- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Laris2 #37854 üzenetére
A youtubon több összehasonlító videót is megnéztem, hát nem vagyok eldőlve a "nagy felújítástól". Felemás érzete van az embernek. Ez hogy nagyobb területeken homályos vagy úgy meg van világítva, hogy szinte az árnyék is eltűnt. Sok helyen az eredeti kellemesebb a szemnek, mint a felújított. Egy szó, mint száz, ez így nem sokat ér.
Bele olvastam a hsz-okba, állítólag megváltoztattak dolgokat, fegyvert lecseréltek, már nem emlékszem miket írtak még. Egyenlőre hanyagolható, szerintem, mivel a honosítást is hozzá kell igazítani.Tudtál kezdeni valamit a Font generátorral?
Timstrike Jó is hozzá?
u.i.: Most láttam, hogy a Ficsoport elkezdte a honosítás illesztését. -
Tekagi07
újonc
Sziasztok, képzeljétek a piszok Alfa osztag miatt elszállt kűldim, útánam jöttek a hajóba fegyverrel
Amúgy nincs tippetek hogy tudnék 80 ezret összeszedni? 40 már megvan, páncélra gyűjtök.
-
shield
Topikgazda
válasz
Rony949 #37851 üzenetére
Akkor, maradt a Trilógia a régi motoron, csak a grafikát turbózták fel?
Kíváncsi vagyok, hogy a magyar fordítás jó-e még hozzá?
A GOG-on néztem, az orosz hang nincs benne. Mindig is orosz hanggal játszottam, a többi egyáltalán nem jó hozzá. Emlékeztek a CS magyar szinkronra? Háát...
És akkor, amit még olvastam, mit hagytak ki, ez szánalmas. Kár volt bele keverniük a politikát, főleg ők. A 2-nél is, az englis, sokszor nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek.
Ha ez így marad, akkor nekem továbbra is megfelel a régi, eddig is jó volt. Nem a tócsa tükröződése vagy a nedves felület adja a játék élményét. Ez inkább a mostani fiatal gémer közönség elvárása. Ehhez inkább nem fűzök többet... -
PeL
addikt
válasz
Rony949 #37851 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy ingyen van, akiknek megvannak a régi játékok, azok ingyen megkapták az újakat is, nem kell értük semmit fizetni (mondhatnám hogy szerencsére a hallottak alapján). Persze nyilván ettől még jogosak a felháborodások, az orosz nyelvet is kivették teljesen állítólag, meg azt is megértem hogy háború van náluk, de ilyen szinten belenyúlni a játék alapjaiba emiatt, sztem elég nagy baklövés volt. Nem értem miért kellett ezt. Kb. mintha a Wolfenstein játékokból is kivennék a nácikat meg a horogkeresztet sértettségek miatt. Mindkét játéknál hozzátartoznak ezek a szimbólumok az atmoszférához és az alaptörténethez. Állítólag azóta a GSC elnézést kért mert elég negatív visszhangot kapott az egész, kérdés hogy visszacsinálják ezeket a módosításokat vagy sem.
-
Rony949
őstag
válasz
' Tzs , #37850 üzenetére
Ja, AI által felskálázott HUD és ikonjelek, orosz cenzúra olyan mértékben, hogy még az erőmű előtt lévő beton feliratot is kivették, olyan bugok amiket már egy évtizede kijavított a mod közösség azok itt jelen vannak, az enemy AI is furán működik tán.
Értem hogy ez nem remaster, hanem "csak" enhanced, de ez akkor is nagyon hanyag, férc munka.
-
Victorio
aktív tag
-
Tekagi07
újonc
Szemtelenek, a
Szkadovszk tetejéről végeztem egy Alfa osztaggal, s rohantam átnézni testeket mit tudok használni. Mire odaértem 2 jómadár már kedélyesen fosztogatta őket , én meg filoztam meglepjem e őket 1-1 fejlövéssel -
Tekagi07
újonc
Ha lelövök 2 független stalker-t akkor a többi utálni fog?
-
Tekagi07
újonc
Sziasztok, újra itt
Snipert gyötröm (vagy az engem) de a kérdés, a fegyverem a sniper amit kezdetnek kapok végig jó lesz? Irtó régen játszottam vele
-
Tekagi07
újonc
Sziasztok, régen jártam már itt
Rétisün nevű tag adott tippeket, lenne egy kérdésem, Sniper nevű modhoz melyik magyarositást ajánljátok?
-
-
Kebiro
újonc
Sziasztok!
Nagyon szeretem a Stalker világát, mind könyvekben, mind játékokban. A másik nagy kedvencem a "lapozgatós" játékkönyvek. Ezért gondoltam egyet, és kombináltam a kettőt és írtam egy Stalker lapozgatóst, ami szerintem az első ebben a világban. Már e-könyvként PDF-ben elérhető, de már a nyomdában van előkészítésre. Igaz nem a PC játék, de akit érdekel, az megtalálja az FB-n, Az 52-es körzet fosztogatói csoportban, ahol sok információt megtudhat a könyvről.A linket itt találjátok hozzá:
https://www.facebook.com/groups/1134550298316446
-
emre
veterán
És ami nem hiányozhat egy háztartásból sem. De legalább jól néz ki.
-
SaGa59
őstag
válasz
Yutani #37832 üzenetére
Igen, bár nem igazán stalker, de ő az egyik főszereplő és ugyanúgy járja a Zónát, mint a stalkerek. Sőt, bizonyos szempontból még többet is tud róla, mint egy átlag stalker. Mondjuk a regényben kicsit túlteng az utolsó pillanatban valami „meglepő, gyakran még veszélyesebb fordulat” miatt „megoldódó” vészhelyzet, de ettől még olvasható. Most fordítom a folytatását, az a szokott őszi időpontban várható.
-
válasz
Plazmacucci #37833 üzenetére
-
-
-
SaGa59
őstag
válasz
Yutani #37830 üzenetére
Hamarosan érkezik a következő is. Előrendelhető, akciósan.
Szeregj Palij – Bumeráng
A Zóna ismét különös rejtély elé állította a lakóit.
Különböző pontjain váratlanul egyedi tárgyak jelennek meg, a Bumerángok, amelyek nem a megszokott relikviák, hanem titokzatos erejüknél fogva sokkal többre képesek… Megkezdődik a vadászat e különlegességek után.
Minor szabadúszó stalker, a Zóna régi lakója. Mindenkinél jobban tudja: minél magasabb a zsákmány értéke, annál nehezebb megszerezni és egyúttal életben maradni. Ahogy azt is, hogy egy ilyen kincs megszerzésére csak egyszer adódik esély. Megbízható csapatával együtt veszélyes útra indul, megfejteni a Bumerángok rejtélyét. De a tapasztalt stalker hamarosan rájön, hogy nem is a halálos csapdák és a ragadozó mutánsok jelentik a fő veszélyt… -
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Antonius1978 #37812 üzenetére
Antonius: Bocs, hogy kicsit késve, de frissítettem a linket + képeket (feltöltöttem FTP-re egyenlőre. Hamarosan indul az adattár szolgáltatásom repkedő TB-okkal, utána oda költözik majd az összes tartalom
). Szal itt elérhető: [S.T.A.L.K.E.R. - DACOLVA A HALÁLLAL 1 – A GONOSZSÁG KÖZPONTJÁBAN]
(Ha bármi más hibás linket láttok, értesítsetek és javítom!) -
izsooistvan1
lelkes újonc
válasz
Plazmacucci #37827 üzenetére
jó lenne pedig,most akarom én is fel tenni (azt sem tudom hogy kell) meg egy gépi fordítást hozzá csinálni
-
Gammának nincs topikja?
-
emre
veterán
-
Timstrike
tag
válasz
Antonius1978 #37818 üzenetére
Ha onnan töltöd le a módot amit linkeltem akkor abban van egy javítás (gamedata) file . Különben a Laris magyarításban is van egy javítás file. Szerintem csak az egyiket kell telepíteni mert nálam be crashel ha mindkettő fent van.
-
SaGa59
őstag
válasz
shield #37820 üzenetére
Nálam csak a magyarítása van fent, meg egy torrent fájl, amivel régen le lehetett tölteni, de hogy ez ma is él-e még, nem tudom. Elvileg innen leszedhető egy még a nálam találhatónál is frissebb patchel együtt.
Az itteni infók alapján mára már öt részes lett.Antonius1978
A halál leple alatt nálam nincs meg, a magyarítása sem. -
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978 #37819 üzenetére
Dacolva a halállal - nálam nincs is fönt.
Saga oldalán nézd meg. -
Antonius1978
addikt
válasz
Antonius1978 #37818 üzenetére
Mind1, feltettem, de nem tetszik, ruhellem az SoC es CS terkepeit, azaz a PDA-t, nehezen kibogozhato, hogy hova kell menni stb stb, ezert szeretem csak a COP-t.
-
Antonius1978
addikt
-
' Tzs ,
senior tag
Antonius: megnéztem a tzswebes linket,valóban üres, köszi hogy szóltál! Nem értem mi történt a fájlokkal, de holnap feltöltöm FTP-re és átírom a linket!
shield: Egyenlőre tuti nem fejlesztek gépet (pedig tetszene az a processzor amit írtál) most a NAS / HDD-k beszerzésén dolgozom. Nekem a Z790 chipsetes jobban bejött a tesztek alapján jókat olvastunk róla.
SaGa: köszi a tapasztalatok leírását. -
Timstrike
tag
válasz
Antonius1978 #37815 üzenetére
-
Antonius1978
addikt
válasz
Timstrike #37814 üzenetére
Tudnal adni egy hivatkozast ahonnan leszedhetem a modot es a javitast? Gondolom Laris hivatkozasa meg elerheto a magyaritassal.Jo lenne egy uj tortenet a Zonaban, igaz hogy fent van az ugynevezett Turul mod a gepemen, de picitt mar unom az alap COP-t.
Igaz, most feltettem a Fallout 3at, es az 1so Kingdom Come-ot, majd ezeknek is nekiugrom, de neha kell a Zona is.Gondolkodom, hogy megvegyem a Stalker 2-t, de olvasva azt a forumot, nem tudom mit tegyek, szeretnem is, meg nem is...Tuti beszippantana a hatalmas Zona, de megint megvan az a problema, amit ruhellek a Stalker jatekokban - es a tobbiek is elpanaszoltak -, hogy kell 1 teljes AK tar hogy lelojj egy husit - ami egetrengeto okorseg, hisz a valosagban 1 AK loszertol a fejbe is azonnal megfekudne...Azt hiszem, majd a modderek ezen is javitanak picitt idovel, mert maskepp megint 1 tonna loszert kell magaddal cipelj -
Timstrike
tag
válasz
Nem kell a CS alapjáték Retur of Scar 2- hoz csak a mód, a javítás és magyarítás.
-
Laris2
senior tag
válasz
Beszélj Timstrikével, ő most friss a témában, megad mindent amire szükséged lesz a játék indításához, én meg közben frissítem a fordítást, és időnként megosztom.
-
Antonius1978
addikt
válasz
shield #37811 üzenetére
Ertem, tulajdonkepp mind jo, a SoC azert zavar picitt, mert masak a kepzodmenyek (a COP-ban egyszerusitve van), es a HUD (targyigazgatas), ennyi ami fura nekem, meg a beszelgetes ablak.
A Dacolva a halallalt sem a te oldaladrol, sem a TZS-rol nem tudom leszedni, a Mega-nal ures, a Googledrivenal meg Access Denied fogad...vajon miert?Laris 2 : hogyan kell telepiteni ezt a Retur of Scar 2-t? Kell gondolom CS alapjatek es utanna a mod, es ennyi? meg a magyaritasod, s kesz?
-
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978 #37807 üzenetére
Nekem jöhet mindkettő, de a SoC modokat jobban szeretem. Úgy veszem észre, hogy a SoC-ra több készül.
-
Timstrike
tag
válasz
Antonius1978 #37804 üzenetére
Nem, ez SoC mod.
-
shield
Topikgazda
válasz
' Tzs , #37794 üzenetére
Én is rászántam magam, hogy hardvert nézzek. A Recommended-hez még elmegy a RX 5700 XT 8GB kártyám. A procit kinéztem, i7 12700K (Kf). Ez illene a lapodba is.
Nem tudok választani a B760 és a Z790 chippes között. Az az érzésem bármelyik lesz is, 1-2 év és mennek a kukába, mint a mostani gépem.
Milyen megfontolásból választottad ezt a lapot?
Amúgy vakon vagyok mostanában ezekben a dolgokban. Egy PCIE 5.0-ös lapban hogy menne a 5700 XT-m? Milyen ramokat vettél bele? -
Antonius1978
addikt
válasz
hanS20 #37799 üzenetére
Szevasz, TZS forumtars oldalan nezz szet, hatha talalsz valamit, ami tetszik : [link]
Ha Enot/Diverzans szerut akarsz, akkor szerintem tetszeni fog az AMK Devolution (2ik oldalon), habar nem olyan hosszu mint az Enot vagy Diverzans, de eleg jo tortenete van es van egy uj palya is, a fegyverarzenal is tetszetos.
Ha meg rovidebbeket, de tortenetileg jokat keresel es remek Zona erzesekre vagysz, akkor The way in Pripyat (szemelyes kedvencem, kihaltabb es hatborzongatobb erzeseket kelt bennem, ilyen kellene legyen eredetileg a Stalker vilaga szerintem), Spectrum Project, Wind of Time es Chernobyl Chronicles.
A Dacolva a halallal, es a Szovetseg ideje 2 es 3 modokra mar nem emlekszem jol, viszont ezek is hosszuak, ha jol dereng.
Hm, kedvet kaptam, asszem nekiugrom a Dacolva a halal-nak hogy felfrissitsem az emlekeimet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest