Hirdetés
Aktív témák
-
válasz (Darkwood) #50069 üzenetére
Én pont tegnap futottam bele a problémába. Pont azt kell csinálnod amit kiír, és működni fog.
Látom azt írtad, hogy igen. Szerintem akkor mégsem sikerült teljesen.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
törölt tag
válasz (Darkwood) #50104 üzenetére
Legutolsó DX9c frissítést felraktad?
-
törölt tag
válasz (Darkwood) #50101 üzenetére
És megcsináltad, amit kér?
-
8nemesis8
veterán
válasz (Darkwood) #48706 üzenetére
A Windows rendszer indításakor az Indítópult mappában tárolt parancsikonokhoz tartozó programok automatikusan elindulnak.
Microsoft oldaláról.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz (Darkwood) #46065 üzenetére
Számomra közel sem a "vallási ceremónia" a lényeg, hanem a jó kaja, a közös zabálás, beszélgetés, ajándékok, ha már nem sok ilyen van az évben. Legalább ilyenkor legyen má' minek örülni.
Ne legyé' ünneprontó.Sk8erPeter
-
SzalaiG
addikt
válasz (Darkwood) #46061 üzenetére
Inkább karácsonyozz! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
-
Fireball
csendes tag
válasz (Darkwood) #45053 üzenetére
Nem nem csak már kicsit fáradt vok. Bocsi
-
Fireball
csendes tag
válasz (Darkwood) #45050 üzenetére
22 colos monitor LG és kb másfél méterről nézem. de Tegnap még P4-esemmel néztem videót és azzal nem volt gont, a monitorral. Meg most néztem youtube-on hd videókat és ott jó szal kicsit megnyugodtam hogy semmi hardver hiba
-
Lenry
félisten
válasz (Darkwood) #45043 üzenetére
A 151 / 2003 (IX.22) Kormányrendelet alapján a cégünk által forgalmazott termékekre az itt leírt feltételek mellett 12 hónap jótállást vállalunk. Ettől bizonyos esetekben eltérhetünk, de ezt minden esetben külön feltüntetjük. (pl.: digitális fényképezőgépeknél 2 év, monitoroknál 3 év, egyes memóriakártyáknál 10 év, stb.)
(forrás)mivel itt nincs külön feltüntetve, így 1 év
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
attiati
veterán
válasz (Darkwood) #44491 üzenetére
köszi szépen
-
FRENK1988
veterán
válasz (Darkwood) #44484 üzenetére
Áramtalanítva, kábelek lehúzva legyenek?
ezt az ablakot löki fel állandóan. Olyan létezik hogy nem menne Win7-tel?[ Szerkesztve ]
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
FRENK1988
veterán
válasz (Darkwood) #44473 üzenetére
A hard reset az ami a router hátulján van egy pici kis lyukban lévő kapcsoló amit be kell nyomni
-
FRENK1988
veterán
válasz (Darkwood) #44468 üzenetére
Épp ezekért akarok belépni. Mert nekem mikrohullámú netem van és rendesen be akarom állítani de az égnek se bírok belépni.
Mindig csak a felhaszneves/jelszós ablak ugrik fel. Ha jó ha rosszat irok be. Már próbáltam IE8, FF, Crome. Kompatibilitás mellet is. Win7-em van. Olyan lehet h a router nem jó? De világít az első folyamatosan, a 2. és a 3. villogNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
gardener
senior tag
válasz (Darkwood) #44459 üzenetére
ohh thx
jól sejtettem Én.
Meg tudom, google a barátom is
Köszi az útbaigazítást.Az sleepet már próbáltam, de sokszor volt vele gond.
szerk.: Köcce neked is Hunter2
[ Szerkesztve ]
-
FRENK1988
veterán
válasz (Darkwood) #44461 üzenetére
pont ezeket irom be. És állandóan visszalöki azt az ablakot amiben megkérdezi ugyanazt
-
Hunter2
addikt
válasz (Darkwood) #44456 üzenetére
A kérdésben múltidőt használtam szóval hogy most megy nálad az teljesen normális.
gardener
Neked a WOL (Wake on LAN) funkcióra van szükséged.Itt van hozzá leírás: [link] -
whited
addikt
válasz (Darkwood) #44417 üzenetére
hm
ez érdekes
hát nem tudom
esetleg másnak tapasztalata veloci-val és ssd-vel?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
membrandj
nagyúr
válasz (Darkwood) #44421 üzenetére
Azt értem,de oda írja azt is h ebben az országban, ezért próbálkozok,hogy hátha amcsiban:S hidemyasset is próbáltam már,de az meg vmi hibát ír ki:S
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
whited
addikt
válasz (Darkwood) #44415 üzenetére
de most 1 32gb-s ssd mire elég? win7-t akarok rá meg a progik se kicsik azért félek h kevés lenne a 32gb
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz (Darkwood) #44412 üzenetére
az az ötletem hogy ezen lenne a rendszer meg progik a játékok meg külső winyórol menne
igazábol programozok meg ilyenek és ahhoz jó a minnél gyorsabb rendszer
ár: hát 30k max többet nem igenHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Kvazár
őstag
válasz (Darkwood) #44307 üzenetére
Szép az a videó kari is, de ilyennel tervezem az újat hűteni: Zalman ZM-GWB3, és ahhoz meg megint másfajta kell ami jóval drágább.
Szerintetek, a rátudom valamelyikre applikálni? (jó helyen vannak hozzá a furatok, mert a blokk elég régi, és amikor a támogatási listáját írták, ezek a kártyák még a kanyarban sem voltak)Thx. Üdv.
Eladó cuccaim: -
-
FRENK1988
veterán
válasz (Darkwood) #44307 üzenetére
Csatlakozom és elég egy 512-es mivel ennek az ereje már az 1G memhez kevés. 99%- hogy kár hozzá átalakító.
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz (Darkwood) #44294 üzenetére
érdemes mindig a legújabbat használni, mert folyamatosan kerülnek bele az új alkatrészek, amiket a régebbiek nem biztos hogy jól ismernek fel, ha egyáltalán felismerik...
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Blaze71
őstag
válasz (Darkwood) #44184 üzenetére
Norton internet Security 2009-ből van viszonylag friss. Már futtatom.
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
Blaze71
őstag
válasz (Darkwood) #44182 üzenetére
Nincs. Voda GPRS mobilnet. Míre bekapok valamit, le is száll rólam, olyan lassú. Szerintem ezt max pendrive-on kaphattam be, mert ma volt idegen gépben a Kingston-om. Mást kizártnak tartok.
-
Blaze71
őstag
válasz (Darkwood) #44179 üzenetére
Nálam a TotalCommander is azt írja, hogy hibás a file. Leszedem újra.
ZBence! Akkor mi a franc lesz? A végén tényleg felteszek egy vírusírtót.
[ Szerkesztve ]
-
Blaze71
őstag
válasz (Darkwood) #44177 üzenetére
Köszi, letöltöttem. De azt írja, hogy érvénytelen formátum, nem bírom kicsomagolni.
-
runner 125
nagyúr
válasz (Darkwood) #44153 üzenetére
Köszi itt is.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
(Darkwood)
őstag
válasz (Darkwood) #44033 üzenetére
Áhhh.... FSP az a FSB!
Egyébként, ha már írok mégegyszer, akkor ez pontosabban egy FSP táp Gigabyte matricával!
tomcsi23: Asszimilálódtál? (Avatar...)
[ Szerkesztve ]
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz (Darkwood) #43944 üzenetére
PHP-fájl kiterjesztését PDF-re átírni? Annak meg mi értelme van? Garantált, hogy nem fog működni.
Sk8erPeter
-
Speeedfire
félisten
válasz (Darkwood) #43941 üzenetére
nincs mit
bár egyszerűbb ha rájuk csörögsz h mi a helyzet
mezis: total commander F3 nézőke funkcióval el tudod olvasni ha csak sima szöveg van benne
ha nem csak szöveg akkor, vagy nyomatsz otthon egy apache szervert vagy ha van ingyenes tárhelyed valahol akkor oda felrakod és elolvasod
nem tudom mi lehet benne pontosan lehet h csak véletlenül el lett írva a kiterjesztés
a legokosabb dolog az lenne ha írnál a netrisknek h mire gondoltak akkor amikor php file-t küldtek neke[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Puma K
nagyúr
válasz (Darkwood) #43926 üzenetére
Nem rossz, nem rossz. TP Link-es cuccokkal meg vagyok elégedve, a router-em is az és tökéletesen működik már vagy 2 éve.
A bolt egy kicsit messze van és az is gond hogy hétköznap vannak csak nyitva max 4-ig, én meg a legjobb esetben 3 kor szabadulok
Te is innen vetted? Ha igen akkor elmentél magad vagy futár vitte ki házhoz?Hatósugara:
Szabadtéren 100m
Zárt térben 20mIgazándiból ablak mellett van a gép, 175cm-es ablakok, valamint mi vagyunk majdhogynem a legmagasabban a környéken. Szóval akár még 50-60m is lehet a hatókör.
Amúgy vaterán láttam egy WLAN adaptert ami 1.5km a hatóköre, csak az a gond hogy postán küldik Győrből és még az ára is problémásabb mert 6k Ft túllépi a keretet ami ügye max 10k Ft azaz 16k Ft a kütyű
(#43927) total90 : amit te linkeltél az nekem elsőre router-nek néz ki, de működik WLAN adapterként is? Tehát nem csak sugározni tudja a netet hanem fogni is? (monjduk ilyenről nem hallottam de logikus lenne hogy tudhatnák azt a funkciót is a routerek ha már egyszer van antennájuk )
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Draut_HeV
tag
válasz (Darkwood) #43898 üzenetére
Mikor dobja ezt? Rögtön indítás után?
Vista / Windows 7 alatt is ment mindig a CoD? Esetleg egy XP kompatibilitási módot kipróbálhatsz..."Magyar ütőérre magyar vámpírt."
-
FRENK1988
veterán
-
Forestal
tag
válasz (Darkwood) #43537 üzenetére
nem az összeg számít hanem a tökéletes harmónia
ennél valamivel árnyaltabb, pontosabb kimerítőbb válaszokat várok, de köszönöm szépenTudta? Chuck Norris ma is olvasta a Népszabadságot.
-
vlcsko82
senior tag
válasz (Darkwood) #43523 üzenetére
De megvan csak kicsit nehéz ugy gépelni,hogy az egyik kezem gipszbe van
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
-
vlcsko82
senior tag
válasz (Darkwood) #43519 üzenetére
De az én tévem ill. LCD monitorom nem HD-k és szerintem min. olyan tv v. monitor kell ami tudja a HD-t és ott már lehet látni a külömbséget.
-
Csabee.
nagyúr
válasz (Darkwood) #43315 üzenetére
Az a baj hogy itt többnyire használtak vannak, és ez karácsonyi ajándéknak lenne.
Üdv: Csabee.
-
Dr. Romano
veterán
válasz (Darkwood) #43285 üzenetére
Végül is a nagyker mondja, hogy náluk hegyekben áll a sok Fuji. Mostmár értem mire gondoltak.
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
marsu
veterán
válasz (Darkwood) #43285 üzenetére
... nem fogják elfogadni, mert valaki leszerelte róla a hűtést és túlmelegedett, megsült.
Press any key to continue ...
-
Dr. Romano
veterán
válasz (Darkwood) #43281 üzenetére
Hiába szép, gagyi anyagokból épül fel
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
vlcsko82
senior tag
válasz (Darkwood) #43261 üzenetére
Hatalmas UP a nagy Darkwood-nak a felfedezőnek
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz (Darkwood) #43261 üzenetére
F1-et olvasgatni se kutya.
Amúgy most nézem át vírus, spy szempontból, de szerintem nem talál majd semmit.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
vlcsko82
senior tag
válasz (Darkwood) #43258 üzenetére
Ú...vazzeg ez nekem is uj most probáltam ki,hogy olvastam nagyon zsivány mindig mond valaki valami ujatt itt a PH-n
-
moha21
veterán
válasz (Darkwood) #43253 üzenetére
Köszi az infót! Nagyon jól jöhet még
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
tomcsi23
veterán
válasz (Darkwood) #43253 üzenetére
No, ezt nem is tudtam.
Amúgy a helyzet ugyanaz. Bevillan, aztán eltűnik, mintha gyorsan bezárnám.vlcsko82: tehát nem az a gond, hogy nem tudom előhozni, hanem hogy eltűnik a fenébe kb fél másodperc után.
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
vlcsko82
senior tag
válasz (Darkwood) #43191 üzenetére
Igen probáltam már a ramokat külön-külön is,de semmi Má megprobálom 1Gb-s modulokkal sima 800Mhz-el hátha ugy jo lesz
-
vlcsko82
senior tag
válasz (Darkwood) #43189 üzenetére
ők a ramok és ő meg a lap A probléma általában az,hogy kékhalál fizikai memoriára hivatkozva
-
vlcsko82
senior tag
válasz (Darkwood) #43187 üzenetére
A memtest86 megvolt és nem irt ki hibát Az lehet,hogy a lap nem támogatja a ramokat és azért van kékhalál meg a kifagyás
-
vlcsko82
senior tag
válasz (Darkwood) #43170 üzenetére
Vegyél egyet
-
Qru
MODERÁTOR
válasz (Darkwood) #42840 üzenetére
Kaspersky elég jó sokáig használtam csak kicsit sok erőforrást zabál.
mod:
GrooveHero: Többféle vga driverrel is próbáltad?
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
P3TR!CK
senior tag
válasz (Darkwood) #42837 üzenetére
Akkor ajánlj valami másik vírus írtót, megpróbálom, hátha tényleg az a gond. Aztán ha lefutott a teszt azzal is, jelzek, hogy mi a helyzet.
-
P3TR!CK
senior tag
válasz (Darkwood) #42835 üzenetére
Nincs most jelenleg, de én a vírust az alapján tudnám kizárni, hogy teljesen friss volt a winchester, és a Windows is.
-
P3TR!CK
senior tag
válasz (Darkwood) #42832 üzenetére
Vírus tuti, hogy nem lehet, frissen volt particionálva és formázva a Merevlemez, és a Windows telepítés után, kapásból Nod 32 lett felrakva. Semmilyen vírust nem talált. Valami más esetleg ?
System Idle Process és NT Kernel & System a két folyamat, nem svchost.exe.
[ Szerkesztve ]
-
P3TR!CK
senior tag
válasz (Darkwood) #42826 üzenetére
Szia,
Igen, azt én is észrevettem, hogy az a két folyamat csinálja, de hát az a Windows 2 alapfolyamata. Az egyik az Üresjárati folyamat, a másik pedig az NT Kernel és Rendszer folyamat. Elvileg ezeknek nem szabadni "okoskodni", nem tudom, hogy miért van ez.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz (Darkwood) #42802 üzenetére
Jó alul terhelt a tápod. Erre egy 450-es táp is bőven elég lett volna. Ha minden cuccot kiteszteltél, akkor erősen valószínű, hogy a lapod a ludas. Tuning van? Vagy alapon csinálja? Bios frissítést is megpróbálhatnál ha van frissebb a most használtnál.
A sípolás meg normális jelenség, vmelyik tekercsed nincs jól lelakkozva az hallatja a hangját.
#nincsbennetarcsi
-
vlcsko82
senior tag
válasz (Darkwood) #42747 üzenetére
Pedig minden hibátlanul fent volt az XP szerint Az egyik PH-tagnak biztos igaza van a Win7 még nem stabil !!!
-
LA_COSTE
senior tag
válasz (Darkwood) #42762 üzenetére
Darkwood:A probléma most az előbb történt meg. Egy oldalt akartam megnyitni a neten és puff..kikapcsolt a gép, majd újraindulás közben leáll, újraindul és nem jön be semmilyen kép. Nem volt előtte semmilyen terhelés alatt a gép, és agyonerőltetve sincs, mivel nagyon keveset van használva.
Sickboy25: Nem jön be semmilyen kép és így nem tudok csinálni semmit.
-
Csabee.
nagyúr
-
vlcsko82
senior tag
válasz (Darkwood) #42742 üzenetére
Modem - ruter - gép - alaplap : Gigabyte EP43-UD3L azon meg beépitett hálokártya
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
válasz (Darkwood) #42495 üzenetére
aero. & (Darkwood) :
-
Klemens
őstag
válasz (Darkwood) #42486 üzenetére
Nekem is, mindig is ezt használtam, ezért kérdezem, hogy miért nem ajánlott.
Szerintem az egyik legelterjedtebb ilyen progi. Hozzáteszem, lajikus szemmel nézem, ezért kérdeztem, hogy mi az ami miatt nem ajánlja a kolléga."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
FRENK1988
veterán
válasz (Darkwood) #42481 üzenetére
Utólagosan belegondolva igen
-
Ulf
tag
válasz (Darkwood) #42462 üzenetére
Akkor miért nem tudom beletenni DDR II-es alaplapba? Máshol van rajta a bevágás. Szerverből van, ez lehet probléma?
[ Szerkesztve ]
-
FRENK1988
veterán
-
S.O.S.
senior tag
válasz (Darkwood) #42247 üzenetére
Köszi
-
bodom87
tag
válasz (Darkwood) #42019 üzenetére
kicserlétem a vga-t most nem fagy a gép, viszont pár hetes új kártyáról van szó szóval szeretném használni továbbra.
tunning nincs, a ramok is jók, csak xp-m van. táp noname atx-400 -
bodom87
tag
válasz (Darkwood) #42017 üzenetére
intel p4 2.6Ghz,1,75Gb ram, XP SP3, ati hd 3650 agp 512mb, táp 400W (wd 500gb winch,dvd író)
-
Mappa
addikt
-
dre75
tag
válasz (Darkwood) #41901 üzenetére
alig használom a gépet nincs üzemberakva egy hete se nem hinném h vírus
de addig futtatok egyett -
dre75
tag
válasz (Darkwood) #41899 üzenetére
ramok is rendben vannak idáig semmi baja nem volt a gépnek! két napja használom!
a régebbiek is csak egy idő után kezdték el ezt csinálni!
sztm nem hardveres hiba:S
és 32bites a winem -
Zoli1222
addikt
válasz (Darkwood) #41874 üzenetére
Tehát, mint a normál külső HDD-nél a 3,5"-oshoz kell külső áramforrás, a 2,5"-oshoz nem. Ez csak annyiban "jobb", h összességében olcsóbban jön ki. Talán még így is megéri az árát.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli1222
addikt
válasz (Darkwood) #41870 üzenetére
(#41871) RootRulez lehet, h a gépem elcserélem és a cuccomat le akarom menteni. Ez kb 700GB. Gondoltam veszek 1TB 3,5" HDD-t olcsón. És akkor már a későbbiekben tudnám külső HDD-ként is használni, amihez nem rossz ötlet ez a kütyü. Csak ugye 3,5" HDD-nél már kell plusz nafta. Erre voltam kiváncsi. A linken meg is kaptam a választ.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli1222
addikt
válasz (Darkwood) #41868 üzenetére
Hmm. Akkor megfontolandó 1 ilyen beszerzése.
-
Klemens
őstag
válasz (Darkwood) #41848 üzenetére
Ha hordozható vinyóhoz kellene, akkor nem teszem fel ezt a kérdést.
Semmi gond, amúgy is...a szándék a lényeg."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Klemens
őstag
válasz (Darkwood) #41843 üzenetére
Találtam most egy ilyet. Tény, nem úgy néz ki, de ugyan arra a célra jó.
Amúgy egy USB Y kábelt említettél, USB csatlakozót hogy dogok mondjuk egy ATA-s vinyóra?
Köszönöm azért!"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
kételkedem
addikt
válasz (Darkwood) #41796 üzenetére
Ezt én sem tudtam eldönteni első olvasásra!
de nagyon durván hangosan, nyilván ha maxon van a hangerő, s ha gyors letekerem halkul/abba marad - ebből arra következtetek, hogy a hangszóróból származik sípolás
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
w4NaBee
csendes tag
válasz (Darkwood) #41715 üzenetére
Köszönöm. Jobb híján megpróbálom. Hátha szerencsém lesz.
-
w4NaBee
csendes tag
válasz (Darkwood) #41713 üzenetére
És valami tiip, hogy ki árul ehhez való tápkábelt?
A monitor hátulja nekem is megvan Onnan puskáztam ám -
w4NaBee
csendes tag
válasz (Darkwood) #41711 üzenetére
Na ez az, hogy én sem találtam semmit
Ezért fordultam a nálam tapasztaltabb gurukhoz -
runner 125
nagyúr
válasz (Darkwood) #41631 üzenetére
Kabbe.
joe2005
Köszi, az első jó lehet. A 2. nem feltétlen motiváció. Egyértelműbb kellene.
..még 1-2-t.
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
8nemesis8
veterán
válasz (Darkwood) #41143 üzenetére
Nem tudom pontosan. Szegeden valamelyik cég. Külső részen panelba csak ez a lehetőség volt nekik. Ha gondolod rákérdezek...
-
runner 125
nagyúr
válasz (Darkwood) #41107 üzenetére
..hmm, jól sejtettem.
Szoktam persze, de az előbb úgy vettem észre h nem megy a ventije, pedig meleg a gép..
A szobába amúgy is rohadt meleg van, de gyanúsan meleg volt a gép, s Everest-tel néztem meg ezeket.
Elvileg azt is megtudom nézni nem? H működik-e a venti.Köszi.
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
8nemesis8
veterán
válasz (Darkwood) #41094 üzenetére
CPU hűtő kellene nekem is előbb vagy utóbb.
-
<NewL>
addikt
válasz (Darkwood) #41096 üzenetére
az app storban csak jót olvastam róla,kipróbálom. majd az igo-t is felrakom később. reggel
8nemesis8 : iphonet vegyél! olyan játékok vannak rá,annyi alkalmazás.
a szemem kezd csipásodni a sok fordítástól,ma 15 appot raktam fel
kezdek belejönniValaki nem tud egy ingyenes kimenő szervert,telefonon akarom beállítani a mailt,de nincs mobilnetem,vodás vagyok,és freemailes a fiók. egy ingyenes kimenő szerver kellene nekem valahonnan
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
marsu
veterán
válasz (Darkwood) #40944 üzenetére
Ha ügyes, akkor sikerül neki, ha nem annyira ügyes, akkor majd még segítünk neki ...
-
marsu
veterán
válasz (Darkwood) #40942 üzenetére
Persze meg lehet oldani egy külső USB-s optikai meghajtóval is a telepítést, ha más lehetőség nincs.
De jó eséllyel sikerülhet USB pendrive-ról is ...
-
runner 125
nagyúr
válasz (Darkwood) #40925 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek! Remélem menni fog.
Üdv.M
-
8nemesis8
veterán
válasz (Darkwood) #40934 üzenetére
Láttam, ahogyan frissítettem a topicot, hirtelen majdnem ráírtam, hogy nekem is ez lenne a kérdésem, de láttam, hogy te írtad.
-
8nemesis8
veterán
válasz (Darkwood) #40928 üzenetére
Jó lenne ezt megtudni, mert bnőm gépét kellene telepítenem és könnyebb pendrive-ot vinni, mint a DVD-t
Cikket nem találtam róla. -
marsu
veterán
válasz (Darkwood) #40902 üzenetére
Lehet hogy a .zip kiterjesztés miatt?
-
marsu
veterán
válasz (Darkwood) #40899 üzenetére
Hiába ...
... én sem tudom!
[ Szerkesztve ]
-
marsu
veterán
válasz (Darkwood) #40570 üzenetére
Gyenge a gépem még netezésre is ....
-
BullZeye
veterán
válasz (Darkwood) #40538 üzenetére
ezt az üzenetet én még sose láttam szóval a hiba nálad van, laptopomon, bnőm gépén, húgom gépén, bnőm húgának gépén is W7 és Kmplayer van, egyetlen hibaüzenet amit kiír, ha lejátszik és közben távirányítóval kikapcsoloom a gépet, vaami COM hülyesége van, de csak kiírja aztán kikapcsol a gép
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
BullZeye
veterán
válasz (Darkwood) #40536 üzenetére
w7 64 biten használom, 100ből 1x fagy, vagy ír ki hibaüzenetet cserébe mindent tud amit tudni illik és többet
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Sziszifeca
őstag
válasz (Darkwood) #40503 üzenetére
[itt] csináltam egy rajzot, hátha jobban látod, élőben nagyon zavaró. Itt sötétebb a kép ha jobban nézed.
De mikor kikapcsolom a gépet, és a monitornak még a háttérfénye vagy micsoda világít, ott is látszik, mintha a fénycső nem világítana jól. Ott is látszik kisebb folt.[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
válasz (Darkwood) #40498 üzenetére
gyorsan csináltam telcsivel egy fotót, ha kicsinyítitek jobban látszik.
Amúgy nem PH-s tagtól vettem.
Ha gariztatom, ahhoz nem kell doboz ugye? Mert az nincs meg. Valamint mennyi idő szokott lenni? Media Markt-os.
marsu: van két pici, meg egy router, de az előző TFT-m 225BW-nél 1 évig ott volt, és semmi.
[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
válasz (Darkwood) #40495 üzenetére
Most vettem 3 hónaposan, elvileg másnál nem volt ilyen. (azt mondja)
Most hogy beüzemeltem, az első bekapcs-nál már ilyen volt.>>Youtube/Sziszifeca<<
-
runner 125
nagyúr
válasz (Darkwood) #40387 üzenetére
Megnézzük azzal is, csak induljon el.
marsu
Köszi ismét, csak az a fura, h több száz mb hely szűnik meg fél nap alatt?!
Nah mind1, utólag tudom növelni a C méretét?
Köszi.
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest