-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz Kezdő vagyok #44391 üzenetére
Ezt hogy érted? Sima programokat pl média lejátszó stb? Azokat nem. Biztonsági szempontokból sokszor ajánlott frissíteni de én ha találok valamiből olyat ami stabil akkor nem cserélem le azt a verziót csak ha elavul számomra az adatbázisa. Pl everestet már nem tudok használni mert aida64 lett s a friss adatbázis nélkül nem sokat ér. Viszont egy letöltő kliensből még mindig az 1.6-ot használom hiába jött ki 49-el újabb verzió. Szóval ha valamit felteszel s nincs vele bajod akkor nem kell újra telepítgetni mert semmi előnyt nem jelent.
Mod:
Ezeket felesleges. Ami akar az frissít ami nem s nincs vele probléma azt hagyni kell. Én még frissíteni se hagyom. Ha valami beválik ahhoz ragaszkodom. Minek azt piszkálni ami jól megy?[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest