Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wa2x_
veterán
válasz
pumatom #31595 üzenetére
Mobiltelefon adásvételi szerződés
Amely létrejött egyrészről
Családi és utóneve: ……………………R
30;…………………
Születési hely és idő: ……………………R
30;…………………
Anyja születési családi és utóneve: ……………………R
30;………………
Lakcím: ……………………R
30;……………………&#
8230;……………
Személyazonosságát igazoló okmány sorszáma ……………………R
30;…………
mint eladó (a továbbiakban: Eladó),
Másrészről
Családi és utóneve: ……………………R
30;…………………
Születési hely és idő: ……………………R
30;…………………
Anyja születési családi és utóneve: ……………………R
30;…………
Lakcím: ……………………R
30;……………………&#
8230;……………………
Személyazonosságát igazoló okmány sorszáma.: ……………………R
30;…………
mint vevő (a továbbiakban: Vevő) között
alulírott helyen és időben, az alábbi feltételekkel:
1. Az Eladó eladja a kizárólagos tulajdonában lévő …………… típusú………..IMEI számú mobiltelefonját.
2. A Vevő megveszi az 1. pontban megjelölt mobiltelefont, miután azt megtekintette, kipróbálta és megfelelőnek találta.
3. A kölcsönösen kialkudott vételár ……………… Ft, azaz ………………… forint, amelyet a Vevő teljes egészében a jelen szerződés aláírásakor átad. Az Eladó az összeg átvételét a jelen szerződés aláírásával elismeri és nyugtázza.
4. Az Eladó az mobiltelefon per-, igény- és tehermentességéért szavatosságot vállal.
5. Az Eladó tájékoztatta Vevőt a mobiltelefon következő hibáiról, sérüléseiről:
……………………R
30;……………………&#
8230;……………………
……………………̷
0;……………………�
230;……………………&
#8230;……………………
;……………………R
30;……………………&#
8230;……………………
……………………̷
0;……………………�
230;……………………&
#8230;……………………
;……………………R
30;……………………&#
8230;……………………
……………………̷
0;……………………�
230;……………………&
#8230;……………………
;……………………R
30;…………….
Eladó kijelenti, hogy a fenti hibákon kívül a mobiltelefon semmilyen egyéb hibájáról nem tud.
6. A mobiltelefon a szerződés aláírásával egyidejűleg a Vevő birtokába kerül. Ettől az időponttól kezdődően viseli annak terheit, szedi hasznait és ebben az időpontban száll át a kárveszély viselése is.
7. A jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben. a Polgári Törvénykönyv Negyedik részének I. címében található általános szerződési szabályokat (Ptk. 198–338. §), a Ptk. részletvételre vonatkozó 376. §-át, valamint az adásvételre vonatkozó rendelkezéseit (Ptk. 365–369. §) kell alkalmazni.
8. Az adásvételi szerződés a szerződés aláírásának napján lép hatályba.
szerződés kettő példányban készült, melyet a Szerződő Felek mint
akaratukkal mindenben megegyezőt aláírásukkal megerősítenek.
Kelt: ………………(város/község neve), ……… (év) ………… (hónap) … napján....... ......………..
Eladó Vevő -
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék mobiltelefon adás-vételi szerződést letölteni.
Tudna valaki linkelni egyet? Google-val nem jártam sikerrel.
-
Wa2x_
veterán
válasz
colopteso11 #31592 üzenetére
Tuti, hogy drága lesz, mert azt forrasztani nem hinném, hogy lehet...
-
meroly
veterán
válasz
colopteso11 #31592 üzenetére
Nincs szerencséd, bár nem tudom mi tört le pontosan, de a bekapcsoló gomb házilag nem cserélhető, rajta van a panelen.[link] Fogalmam sincs mennyiért tudnák megcsinálni, de nem érdemes a nokia szervizben kérdezni, hanem inkább valami gsm boltban.
fLeSs: arra figyelj, hogy melyik perc és melyik másodperc alapú. Tantusz-t próbáltad már?
Ja és a kérdésre a válasz igen, a független telefon megy minden szolgáltató sim kártyájával. -
colopteso11
csendes tag
sziasztok. van egy nokia e 52-m.
olyan problémám lenne h vettem egy új komplett házat és elkezdtem kicserélni.csak annyi volt a bökkenő h a bekapcsológomb alatt a ház belsejében konkrétan ami bekapcsolja a telefont arról nekem egy kis réz darab letört , és ezért most nem tudom bekapcsolni a telót. érdekelne h ilyet tudok e venni valahol vagy vigyem nokia szervízbe? és ha szervízbe viszem mennyit fognak kihúzni belőlem egy ilyen javításért? -
fLeSs
nagyúr
Úgy tűnik ezt már kiszámolta más is előttem egy blogban: KATT ha érdekel.
Ezek szerint csak telefonálásra/SMS-re a blue mobile a nyerő, a legegyértelműbb díjazás mindenféle trükkök nélkül.
-
fLeSs
nagyúr
Részben megválaszolom magamnak a kérdést. Minden esetben a más hálózatos/csúcsidős tarifát vettem, mivel engem ez érdekel. A bónuszokat sem vettem számításba.
csomag - hívás ft/perc - SMS ft/perc
T-mobile Domino Nap - 46 / 46
Telenor Praktikum - 48 / 46
Vodafone Prémium Start - 46,5 / 93 (lol?)
Blue mobile - 33 / 33Vagy vmit elnéztem?
-
fLeSs
nagyúr
Szasztok!
Feltöltőkártyás vagyok, keveset telefonálok/SMS-ezek (átlag napi 2/0,5), netet nem használok.
Mit javasoltok, melyik hálózatba kéne menni ahol a legolcsóbbak a tarifák? Mit tudtok erről a Bluemobile-ról?
Illetve ha a mobil amit vettem ugye kártyafüggetlen, akkor az azt jelenti, hogy ezzel a Bluemobile-lal is elmegy?
Köszi a válaszokat! -
MurdR
veterán
válasz
HwAdokVeszek #31586 üzenetére
Szerk.: Figyelmetlen voltam, azt nem figyeltem hogy bluetoothos kell. Elnézést.
-
meroly
veterán
válasz
HwAdokVeszek #31586 üzenetére
Lehet itt lenne érdemes megkérdezni: Bluetooth-headsetekről általában
-
HwAdokVeszek
aktív tag
Sziasztok.
Bluetooth headsetet szeretnék vásárolni kerékpározáshoz.
Ebbe szeretnék segítséget kérni hogy milyet válasszak.
Gondolom egy sima olcsó nem lenne jó a szélzaj miatt. -
robi212
tag
Sziasztok,
Az lehetséges, hogy Samsung Galaxy Ace 2-ben a techspecben írt 768 MB RAM helyett, csak 555 van?
Előre is köszi a válaszokat. -
Tarill
őstag
illetve még egy másik kérdésem volna, igazából nem is nekem hanem rokonomnak, ZTE Blade-je van még az első fajta és olyan gondja van h minden alkalmazást a telefon a telefonmemóriába ment pedig van benne egy 8gb-s memóriakártya (ami megy mert zene stb ott van) csak a telepítendő alkalmazások rakják magukat automatikusan rossz helyre, kérdés hogy lehet ezen állítani? nem sikerül rájönni .... :/ előre is köszönöm!
-
-
Tarill
őstag
válasz
zsírsámán #31577 üzenetére
h-h milyen csomag? ez a telenor 100 mb mobilnet
"klikk szolgáltatás" de am az a vicc h minden hó 16.-án van a forduló de általában már aznap kapok egy sms-st h az adatkeretem 20% alá csökkent a köv fordulópontig csökkentjük a sebességet de belföldön túlhasználati díjat nem számolunk fel. csak én nem nagyon veszem észre azt a lassulást (ami igazából nem baj csak nehogy jöjjön valami meglepi, mert asszem cserélhetnének berendezést...
)
-
Tarill
őstag
valaki egy kicsit tudna segíteni van ez a telenor 100mb netem mennyire normális az h a keret lejárta után is tök gyors a net? néha még h ra is kapcsol a net gondolom az a hipernet de ált 3g ben megy néha sima E-n. extra díjat sehogy sem számolnak fel igaz?
-
Bozek
nagyúr
válasz
fuximaxi #31565 üzenetére
Melyik volt az? Jöhet PÜ-ben is.
Amúgy meg garanciális problémám eddig egy telefonommal se volt, kivéve egy Vodánál vett Sagem myV-55-öt. Szoftverhiba esetén újrarakom és ennyi.
(#31572) quailstorm: Ott konkrétan azért vettem az SE C901-et, mert a másik cég nem garantálta, hogy péntekre ideér. De mint mondtam, gondom ott se volt. Az a telefon se igazán került forgalomba Magyarországon, csak a Telenor árulta és csak fehérben, a Greenheart verziót.
Amúgy rendeltem hivatalos Sony partnertől is (a SmartWatch-ot). Na, 1 hét után már azon gondolkoztam, hogy írok nekik egy e-mailt, mert csak nem akart megérkezni. Szerencsére másnap megjött, de semmiféle értesítést nem kaptam tőlük. Amikor megkaptam a csomagot, a honlapon még mindig "Feldolgozás alatt" volt kiírva a megrendeléshez.
(#31574) szityko: FAT32-re van formázva?
-
szityko
csendes tag
Üdv! lenne egy olyan kérdésem hogy a 8 Gb os memoria kártyámat a telefon nem fogadja el a de számítogép igen milehet az oka ?
-
szityko
csendes tag
Üdv! lenne egy olyan kérdésem hogy milehet az oka annak hogy a 8 Gb memoria kártyámat a számítogépem elgogadja de a telefon nem ismeri fel ?
-
quailstorm
félisten
válasz
Joe Swanson #31433 üzenetére
Ma raktam össze az új kijelzővel a 6303i-t és hibátlan.
-
Ki mit tud az invisibleSHIELD fóliáról? Mért ilyen drága? Megéri az árát?
-
Wa2x_
veterán
válasz
dvd_R+ #31559 üzenetére
A Microsoft bejelentette, hogy leálltak a frissítéssel a WP7.x-es telefonoknál, a WP7.8 a legújabb és utolsó update arra telefonra, de persze teljesen jól használható, az már szubjektív, hogy én nem vennék 2013-ban már WP7.x-es telót, de az alap okostelefon funkciók tökéletesek abban a telóban is és szép és olcsó, csak picit kicsi az akkuja.
Az az egy panasz van rá, hogy böngészés közben, ha zenét akarsz hallgatni, bezárja a böngészőt is és a zenelejátszót is vagy szaggat a hang vagy kifagy. -
Wa2x_
veterán
válasz
dvd_R+ #31554 üzenetére
Csak a lényegre koncentrálva, ez kap további frissítéseket, több alkalmazás fut el rajta, javított Bluetooth fájl küldés, vannak rajt új és hasznos alkalmazások, a csempés felület méretezhető, jobban testreszabható, továbbfejlesztett Office alkalmazások, több élő csempe, WiFi problémák korrigálva lettek, új billentyűzet kialakítás... stb.
Szerk.: Mármint, most a WP8 előnyeit írtam le.
A 820-at vagy a 620-at vedd.
-
dvd_R+
őstag
a külső lényeges
neki nekem meg az ha már valamiert pénzt adok akkor az tudjon is valamit ..
nem muszály über brutal legyen de azért jó legyen
de ez hogy nem lesz rá szoftver ez olyan mint ha a a windwos 3.1 megjelnése előtt a dos 3.0 nak az utolsó verziójára kijött szoftverek jatekok vége volt
mint ha valami csökentett modu fos lenne
miben tud kevesebbet ez az utolsó kiadású szoftver mint mondjuk egy 820 ra fejlesztett ujabb szoftver?
-
kaller1
veterán
válasz
dvdbackuper #31548 üzenetére
Hát, a krixkrax nyelven hagyás sem egy jó pont szerintem....
-
Bozek
nagyúr
válasz
A telefon benne van a dobozban, az átalakítót meg mellékelniük kell, szóval előfordulhat, hogy kimarad.
-
Wa2x_
veterán
válasz
humoros a dolog..
-
Tarill
őstag
na akikkel tegnap este beszélgettem itt, felhívtam ma a boltot h nem tudom ezzel a töltővel tölteni a telefont(mert nem az eu szabványos) egyből mondta h kifelejtették a csomagból és küldik is... hát várom
-
Balu003
csendes tag
Tudna valaki segíteni? Note 2 -őt szeretnék samsung ue40eh5300 elvileg hdcp támogatott tévhez allshare cast dongle -el csatlakoztatni de csatlakozás során azt a hiba üzenetet kapom hogy "készülék nem hdcp támogatott" Jó volna ha valaki tudna segíteni. holperbalazs@gmail.com ra is várok tippeket köszönöm
-
Thaddius
tag
Üdv !
Miért van az, hogy SE Sk17i telefont azt írja, hogy nem tud menteni kártyára ? Van benne egy 2 GB sd kártya, mégis azt kapom ha fényképezek, hogy nem tud menteni, memóriakártya hiba.Előre is köszönöm.
-
Wa2x_
veterán
válasz
dvd_R+ #31535 üzenetére
Persze, nőknek teljesen jó főleg, ha "nem nagyon ért" a telókhoz, mert ezen ugye WP7.8 fut (vagyis arra frissíthető) de további frissítést nem fog kapni, ezzel a rendszerrel is teljesen gyorsan és jól működik, kamerája jó, alapfunkciók jó benne és ajánlom nőknek főleg, mert egy szép készülék és most olcsó is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #31533 üzenetére
Előfordulhat, hogy lopott volt a telefon vagy valami hasonló. Nem feltétlenül az volt a probléma, hogy külföldről származik. És persze vannak boltok, amiket nem kellene használni. Én a PartneroGSM-nél, a GSMLine-nál és a Nextel-nél vettem eddig gyári független mobilokat, azokkal nem volt gond.
Megkérdezheted tőle a boltot, mert nem árt, ha tudjuk, melyik nem ajánlott. -
quailstorm
félisten
Tudja a rák. Haver vette az S2-őt 2011 augusztusban, és egész szeptemberben egy D900i-vel rohangált, mert letiltották az IMEI-t. Az alatt az egy hónap alatt meg egy kedves dolgozó a boltban, magáncélra használta az eszközt, és volt pofája semmit sem törölni...
Sajna a boltot már nem tudom, de megkérdezhetem tőle ha érdekel. -
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #31531 üzenetére
Már miért bannolnának Magyarországról? Amúgy már nem ez az első ilyen telefonom, egyikkel se volt soha se gond.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Tarill #31519 üzenetére
A szürke import az, amikor nem Magyarországra szánt telefont hoznak be valahonnan külföldről és itt értékesítik. Ez általában - ahogy a Te esetedben is - az ázsiai piac.
(#31520) Wa2x_: Miért is? Semmi gond nincs azokkal a telefonokkal, ugyanúgy működnek, mint a magyar piacra szántak, csak kb. 20-30 ezerrel olcsóbbak.
Az általam vett Xperia V meg amúgy se jelent meg hivatalosan Magyarországon, szóval honnan tudtam volna beszerezni szerinted?
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok !
Nokia Lumia 800 -hoz / ról mit tudtok mondani ? érdemes ilyet venni ? hölgynek lenne .
Mi benne a negativ és pozitiv tulajdonsagok
miert éri meg venni és miert nem ?végszóként érdemes e venni v inkább valami mást nézek helyette?
-
meroly
veterán
válasz
flash- #31521 üzenetére
Ha munkahelyi hálózatra mentél rá és nagy multicégnél vagy, akkor elképzelhető hogy nem magyar IP címet kaptál. Nem értek hozzá, de engem fb pl valahova Németországba mutat melóból.
De ha emiatt azt hiszi hogy csalod akkor ott már gáz van....
Kimagyarázás ügyben javaslom felkeresni ez a topikot: Nők, nőügyek (az 1. hozzászólást olvasd el!) -
flash-
veterán
barátnőm azt hiszi csalom és már lehet szakitani is akar mert vibereztünk és neki a viber nem a munkahelyemen mutattta a poziciomat hanem másutt pedig tényleg a munkahelyemen voltam.
csak a wifi volt bekapcsolva.
hogy lehet ez?hogy magyarázzam el neki?
ilyenkor ha csak wifi van bekapcsolva mi alapján mutatja a poziciót?mert van amikor pontos!
és ha gps-t bekapcsoom az a vibernek is segit a pozicio mutatásban? -
sid87
senior tag
Üdv!
Vásároltam két különböző 3 méter hosszúságú microusb kábelt. Egyiket ebayről, másikat boltban. Egyikkel sem töltődik a telefonom. Viszont elvileg másnál meg tölti. Ilyen tapasztalat van valakinek? Ha külön erősebb adaptert vennék hozzá, akkor se töltődne? Pedig oda volt írva mellé hogy töltésre is alkalmas.
Tipp?
-
kaller1
veterán
-
dawid92
tag
válasz
quailstorm #31470 üzenetére
Köszi!
-
Bozek
nagyúr
válasz
kaller1 #31508 üzenetére
Azt azért nem árt tudni ezeknél a mobiltelefon boltoknál, hogy szürkeimportos telefonokat árulnak. Ezért se a megfelelő típusú töltő van a dobozban, de attól még gyári Sony. Szólni kell nekik és küldenek átalakítót, nincs ezzel semmi probléma. Bár az én esetemben előre lett nekik jelezve, hogy ne felejtsék ki a csomagból, így nem utólag kellett futkosnom utána.
De ha ez akkora probléma, akkor hivatalos márkaboltban kell megvenni a telefont 20 ezer Ft-al drágábban, aztán akkor normális töltőt kap hozzá az ember.
-
Tarill
őstag
válasz
kaller1 #31508 üzenetére
most bontottam ki fél órája, du 2 kor vették át, eddig dolgoztam, holnap felhívom őket, de sztem nem komplett új öltő kell hanem sokaknál láttam ilyen átalakító adaptert a 3 ágúról 2 villásra én olyat gondoltam beszerezni abban az esetben ha... de ne legyen ha
adjanak szépen egy EU-s töltőt
-
-
Wa2x_
veterán
válasz
Tarill #31504 üzenetére
Vidd vissza a töltőt, mondd nekik ezt tegyél fel maguknak neked meg adjanak EU szabvány töltőt.
Szerk.: megelőztek
(#31507) Tarill: postázd vissza, kérd vissza a posta árát és kérj egy új töltőt is, vagy írj nekik, hogy küldjenek egy újat. Nehogy már te vegyél újat, amikor MO-on vagyunk és egy ilyen szart küldenek... vicc. Amúgy lehet kapni igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest