg is veszem; bár én alapjában full Intel párti vagyok, nagyon nem csípem az AMD-t. De ennyiért szerintem még max. Celeront se szerezhetnék, azt meg szintén nem csípem. Kérdeztem tőle, h mégis, pl. Carbon, Flat Out2, FEAR, Ghost Recoon meg ilyen szintű grafikai játékok elmennek rajt simán, azt mondta. Igazából amiatt írtam ide, h lehet e ebben processzort cserélni -me ha jól néztem a linkben akkor ennek csak 256 az L2-je ami szörnyen kevésnek tűnik-, a linkben többféle típus is szerepel, amivel anno forgalmazták, me pl. hdd-t; vagy ramot azt simán ki lehet cserélni, néztem itt a hirdetések közt, még válogatni is lehet (2×512, vagy 2×1 Gigára).
Csak nem tudom Dualban mennek e a ramok, ha kettőt vennék bele? me ha nem akkor elég egy másik 512-es a meglevő mellé. A másik kérdésem ez az Xpress 1150 Vga. Ez milyen? kb. hol helyezkedik el a GT 6ezres, 7ezres, 8ezres széria vonalán?
És még azt kérdezném, h mit jelent az, (másik fórumban írtak róla), h 5 éves laptop csoda ha megy még, vagy valami ilyesmi volt a lényege.. a laptopok nem mennek el sokáig? Inkább ne vegyek sose laptopot? A régi 478-as konfigom évekig szuperul ment, pedig éjjel-nappal töltöttem vele a netről mindenfélét. Arra gondoltam, ez a laptop jó lenne letöltőkonfig gyanánt, és akkor nem kell a másik gépemnek menni, energiatakarékosságból nem ártana asszem, meg csendesebb is lenne..
Ja és hol cserélnek procit? -
Side_
aktív tag
Hello!
Nem biztos, h ez a legjobb hely, de megkérdezem ittis:
Van egy Dell D600am, van benne egy DVD író.
Slimtype DVDRW SOSW-852S-nek írja.
Eddig tökjól ment, de most egy újraindítás óta semmi.
A rendszer látja, azt írja, h megfelelően működik, de ha beteszek egy cd-t, akkor semmi. Nem is hallani azt a kis kattanást és felpörgetést, mint előtte.
Amikor kiveszem a lemezt, akkor látni, h pörgette - de csak lassan.
Valaki tudja mi lehet?
Köszi -
Rick4
félisten
ha kiveszed az akksit, és megnézed, valószínű, hogy találsz rajta egy Li-ion feliratot. ezeket már nem kell kisütögetni, ( pont ezt nem kell vele csinálni) de még 16 óráig töltögetni sem, ha feltöltötted, viheted bármerre, ha lemerülőfélben van, feltöltöd megint 100%ra, és ennyi. ha új, 8-10 töltés után fogja elérni a maximális kapacitását, és kb ennyi. azért a notidon állíts be valami akksikímélő üzemmódot, biztos ami biztos..
-
h-yle
addikt
Hali!
HP topicban már megkérdeztem, de hátha itt többen lesik itt és felteszem.
Nekem van egy rohadt idegesítő problémám egy HP pavilon tx1000-el (pontosabban tx1205us ami a tx1000 széria tagja)
Ehhez a kis drágasághoz járt egy kicsi remote control amivel MCE-t (Vista Home Premium van rajta) meg a HP saját front endjét lehetne kezelni. Működött is a cucc rendesen, de miután egy kicst takarítottam a gépen (72 futo process soknak tűnt egy friss gépen...) cseszett müxeni a kis cseles. Semmi HP cuccot nem szedtem le, csak a Norton trial-t meg Vongo (valami filmletöltős fizetős fos) trial-t, meg valami AOL szart. Aztán lekaptam a TotalCare-t is mert indulás után helyből lefagyott... (Ezt sem lehet újra leszedni)
És az óta nem megy a táv... Driver nincs hozzá se neten, se sehol. Szóval nem vágom mivan. Egész nap ezzel szoptam és már halálra idegesít, szóval ha bárki tud linket, vagy van tapasztalat akkor pls help! Köszi -
Májsztró
addikt
xp alá találtam királyul battery eatert , Me alá viszont nemigen , létezik ilyen ? a 2.50 , 2.60 , 2.70 meeg a 2003 sem jó winMe alá !
-
JimKirk
tag
Sziasztok!
Azt szeretnem megkezredezni, hogy az uj laptopoknak az akksijat ki kell-e sutni?
A boltban azt akanlottak nekunk, hogy 16 orat toltsuk aztan pedig teljesen meritsuk le!
Viszont itt-ott forumokon azt is irjak, hogy ezeket az uj akksikat mar nem kell sot nem is szabad!
Hol az igazsag? -
Rick4
félisten
válasz
Májsztró #973 üzenetére
létezik egy tuning xp. egy bizonyos fine tuned kiadás, én is ezt használom, ki van belőle szedve minden felesleges dolog, és nagyon jól hasít. feltéve valami 4 giga alatti méretű..ha kicsi a vinyód, érdemes rákeresni az xp usb stick edition-re...az tuti kevesebb helyet foglal..
-
Májsztró
addikt
Üdv ! Lenne egy intim kérdésem !
Van egy IBM TP 570-es notim , Win ME van rajta. Azt szeretném klrzedni ,hogy hogy lehet beálltani azt hogyha lecsukom a notit akkor ne hibernáljon hanem csak a képrenyőr kapcsolja le ! 5let ? -
ViTToRe
aktív tag
először is sp 1 kellet ahoz hogy feltudjam tenni az usb driverét.... okés nem jó ... felment sp2 is hááátha... de nem, ugyanúgy nem működik. Eszközkezelő felismerte, driver detective vagy mit használtam kínomba pedig aztírta hogy régi a driver amit usb re raktam fel. Amúgy az hogy nem működik abbna nyílvánul meg hogy bedugok mondjuk egy kari olvasót vagy vmit és semmi.... semmi ''uj hardver csatlakzotatva'' és kari olvasón se világít a zöld led. Kipróbáltam mással is... azzal se ment.... kicsit tanácstalan vagyok már, hardveresen jó a laptop mert usb nél minden vezeték a helyén minden rendbe. Esetleg még alaplap driverre gondoltam hátha az segít....
-
ViTToRe
aktív tag
Feltelepítettem mindent, de az usb továbbra sem működik... nemtudom mi lehet. BIOS ban vmi USB 1.1 vmi van ... de az is enable n van. Megpróbálok egy olyan XP t beszerezni amiben alapból van egy csomo driver.... hátha menni fog. Ezt akkorse értem: nincs semmi kérdőjel az USB nel mégse jo
Köszönöm a segítségedet -
ViTToRe
aktív tag
Meg azt nem ertem, hogy az eszkozkezeloben nincs sarga kerdjel az usb nel mert vmi hulyeseget felraktam az usb driverekent...... De akkor miert nem mukodk ? Lehethogy rossz a driver ?
-
ViTToRe
aktív tag
koszonom segitseged. ez a honlap nekem is bejott egy elozo kereses alkalmaval .... de sajna akkorse jottem ra es most se sikerult rajonnom hogy hogyan kell letolteni.... regisztralva vagyok. Ha fellul megvaltoztatom a nyelvet akkor meg visszadoba kezdooldalra ahonnan nem igazan erem el a drivereket.... nemtudom mitcsinaljak
-
ViTToRe
aktív tag
Sziasztok. Kb 30 perce keresgelek a válaszom után . sikertelenül igy gondoltam irok ide. Van egy averatec 3200 tipusus laptopom amibe szinten mindent a VIA gyártott. Felraktam az XP t és semmitse ismert fel ... 1-2 drivert megtalaltam meg minden .... de az eszköz kezelőben van két sárga kérdőjel: Hálozati vezérlő ésa PCI egyszerű kommunikáációs vezélő. problémám az hogy nem működik az USB és a WLAN... USB nel nincsen sárga kérdőjel az eszközkezelőben.
Akinek bármi ötlete van vagy tud segiteni, kérem irjon ide , vagy irjon privátot, esetleg msn:viktor91@gmail.com
Előre is köszönöm -
koob
senior tag
Hi,
nem tudom mitől de nem műxik a touchpad,
mivel állíthatódott el? hogy lehet visszahozni?
thx -
tomi07
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy mi okozza azt a jelenséget, hogy az Everest-ben nézve a laptopom akkumulátorának kapacítása a tervezett és a teljesen feltöltött állapot is minden feltöltés során változik. Az elhasználódás mértéke ugyanakkor ugyanaz marad. Ha az akkumulátort menet közben kiveszem, majd ujra a helyére rakom akkor pedig ismételten megváltozik. Ekkor a tervezett kapacítás mindíg visszaáll az eredeti értékre, ami gyárilag volt, a teljes kapacítás pedig értelemszerűen megnő. Az elhasználódás mértéke természetesen így sem változik.
Találkozott már valaki rajtam kívül is hasonlóval?
Megjegyzem, hogy nem az akkumulátortól függ, mivel kettőt használok /más típusúak a gyártó szerint és a felhasznált cellák szerint is/ de ez a jelenség mindkettőnél fenáll.
Néztem már más programmal is /mobmeter/ de az is ugyanezt jelezte. -
Hakim
csendes tag
ŐSziasztok.
Úgy tűnik, vadiúj (2 napos) HPQ nx6325 notebookom akkuja nem tölt. Első használatba vétel előtt sokáig, a töltést jelző kialvásáig töltöttem, majd használtam külső áram nélkül. Amikor lemerült, újra töltőre dugtam, és úgy tűnik, azóta nem tölt.
Van valami ötlet, amit megpróbálhatnék vagy hétfőn irány a szervíz?
Kösz:
Péter Ádám -
Boyfish
senior tag
Hello!
Kéne nekem egy olyan szoftver ami kiírja hogy a notebookom aktuális órajele mennyi, illetve amivel tudom csökkenteni az órajelet...
Emellett lécci mondjatok néhány tanácsot arra, hogy hogyan tudom optimalizálni a notebook teljesítményét, hogy az akksiból a lehető legtöbbet hozzam ki, csak egy kis progi futna a gépen és azt szeretném, ha ezzel a lehető legtovább bírná... -
tozo86
tag
Sziasztok!
Használ valaki Vista alatt Notebook Hardware Control-t? Én nagyon szeretem ezt a progit, és nem szívesen válnék meg tőle Vista miattSzóval a problémám az hogy feltelepítem, elindítom és ezt a hibaüzenetet kapom: ''Object reference not set to an instance of an object.'' Találkozott már valaki ilyennel? Az is érdekelne ha másnak simán megy Vista alatt.
köszi előre is a válaszokat! -
Reac^
őstag
válasz
#25954560 #936 üzenetére
Tápegységre is gyanakodtam. Azaz akumlátorra, mert igazából öreg gép lévén a funkcióját már nem láthatja el. Lehet ez probléma?
Vinyó lett volna, de a gépet már sztem viszavittük a tulajnak. Szétszedni nem volt időm a gépet, nagyon öskorszaki. Ahogy hogy a vinyót kivedd darabokra kell szedni az egészet.
S3 problémára köszönöm a tanácsokat, ha legközelebb így lesz megpróbálok egy másik drivert. -
törölt tag
a gyartok oldalan fent vannak a doksikban a tipikus es az inditasi aramok. sztem csak akkor gyanakodj a vinyora, ha nagyban kulonboznek. lehet tap is meg vinyo is. nincs keznel megegy vincsi?
mod: jah, vga. en is csak azt a 2002 evvegi drivert talaltam meg, de asszem hasznaltam tiptopot pont emiatt a problema miatt vmi masik s3 drvierrel, csak nem emlexem melyikkel (virge?) nehany funkcio nem ment, de az ablakok gyorsultak hasznalhatora.
[Szerkesztve] -
Reac^
őstag
HP Omnibook XE3 GC
Cseréld hdd, 60gb vmikor mostanában
Kérdés: Szoftveres probléma lehet-e?
w98, nod, és ami egy átlagos gépen szokott lenni.
A vinyó, bármilyen adatmozgás megkezdésekor, illetve amikor rá kell néznie a hdd-re (sajátgép kérés), illettve üres állapotában is gyakran mindenféle előjel nélkül 3x-4x lekattant előszőr egy hosszú majd 3 rövid kattanás. Előfordul hogy (nemtom emiatt e mert van amikor nem), hogy az egér is megáll erre az időszakra.
Berakok 1 cd-t megin elkezdni (áramfelvételi probléma?).
Szoftverben energiagazdálkodást gyanítottam, kikapcsoltam a vinyó lekapcsolást a készenléti módot mindent.
Jah és a vga-ja (s3 savage /ic+mv 86c294) amihez égen földön alig talátam drivert, a gyári driverrel akadósak az ablakok, aza klasszikus fentről lefelé pár lépésben eltűnős. De csak 1024ben, 16biten elviselhető, 32biten szar. 800x600ban tökéletes. Memória elérés probléma? Driver probléma?
Tanácsot kérnék! -
Chili7
őstag
Hi!
3 billentyű lejött a notebookomról. - Hagyjuk, hogy miért
Mit tehetek?
-Elküldjem garis javításba? Beálítom úgy mintha maguktól potyogtak vona le.
-vagy lehet kapni hozzá billentyűzetet 5-10k ért, és ha igen akkor ki tudom-e én cserélni házilag úgy, hogy megmaradjon a garija? (Acer Aspire 5045wlmi)
-vissza lehet tenni az elkóborolt billenyűket? Van gombonként 2 fehér műanyag gyűrű a billentyűk alatt. Ezek törtek el. Ha ez beszerezhető (?) akkor össze lehet szerelni?
Egyéb ötlet?
thx -
G-9
csendes tag
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani ennek a ramnak a késleltetését?
SO-DIMM 1024Mb 667MHz Notebook DDR2 Kingston CL4 KVR667D2S51024
[Szerkesztve] -
Prof01
veterán
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy ma vettem egy renew-os HP nx6310-est, és mikor telepíteném a windows-t, megáll még az elején és kiírja, hogy nincs csatlakoztatott vagy megfelelően beállított merevlemez. Mielőtt megvettem volt rajta egy windows xp home edition, de letörölték.
Nem tudtok vmi megoldást?
Köszönöm előre is! -
Rick4
félisten
válasz
greatchaos #926 üzenetére
tessék: [link],
-
greatchaos
addikt
sürgében segítsetek, bajban vok
asus a2500h laptopból hogy kell kiszedni az aksit?
köszi előre is -
törölt tag
válasz
okoska00 #922 üzenetére
a kerdesben benne van a valasz
valszeg xp alatt nem megy valamiert a ventid, vagy csak magasabb homersekleten kapcsol be. a noti driverei kozott gondolom kell legyen vmi, ami 'intelligencsen' szabalyozza a ventiket.
me alatt lehet fejletlenebb ez az opcio es rendesen hutcserebe a zajert. azert meg par reszletet elarulhatnal.
-
okoska00
csendes tag
miért van ,hogy xp alatt melegszik a notim me alatt meg nem
a ventillátor nem kapcsol be.
-
Rick4
félisten
akkor részletesen leírom, mire gondoltam. szóval a notigyártók sem hülyék, nem fognal egy 1.5ös cerkához go 7900et rakni, úgysem fogja kihajtani a videokarit, ergo tök felesleges pénzkidobás...mint minden normális ember úgy próbálják ők is összelőni a cuccot, hogy a különböző részek egymással összhangban legyenek. bizos beleszól a marketing is, de ez sztem egy aranyszabály. ja, és memória-memória-memória...
-
Szabtom
senior tag
MSI notikról mi a vélemény? Az adatlapja alapján ez megfelelne nekem:
[link] -
gyuszesz
csendes tag
Szevasztok!
Egy alapvető kérdésem lenne, ugyan nem Nootbook-os:
Ha egy alaplapon (Albatron PX865PE Pro) van SATA csatlakozó, akkor SATAII vinyót is visz?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Szabtom
senior tag
Elhiszem, hogy jobb a D805, de nekem elég a mostani konfigom (ld adataimnál), ha ilyen teljesítményt találnék notiban, 200GB vinyó és csillivilli proci nélkül, már örülnék. Nekem 40GB elég, 1GB rammal meg egy középkat/alsókat procival. Sajnos azok a notik, amikben 7300GO van, már fullextrás körítést kapnak, amire nekem nincs szükségem - ez az én bánatom.
-
1ati
csendes tag
sziasztok!
amilo m3438g ugyben segitseg keres!!
udv:attila -
Rick4
félisten
én asztaliban próbáltam egy 7300GT-t, épp öszeraktam a hever gépét, (CerkaD331, 2.66GHZ, 1gb ddr2 ram, ) abban 9000 pötty volt a 3DM03, az enyémben (intel D805, 1giga dualddr2) 10 perc múlva tudott 11ezret csinálni...azért a videokariba is kell tolni az adatot...ha játszani akarsz annak sajna ára van..
-
Szabtom
senior tag
Hát csak azért, mert nekem egy jó vidkari kellene bele, minimum GO7300/GO7400, esetleg X1600, és ha ilyen notit akarok, akkor a legfelső kategóriában kell nézelődnöm, ahol rámerőltetnek gigabrutál CPU-t meg 2G ramot, és 300-400 nettó lesz.
Nekem 1giga 533 ram elég, és egy egymagos, akár sempron proci, a lényeg a vidkari. Most az asztali gépemben egy 7300GT van egy 3200+ Venic-szel, és bőven elég, ugyanilyen teljesítmény kellene a notiba is.
Viszont abba tényleg nem gondoltam bele, hogy a kasztni gagyi lesz, ha itt rakják össze. -
Szabtom
senior tag
Sziasztok!
Van Mo-n olyan bolt, ahol a'la carte összeállított notebookot lehet venni (mint a gepbolt.hu gépösszerakója)?
[Szerkesztve] -
Balázs_a_laz
aktív tag
Sziaszok!!
Van egy Gericom Hammer Force II-es notebookom.
Bekapcsolom és se kép se hang,csak a power led világít,felpörgeti a dvd írót,de semmi egyéb.
Ha véletlenül ad képet,akkor pittyen 4-et, ami elvileg alaplap hiba, és utána kikapcsol.
Ha véletlenül elindul,és nem pittyen,ad képet,és a windows is fut,akkor akár 3 napig is mehet semmi baja.
Mi lehet a gond???
Kezd nagyon idegesíteni,mert nem jó 30-szor ki be kapcsolgatni...
Üdv -
tibibi
őstag
65 fok cpucool szerint az normális egy laptopnál?
-
törölt tag
azert az alapok ugyanazok
[link]
a kerdes elsosorban a vidkari volt, az meg Gef2 go100. szoval egy vicc, nem az az orult rohanas, ha jatekokrol van szo. sokkal kevesebb, mint egy mx400. amargo kollega kihagyta a konkret velemenyezest, en leirom: sztem semmikeppen ne vedd meg jatekra.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Elden Ring
- Gmail
- További aktív témák...
- HP Zbook Studio G7 i7 10850H / 32GB / 512GB / 3840x2160 felbontás!!!
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD ezüst magyar bill.
- Makulátlan Állapotú Acer Predator Helios Neo 16 Gamer Laptop 34hó garanciával
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP szerverek áron alul
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest