-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
Üdv!
Hoztak hozzám egy p4-es gépet (xD) kisebb ráncfelvarrásra, de megakadtam.
A biosban tudom használni az usb-s billentyűzetet, de ha továbbmegyek, nem. Úgy értem kéri a megerősítést a windows werzió kiválasztásához, és indításához, ami nem, nagy gond, mert visszaszámol, és egy rendszer van a vinyón.
Viszont mivel megszakadt az áramellátás, felajánlja a win indítási javítást. Alatta a normál módú indítás opciója, de nem tudom kiválasztani, mert nem érzékeli a billentyűzetet.
Amikor újabb visszaszámlálás után elindul az indítási javítás, nem tud semmit csinálni, lefagy.
Most épp arra készülök, hogy újratelepítsem, de csak usb-ről tudom, mert egyetlen lemezem sincs.
Van ötletetek, miért nem használható a klaviatúra bios után?
Átböngésztem, a biost, de nem találtam erre utaló opciót.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Politika
- Elindult a Splitgate 2 nyílt bétája
- Riasztó topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest