Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
válasz King Unique #117387 üzenetére
Hmmm...
Köszi így már értem. A fájlokat TC-vel másolom és át is állítottam nagy méretű fájlok másolására, mert sok, több gigás fájlokról van szó.
A másolás sebessége nem a másolás alatt módosul, hanem amikor mappát váltok, és máshonnan másolok fájlt, de ugyan úgy egy merevlemezről.
A töredezettségre és a gyorsabb elhezelyezkedésre nem is gondoltam.... -
sanyek2
senior tag
Üdv mindenki!
Küldő HDD-ről külső HDD-re másolok (azonos típus), USB 3.0 porton és lövésem sincs, miért van az hogy 20 MB/s-el másol és van hogy 72 MB/s-el. Nem változott semmi. Se driver frissítés semmi nem történt. Ugyan onnan másolok. Ugyan úgy semmi nem fut a háttérben, nem változott az autómatikusan induló programok létszáma sem, semmi!
Van valakinek ötlete? -
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Régi laptopon a rendszer óra folyton késik. 2 óra elteltével akár egy órás késéssel is lehet számolni a mértékét.
Már megrendeltem a CMOS akkut hozzá, csak biztos akarok lenni benne hogy megoldja a problémát.
Rendszer Win7 32 bites.
Előre is köszi a válaszokat! -
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
X-Box, PS, PC
Én reakcióidő nélkül PC-t kiáltok.
Mégis hiányban szenvedek, mert olyan játékot keresek, ami nem autós, de többen lehet játszani.
Folyton be akarom vonni a barátokat a DmC és azok korábbi verzióinak hangulatába, de az a baj, hogy egyjátékos mind.
Hentelős játék kell, amiben vállvetve kaszabolhatunk.
Diablo-n, és Mortal Kombaton kívül nem ismerek mást. Utóbbihoz nincs érzékem. Igen, ez fura, főleg hogy a hack&slash-hez van.
Mindegy szóval mit tudtok ajánlani?
A gépem elbírja, bármit mondhattok! -
sanyek2
senior tag
válasz Thunderzolee #93369 üzenetére
Én is biztos voltam benne, mert jártam is ott, és át is állítottam.
Lehet hogy közvetlenül utána csináltam resetet, és elfelejtettem átállítani. :/
Konkrétan emlékszem hogy jártam ott, és einable-re raktam.
Na mindegy. -
sanyek2
senior tag
válasz RedCactus #93361 üzenetére
Sajna összetettebb a probléma.
Próbáltam amúgy.
BIOS-ban működik a billentyűzet, de sem a boot-menüben, sem máshol nem.
Nem tudok újratelepíteni USB-ról, lemezem meg íróm nincs.
Elemet már cseréltem.
BIOS-t átnéztem, semmilyen beállítás nincs erre vonatkozóan.
Ha segít akkor csak a frissítés a járható út. -
sanyek2
senior tag
Hali!
Egy ilyen alaplap biosfrissítését szeretném elvégezni USB meghajtóról.
A pdf-ben lévő kép alapján futó win alatt történik, de a gép nem megy tovább a bios betöltése után.
Pontosabban lefagy, vagy kéket hal a win betöltésekor.
Hogy csináljam? -
sanyek2
senior tag
Hello Mindenki!
Nem találtam beviteli eszközös, sem külön billentyűzetes topikot, a sajátja meg elég béna. Senki nem beszél értelmes dolgokról, csak hogy minek ilyen drágát venni.
Na szóval adott egy Logitech G910 Orion Sprark RGB billentyűzet, ami bootmenüben használhatatlan.
USB-ről telepítenék win-t de a driver, a szoftver csak az oprendszerrel együtt töltődik be.Logitech Gaeming Software 8.74.80 fut a gépemen, ez vezérli a patkányt is (G502)
UEFI-t már belőttem, de nem találkoztam ilyen opcióval. (Vagy csak átsiklottam volna felette?)
Asrock Z87 Extreme4 a lap.Mit tudtok javasolni (azon kívül hogy tartsak egy gagyibb klaviatúrát is kéznél)?
-
sanyek2
senior tag
Üdv!
Hoztak hozzám egy p4-es gépet (xD) kisebb ráncfelvarrásra, de megakadtam.
A biosban tudom használni az usb-s billentyűzetet, de ha továbbmegyek, nem. Úgy értem kéri a megerősítést a windows werzió kiválasztásához, és indításához, ami nem, nagy gond, mert visszaszámol, és egy rendszer van a vinyón.
Viszont mivel megszakadt az áramellátás, felajánlja a win indítási javítást. Alatta a normál módú indítás opciója, de nem tudom kiválasztani, mert nem érzékeli a billentyűzetet.
Amikor újabb visszaszámlálás után elindul az indítási javítás, nem tud semmit csinálni, lefagy.
Most épp arra készülök, hogy újratelepítsem, de csak usb-ről tudom, mert egyetlen lemezem sincs.
Van ötletetek, miért nem használható a klaviatúra bios után?
Átböngésztem, a biost, de nem találtam erre utaló opciót. -
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogyan lehet a blogírásnál oldalakra tagolni a cikket?
Korábban már láttam erről egy írást, de most nem találom. -
sanyek2
senior tag
-
sanyek2
senior tag
Windows indulásakor a rendszer megnyitja autómatikusan a beépített fájlkezelőt.
Miért?
Feladatkezelőben nincs jele az autómatikus indulásnál
Rendszer win 8.1 -
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy hogyan menthetném le a régi citromail-es fiókomból az összes kimenő, és bejövő levelet a merevlemezemre?
Folyton csesztetnek, hogy törölni fogják a fiókot, ha nem lépek be, de gyerekkori beszélgetéseim kedvesek számomra, és kellenek.
Egyesével nem szívesen állnék neki letöltögetni. -
sanyek2
senior tag
Elektronikai ugyan, de nem számítástechnikai kérdéssel fordulok hozzátok:
Van egy neonom (sima háztartási) amit felkapcsolva kb 10 másodperc után gyullad csak ki a fény.
Ezt a gyújtó-, vagy a cső minősége okozza?
Szeretném ha mihamarabb világítana a felkapcsolást követően.
Hogyan tudom ezt elérni?Jelenleg NARVA BSt 65 4-80w van használatban. Nincs jele elhasználódásnak.
Kipróbáltam egy másik neonberendezéssel, és úgy tűnik a gyújtó lesz a felelős a késlekedésért.
Honnan ismerem meg a jó minőségű gyújtót? Milyet vegyek? -
sanyek2
senior tag
Miért nem tudok bizonyos filmeket átmásolni pendrive-ra, amiket a legnagyobb magyar fájlmegosztóról szedtem le?
Többnyire ISO fájlok, azokat lemezképként betöltve át tudom másolni, de vannak bluray filmek amik mind írásvédettek.
Próbáltam megszüntetni az írásvédettséget, de a mappa és a fájl tulajdonságainál egyaránt ki van véve a pipa.
Azt hiszem a rendszergazdai jogosultsággal lesz a baj.
Segítene valaki? Pls! -
sanyek2
senior tag
Erre valaki? (Csak hogy több lábon álljak)
-
sanyek2
senior tag
válasz Ricardo128 #81542 üzenetére
Ez már most több, mint amire én jutottam. Köszönöm szépen!!!
-
sanyek2
senior tag
válasz Silious #81464 üzenetére
A jelenség, amit leírtál akkor szokott előfordulni, ha túl sok a szektorhiba, és az adott területről kellene bootolnia a rendszernek, de nem tudja a hibás egység miatt, ezért újraindul.
Attól, hogy 90%-os a merevlemez, okozhat nagy bajt, ha a hibás szektorok kritikus területen helyezkednek el.
Esetedben valószínűleg már megadta a tartalék szektorokhoz az útvonalat, de nem valószínű hogy elég.
Ergo több a hibás szektor, mint a pufferben lévő.
HD Tune-al csinálj egy alapos vizsgálatot. A gyors vizsgálat szinte haszontalan.Az újraparticionálás formázás nélkül veszélyes, akár az is lehet a probléma okozója. Egyáltalán nem kizárt.
Mentsd az adataidat amilyen hamar csak tudod.
Így vagy úgy, de ebből adatvesztés lesz. Akár formázni, particionálni kell, akár új vinyót venni.Mellesleg egy új vinyó is lehet gyártósori hibás, ebben az esetben érvényesítened kell a garanciát.
-
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom hova írhatnám a kérdésemet, de látogatók száma alapján talán itt nagyobb az esély a megoldásra
Honnan tudok beszerezni magyar kiosztású kupakokat a billentyűzetemhez?
Tesoro Colada Saint -
sanyek2
senior tag
Gyors választ tudna nekem valaki adni projektoros kérdésemre?
Egyszerű "Naná, hogy megéri" vagy "Nehogy megvedd" válasz is kielégítő, de kifejtős mégjobb lenne. -
sanyek2
senior tag
Üdv!
Ha win 8.1 lemezkezelőben megváltoztatom a meghajtó betűjelét, attól még megmaradnak az adataim, ugye?
Ez számomra logikus, de most nem szeretnék kockáztatni -
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Topik-pangás miatt itt teszem fel újra a kérdésemet: Tűzfalprogram -
sanyek2
senior tag
Erre valaki?
-
sanyek2
senior tag
Nálam 100%-os terhelés alatt, és alapjáraton is marad a burkolat hőfoka 23 vagy 29°C-on.
Én a cpu, vagy alaplap vezérlésére gondoltam, így a chipset driverre pl. De hiába. Tök mindegy. Igazság szerint elsősorban a windows 8.1-re gyanakszom. Elég szutyok ez a verzió amit feltettem. (mennyiségi licenc-es)[ Szerkesztve ]
-
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy hogyan tudom üríteni a TotalCommander elérési útvonalainak előzményeit?
A a rágcsálón a vissza gombot nyomogatom, akár a rejtett, vagy jelszóval védett mappákba is visszaugrik bármiféle kérdés nélkül.dekrer: Qru jól mondja. Az i5-ösöm is fals hőfokot ír az CPU burkolatra, de minden oké. Valami szoftveres hiba lehet.
[ Szerkesztve ]
-
sanyek2
senior tag
válasz spiritex #59922 üzenetére
Természetesen SSD-n van a rendszer, de értem a gondolatmenetedet.
Újraraktam a VGA drivert, de nem tűnt el a hiba. Pedig PCI gondot ír. Más pedig nincs a slotban. Még az USB-s wifimet próbálom meg újrarakni, ha nem az, akkor lövésem nincs, mert csak a bill+egér van rádugva. Semmi egyéb.
Max még az alaplapi driverek okozhatnak ilyen fennakadást. Azt is megpróbálom, aztán ha nem jó marad az újratelepítés
Mindenesetre köszön mindenkinek a választ! (Nem tudtam hogy Win7-től már nem nyafog a rendszer) -
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Szükségem lenne némi magyarázatra egy jelenséggel kapcsolatban, melyben tanácstalan vagyok:
Összeraktam egy új gépet, és a régiből csak a HDD-met és SSD-met hoztam tovább.
Előkészültem az újratelepítéshez, időt szántam rá, mindent összeszedtem és elindítva a konfigot lemaradtam a bootmenüről, és mi történik? Betöltött a windows.
Nem teszteltem le mindent, de az AIDA64 pl alkalmazkodott. TotalC szintén, Chrome szintén. Apróbb progikat még nem próbáltam.
A lényeg, hogy hogy lehetséges ez? Nem mintha nem örülnék, de azért mégiscsak úja kéne rakni, nem? -
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Most aksi problémával fordulok a közösséghez.
Van egy picike RC hajóm, ami nem működik, és én az akksi hibás bekötésére gyanakszom.
Amikor felteszem töltőre, nem melegszik, de a fura, hogy ha először a töltőre dugom rá, ami közvetlenül a konnektorba csatlakozik, azaz adapter, akkor a led kigyullad, mielőtt még a konnektorba dugnám.
A két akksit egy kis nyomtatott áramköri panel köti össze, és 3 vezetéken történik az áramfelvétel/leadás.
Help, please! -
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Az alaplapom jelenleg 2x2GB RAM-mal szenved, és szeretnék további 2x4-et belerakni.
A dilemmám az az, hogy építek majd egy új vasat, és szeretném továbbvinni a RAM-okat.
Értelemszerűen DDR3-as lesz az új. Ami jelenleg bent figyel az két darab ebből: Corsair Dominator CM2X2048-8500C5D
Nos... A memvezérlőm nem tudja kihajtani a DDR3-as valódi sebességét, hiába veszem a maximálisat, ami belemegy.
Ha veszek 2x4 nagysebességű RAM-ot, ami jóval gyorsabb mint amit képes befogadni a lap, milyen jelenségekre számíthatok?
Pl bepakolom a DDR3-as foglalatba a két új hardvert, kicuccolom a másikakat, vagy maradhatnak?
Megfér egymás mellett a 2-es, és 3-as DDR, egy ilyen lapban?
MHz különbségek ellenére le tudja kezelni? A jelenlegi 1066-on caklat, az új meg kb 1800-2000MHz körüli lenne. Mi történik ha mind bent van?
Jöhet egy rendszerújratelepítés is?
Hogyan tudom elkerülni hogy újra kelljen raknom a gépet, ha egyáltalán az lenne az eljárás...?
Kinyírja a RAM-okat a lap, vagy csak szimplán lekorlátozza az újakat a lap sebességére?Kész megoldások, észrevételek, jótanácsok, illetve tapasztalatok is érdekelnek.
[ Szerkesztve ]
-
sanyek2
senior tag
Erre tudna valaki ötletet?
-
sanyek2
senior tag
Buvarruha Ok, legyen. Te megbíznál ilyen alaplapban?
[ Szerkesztve ]
-
sanyek2
senior tag
Már pár topikban feltettem a kérdést. Ötlet?
-
sanyek2
senior tag
Valaki valami ötlet erre:
Win 7 telepítése:
SSD visszadug első SATA portra, minden más lehúz, BIOS alapon, csak az van belőve aminek kell lennie, erre nem találja az SSD-t....
Csak a lila alaplapi porton érzékeli az SSD-t és most a Samsung Magician sem látja, de a registryben a Start értéke 0, azaz elvileg a TRIM működik, csak nem látja a progi.
Miért nem tudom sima portra dugva telepíteni a Wint?!
Alaplap -
sanyek2
senior tag
Erre valaki? Nem olyan egyszerű ám... Az energiagazdálkodás is átnéztem, és nincs ami letiltaná az ébresztést.
-
sanyek2
senior tag
válasz pocokxx #43475 üzenetére
Azt hiszem sikerült!
Kiderült hogy mindkettő fiók rendszergazdai jogosultsággal volt ellátva.
Először eltávolítottam az egyik fiókkal a másik jelszavát, átjelentkeztem, majd visszavettem korlátolt felhasználóvá a másikat, és így most hozzáférek.
A linuxhoz nem értek. Soha nem használtam -
sanyek2
senior tag
Előkapartam a régi gépemet, bepakoltam a vinyót, sikeresen el is indult, de ahogy vártam, felhasználói jelszót kér. Van egy külön rendszergazdai felhasználó is ahova be tudok lépni.
El tudom távolítani a jelszót anélkül hogy találgatnom kéne mit írtam be anno? -
sanyek2
senior tag
Üdv mindenkinek!
Mappa megnyitási problémám van... Előszedtem a szekrény alljáról egy vinyót, amin még talán XP volt, és le van védve néhány mappám, amiről fogalmam sincs hogyan csináltam vagy épp mivel védtem le.
Valami dereng, de már nem emlékszem hogyan védtem le.
TC-ben mappa megnyitásakor: "A hozzáférés le van tiltva"
Segítene valaki kilőni? Kellenének az adatok. -
sanyek2
senior tag
válasz MaxxDamage #43431 üzenetére
Nézd meg a feladatkezelőben a folyamatok közt nincs e valamelyik, vagy mindegyik fájl, ami a mappában található, és nézd meg a mappa tulajdonságaiban nem e írásvédett a fájl.
-
sanyek2
senior tag
válasz MaxxDamage #43422 üzenetére
Szerintem tolj egy rendszertöltéskori vírusírtást. Lehet hogy egy képprogram nem engedi törölni magát.
Csökkentett módban próbáltad törölni? -
sanyek2
senior tag
Miért van az, hogy újratelepítéskor az egyik játék nem érzékeli a DirectX 11-et? Bármelyik más játék felpakolja magának a szükséges összetevőket, de a DmC nem. (DmC Devil May Cry)
A Win7 SP1 elvileg tartalmazza is a DX11-et..
Honnan tudom biztonságosan letölteni?[ Szerkesztve ]
-
sanyek2
senior tag
Sürgős lenne: Link
-
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Lehetséges laptop billentyűzetet átalakítani hagyományos klaviatúrává?
Értem ez alatt a szalagkábel bekötését, illetve vezérlő meglétét.
Itt a kezemben egy laptop bill, és mi kell ahhoz hogy be tudjam kötni usb-sként? -
sanyek2
senior tag
Üdv!
Némi problémám adódott a megjelenítéssel.
Tünetek a következők: legnagyobb közösségi oldalon ha képeket nyitok meg egy-egy albumban, akkor felfelé görgetésnél minden egyes képfrissítési csík megjelenik. Konkrétan a böngésző felső határvonala ami befagy a képbe, illetve a chat ablakban a kurzor ugyan úgy.
Chrome-ot használok, VGA driver legfrissebb volt fent, visszatettem egy régebbi tuti stabilt, és azzal is csinálja.
Szokása mostanában egy egy lapnak a befagyása is. Pl az említett oldalt befrissítem miközben megy egy youtube videó, és befagy a böngésző. -
sanyek2
senior tag
Erre valaki?
-
sanyek2
senior tag
válasz crysis 2011 #38628 üzenetére
Igazán nincs mit.
-
sanyek2
senior tag
válasz crysis 2011 #38623 üzenetére
Én azzal folytatnám, hogy átnézem a BIOS-t nem e állítottam át valamit, vagy épp nem-e volt bios reset.
Sőt, ha jól emlékszem nekem is volt hasonló, és az volt a baj, hogy új proci került a lapomba, és igazából a win7-nek nem tetszett. Letöltöttem egy újat, kipróbáltam 30naposként és jó volt. Ha minden igaz... Sajnos már rég volt, nem tiszta az emlék.[ Szerkesztve ]
-
sanyek2
senior tag
válasz crysis 2011 #38618 üzenetére
Szomszédomnak is ilyen problémája volt.
Nála is meghalt a vinyó. Igaz ő nem sajnálta.. ideges típus...
Annyi hibás szektora volt hogy javítani sem lehetett. -
sanyek2
senior tag
Jó reggelt, jó hétvégét!
Mirillis Action! nevű programmal volna némi problémám.
Haver ajánlotta, akinél tökéletesen fut minden funkciója.
Nálam nem.
A game módban nem aktív a felvétel mód, akár el van indítva a játék, akár nem. Ezért kénytelen vagyok képernyő módban felvenni... Vagyis csak kénytelen lennék...
FPS kijelzés csak akkor látható, ha nem vagyok a játék ablakában, és nem indítja el a felvételt, mikor én arra F9-el parancsot adok.
Felvételi beállítások: AVI, 1080p 60FPS
Először azt hittem csak azért nem stimmel, mert nem új. Frissítettem. Legújabb van fent alap beállításokkal, regisztrálva.
Havernál fut, nálam nem.
Esetleg nem kedveli a hardvereimet? -
sanyek2
senior tag
brd gilba, pocokxx: Valamilyen módon valami befolyásolja az ablak hátterének a színét, mert szűz win-nél fehér. Az abalakom színe, fejléce, stb be van állítva fehérre, az fejléc átlátszósága pedig maxon van.
Személyre szabás-ablak színe megjelenítése-speciális beállítások alatt is minden ami csak utal az ablakra, át van állítva fehérre. Már alaposan utána néztem és nem találtam rá választ. Márpedig valahogy át lehet állítani!
Jöhetnek a példák is, hogy kinek milyen színű a fényképnézegetője.... Tuti hogy nem mindenkinek fehér... -
sanyek2
senior tag
Nem hiszem el, hogy senki nem tudja erre a választ...
Talán errefelé többen megnézik....
Már legalább 4x kérdeztem rá erre....[ Szerkesztve ]
-
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Van topija a kérdésemnek, de szakértő nem járt ott november 6 óta.
Terás vinyót szeretnék particionálni, ami jelenleg kétfelé van véve.
100GB volt elkülönítve win-nek, de SSD viszi tovább a vonalat.
A 831GB-os partíciót szeretném adatvesztés nélkül felosztani, és jó lenne ha a meglévő százashoz lenne hozzácsapva, és nem kéne külön még egy partíciót létrehozni.
Mindez megvalósítható adatvesztés nélkül? -
sanyek2
senior tag
Üdv!
Erre tud valaki valamit? -
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Régi gépemet újra cserélném, és összeállítottam egy konfigot, és érdekelne, a régihez képest mennyire sikerült jól?
Egy összehasonlítást szeretnék a két konfigra:
Jelenlegi konfig:Gigabyte GA-EP35C-DS3R
Q6600
Corsair Dominator CM2X2048-8500C5D 2x2GB
Kingmax KLED48F-A8KI5 2x1GB
Corsair VX450
HD4850Tervezett konfig:
Asrock Z77 Pro4-M
Intel Pentium G860
Corsair Vengeance Red DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ8GX3M2A1866C9R 2x4GB
Corsair CX500 V2
HD6850Kérdések:
Összevetőlegesen hol áll egyik a másikhoz? 10es skálán való értékelés lenne optimális. Akár hardverenként is részletezve, pl mi illik mihez,
Lenne-e jobb hardver egyező értékben a kinézett helyett?
Nem-e lenne jobb, ha hagynám a régi tápot?
A G860-as hogyan teljesít a húzott, 1:1-es FSBRAM arányos Q6600-as-hoz, illetve az alap Q6600-ashoz? Szintén 10-es skála lenne mérvadó.
Az új konfignál mennyire lehet megközelíteni az 1:1 FSBRAM arányt?
Szeretettel várom a véleményeket! -
sanyek2
senior tag
ERRE valaki?
-
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Megfelelő topikban feltettem a kérdést, de nem kaptam rá választ, de a chrome-böngészővel lenne egy kis problémám...
Jelenség a következő:
Megynitott x számú oldallal bezásom a böngészőt, olyan beállítással, hogy megtartsa azokat,.
Kikapcsolom a gépet, majd mikor újra bekapcs, akkor a chrome indításán túl, a lapok oly módon töltődnek be, mintha 640x480-as monitort kapnának. A többi része a monitornak pedig fehér hátterű. Azt adott oldalak csúszkán megtekinthetőek, de frissítéskor sem teszi ki teljes méretre. Csak az F11, és az segít rajta, az ismételt F11 megnyomásával, illetve ha bezárom az oldalat, majd a "Bezárt lap megnyitása" opcióval vissza hozom.
Apróság, de jó lenne ha helyre tudnám hozni a segítségetekkel.
Főleg youtube, és PH! oldalnál csinálja ezt. De véletlenszerűen bármilyen oldalnál ugyan úgy... -
sanyek2
senior tag
Nekem a húzott procim miatt játszott ilyet. Sok volt neki a fesz. Ha te is húztad, vagy csak a régi ramokkal volt fsb állítva, akkor az lehet a gond. Vedd vissza alapértelmezettre a bios-t és ha szükséges a húzás, kezdd előröl. Persze annak függvénye ez, hogy alapon van-e a bios.
-
sanyek2
senior tag
A konnektor gyorscsatlakozós a kábeleket illetően és a földkábel kicsúszott, mert nem volt normálisan megforrasztva a vége. Végignéztem, most minden rendben. Semminél nem világít a fázisceruza. Csakis ott ahol kell Mégsem volt még eddig egyetlen alkatrész ami tönkrement volna... A szünetmentesnek köszönhetem?
-
sanyek2
senior tag
válasz kiskornel #24713 üzenetére
Elkülönített dugalljként max egy, a túlfesz ellen védett, de aksira rá nem kötött alljzat van, ha arra gondolsz, és aeea az ágra rákötött erősítőhöz érintve a fázisceruzás, szépen erősen világít.. A konnektorban a földelés érintkezőjéhez érintve világít a fázisceruza aminek nem szabadna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Autós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest