-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Szerintem reinstall lesz.Úgyis tervezgettem a 250-es ssd nagyobbra váltását,így akkor most erre is sor kerül ha már reinstall lesz.
-
válasz
King Unique #128795 üzenetére
Szerintem egy helyes Windows 10 telepítésről szóló összefoglalót be lehetne tenni ide a téma összefoglalóba, mert olyan sokszor merül fel a téma.
-
King Unique
titán
válasz
Sys85 #128787 üzenetére
Nem olyan régen volt itt egy hasonló eset, ott le van írva, linkelve a lényeg a hogyan kellene Windows 10-et telepíteni pendrive-ról témában, meg úgy hogy ne kerüljön rendszer számára fenntartott partíció másik fizikai lemezere. Illetve a nem megfelelő telepítés miatt esetben is valami ilyesmit sikerült összehozni a normális állapot helyett és az a gond.
-
ColdMan
tag
válasz
Vismajor01 #128790 üzenetére
Milyen típusú monitor?
-
MasterMark
titán
válasz
Vismajor01 #128790 üzenetére
Monitoron állítsd be, hogy tegye teljes képre.
Ha ott nem lehet, akkor driverben állítsd be, hogy skálázza teljes képernyőre a képarány megtartásával.
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok
Problémám, hogy a játék amivel játszom 800x600-ban fut. A monitorom 31.5", 1440p.
Ha windowedbe rakom akkor ténylegesen 800x600 pixelt foglal el, szóval kb nem is találom meg a monitoron. Fullscreenben pixeles mintállat, de legalább látok.
A problémám az h fullscreenben is jó vastag fekete barok vannak oldalt, és én játék közben szivesen venném ha látnék más programot (excel, java app etc).
Lehet olyat csinálni, hogy hiába rakom fullscreenbe akkor sem foglalja el a teljes képernyőt? csak mondjuk a felét?
Másodlagos monitor opció lenne, de nyilván nem akarnék rákölteni sokat, a régi occó' monitorok meg mind vga csatlakozásosak, nekem meg van 4x DP és 1x HDMI az 5700 xt-n.
-
MasterMark
titán
-
varmi2
nagyúr
-
Sziasztok!
Problémám lenne és hátha tudtok segíteni.
Adott egy asztali pc (Ryzen 5 3400G,Asrock B450 Pro4-F,2x8 GB Patriot Viper4) és a Win 10 Pro.
Eddig egy 250GB-s Kingston NVME SSD-n volt a win (igazából most is ezen van),plusz mellette van egy 1TB-s vinyó mindenesnek.
Na a gondom az,hogy most száműzném a gépből a hdd-t,de amint lehúzom indításnál azt írja nincs bootolható meghajtó.
Biosban Boot-nál elsőnek ott van az ssd,de még se bootol be.
Ha visszadugom a vinyót,akkor bootol az ssd is.
Már a biost is reseteltem,de ugyanaz.
A ssd-n lévő Win10 nem klónozott,tiszta telepítés volt amikor felraktam.
Ez mitől lehet?Illetve hogyan lehetne megoldani,hogy önmagában az ssd-ről is bootoljon? -
Bengio
tag
válasz
liszi70 #128783 üzenetére
Sziasztok!
Gyors problem solvingra lenne szükségem:
Fujitsu Esprimo P5730: bekapcs gomb megnyom, ventik felporognek, power led vilagit, mindez 3mp-ig, es utana leall. Masodjara mar csak tap le-felkapcsolas utan tudom ujra bekapcsolni, es itt kezdodik elolrol.
Merre induljak a hibakereséssel?Szerk2: problem solved, elsore jol gondoltam, bekapcs gomb (házon) ragadt be, levéve a ház előlapját, power buttont benyomva működik, nem áll le.
szerk: sorry, ez nem válasz hsz akart lenni, hanem uj.
-
válasz
Csupingo #128776 üzenetére
Köszi!
"Gondolom a scan csak ellenőrizné a gépet"
Ja, azt hittem automatikusan telepíti, mert az Automatic Driver Update opcióban található. Na majd kiderül, ha itt lesz a gép, és lesz mit szkenneltetni vele. Ehhez persze az kell, hogy legalább net legyen rajta, tehát a LAN drivert mindenképpen előre fel kell telepítenem. Remélem tényleg innen kell letölteni. (Nem vagyok túl jó ebben a driverezésben, a gépeimnek mind volt telepítő CD-je, nem kellett keresgetni, most meg a win10 elkényelmesített, mert mindent ő maga intéz.)
-
Csupingo
veterán
válasz
liszi70 #128775 üzenetére
Szerintem jó helyen vagy. Ott a manual update is, azzal is le tudod tölteni a dolgokat. Gondolom a scan csak ellenőrizné a gépet, ha nem vagy bent biztos, hogy neked melyik van. Esetleg még jól jöhet, ha mondjuk eltérő alaplapokkal is szerelték ezeket, de úgyis észreveszed, ha valamelyik driver nem stimmel, mert nem települ. Akár a gépbe is benézhetsz és az alaplap típusára is rákereshetsz.
-
Má' megint én.
Egy ilyen gépnek keresném a drivereit, mert nem win10 lesz rajta, ami automatikusan telepíti, hanem win7. Jó helyen járok ezen az oldalon? Ha igen, akkor annyi lesz a dolgom, hogy START SCAN és automatikusan feltelepíti a drivereket? -
válasz
MasterMark #128773 üzenetére
Mer' mazochista vagyok!!!
Egyébként nem az enyém, kölcsön van, és miniDV-ket teszek vele gépre, ezen kívül megpróbálom vhs digitalizálásra is befogni, egyelőre sikertelenül. -
válasz
King Unique #128770 üzenetére
"A videókamerán meg elvileg lennie kell USB 2.0 portnak is (példa)"
Általában van, de DV kamerákon kb. annyira haszontalan, mint férfin a mellbimbó.
MiniDV esetén az usb max arra jó, hogy az oprendszer felismerje a kamerát. Az anyagot rögzíteni, a kazettát irányítani nem lehet vele, ahhoz dv kimenet, firewire kell. Egyébként épp itt van a kezemben egy olyan miniDV kamera, amin nincs usb, kizárólag DV ki/bemenete van, csak firewire-el használható. Canon XL1S
-
Csupingo
veterán
válasz
King Unique #128770 üzenetére
Viszont ha jól látom, a pár száz forintos változatokat kerülni kell, mert abba csak simán össze vannak kötve az érintkezők és tönkre teheti az eszközöket.
-
King Unique
titán
válasz
liszi70 #128769 üzenetére
Már amelyiken, a régebbi alaplapok közül sem mindegyiken volt FireWire port, meg inkább Macen volt jobban használatos, mintsem PC-n. A videókamerán meg elvileg lennie kell USB 2.0 portnak is (példa), vagy ha esetleg csak FireWire only, akkor az szép, de még akkor is megoldható a csatlakoztatás egy megfelelő adapterrel és nem feltétlen kell PCIe bővítőkártya.
-
válasz
King Unique #128768 üzenetére
Lehet, hogy a mostani lapokon már nincs, de ez egy elég régi lap, és azokon általában volt 1394 csati. Ezért csodálkoztam, mert nem szoktam hozzá. A házon ott van az aljzat, csak nincs hová kötni a kábeleket.
Egyébként régebbi videókamerák csatlakoztatásához kell nekem, de ha nincs, akkor firewire kártya lesz.
Köszi mindenkinek!
-
King Unique
titán
válasz
liszi70 #128755 üzenetére
Az alaplap specifikációja nem említi a FireWire-t, tehát akkor elvileg nincsen. USB 2.0 és USB 3.1 Gen 1 (= USB 3.0) portok viszont vannak.
De amúgy miért olyan fontos ez, mit akarsz FireWire porton csatlakoztatni?Egyébként soha nem volt alap a FireWire 400/800 port PC-s alaplapokon, manapság egy modern alaplapnál meg pláne nem, amikor már rég kikopott, sőt pl. Macen is már rég felváltotta az USB 3.X és a Thunderbolt.
-
w.miki
veterán
válasz
King Unique #128763 üzenetére
Az már megoldódott, a TC látja, rendszergazdaként.
És köszönöm is a válaszod, nagyon korrekt, szakértői megfogalmazás...
bár, mint laikus nem sokat értettem belőle...
Most szeretném feltölteni a képeket a Google fotókba, mappákkal együtt, ahogy a HDD-n van, albumokva sorolva. (De ezt lehet, nem lehet megcsinálni...)
Létezik-e olyan file átnevező program, ami átnevezi a file-okat úgy, hogy a filenév eleje a nagyszülő, és a szülő neve lesz, a vége marad. -
King Unique
titán
válasz
w.miki #128757 üzenetére
Eredetileg ugye az volt a kérdésed, hogyan lehet lementeni a HDD-ről, az ottani Windows felhasználói mappájából a képeket, ha nem bootol, amire a válaszban le lettek írva a lehetőségek. Mi nem világos?
Ha netán a nem bootoló Windowst akarod helyreállítani, vagy azt is, akkor az OS topikjában arról is volt már szó. Vagy másik lehetőség a képek (és egyéb fontos fájlok) lementése után a clean install. -
w.miki
veterán
válasz
mezis #128759 üzenetére
Akku-t kiszedtem, elvileg úgy is menni kéne, de nem indult.
RAM-ot 1-1-et kiszedtem, betettem, úgysem indul, csak sötét kijelzőViszont a Dell látja az USB-n rákötött HDD-t, TCben rendszergazdaként másolhatók, talán a képek megmenekülnek.
Ezt fel lehet tölteni a google fotókba úgy, hogy a mappák, albumokká váljanak? -
Csupingo
veterán
válasz
liszi70 #128758 üzenetére
Talán ritkább esetben van, mint nincs az alaplapokon. Én is azt láttam a leírásában, hogy ezen nincs. Ha jól olvastam, az usb 2.0 után már lelépték sebességben, ezért nem is használják már igazán az újabb lapoknál. Úgy rémlik, a te lapodon is van már usb 3.1, talán azért hagyták le.
-
válasz
ElektrikusDE #128756 üzenetére
Köszi! Ezt a linkelt leírásból tudod, vagy más forrás is megerősíti? Csodálkozok, hogy ezen az alaplapon nincs 1394 firewire csati. Nem lehet, hogy a leírás hiányos? Azt hittem, ez alap.
-
w.miki
veterán
válasz
MasterMark #128752 üzenetére
Sajnos jelszóval védett Win10
Bár a jelszót tudjuk.
De teljesen más gép, mint ami itthon van, ez egy Acer Aspire 5732ZG.
Menet közben egyszer csak elsötétült a kép, és azóta semmit nem csinál.
Még csak BIOS csipogás sincs, bár a ventillátor hallhatóan felpörög, de azon kívűl más nem történik.
Az itthoni gépem meg egy Dell e6540 Win7-el, msata SSD-vel.
Gondolom akkor a bebootolás nem megoldható. -
Lehetséges, hogy az ASUS M5A88-M alaplapon nincsen 1394-es firewire csatoló, vagy én vagyok vaksi?
-
King Unique
titán
válasz
w.miki #128751 üzenetére
NTFS fájlrendszer, hozzáférési engedélyek. A másik Windows fájlkezelőjében ha rendszergazként nem tudsz belépni megerősítés után sem a korábbi Windows felhasználói mappájába, akkor a linkelt módszerrel a mappát saját tulajdonba véve már igen. Vagy esetleg 3rd party fájlkezelővel próbálva, azoknál nem feltétlen kell a linkelt beállítás.
Másik megoldás egy pendrive-ról bootolt ún. live rendszer használata és akkor nem kell kiszerelni a HDD-t sem a gépből. Ilyen rendszer lehet WinPE alapon, lásd pl. HBCD PE. Másik opció a Linux Live, viszont annál szükség lehet a videóban lévő beállításra, mivel a bekapcsolt Fast Startup mellett leállított Windows NTFS kötetét alapesetben nem tudja felcsatolni.
-
mezis
félisten
válasz
w.miki #128751 üzenetére
Ilyenkor jól jön egy Linux. Az se baj, ha Live Linux.
-
w.miki
veterán
Haveromnak elromlott a laptopja, nem éri meg javítani.
A képeket hogyan tudnánk lementeni róla?
HDD-t be tudom rakni külső házba, de a win Documents mappa az védett, azt nem tudom csak úgy átmásolni, vagy igen?Ugyanitt 150 alatt milyen notit ajánlanátok?
Kinéztünk egy Dell e6540-et 130ért, az aprón. az jó? -
válasz
zolee001 #128748 üzenetére
Ilyeneket is próbáltam már. Sok időt és lóvét elszartam ezekkel, mire letisztult és kialakult a PC > kártya vonal. Nem kezdeném újra a vásárolgatást, próbálgatást, öreg vagyok, inkább biztosra megyek.
Csak egy Win7-es asztali PC kell hozzá, az is csak azért, mert nem praktikus a fő pc-met kivinni a másik helyiségbe és újratelepíteni win7-tel.
Na igen, ha lenne időm, egy asztali DVD írót esetleg kipróbálnék, az nem volt még.
-
válasz
liszi70 #128747 üzenetére
Elég régen digitalizáltam már (videókazettáról), de a valaha volt legjobb minőséget eddig asztali DVD felvevővel tudtam produkálni. A felvett anyagot ugyan komplikáltabb volt átvinni gépre, de minőségben agyonvert minden digitalizáló kártyát.
Esetleg érdemes lenne keresni egyet használtan, sz.ré'-h.gyé' lehet venni szerintem.
-
zolee001
őstag
-
válasz
mezis #128745 üzenetére
"Nekem 2 maggal 4GB RAM-al rendben működött"
Köszi, ez biztató. Ez a lenovo ha jól tudom, 4 magos.
"USB kivitelben esetleg 5000 ért nem lenne ésszerübb?"
Valami ilyesmi "digitalizálóra" gondolsz? Ezek sajnos semmire nem jók. Még ha nagy nehezen (vagy szerencsével) sikerül is hibamentes működésre bírni őket, a képminőség csapnivaló lesz. Szívtam már eleget, ilyenektől jóval drágább usb-digitalizálókkal is. Nekem a PC jött be erre, egy bizonyítottan megfelelő kártyával. (Amióta az asztali gépemen Win10 van, és nem 7, nem digitalizáltam, és most újra kellene, ráadásul másik helyiségben. Ezért keresek egy régi, olcsó, de azért bika asztali gépet.)
-
Magicrat
tag
válasz
MasterMark #128722 üzenetére
Az enyémen volt. Ne tudd meg, hogy anno meddig kerestem, hogy legyen a billentyűzeten is scroll
-
Egy asztali gépet keresnék, aminek a pci slot-jába egy régi tv-tuner kártyát tudok tenni, digitalizáláshoz. (Csak win7-el tudom megoldani, szóval a saját gépemet nem áldoznám erre.) Egy régi, már megfelelően olcsó, de elég erős gép kellene. Szerintetek egy Lenovo Thinkcentre i5-2500 @ 3.30GHz | 4GB DDR3 megfelelhet ilyen célra? Vagy mit javasolnátok 20-30k környékén? Köszönöm!
-
Csupingo
veterán
válasz
heloman #128736 üzenetére
Aktív átalakítóval lehet, pl. ilyennel. A bal oldali hdmi-t is át lehet alakítani ilyennel, ahhoz is létezik.
Ezek az átalakítók elég gyakran vacakolnak és az olcsóbb változatok megbízhatóan inkább csak 720, 900, 1080p-ben 60 Hz mellett használhatók. Addig kell próbálgatni, míg nem találsz egy megfelelő darabot.
-
Atomgeszi
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudom, hogy melyik fórum téma lenne a legjobb a kérdésem feltevésére.
Szóval lenne két ilyen kijelzőnk: [link]Maga a cucc nagyon jó. Viszont baromira tükröződik. Arról nem beszélve, hogy a polarizált napszemüvegben konkrétan sötétség a képernyő.
Mivel napfényben kész szenvedés bármit is nézni rajtuk, keresnék valami tükröződésmentes fóliát, ha esetleg a polarizált napszemüveggel is működne, az lenne a legjobb, de már, ha önmagában nem tükröződne ennyire, az is remek lenne.Valaki tudna segíteni, vagy melyik topikban tudnék érdeklődni?
-
mezis
félisten
válasz
MasterMark #128732 üzenetére
Nekem a VirtualPC/XPmode-ban a szkenner szoftverében, legördülő menüben kell "kapcsolnom" az USB-t, különben nem ismeri fel, nem működteti.
Valóban olyan rémlik, hogy a Win7/64 is tudta volna kezelni egy másik programmal, csak az meg nekem nem tetszett. -
MasterMark
titán
válasz
Aryes #128731 üzenetére
Úgy lehet megoldani, ha az egész USB vezérlőt átadja a virtuális gépnek (passthrough), viszont ha csak egy van a gépben akkor ezt nem fogja tudni megoldani. Így gyakorlatilag felesleges is ezzel próbálkozni, mert bármit amit rádugsz a host oprendszeren keresztül fog menni.
-
válasz
MasterMark #128730 üzenetére
Ez így van, virtuális gép alatt nem emlékszem bármilyen egértől/pendrive-tól bonyolultabb usb eszközre, ami valaha is normálisan működött volna.
-
mezis
félisten
válasz
w.miki #128725 üzenetére
Én az MS-től töltöttem le a Virtual PC-t, amit Win7/64-re installáltam és XP mode-ba régi szkennert használok vele.
Talán kellett a Win7/64-ben működő USB driver és a kezelő sw nem futott csak Win7/32 alatt. -
w.miki
veterán
Virtualis Win7-et hogyan tudok a legkönnyebben csinálni?
Normal Win7-em nem látja a Nokia mobilt fastboot módban, gondolom driver gond, de már mindent IS telepítettem, megpróbálnám egy "szűz" Win7-el. -
válasz
MasterMark #128722 üzenetére
Innen szép rájönni.
-
Magicrat
tag
válasz
Aryes #128607 üzenetére
Ésssss, IGEN!
Másik klavival nem csinálja! Már be is szereztem egy újjat, és tökéletes minden, napok óta nem jött elő!
Nagyon köszi, egy felesleges win telepítéstől és többórányi utánalévő asztalcsapkodástól mentettél meg! Ki tudja, hogy mikor jöttem volna rá magamtól a problémára -
Tim82
félisten
válasz
Csupingo #128716 üzenetére
A képeden a villám jelölés a Thunderbolt kimenetet jelöli (márminthogy az adott port nem csak type C, hanem Thunderbolt szabványú kimenet is), nem azzal függ össze, hogy azon a csatlakozón keresztül tölthető-e a laptop.
Nincsen olyan notim, ami annyira "új" lenne, hogy eleve type C portot használna töltésre, de szerintem nagyon gyártótól függ, hogy egyáltalán jelölik-e valamivel.
-
Csupingo
veterán
válasz
Tim82 #128715 üzenetére
Igen. Miután w.miki kicsit jobban kifejtette, úgy már el tudtam képzelni. Inkább az volt az új infó számomra, hogy type c porton keresztül is tölthető a laptop.
Ez lenne az? A villámos? -
Tim82
félisten
válasz
Csupingo #128710 üzenetére
Szemléltetésnek ez megfelel?
A képen egy Power Delivery (a továbbiakban: PD) szabványnak megfelelő Baseus GaN töltőfej (type C porton le tud adni 65 W-ot, mint egy normál 65 W-os töltő), egy szintén a PD szabványnak megfelelő, egyik végén type C-s (a töltőfej megfelelő csatlakozójába kell dugni), másik végén meg kerek Lenovo csatlakozós kábel. Ez így nekem utazó töltő szett Lenovo Thinkpad X230i-hez.
Jobbra meg egy szintén PD szabványnak megfelelő type C-type C kábel, amire ezúttal egy adapter van dugva, ez is ugyanúgy működik egyébként.
A noti ugyanúgy viselkedik, mintha normál gyári töltőre lenne dugva.
-
MasterMark
titán
válasz
Csupingo #128712 üzenetére
Manualban meg specifikációban biztosan benne van. Néha szoktak olyankor az adott csatlakozó mellé egy villám jelet tenni. De az a jó konfig ahol bármelyik USB-c portján töltheted, pl. macbook.
szerk.: 65 Wattot biztos tud amelyik tudja, macbook pro-nak meg van 96 Wattos töltője is. Amelyik tud ilyet, azon rendesen tölthető.
-
Csupingo
veterán
válasz
MasterMark #128711 üzenetére
Nahát! Noti fronton nagyon le vagyok maradva. Ezt említik a manual-ban, vagy a csatlakozónál is van külön jelzés? Gondolom ezen a porton jóval kevesebb áramot bír, mint simán töltővel, vagy azért ezzel is emberi idő alatt feltölthető? Vagy inkább ez arra való, hogy amíg dolgozol, addig se nagyon merül, mert kb. szinten tartást tud?
-
Tim82
félisten
válasz
w.miki #128707 üzenetére
Acer Aspire E5-571-EAD
MacBook Pro 2009 mid 13"
HP Omnibook XE3
Lenovo Thinkpad X200s
Lenovo Thinkpad R61
Lenovo Thinkpad X220
Lenovo Thinkpad T430
Lenovo Thinkpad X230i
Lenovo Thinkpad T420
Lenovo Thinkpad L450
Lenovo Thinkpad L470(jellemzően max. 35W TDP-s proci és a MacBook Pro-t és talán az Omnibook-ot leszámítva integrált videokártya)
Amúgy deja vu-m van, hogy én ezeket már leírtam egyszer neked, mert nem először kérdezed meg tőlem.
-
Tim82
félisten
válasz
Tibi09 #128669 üzenetére
Én használok Power Delivery szabványnak megfelelő type C tápegységeket és szintén PD képes (egyik végükön type C, másik végükön a noti által használt szabványnak megfelelő csatlakozós) kábeleket, amik ráadásul Aliexpress-es beszerzések. Még egyikkel sem volt problémám.
A merítés eddig:
- Baseus type C kábel + többféle adapter
- "noname" type C-kerek centerpines Lenovo kábel (Thinkpad-ek Core 2 Duo-tól Ivy Bridge-ig)
- "noname" type C-szögletes Lenovo kábel (Haswell, Broadwell, Skylake generációs belsős Thinkpad-ek)
- "noname" type C-2,5x5,5 mm-es csatlakozó (Broadwell-es Acer Aspire, de egy ősi HP Omnibook XE3 is működik róla)
- "noname" type C-Magsafe 1 kábel (2009 mid 13" MacBook Pro)65W-ot leadni tudó tápról mindegyik noti elmegy a megfelelő kábellel (kétféle Baseus töltőfejjel meg egy "noname", Wotobe "márkájúval" rendszeresen használva). Van egy 45W-os Ikeás töltő is, arról a régebbi, többet fogyasztó notik nem mennek, az ULV procis újabbak igen.
-
seger
addikt
válasz
titetoyz #128692 üzenetére
Állíts a gépen fix ip-t és a dns-hez ne a szolgáltatódét írd be, hanem a google-t.
Én találkoztam hasonlóval, pl nem ment a magyarorszag.hu-n a bejelentkezés tárhelyre. De a magyarorszag.hu az ment. De a tárhely már nem volt elérhető. Ez invitelt átvett digi hálózaton volt. Dns átírás után működött.. -
w.miki
veterán
válasz
MasterMark #128701 üzenetére
Akkor ezt próbáljam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest