- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Aktív témák
-
.impulse.
csendes tag
Úgy hallottam az a tojás amiket nagy bevásárlóközpontokban lehet kapni, valamiért nem lehet szalmonellás, tehát a nyers fogyasztása teljesen biztonságos. Ez igaz?
-
.impulse.
csendes tag
HALP!
Windos XP a C meghajtón lakik. Ezen a meghajtón pedig rohamosan fogy a hely. Letörlök pár dolgot. Lesz 200mb fríszpész. Egy nap múlva (anélkül hogy bármit is felraknék, felmásolnék) már csak 40mega a szabad hely. És ez mindig így megy. Na most találtam valami érdekeset. Windows mappában így ezt lehet látni ha láthatóvá teszem a rejtett fájlokat:
És ezekből van még kétszerennyi. Összesen 2 gigát foglalnak, szóval ha letörölném őket akkor megoldódna a problémám.
A kérdésem az hogy mik ezek, illetve törölhetem-e őket?
Előre is kösz a válaszokat!
-
.impulse.
csendes tag
Sziasztok!
Macromedia Flash-sel kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni.
Szeretnék csinálni egy bannert, ami minden oldalletöltésnél másik képkockát mutat. Tehát van a banner, ami 10 képkockából áll, és minden oldalletöltésnél más képkockát jelenít meg. Random. Azt szeretném továbbá megoldani, hogy ha rákattintunk egy adott képkockára, az annak megfelelő oldalt nyissa meg.
Tehát pl 1. betöltésnél: ph-s banner látszik, rányomva a ph nyílik meg
2. betöltésnél index-es banner látszik, rányomva az index.hu nyílik megGondolom ezt flashben nagyszerűen meg lehet oldani, csak az a baj hogy ehhez a részéhez én nem értek.
Előre is nagyon köszönöm ha tudtok segíteni
-
.impulse.
csendes tag
üdv mindenkinek
Valószínűleg nagyon egyszerű a megoldás a problémámra, de én mégse találom.
Dreamweaver CS3-ban csinálok weboldalt táblázatos rendszerrel. Az egyik cellába be kell másolnom egy hosszú szöveget. Namármost a probléma az, hogy kellene jobbról-balról úgy 10 pixeles margó hogy ne érjen ki a cella széléig a szöveg, mert úgy nem szép. Viszont csak ebbe a cellába kell margó.
Hogyan tudom ezt megcsinálni? Se a help, se a kézikönyv nem tudott segíteni.
Valaki pls halp!
-
.impulse.
csendes tag
mégegy dreamweaveres kérdés. ha a középső cellába bemásolok egy hosszú szöveget, miért van az hogy széthányja a körülötte lévő cellákat is? Dreamweaverben megnézve maradnak a helyükön, firefoxban viszont keletkezik köztük 100-200 pixel távolság. És mivel a programban a helyükön vannak, nem tudok mit kezdeni ezzel.
-
.impulse.
csendes tag
Üdv mindenki.
Olyan dolog kellene nekem, hogy széles cellux. Vagy ami mégjobb lenne, A4-es A5-ös öntapadós átlátszó lapok. Lehetőleg olyan, amit ha ráragasztunk valamire, nem maradnak alatta légbuborékok. Biztos hogy létezik ilyen dolog, csak fogalmam sincs hogy hol, illetve milyen néven keressem.
előre is thx forjor help
-
.impulse.
csendes tag
Üdv mindenkinek!
A következő a problémám: Előfordul hogy baromira belassul a gép, és amikor megnyitom a feladatkezelőt, azt látom hogy a firefox 200.000 K memóriát és 80-90% procit zabál. Ez néha előfordul úgy hogy 3 oldal van megnyitva, meg úgy is hogy 50. Nem az oldalak számától függ, amennyire én észrevettem ez a probléma véletlenszerű időközönként jelentkezik. Pár napja formáztam a C-t, újrahúztam a windózt, lefuttattam egy nod vírusirtást, de a probléma ugyanúgy jelentkezik. Mi lehet a probléma, és ha se a formázás, se a vírusirtás nem segített, hogyan oldom meg?
Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!
-
.impulse.
csendes tag
Üdv mindenki!
Valaki legyen olyan kedves, és magyarázza el nekem hogy lehet EZ?
Pár napja formáztam a C-t, újraraktam a windowst, letöltöttem az új firefoxot, és azóta használhatatlan. Itt csupán egyetlenegy oldal van megnyitva, ami már befejezte a betöltést, és ez is 80-90%-ig leterheli a processzort, és irreális mennyiségű memóriát zabál.
Elérte a firefox azt a szintet hogy már használhatatlan. Valaki pls segítsen, mert nem tudom mi lehet a hiba. Windóz most lett újrarakva, vírusirtást is lefuttattam, de nem találom a hiba okát.
Előre is örök hála annak aki segít!
[a probléma teljesen független attól, hogy hány oldal van megnyitva, és hogy milyen programok futnak rajta]
Additional info: a Zonealarm tűzfal van jelenleg használatban.
-
.impulse.
csendes tag
válasz moha21 #49330 üzenetére
2500-ös AMD, 512RAM, 128MB-os videokártya.
Viszont évekig nem volt ilyen probléma a firefoxxal, csak mióta újraraktam a Windowst. Azelőtt alig 10% procit és ötödeennyi memóriát evett. Sőt, nem volt ritka hogy egyszerre 60(!) ablak volt megnyitva. Na akkor már kicsit belassult. De ez, hogy egy ablak ilyen szinten leterhelje, ez abszolút nem egészséges.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gitáros topic
- Parfüm topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest