Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
-
Top cat
addikt
válasz JoolsNOS #138047 üzenetére
2. ASRock motherboards with Intel CPU bekezdés alatt.
-
JoolsNOS
veterán
Apropó, kipróbálnám a Win11et. Az alaplapomon lehet kapcsolni TPM-et? Egyelőre nem találom, hogyan lehetne. Köszi
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
JoolsNOS
veterán
válasz Grave_444 #138028 üzenetére
Köszi! Egyik kedvenc tesztvideóm
#138030Marci112233: Neked is köszi, most egy 10 méteres van, de egyáltalán nem visz 4k-t (egy régi kábel amit itthon találtam) Akárhogy méregetem, minimum 6 méter kell, tehát 10est kell megint vennem.
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Csupingo
veterán
válasz malagutif122 #138042 üzenetére
Esetleg a bios-ban nézd meg a boot sorrendet. Rosszabb esetben gond van a rendszerlemezzel, vagy pl. a sata kábellel.
Időnként a mi régi céges gépünk is csinált ilyet. Az akkor tért észhez, ha a rendszerlemez sata kábelét másik portba kötöttük az alaplapon. Aztán ha két hét múlva megint csinálta, akkor ismét átdugtuk egy másikba.Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
fLeSs
nagyúr
válasz Borisz76 #138035 üzenetére
Ehhez nem igazán volt kedvem, újrainstallálgatni mindent.
Egyébként úgy tűnik megjavult attól, hogy a tablet módot teljesen letiltottam, guglival keresve több helyen is ezt javasolták erre a problémára. Talán vmi bekapcsolta, mert még sosem volt ilyen bajom."Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
pjen
félisten
válasz malagutif122 #138042 üzenetére
A HDD kábeleit nézném meg először.
-
Top cat
addikt
válasz Csápájev #138037 üzenetére
Nekem megtalálja. És ha letöltöd az apk-t úgy felmegy rá?
-
fLeSs
nagyúr
Szasztok!
A délelőtt folyamán eltűnt néhány ikon az asztalról és a start menüből.
A probléma, hogy nem tudok új ikonokat rakni az asztalra. Amikor az asztal fölé húzok egy programot, hogy hozzon létre linket/shortcutot egy fehér semmilyen ikon jelenik meg, duplakattintásra nem csinál semmit aztán le is letörlődik.
Ha a users\administrator\desktop mappában létre akarok hozni egy új shortcutot, akkor egy pillanatra megjelenik a fájl, aztán letörlődik. Új mappát vagy text fájlt viszont létre tudok hozni.
Már lefuttattam egy teljes vírusírtó ellenőrzést védett módban, de semmi.
sfc /scannow nem jelez hibát
chkdsk sem jelez hibátÖtlet?
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
őstag
válasz gregory91 #138029 üzenetére
Köszönöm! Sikerült megoldani a tuf ax5400 routerem van és az blokkolta. de ez vezetett rá
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Marci112233
addikt
válasz JoolsNOS #138018 üzenetére
Elvileg igen. Én ugyan csak 3 méteres, de szintén 1.4-es HDMI kábelen, ami már jó pár éve meg van vittem át a 4K TV-mre 60Hz-en, és simán átvite a képet és hangot is ahogy kell neki.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
gregory91
senior tag
válasz DamianB #138020 üzenetére
1.Ugorj a beállítások-ra
2.Írd be hogy ssl
3.A biztonságos böngészést állítsd a legkisebbre(ha végeztél kapcsold vissza)
4."Mindig használjon biztonságos kapcsolatokat" állítsd át(kapcsold be ha végeztél)[ Szerkesztve ]
Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
Csápájev
őstag
Sziasztok,remélem jó helyre írok.
Laptopomra szeretnék letölteni egy android alkalmazást, (70mai - dash camhez).
Tudnátok mondani olyan programot pc-re,ami megbízható és nem teszi tele a gépet mindenféle tökmás programmal? Nox playert próbáltam, de nagyon nem volt szimpatikus,töröltem is minden mással együtt,amiket telepített. -
őstag
válasz Doky586 #138022 üzenetére
Én is próbáltam androidon de ott se sikerült . Gondoltam nálam van a baj csak nem tudom mi az . Rakjam újra a chromeot ?
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
őstag
válasz gregory91 #138019 üzenetére
Lehet nincs rendben . De ezzel én tudok kezdeni valamit ? Kommentekben úgy tünik mások letudták tölteni.
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Ez a hdmi kábel vajon 4k-ban tudja a 60 Hz-et? Ez azt akarja jelenteni?
Köszi
-
őstag
-
őstag
válasz gregory91 #138009 üzenetére
Egy torrentet akarok leszedni narutokun ról . Gondoltam megnézem az új dragonball filmet de mikor rámegyek a torrent linkre ez történik.
-
Marci112233
addikt
válasz akaido #138010 üzenetére
Na azt meg nem mondom a kábel 1.4-es vagy 2.0, mert azt egy Annke kamerarendszer mellé kaptam, de ott nem volt rá szükség. A monitorba eddig is HDMI ment és az az egy HDMI csatlakozó is van rajta. Egyedül a VGA-n változott a csatlakozás. De végül döntöttem és rendeltem egy 27-es 2K-s monitort. Úgy is váltásra készültem, mert a 3070-nek a FHD gyerekjáték, bőven marad benne tartalék. A monitor beállításaiban meg semmit nem babráltam mióta be lett lőve szinte új kora óta. Mikor elsőnek kikapcsolt rögtön én is a monitor menüjét bújtam, de minden olyan ami ezt okozná off-ra van téve. Értem is az energiamegtakarítást, és az automatikus kikapcsolás is. Én táp hibára gyanakszom, mert ugye mint írtam, nem mai gyártású a monitor.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
akaido
addikt
válasz Marci112233 #138007 üzenetére
A kábelek szabványa is különbözhet pl. HDMI 1.4, 2.0 a csatlakozóétól, pedig kompatibilisnek kellene lennie.
Próba tipp: A monitor beállításainak megváltoztatásával (a monitor saját gombjaival). Manuálisan is felébreszthető a képernyő az "input select" gombbal. Plusz: ha kikapcsolható az automatikus bemenet kiválasztás azt érdemes az aktuálisan csatlakoztatott HDMI portra állítani. Igaz ez utóbbi kikapcsolja a monitor automatikus bemeneti funkcióját, de ha mindig ugyanazt a HDMI aljzatot használod akkor jó lehet.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
őstag
Sziasztok!
A webhely nem képes biztonságos kapcsolatot nyújtani
Nem tudom megkerülni. google is kérdeztem lakapcsoltam már valami webhely védelmet nem változott
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Korábban érdeklődtem, de most ismét megteszem. VGA-t váltottam, és azóta (Bár lehet azelőtt is volt ilyen nem tudom pontosan.) A monitrom 10 perces időre van állítva, hogy elmenjen készenlétbe. Eddig szépen ment és amikor elérte a 10 percet a képernyő elment alvóba tehát csak villogott a led az alján hogy be van kapcsolva, de nem kap jelet. Na de most 10 perc után lekapcsol ugyanígy, de 10 másodperc múlva teljesen kikapcsol, és csak a bekapcsoló gombbal éleszthető fel. Okozhatja ezt a VGA csere vagy az hogy most HDMI kábellel van öszekötve és nem DVI-D to HDMI-vel?
-
mezis
félisten
válasz galervin93 #138005 üzenetére
USB-set, méretes antennákkal és 5GHz-et is tudjon.
És egy USB hosszabbító kábel, ha a fém PC ház árnyékolná.mezis
-
galervin93
addikt
válasz Csupingo #138002 üzenetére
Köszi srácok a tippeket!
Igazából csak fényképeket dolgozok majd fel ezen a gépen, néha egy-kettőt föllövök netre, kb. ennyi + némi netes böngészés lesz a nagy feladat.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
gregory91
senior tag
válasz spleenszuru #138003 üzenetére
Ezekkel inkább kárt okozol a rendszerednek mint hasznát.Ha törölni akarsz valamit akkor inkább : "appwiz.cpl" parancs.Vírusok ellen nem veszed hasznát.Végezd el manuálisan.Vacakolós ugyan, de legalább látod hogy mit törölsz.
Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, ti használtok-e bármilyen alkalmazás/játék törléséhez segédprogramot?
Op. rendszer Windows 10.Én egy ideje Revo Unistaller Prot használtam, de arról a bizonyos helyről már nem tölthető le újabb verzió.
Szerintetek csak parasztvakítás ez a registry adatok, és maradandó mappák, fájlok törlése ezekkel a segédprogramokkal, vagy tényleg életszerű ezeket használni?
Elég rég volt, hogy csak simán vezérlőpultból töröltem dolgokat.
Malaka!
-
Csupingo
veterán
válasz galervin93 #137999 üzenetére
Ahogy írták, a belső kártyák kb. 4000-től kezdődnek. Használható usb-s változat meg 2-3 ezertől. Persze ha kicsit extrémebb elvárásaid vannak, akkor jobban bele kell mélyedni az adatokba. Sebesség, jelérzékenység (antennás), stb. Pl. egyszerű használatra jók a körömnyi usb stick-ek is, de általában nem olyan gyorsak és intenzív használatnál némelyiknél előfordulhat, hogy melegszik és gyakran megszakad a kapcsolat. Ha nem kell olyan nagy sebességhez, akkor én vagy antennás usb-st vennék 4000 környékén, vagy belsőt, az nem foglal extra helyet.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest