Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darnics
aktív tag
Üdv! Lenne egy s.o.s kérdésem.van egy D-Link AC 1200 -dir-842 routerem és mivel minden olyan lassú volt (pc,ps4 ,xbox)stb gondoltam megnézem nem e a ruter beállitás az oka.az internetnél állitottam el a connection pppoe-t dynamic dhcp-re és ez nem volt jó ötlet.visszaállitottam de azóta nincs semmi.a digi jelszóval sem és bármit csinálok semmi.leirásom nkncs neten nem találok róla semmit ugyhogy kéne valami ŕészketes szájbarágos magyar leirás vagy videó(mert azt sem találok).nem akarom visszaállitani resetelni ha lehet inkább rájönni mi a gond.valamit elállitott az az egy valami.elöre is köszi szép estét!ja még az is kéne pontosan mikor hol milyen jelszó kell.mikor hol kell a digi jelszó vagy az amit én adok meg stb de gondolom a leirásban lessz az is.nagyon utálom a routereket.belenyúl az ember és vége a dalnak.sziasztók!!
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest