Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inkubator
aktív tag
Köszi mindenkinek a segítséget!
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
inkubator
aktív tag
XP csökkentett módos parancssorából megcsinálta de csak a működő vinyó checkdisk-jét. A rossz vinyónak, mivel csak amikor indítom a gépet akkor látja secondari masterbe a "rosszat", viszont se windowsban se parancssorba nincs betűjele a rosszvinyónak, így nem tudtam átváltani rá és nem tudtam checkdisket futtatni rajta.
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
inkubator
aktív tag
HELP! Bekapcsoltam a gépemet és nem bootol be a vinyó, hanem kiírja hogy "Verify DMI Pool Data DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER" Eddig 1 éven át ment tökéletesen a rendszer és most ezt írja ki és ettől nem lép tovább. Számomra fontos adatok vannak a vinyón és szeretném őket lemententeni, vagy ha lehet akkor az eredeti rendszert feléleszteni. Mit tegyek? Elvileg 2 partíció van, de sajna mindkettőn fontos dolgok vannak. Másik vinyót beraktam rendszernek az működött. Amikor mellé slave-be tettem a "hibásat" nem ismerte fel. Gondoltam akkor vesszen a "hibás" vinyó rendszer partíciója, elindítottam az XP telepítőt erre látom hogy a gép szerint nincs partícionálva
Szerintetek mit csináljak?Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest