Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Dell notebook topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Apple asztali gépek
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.Jani
csendes tag
Sziasztok szeretnék annyit megkérdezni,hogy ugyan azt a romot fel e tudom rakni odinnal ami jelenleg a telefonomon van?Előre is köszönöm!
-
oszy
veterán
válasz
quailstorm #31898 üzenetére
köszönöm! ez az igazi!
-
quailstorm
félisten
VCF cutter
Megtaláltam, ezt használtam, ez működik. -
oszy
veterán
válasz
quailstorm #31896 üzenetére
majdnem végig ér, mikor ez a hibaüzenet fogad!
-
quailstorm
félisten
Vcard splittert kell használnod, de nem biztos hogy a linekelt jó.
-
oszy
veterán
Srácok! Kaptam egy Nokia cseretelefont. Hogyan tudom én a kimentett vcard fájlt átmásolni, hogy azok névjegyekként jelenjenek meg a telefonon?
Mert most betallózom és csak a legelsőt menti le!
-
dexter20122
csendes tag
Sziasztok lenne egy kérdésem!
Egy Nokia E52-ről lenne szó, gyárilag T-mobilos.. volt. Nem rég átesett egy függetlenítésen , viszont ugyan úgy T-mobilos simmel használtam.
Tegnap óta olyant produkált a teló hogy ki írta sim regisztrációja sikertelen! T-mobilos simmel :SÉs most ott tartok hogy csak a Telenoros simet fogadja el...
Valaki esetleg tudna segíteni benne?
-
Hintalow
senior tag
Köszönöm szépen!!!
-
Hintalow
senior tag
válasz
#40993792 #31885 üzenetére
tehát egy ilyen gps-t igénylő program működhet kültéren úgy is, hogy a telefonon le van tiltva mindennemű netkapcsolat?
(tuti félreértettem, de nekem az jött le, hogy a normál gps, és az a-gps két külön dolog, vagy ez vagy az van a készülékben, és az a-gps nem megy net nélkül) -
1Taurus1
csendes tag
Arnova 10!!!!!!!!
van egy ilyenem és a kijelzője betört! Tud-e valaki olyan helyet ahol kicserélik! A keresőben találtak között nem volt olyan aki vállalta volna!? -
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
Előre is elnézést, ha hülyeséget kérdezek, de nem értek az okostelefonokhoz:
feleségem szeretne egy androidos mobilt, főleg azért, hogy futás közben tudja mérni, hogy mennyit ment runkeeper progival. Ez elméletileg a telefonban lévő gps-el működik.
Továbbá, ahogy utánaolvastam, nekem az jön le, hogy a telefonok többségében ún. a-gps működik, ami adatkommunikációval működik, ergó netet igényel.
szerintetek akkor egy hasonló programot nem is tudna úgy használni, hogy nincsen net a csomagjában? -
lucaildy
csendes tag
Sziasztok!
Sony Ericsson W508 telora mit
kell letölteni ahhoz, hogy
megtudjam nézni a youtubeon a
videokat? Gifeket-mozgo
képeket, mozgo gif smileykat?Az SE W508 ugyan olyan telo
mint a SE W980 és a SE W300
csak nagyobb a
kijelzöje.
SE W980 is ugyanazt
tudja mint a SE W508, W300.
Tehát ami jo erre az jo a másik
2re is.A volt SE W300 telomon
megtudtam nézni a fent irtakat
minden tutin müködött rajta,
csak már elfelejtettem mit is
töltöttem le ahhoz, hogy ez mind
müködjön a telomon.
Aki tudja kérem segitsen.
KÖSZÖNÖM. -
Eastwood
tag
Üdv
Szeretnék segítséget kérni.
Van egy Samsung Corby s3650 telefonom.
Van benne olyan funkció hogy telefonszám tiltólista.
Ha beleírom valakinek a számát akkor az többé nem tud engem felhívni,de sms-nél hogy tudnám ugyan ezt megcsinálni?
Mert jelenleg az sms fogadását nem tiltja ez a hívás fogadás tiltási funkció.
Hogy lehet ezt beállítani?
Üdv -
agressiv
addikt
válasz
quailstorm #31875 üzenetére
Nem fogok kínlódni vele.... Van egy másik nokia amit alig hallani, meg ez, amivel csak hívást fogadni tudok... Gyűlölöm a telefonokat.
-
Rivaul
addikt
válasz
quailstorm #31871 üzenetére
Javíthatatlannak nem javíthatatlan mert a digitizer cseréjével megoldódik a történet csak más kérdés hogy nem éri meg.
(#31875)
Asszonynak volt ilyen álom masinája vörösbe... 3ik digi cserénél száműztemAzért nem éri meg mert egy rezisztív xar s 2 hónap mulva ugyan az lesz a helyzet. Az új is fél vak amúgy
-
quailstorm
félisten
-
agressiv
addikt
válasz
quailstorm #31871 üzenetére
Úgy került ide hozzám, hogy "néha nem jó a tapicskolás"...
Akkor reseteltem és használtam, kb. 2 hétig semmi gondja nem volt. Majd néhány hónappal később elúszott ugye a nokia, ekkor elővettem, hogy beüzemelem amíg nem lesz másik és kb. 1 nap múlva kezdte el ezt az egészet és azóta is csak nagyon ritkán, de ézheztér és akkor lehet használni. Majd egyszer a kezembe akad és már megint rotty..
-
quailstorm
félisten
válasz
agressiv #31870 üzenetére
Ez jó vicc volt. Attól függ mit csinál. Felválik, vagy kilukad. Esetleg nyúlik, bár az nem erre a modellre jellemző. De javíthatatlan megnyugodhatsz. Nálam most van egy fos S5230 érintő(kibrickelt telefonnal). Meg egy jó telefon is. Szóval lehet hogy tudom.
(ha beütöd a kijelzőt vedd meg az enyémet, hibamentes)
-
agressiv
addikt
válasz
quailstorm #31869 üzenetére
Karaj... Kösz az infót.
Amúgy ütéssel nem gyógyítható?
-
agressiv
addikt
Tisztelt fórumtársak.
Mivel a nokiám pocsojában landolt egy samusung GT-S5230-at kell használjak, ami olyan betegségben szenved, hogy elállítódik, vagy kalibrálódik az érintőizéje, ezzel lehetetlenné téve a használatát, de olykor észheztér. Kérdésem, hogy ez hardveres, vagy szoftveres hiba?
-
-
ryori
senior tag
Nokia Lumia 800ast megéri még venni? igazából csak a kék gépház miatt venném, meg azért a 7.5ös sem tűnik annyira rossznak. néha telefonozni smsezni az is jó lehet
vagy inkább a 8ast? igazából a windwos 8as-ra már nincs pénz. erre lenne. kinek mi a véleménye ennyi idő után erről a telefonról?
-
HuMarc
veterán
Hogy mondják szépen azt, hogy egy telefon "lenyitható"? (Mint pl. a Nokia N80) Kicsúsztatható? Van erre valami jobb szó is?
-
wesaaa
aktív tag
Szevasztok!
egy kérdés..
létezik ingyenes mobilinternet adatforgalom figyelő program 7.5=7.8-ra?
ha igen mi a neve?mert én nem találtam://
-
kaller1
veterán
válasz
anonymus89 #31843 üzenetére
A hibás csati lett volna a másik tippem. Vissza kell forrasztani.
-
zombinyul
addikt
-
kaller1
veterán
válasz
anonymus89 #31839 üzenetére
Akkor driver probléma lesz. Eszközkezelő, és az ismeretlen eszköz driverét frissíteni kell. A KIES mappájában vannak valahol a driverek, azt a mappát kell betallózni hozzá.
-
kaller1
veterán
válasz
anonymus89 #31837 üzenetére
Nem a gépen lévő kiest kérdeztem, hanem a telefon csatlakozási módját.
-
kaller1
veterán
válasz
anonymus89 #31835 üzenetére
A telefon kies módban csatlakozik a géphez?
-
anonymus89
addikt
Üdv!
Adott egy Samsung S3370 usb-n nem akarja felismerni a gép ha kiesre nyomok. Jön a kis box, hogy ismeretlen eszköz...
Tölteni tölti hálózatról és usb-ről is, kekeckedi az emberrel.
Valami ötlet? -
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
Van egy Sony Ericsson Live With Walkman mobilom, a problémám az lenne, hogy amikor bekapcsltam a TalkBack alkalmazást, onnantól totál meghülyült a telefonom. Nem reagál az érintésre, illetve nem is lehet kezelni sem, csak "pittyeg", újraindítottam, de az sem segített, még a pin kódot sem tudom beütni.
Lehetőség van valami féle Hard Resetre?
Köszi előre is!
Üdv!
-
jocek13
tag
segitség!!
adott egy nokia 6500slide megált sw frissítés közben azóta ha beteszem az akkut csak a világítás kapcsol be ez még hagyján de a fontosabb hogy az AKKU nem használható másik telefonban mert nem veszi a töltést és be sem kapcsolódik mi a f... csináljak hogy legalább az akku használható legyen??
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Hogy a túróba tudom a Sony Ericsson K530i hátlapját levenni?
Akárhogy erőltetem, nem sikerül. Azt tudom hogy nem az egész hátlapot kell levenni, hanem csak az alsó fekete gumírozott részt, de akkor se tudom, hogy merre kell nyomni vagy pattintani.
Kösz!
-
zombinyul
addikt
Sziasztok!
Kérdésem a következő: adott egy Iphone 3GS.
tölteni nem tudom, mert kiírja a töltőmre, hogy nem támogatott kiegészítő. Fél órája még ment, bár akkor is pár percenként újra kellett dugni, mert töltés közben is a képembe nyomta ezt a hibaüzenetet. Mostmár egyáltalán nem tölt. Ha 100-szor dugom újra a töltőt, akkor sem.
Mit tudok vele csinálni? Bajba leszek ha telefon nélkül maradok, de itt bármit, bárhogyan mozgatok, nincs eredménye. -
SirAlo
aktív tag
Hello, nem tudom hogy jo helyen kerdezem-e de erdekelne a valasz: [link] az Invisible Skinz hasonlo mint az Invisible Shield kepernyovedo ? Mert ehez a telefonhoz sajnos InvisibleShield nincs viszont ez a Skinz van, az alapcsomagba ugy latom hogy nincs az a szer amivel be kell fujni , azt csak kulon lehet megvenni hozzza, ha nem adnak hozza azt jelenti hogy fel lehet vinni anelkul is? InvisibleShieldet is fel lehet vinni szer nelkul is?
-
Mateosz
aktív tag
Sziasztok!
A Google Playen keresztül nem tudok sem programot frissíteni, sem újat letölteni. Mi lehet a megoldás?
A letöltést jelző csík megjelenik, de %-ot már nem ír ki, és ez így is marad örökre (a Play nem fagy le).A google által talált segítségeket már kipróbáltam, de hiába:
- újraindítottam a telefont
- a belső táron 266 MB hely van, az SD-n 50 MB
- Play és Download Manager cache és data törölve
- próbáltam a hálózatmegszakításos módszert is
- nyomtam force close-t a PlayreAmin próbálkozom: Defy+, gyári 2.3.6-os Android, rootolt,
1 éve van meg a telefonom, ilyen gondom még nem volt vele.Köszi a segítséget!
-
Kreash
aktív tag
Sziasztok.
Remélem tudtok segíteni.
Media marktban Sony telefonokat hány év garanciával adnak, illetve gyártói vagy ottanival? -
ALI_G
veterán
válasz
kaller1 #31816 üzenetére
ok, bár a kábelt legalább ilyen nehéz lesz megtalálni
a downloadnál azt írja hogy symbianhoz fel kell rakjam a pc-suite-ot is. Az eleve tud ilyet, nem? -
ALI_G
veterán
Hello,
Nokia 6700-án lehetséges a telefonon lévő névjegyekről vcard-ba exportálni a névjegyeket majd átküldeni bluetoothon? Széttúrtam a menüjét, de eddig nem sikerült, google-se volt segítőkész, USB kábel meg fogalmam sincs hol van hozzá (barátnőmé a teló így egyébként se vagyok rajta járatos).
Androidra kellene költöztetni a névjegyeket és van rajta bluetooth-os névjegy küldözgető beépítve, de arra azt írja ki, hogy a párosított készülék nem támogatja
thx! -
olloczky
senior tag
válasz
kaller1 #31812 üzenetére
megnéztem, csak lezárt a képernyő, és ezek utána ha beírtam nem csinált semmit, illetve egyszer kiírta, hogy vmi android hely leállt és kényszer bezárással lehetett bezárni.. de mikor először láttam olyat írt ki hogy hálózat zár meg ilyenek...
sikerült megint: szolgáltatózár, alhálózati zár, tartalomszolgáltatói zár
-
olloczky
senior tag
Sziasztok
olyan kérdésem lenne hogy hogy tudom meg egy telefonról hogy milyen szolgáltató függö? nincs benne sim kártya ergo telefon szám sincs, csak egy telefon.
Üdv: olloczky
-
OgKush
senior tag
válasz
Superhun #31805 üzenetére
Nah minden opciót kipróbáltam, és sehogyse tudom feléleszteni a telefont..
1.- Beléptem Hard Resetet csinálni a cwm recoveryba, wipe data/factory reset, wipe cache partition, wipe dalvik cache
-felraktam: flash wifi fix, flash keyboard fix, és a flash roomot is feltettem volna, de azt írta, hogy installation aborted.2.flash rooted firmware via KDZ?
1. Install KDZ drivers [Download]2. Download KDZ flashing tool [Download]
3. Run Windows Enabler.exe and double click on icon in SysTray to enable it (On)
4. Install msxml.msi
5. Run KDZ_FW_UPD.exe
6. If you want to flash from system level you need to select DIAG mode.
If you want to flash from Emergency choose EMERGENCY.
7. Select 3GQCT
8. In "KDZ file" choose rooted KDZ firmware
9. Click Launch software firmware
Screenshot: http://img825.imageshack.us/img825/1404/68119584.png
10. After flashing application may crash.
Ezt meg azért nem tudom megcsinálni, mert azt írja, hogy nem találja a telefont, és emergency modeba se tudok belépni..
Mit tudok tenni?
-
tevike
senior tag
Valaki tudna valamit mondani az én nyűgömre?
-
rootkiller
őstag
Anyámnak van egy Nokia C7-je, mely le lett cserélve. Egyetlen dolgot kéne belőle kimenteni, mégpedig a naptárját.
Pár napja próbálkoztam a naptár szinkronizálásával az új telefonra de akadtak gondok, amiket azóta elhárítottam. Ellenben csináltam helyette.
Az lenne a probléma, hogy fogtam kivágtam mindent az outlookból hogy majd a telefon szerint frissítve lesz szépen újra, igen ám, de azóta mindösszesen 6 bejegyzéssel foglalkozik a Nokia Suite szinkronizációja, pedig ennél lényegesen több van.
Letöröltem azóta már kétszer a Nokia Suite programot, egyszer a háttérfájljait is töröltem az AppData-ból hogy ez majd megoldja a dolgot, de tévedtem.Legyen szíves valaki segítsen, mert már kezdek beleőrülni.
Windows 7 Professional x64
Office Outlook 2007
Nokia Suite 3.7
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest