Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Akciókamerák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- OLED monitor topic
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
válasz
Essejó #116922 üzenetére
Hát hallod, fogalmam nincs, mi van a gépeimmel...
Mindkettő nagyon hasonló felépítésű: 1. gép: Giga GA MA 770T UD3 2.0, 4x2GB Corsair Dominator GT 2000 MHz,MSI, GTX 285, AMG Phenom II X4 965 BE, Be Quiet BQT E500, vagy 550W, 2. gép: Giga GA MA 770T UD3 2.0 lap, 2x2GB Corsair Dominator GT 2000 MHz, Asus 9800 GT, AMD Phenom II X2 550 BE, Cieftec 450W.
A gond az, hogy mindegy, melyik géphez csatlakoztatok pendiveot, mindkét gép random írásvédetté teszi a hozzá csatlakoztatott pen-t úgy, hogy utána szinte használhatatlanná válik az eszköz! És tökmindegy, hogy 4, 8, vagy 64 gb-os az adott kütyű. Ez történt az Intel SSD-vel is. Nem először telepítek Win-t, az XP és a Win 7 gyári CD kulcsát még álmomból felébresztve is azonnal megmondom bármikor, ugyanis anno milliószor telepítettem újra a gépet.
Szóval kizártnak tartom, hogy én csesztem el bármit is telepítéskor!
Szóval az SSD-t, az XP telepítőjével rendbe hoztam, meg tudtam formázni, úgy, hogy az összes, általam próbált Windows szoftver, és buherálás kudarcot vallott! Ami pedig a pendrive-okat illeti: Szerintem ezeken az XP sem fog segíteni, mert úgy gondolom, hogy a telepítő nem fogja őket látni. Szerintem...
Erre esetleg valakinek ötlet? Mármint az írásvédettség megszüntetésére
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128/6GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest