- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Dell notebook topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
ddavdi
csendes tag
A furcsa az hogy nem rögtön kezd el szaggatni, hanem egy olyan 10-15 másodperces késéssel a játék elindítása után :/
-
ddavdi
csendes tag
Sziasztok!
Egy Asus K50IN laptoppal jelentkezett problémám, konkrétabban annak videókártyájával, egy Geforce G102M-el. Észrevettem hogy egy teljes oprendszer újratelepítés óta lassabban futnak rajta a játékok, olyankor is szaggat amikor régebben soha. Megnéztem gpu-z,vel és azt találtam hogy valamiért a gpu nem maximális 450Mhz-es sebességen fut, hanem csak 200MHz-en, ezt a problémát mi okozhatja?
-
ddavdi
csendes tag
Érdekes dolgot figyeltem meg már két laptoppal kapcsolatban is. Mindkettő Acer Aspire, a Gemstone családból, a külön ,,mélynyomó" az alsó részen található, nagyjából pont a merevlemez mellett/alatt nem sokkal.
Megfigyeltem hogyha nem külön hangfalon, hanem a laptop beépített hangrendszerén szól a zene akkor egy idő után a Hard Disk Sentienel jelez, hibás szektorok jelennek meg, mindig 2 darab. Először azt hittem csak véletlen, de amikor újra a laptop hangszórján hallgattam zenét, a jelenség megismétlődött, majd harmadszor is (!) Mindkét laptop esetében akkor jelentkeztek a hibás szektorok amikor a saját hangszórójukon szólt a zene.
Ez szerintetek lehetséges? Hogy ekkora tervezési hibát ejtettek az Acer mérnökei? Mert véletlenül egybeesésnek ez már kicsit soknak tűnik..
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Parfüm topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Túra és kirándulás topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- HP Zbook Studio G7 i7 10850H / 32GB / 512GB / 3840x2160 felbontás!!!
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD ezüst magyar bill.
- Makulátlan Állapotú Acer Predator Helios Neo 16 Gamer Laptop 34hó garanciával
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest