Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kaller1 #31798 üzenetére
Nincs gyári recovery L7-ben? Még nem volt LG telefonom, de megfordult a kezem alatt jónéhány androidos telefon és mindegyikben volt gyári recovery mód, amit el lehetett indítani kikapcsolt állapotban vmilyen gombkombinációval. De ha tényleg nem lehet így, akkor bocsi...
-
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Ma sikerült valami rendszer file-t, vagy programot letörölnöm. Ha megnyitottam a beállításokat hiba üzenetet adott ki, de csak le okéztam, gondoltam resi és jó lesz minden... Hát nem, mert besem bootol a telefon
LG optimus l7-esem van JB-vel, tudtok valami okosságot mondani erre? -
king.mp
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Alcatel OT 990-es teló, ami miután lemerült, és feldugtam töltőre, nem adott életjelet. Csak annyit csinál, hogy bekapcs gomb nyomása után a vibramotor zug kb 1-2 mp-ig majd a kapacitív gombok világítanak, és itt a vége. Valakinek van tippje, hogy mi történhetett vele, illetve ez a hiba javítható-e ?
-
vwpolopg
őstag
válasz
quailstorm #31786 üzenetére
A mostani butatelóm egy C1-02, ezen is microusb van de sajnos nem tölt usbről
-
tevike
senior tag
válasz
meroly #31783 üzenetére
Sziasztok, Blackberry 8520-s telefonomon rajta van az adat titkosítás, hogy tudom róla levenni? Mert menüben megtaláltam, de nem tudom kikapcsolni ott. 4.6-s szoftver van rajta azt hiszem, és vodafone-s. Állandóan egy hosszú jelszavat kell beírnom billentyűzár feloldáskor.
Köszönöm
-
Melack
veterán
válasz
vwpolopg #31781 üzenetére
1 hetet nálam bír csak GSM móddal, napi cca 30-70 perc beszélgetéssel (változó). 4GB SD van most benne, jól kezeli, nem vacakol vele. Jó a fogása, nem recseg, hangminősége jó, egy picit talán lehetne hangosabb a hangszórója beszélgetés alatt. Billentyűk nyomáspontja jó, nem puha, nem kemény. Összességében jó teló.
-
vwpolopg
őstag
válasz
Melack #31780 üzenetére
Az tényleg megy usbről? Csakmert rendes töltőt adnak hozzá ahogy láttam hirdetésekben. micro vagy mini?
Szerk:
(#31780) Melack : köszönöm az infót, igaz ugyan, hogy bőven többet tud mint amit a másodtelómtól elvárnék, de használtan van 4 ezer körül, ennyiért tök jó vétel. Köszönöm a segítséget
-
vwpolopg
őstag
válasz
imi290 #31778 üzenetére
Ez csak lustasági megoldás lenne, hogy ne kelljen 2 töltőt cipelni mindenhova
Mert van egy okosteló, meg egy ,,butateló" és hát próbáltam volna közös nevezőre hozni a töltőket, de ha nem jön össze se omlik össze a világ
Sajnos olyan butanokia nincs ami meg micro usb-s töltővel rendelkezne, így akkor marad a 2 töltő
-
imi290
aktív tag
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Feltúrtam az ebayt meg a komplett netet odavissza... szükségem lenne egy olyan adapterre amivel micro usb-s töltőről tudnám tölteni a vékonycsatis nokia töltővel rendelkező nokiámat. Komolyan nem létezik ilyen? Fordítottat találtam, de azzal nem megyek sokra, de ha olyan van gondoltam lesz a fordítottja is, de lehet, hogy tévedtem... valakinek van róla tudomása, hogy létezik-e ilyen adapter és ha igen akkor hol? Löszönöm
-
dokee78
félisten
T-mobile my move telefon Bootloopol.
Meg lehet valahogy csinálni,gari már nincs rá.?Nincs hozzá program,mint a Sonyhoz a Flashtool?
-
meroly
veterán
C2-01-es topikba írt a srác, ez mennyire biztonságos?
Próbálta más is már? -
kaller1
veterán
válasz
anonymus89 #31764 üzenetére
Az nem fog menni. Van egy Nokia SU2 nevű kütyü, amit tv-hez lehet kötni, és max vga felbontású képeket tud fogadni BT-on keresztül.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Mi szükségeltetik ahhoz, hogy micro usb-t csatlakoztatva a telefonhoz át tudjam vinni a képet tv-re. (hdmi v.netán rca?) ez a készülék jack nincs -
adyz.
aktív tag
válasz
dvdbackuper #31749 üzenetére
koszontem szepen.
quailstorm: volt rajta droid, nem valt be.
-
kaller1
veterán
válasz
anonymus89 #31760 üzenetére
Phoenix+NaviFirm+dead usb mode...
-
kaller1
veterán
válasz
anonymus89 #31757 üzenetére
Ezt nem szoftverfrissítésnek nevezném, mivel nem tudod bekapcsolni a készüléket. Rendesen meg kell flashelni, ha döglött a panel, az egyből kiderül.
-
ebaytohun
csendes tag
válasz
anonymus89 #31757 üzenetére
Történt valami a telefonnal? Víz, pára, esés vagy valami?
-
kaller1
veterán
válasz
anonymus89 #31754 üzenetére
Meg kell szoftverezni, aztán vagy jó lesz, vagy nem.
-
ebaytohun
csendes tag
válasz
anonymus89 #31754 üzenetére
Szerintem ott az alaplap lesz a hunyó
-
-
M.Jani
csendes tag
Sziasztok.Azt szeretném kérdezni,hogy Samsung s5690-re lehet e főzött romott rakni?Előre is köszönöm!
-
ebaytohun
csendes tag
válasz
anonymus89 #31751 üzenetére
Másik akksi nincs a közelben amivel ki tudod próbálni? Nekem is volt ilyen bajom nokiával, ázott volt, de ott az alaplap lett kuka
-
anonymus89
addikt
Sziasztok, szétszedtem megint az e71-t ha beteszem az akkumulátort akkor állandóan világít kijelző nincs csak billi világítás.
Ki tudom valahogy próbálni, hogy zárlatos-e az akksi, vagy működik egyáltalán a kjielző, mert bekapcsolni sehogy sem tudom.? -
adyz.
aktív tag
udv!
adott egy htc touch diamond 2 telefon, ami nem reagal az erintesre. kijelzot kell cserelnem, vagy valami mas dolog erzekeli az erinteseket?
elore is koszonom.
-
anonymus89
addikt
Üdv Néktek szép napot!
Az E71-em ilyet produkál nem tudom bekapcsolni sőt ha töltés után állandóan világít a telefon billije a kijelző viszont nem.
Így az akksit hamar leszipkázza meghalt volna benne valami?Valami tipp esetleg, amire gyanakodni lehet?
-
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek már légyszi egy kicsit nekem. Volt egy Htc Sensation Xe-m amit eladtam és vettem egy One X-et. A sensation legidegesítőbb dolga az volt számomra, hogy amikor görgetek a képernyők között akkor a háttérkép teljesen mozdulatlan és csak az a képernyőnyi rész látszik belőle amit kivág a beállításnál. Aztán megnéztem egy nagycsomó videót és örömmel láttam, hogy a OneX ezt már nem csinálja, aztán megvettem és DE ugyan ezt csinálja. Gondoltam, hátha beállítási gond, de már szét nyomkodtam és nem találok rá sehol beállítást. Ha valaki tud segíteni kérem írja már meg hogy lehet ezt megoldani. Előre is köszönöm!!
-
papper20
csendes tag
Hali!
Nha most kicsit beszarrantottam
Atab 5-öm fut a 4.0.4-es droid, töltés közben egyszer elkezd zörögni, sipákolni.. Mondom mi a franc, erre ránéztem, kiírta, hogy áramingadozás van, azonnal vegyem ki az akksit!
Ez mit jelent? A telefonnal, vagy mivel van gond? Semmi más nem reagált, nem ment el az áram!
Papper
-
wesaaa
aktív tag
Szevasztok
azt szeretném megtudni hogy hol kapható még új Iphone 2g hátlap?
akárhol keresem nem találok!
Aki tud linket dobni annak megköszönném -
Synyster6661
tag
Üdv! Sony xperia x10 mini telefonom 2 éves múlt, olyan problémája a van a készüléknek, hogy amint leveszem a telefont a töltőről (általában fél napig van rajta kikapcsolt állapotban) fogja magát és fél órán belül lemerül. Ezt hetente 1-2 alkalommal csinálja. Továbbá van amikor 5% alatt van az akku töltöttsége és még órákat tudok zenét lejátszani a telefonon. Az akkumulátor van meghülyülve, vagy valami belső érzékelő? Hozzáteszem 2 naponta töltöm a telefont, nagyon hamar lemerül. Érdemes venni bele új akksit, vagy nem érné meg?
-
Kreash
aktív tag
Sziasztok.
Ha bevinnék egy t-mobilos készüléket a t-mobilhoz, hogy függetlenítsék ki, az jár garancia vesztéssel? -
Bozek
nagyúr
válasz
fuximaxi #31726 üzenetére
Hát, a DLNA topic már több, mint 2 éve halott... A másik kettő meg nem épp ezt a célt szolgálja szerintem. Na mindegy, keresgetek tovább. Itt valami gép gond van, de nem tudom, hogy mi. Esetleg keresek másik hálókártyát, bár ha WiFi-vel csatlakozok ugyanarra a hálóra, akkor is ez a helyzet.
-
fuximaxi
senior tag
Sorry, lejárt a szerkesztési időm:
HD filmek lejátszása topicban is akadhatnak olyanok, akik esetleg jobban értenek a témához.
-
fuximaxi
senior tag
válasz
TJani2012 #31721 üzenetére
Első körben csinálj egy factory resetet, ha az sem segít, akkor inkább a szerviz.
Wa2x_: Azzal mit ér el? Akkor ott csinálnak factory resetet, és ha ne adj isten segít, akkor utazott egy jót, és ha szerencsés, akkor még csak leadni sem lehet ott szervizre, hanem el kell utaznia pl az e-care-hez.
31724: Ha európai és meg van a garijegy és a számla, akkor itthon is megcsinálják. Bár lehet, hogy számla nélkül is, csak vinni kell az eredeti garijegyet.
Bozek: elsőre ezt találtam: DLNA topic
update: Építsünk HTPC-t topicban még lehetnek hozzáértők. -
Bozek
nagyúr
válasz
fuximaxi #31719 üzenetére
Igen, ugyanaz a hálózat van mind a kettőnél. De most néztem, a Hálózati és megosztási központ - Médiaadatfolyam-továbbítás beállításai-nál a ha rányomok a Távoli kapcsolatok és médiaalkalmazások-ra, akkor megjelenik ugyebár egy Tulajdonságlap. A másik gépnél az Eszköz weblapja-n és a MAC-címen kívül minden ki volt töltve, nálam meg mindenre azt írja, hogy Nem elérhető... Van még egy lapos itthon, mindjárt kipróbálom azzal is.
De gyakorlatilag ez már nem ide tartozik. Tudtok mondani egy olyan topic-ot, ahol ezzel foglalkoznak?
-
fuximaxi
senior tag
válasz
TJani2012 #31718 üzenetére
Mit takar az, hogy szétesik és fut? Amúgy elsőre nekem szotfver problémának tűnik, de pontosítani kéne a hibaleírást.
Fleed: Melyik okostelefont vegyem? topikban tedd fel a kérdésedet.
Bozek: lehet, hogy valami hálózati probléma van, vagy a másik gép is ugyan azon a hálózaton volt, mint az a gép amin nem meg?
dadave: Viszonylag olcsón megoldható, de erről itt nem beszélünk. Már csak tényleg az a kérdés, hogy biztosan GSM hálózatos a készülék?
-
TJani2012
csendes tag
Sziasztok!
Ha tudna vki segíteni...van egy HTC One X-ünk és 2-3napja,naponta többször is szét esik a kijelző és fut.
Nagy nehezen eltudom húzni a kijelzőt billentyű zárból,mert a bekapcs gombra sem reagál, vagy újra kell indítanom a telefont.Én kijelzőre tippelek,de remélem nem az.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Fleed
aktív tag
Hali, holnap tervezek telefont venni. Zte blade 3 vagy huawei ascend g300 at válasszam? G300 ra hajlok, de csak a vaku miatt.
-
Bozek
nagyúr
A telefonom tudja a DLNA-t, azonban a gépem valamiért nem látja a médiakiszolgálót. Kipróbáltam másik gépen, amin szintén Win7 van, azon meg működik. Mi lehet a gond?
Újratelepítés is volt már azóta, de akkor se működött. Sem az Xperia neo-val, sem az Xperia V-vel.
-
dadave
csendes tag
válasz
fuximaxi #31712 üzenetére
Ezt úgy kapom, mert az illetőnek lejárt a 10 éves hűségnyilatkozata a szolgáltatónál és kaphat ajándékba egy választható tellefont.
Korábban írtátok, hogy valaki bevitt telefont kiüttetni, de de azt csak a telefon áráért csinálták volna meg.
Szerintetek lehetséges itt is, hogy beviszem és kérek helyette egy nullpercest? -
dadave
csendes tag
Üdv!
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy ha nekem van egy Kanadából behozott Samsung Galaxy SIII-am,
akkor milyen teeendőket kell elvégeznem, hogy használható legyen Magyarországon. Ha ez lehetséges, akkor tudnátok egy kb árat monndani, hogy mennyibe fájna? Sürgős lenne!
Előre is köszönöm a választ! -
porpi007
tag
Sziasztok!
Nokia 5130-ra keresek egy zene lejátszót, ami lejátszik .flac formátumot is. Tudtok ajánlani egy jót?
Köszönöm előre is!
-
Najz
tag
válasz
quailstorm #31702 üzenetére
köszi!
müködik -
meroly
veterán
Mivel "hivatalosan" nincs USB kapcsolódási lehetőség, ezért nem mindegyik kábel válik be sajna. Ugyanígy voltam anno a 6060-assal. Másodszorra sikerült olyan kábelt vennem amit elfogad.
De persze ettől függetlenül lehet nálad nem ez a gond, ha már a telefont is látja.
Úgy próbáltad, hogy a gépet úgy indítod újra, hogy be van dugva? -
Najz
tag
Sziasztok!
nem tudja esetleg valaki hogy tudok Motorola Razr-n képernyő fotot csinálni? (gondolok a home+power gombos megoldásokra. )
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ingatlanos topic!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini PC
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest