Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Sátán44
addikt
GHOST2003CDBOOT.ISO én erről szeretnék egy usb-s változatot,tud nekem ebben segíteni valaki?
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Shono
aktív tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni:
Ki kellene deríteni egy Turion 64 x2-es prociról, hogy jó-e. Foglalat: S1
TMDTL50HAX4CT
Azaz kéne valaki aki bevállalja, hogy némi szereléssel beletesszük a gépébe.
Előre is THX! -
madkill669
csendes tag
Sziasztok.
Van egy 7 kamerás eurovideo rendszer, amit pckártyával használok, és szeretném nézni laptopról ha nem vagyok ott.
Upc-s net van, dinamikus IPvel, és egy SMC router van a hálózatban. Az ip publikus, de még sem jövök rá hogyan tudnám beállítani.
Ha valaki leírná részletesebben, hálás lennék
Köszönöm
Zoli -
whited
addikt
sziasztok
meik éri meg jobban?
LG W2452T 24" FULL HD
vagy
Samsung 2494HM
egyik 54 a másik 62Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
mezis
félisten
válasz Chosen #37886 üzenetére
Ha azok a pöttyök fönt nem csupán díszítés hanem szellőzőnyílások, akkor azt szabadon kellene hagyni a hűtéshez.
Ha a műanyag polisztirol, akkor az Észter hígító oldja (ragasztót is készíthetsz). Ezt pl az elemtartó belső oldalán lehet kipróbálni.
Ha plexi, akkor a Cloroform az oldószer.
Az összes többi (polipropilén, polietilén,...) igaziból nem ragasztható. A szilikon alapú ragasztók azért tapadhatnak hozzájuk több,kevesebb ideig.mezis
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Fontos kérdésem lenne. Egy MP4 lejátszómnak betört a kijelzője , és a helyére kellene tennem valamit. Honnan vegyek erre alkalmas plexit? Milyen ragasztóval tegyem fel? Van egy kis perem , amire rá lehet tenni mint itt , csak erre mehet rá, és nem alá.
-
rii
nagyúr
van egy WD 1 TB-os, 3,5- HDD külső HDD, és ha össze van kötve a géppel USB-n keresztül, akkor a POST (vagymi) nem megy tovább, amikor lecsekkolja a HDD-ket ....
a kisebbik USB-s HDD-men túllép, a pendrive-on is, csak ez nem tetszik neki.
És ilyenkor kábel kihúz- restart- be boot- HDD+gép USB-vel összedug
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
lakisoft
veterán
Sziasztok!
Videókártyát szeretnék venni,amellyel össze tudom kötni az LCD tv-t.
Olyan-számomra furcsa-dologgal találkoztam amit nem értek.
Vannak kártyák amelyeknek a leírásában az van,hogy HDTV támogatás de HDMI kimenet nélkül.
A másik dolog HDMI kimenet de HDTV támogatás nélkül!? Lehet ez?
Van ennek értelme?- Árad -
-
V.Stryker
nagyúr
válasz tomcsi23 #37878 üzenetére
Ez még ide kábeles és nem volt baszogatva. De most firmware frissítés után megint próbálom és hallom,hogy csak kattog. Assszem meghalt a rohadék,de miért pont két újraírhatót kell elb.sszon ezért?
Na, kivágom szerintem és veszek majd egy satást. Úgyis itt volt az ideje.
-
-
iceQ!
addikt
Sziasztok!
Nem találtam megfelelő topikot ezért ide írok!
Van egy TP-Link WR340GD Routerem(Wireless)Tettem a kapcsolatra jelszót mivel a szomszéd lopta a netem!
Most jó volt egy darabig csak haza jött nővérem és kapcsolódni akart hozzá nem tudott! Ő Vistát használ! Hiába kerestem olyat hogy jelszó vagy valami ahova beírhatnám nem találok és nem is tudom hogy hogyan kellene beállítsam! Valami ötlet?Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
V.Stryker
nagyúr
Tudtok ajánlani valami progit amivel a dvd írót lehet letesztelni? Tökre behülyült és nem tudom,hogy mi baja...elk.rja a lemezeket, ma kiírta,hogy az írási sebesség 0,0036x . De van,hogy tök jól mükszik. Több progival, több fajta lemezzel próbáltam.
Kövezzetek meg, de ez egy három éves LG H54N. Sosenemveszek ilyet többet.
-
-
válasz Medcomp #37866 üzenetére
Nézd meg a hardverkezelőben, hogy nincs-e IRQ ütközés valahol (hosszadalmas). Ha van, célszerű kézzel átállítani a BIOSban az IRQ-kat az ütköző hardvereknél. Ha ez utóbbit nem lehet megoldani, egy újratelepítés még segíthet.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
localhost
Közösségépítő
válasz Plavix #37869 üzenetére
Bah! A még el nem fogadott 802.11y szabvány kültéri kapcsolatra is max 5000m!
Wifivel ezt nem fogod megoldani! Tanácsért meg menj a mélyvízbe: katt.ide![ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Put2
tag
Hali! A Quake 1ben hogyan lehet használni az egeret? Emléxem régen volt 1 konzolparancs, de már L felejtettem.. ""Kicsit nosztalgiázom"" Az egérrel az a baj, h csak körbe lehet forgatni, de fel-le nézni nem lehet vele... Ha valaki tudja a megoldást firkantsa ide! Köszi előre is..!
-
Plavix
tag
Sziasztok!
Két pont között szeretnék wifi kapcsolatot létrehozni. A távolság 20 Km., és (elméleti) rálátás van a 2 pont között. (Elméleti alatt azt értem, hogy nincs akadály - illetve nem lenne - a parabolák között.) Vagy meg se próbáljam?! Nincs kedvem 40 ezerért játszani. Köszönöm!
Weblap készítés, domain adás-vétel.
-
Medcomp
tag
válasz Medcomp #37866 üzenetére
Megpróbáltam egy javítótelepítést, elsőre megjelent telepítés közben is ez a hiba, aztán utána egyszer leállt rendesen, következő próba után hiába klikkeltem a leállításra, nem csinált semmit, ment tovább. Elindítottam egy víruskeresést az antimalware-al, egyből lett 30 vírus, és még nem végzett, remélem, hogy ez lesz a gond.
www.medcomp.hu
-
Cinege45
tag
Üdv.,
hátha volt már valakinek ilyen problémája...
Adott egy Philips VR 400-as videomagnó.
Egy ideje mind a felvétel mind pedig a lejátszás esetén szinkronhibával
találkozom.
Nevezetesen a TV-n zsizsikes"megnyilvénulások, alattuk jól-rosszul
kivehető a kép.
Ha másik VHS magnóval veszek fel ugyanaz a hiba.
A manuál által ajánlott -lejátszás közben a P+ gombot nymogatva sem történik
érdemi változás.
Ami a legfurcsább, hogy gyorsított lejátszásnál a felvétel visszajátszásánál
a kép tökéletes!
Mi lehet a hiba és hogyan orvosolható?
Köszi a választ! -
Medcomp
tag
Sziasztok!
Van egy Packard Bell EasyNote laptop, Windows XP Home-mal, ami leállításkor kékhalállal áll meg. IRQ_LESS_OR_NOT_EQUAL az üzenet, próbáltam googleben keresni, ami megoldásokat találtam nem nagyon segítettek. Próbáltam ramot cserélni, azzal is ezt csinálja, checkdisket lefuttattam, windows update is volt, a hiba továbbra is fennáll. Orthossal teszteltem, az hiba nélkül futott sokáig.
Mi lehet a baja? Mit próbáljak még meg?
[ Szerkesztve ]
www.medcomp.hu
-
Kombat
őstag
Hali!
Ha van egy programom ami vmx kiterjesztésű (tehát Wmvare-rel lehet futtatni), akkor abból tudok valahogy image fájlt csinálni?
-
amzso
tag
Sziasztok!
Van egy 500gb-os USB-s toshiba külső winchesterem, melyet két USB helyre kell csatlakoztatni. Miért van az, hogyha csatlakoztatva van ez a külső meghajtó, akkor nem tudok nyomtatni/nem érzékeli a nyomtatót? Be lehet ezt állítani? Táp? IRQ? Mi lehet?
Köszi -
tomcsi23
veterán
válasz Sk8erPeter #37860 üzenetére
Jól van, köszi szépen. A tartós tesztet nem biztos, hogy megvárom, addig elindítom az ügyet én is. Így Winnernek majd több tapasztalat jut, de Ő mindig is szerette a kitaposott ösvényeket.
Igazából az egy kicsit fura, hogy van olyan cég, aki 50 mega tárhelyet ad ezrekért, itt meg 3 giga majdnem ingyen. Persze, nekem sem kell ennyi (egyelőre), de ha libamáj, akkor mi is a szép nagyot szeretjük....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz tomcsi23 #37858 üzenetére
Igen, sztem nyugodtan lehet költöztetni, elolvastam a szabályzatot meg a gyik-et, nem kötelez igazából semmi. Én is cégnek csinálom (anyámék cége, ezért nem mindegy a pénz ), dehát egy próbát megér. Max. bebukom, és akkor megírom, hogy Ti ne tegyétek ugyanezt. De ha meg jól járok, akkor meg fasza, mert tök ingyen kapok 3 GB tárhelyet, jó kiegészítő szolgáltatásokkal.
Igazából én se tudtam még megérteni, hogy miért ingyenesek, és ami leginkább érthetetlenné teszi, hogy ITT, MAGYARORSZÁGON. (ingyenes Mo.-on valami, csalás nélkül? Hmmm. )
Na, reméljük a legjobbakat.(#37859) Winner_hun: OK, majd mindenképp megírom. Franc, aztán még itt reklámot csinálok a cégnek, mert ha megírom, hogy elég királyul működik, akkor rászabadul a fél PH-közösség. Bár ha tényleg jó, akkor megérdemlik.
Egyébként nem fogok különösebben nagy dolgokat tesztelni rajta, legfeljebb PHP+MySQL, ennél komolyabb dolgok egyelőre nem valószínű. Ami igazán érdekel (az előbb említett szolgáltatások működésén kívül), az a rendelkezésre állás és a gyorsaság.Sk8erPeter
-
Winner_hun
titán
válasz Sk8erPeter #37856 üzenetére
Tapasztalat majd engem is érdekel, ez csak most egy jobbra fel
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
tomcsi23
veterán
válasz Sk8erPeter #37856 üzenetére
Nem is a domain-re értettem ezt a dolgot, hanem a tárhelyre. Ez egy cégnek lenne a honlapja, kb mindegy is, hogy pár ezren belül mennyi. csak az a fura (laikusként), hogy 3 giga tárhely van ingyibe. Vagyis, majdnem csak, mert ugye, a domaint ide kell fizetni. Gondolom, a sok cég miatt kénytelenek az árakat is lenyomni. Szóval, lehet, hogy csak ennyi.
A tapasztalat meg mindenképp jöhet, hova-merre-hogyan alakul a dolog.Cégtől függetlenül: most hogy jól értem-e, jelen esetben a cég biztosít a szerverén 3 giga tárhelyet a weblapnak, meg a levelezésnek, ugye? Ha valamiért ezt máshova kell vinni (nyílván akkor, ha valami nem okés velük), akkor azt lehet, ugye?
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Shono
aktív tag
SATA kábelről itt bővebben
Kit érdekel?[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz tomcsi23 #37855 üzenetére
Maga a domain regisztráció nem gyanúsan olcsó, ennél még kedvezőbbeket is lehet találni. Általában a pluszköltségek akkor szoktak rájönni, amikor a DNS-szolgáltatást más cég intézi. De ha ennél a cégnél kéred az INGYENES tárhelyet, akkor pontosan ennyibe kerül.
Pont most rendeltük meg a domaint, és a domain.hu-n (tehát a hivatalos oldalon) már látható is, hogy az igényelt domain név regisztrációja folyamatban van. Tehát ilyen szempontból eddig megbízható a cég, hiszen nálunk a prioritásos igénylés esetén (ezt pl. cégek kérhetik biz. feltételek mellett) szinte azonnal elkezdték intézni, már másnap kaptuk a megerősítő e-mailt.
Az ingyenes tárhely-szolgáltatást nekem Fire/SOUL/CD ajánlotta, én is nagyon kétkedve fogadtam, de mondom, nemsokára ki tudom próbálni, hogyan működik a szolgáltatás, akkor fogom igényelni. Akkor megírhatom neked, mi a pálya, bevált-e, csak írj majd privit.Sk8erPeter
-
tomcsi23
veterán
válasz Sk8erPeter #37854 üzenetére
Ejha, hát ez már gyanúsan olcsó. vagy jók ezek az "ingyenesek"?
iceq9999: megköszönném
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz tomcsi23 #37851 üzenetére
Ajánlok még olcsóbbat:
Domain - 1800+ÁFA/év
Tárhely - INGYEN:
- 3000 MB ingyen tárhely
- egyedi domain név használata
- másodlagos domain név használata
- reklámmentes tárhely
- ispCP alapú kontrol panel
- egyéni hibaoldalak használata
- részletes statisztikák
- PHP/MySQL használat
- POP3/IMAP email fiók
- FTP hozzáférés
- CMS rendszerek használata
- spam, és vírus szűrés
- napi adatmentés
- gigabites kapcsolat
- 99,9%-os rendelkezésre állásAzt hiszem, elég kedvező.
Én pont a napokban fogom élesben tesztelni. Mindenesetre nagyon jól hangzik.Sk8erPeter
-
whited
addikt
sziasztok
meik éri meg jobban?
LG W2452T 24" FULL HD
vagy
Samsung 2494HM
egyik 54 a másik 62Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
iceQ!
addikt
válasz tomcsi23 #37851 üzenetére
Max annyi hogy nem tud egy pár szolgáltatást!
Pl.: mysql...stb!Nekem van egy jó ismerősöm ha érdekel tudok adni elérhetőséget!
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
tomcsi23
veterán
Hali!
Domain ügyben lenne kérdésem. Kellene egy nevet regisztrálni, meg némi tárhely is hozzá, ill. e-mail. No, mivel fingom sincs, hol-merre, gugliztam. Ez szimpatikus ajánlat: domainre, és tárhely-re is. A regisztrálás van máshol olcsóbb is, de most párszáz ft nem vág földhöz. Viszont a tárhelynek 2 gigát adnak évi 9900 nettóért. Ez bőnen jó lenne, ha így igaz az egész. Vagy van valami bibi, ami nem annyira előnyös? Ill. mire érdemes odafigyelni, hogy működik a dolog?
köszcsi
-
kételkedem
addikt
A csapágyas ventik sajátja, hogy hol egész halkan mennek, hol pedig nagyon zajosan.
Az nem gond, hogy induláskor felpörög. Az usb-s billentyűzetet inkább a laptop mellé és ne rá rakd.(#37846) csongi akár hogyan erőltetem a szemem, nem látom a nyomot. A nagyságát is nehéz megbecsülni, nincs mellette pl egy gyufásdoboz, telefon vagy bármi, amihez viszonyítani lehetne.
A vadnyomok azonosításához pl itt találsz leírást.[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
veze
őstag
válasz mcdokika #37847 üzenetére
egy Logmein reget ha csinálsz egy gépet elérhetsz vele bárhonnan ha van egy netkapcsolattal biró gép a közeledben Logmein
Logmein eléréshez bekapcsolt gép szükséges, de nem feltétlen kell a géped bekapcsolva hagynod. erre a valo a Wake on Lan.. hogy távolról feléleszd..
Nekem igy müködik és bevált..
Egy távoli gépről elérem a routerem, abbol (WOL) bekapcsolom a gépem otthon, Logmein segítségével ezután hozzáférek, majd ha végeztem kikapcsolom szabályosan mintha elötte ülnék.. Ha ujbol kell akkor ismét routerböl bekapcs, majd Logmein, és ha végeztem kikapcs..
szerk: még fix IP sem kell hogy legyen a szolgáltatódtol mert a routert el lehet érni dyndns regisztrációval...[ Szerkesztve ]
-
Primőr
aktív tag
A gép töltést jelző ledje folyamatosan világít a betöltés során. A zöld led nem világít. Sípszót nem küld a gép, holott a memóriahiba esetében küldött sípjelzést. A monitor teljesen sötét. Ráadásul mikor 5 mp-ig nyomtam a power gombot, akkor se kapcsolt ki, de volt olyan, hogy kikapcsolt a hatására.. másik tápegységgel is próbáltam beindítani, de azal se ment.
Ez nem lehet winchester vagy videokártya hiba, csak az alaplap romlott el, ugye?A pessszimista csak azért lát feketén, hogy túlélje a szürkét.
-
mcdokika
tag
Webkamerám képét szeretném látni mondjuk külföldről,gondolom bekapcsolva kell hagyjam a gépem.Ajánljatok valami jó programot.Ha van egy program meg egy IP cim, akkor el tudom érni távolról ?
Tudom léteznek az IP kamerák,most nem arra vagyok kiváncsi. -
csongi
veterán
Ha Kenguru, híres leszek, ha Medve akkor meg izgatott
Nagyban[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Elsőre nem sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Segítséget keresek egy állati lábnyom beazonosítására.
Előre is köszi! -
mt33
csendes tag
válasz kételkedem #37839 üzenetére
Bizti? Mert ha rendesen elindul, utána csendesen duruzsol a venti, és nem is melegszik fel nagyon a gép, ha nem teszem rá az usb-s billentyűzetet, de különben magas fordulaton pörögve indul (összesen pár másodperc erejéig) hidegen is. Nem valami kapcsolója mehetett tönkre a ventilátor, hőmérő rendszerének?
-
lakatosturbo
aktív tag
Emberek valakinek van ilyen NAS szervere [link]?
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
MmDorian
őstag
válasz jozsikamhami #37813 üzenetére
Ki mondta, hogy a 9550 kihajtja a 4870x2-t ?
A legjobb lenne az i7, meg 2 4890, hogyha ennyi kess van rá
-
mt33
csendes tag
Sziasztok! A noteszgépem minden második indításánál a ventilátora traktor módjára felbőg, majd lekapcsol az egész gép. Asus a7m, több mint két éves. Először nyár elején olyan gond volt, hogy nem bootolt be rendesen kb. minden 8. indításnál. Majd tönkrement rajta a: w, 3, 4 gomb. Csak másikkal párhuzamosan mükszik, magában lenyomva nem. Vettem egy usb klaviatúrát, rátettem a noti billentyűzetére. És most arra gyanakszok, túlmelegedett a notebook és tönkrement valamilyen a hőmérőjével kapcsolatos dolog. (Ez az egész alaplapját érinti? Te jó ég!) Mit tehetnék? Köszi a segítséget!
-
Lenry
félisten
válasz 8nemesis8 #37831 üzenetére
Firefoxhoz ezt a kieget kell felrakni
Chromeot nem tudomGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
stanley_
tag
Sziasztok!
Köszönöm a sok jótanácsot xp sp2 vel raktam fel a gyári cdről amivel eddig működött
wifit nem tudom kikapcsolni mivel az eszközkezelőben nem ismeri fel a driver feltelepitése után sem. Ahhoz hogy felismerje ezt a ricoh nevű dolgot kéne ráhegesztenem de nem sikerül sem a legujabbal se m régebbiekklKöszönöm a tanácsokat
-
wolfman
veterán
Google Chrome-ot használok, de nem tudom hogy lehet a könyvjelzősávot több csíkba kitenni, nekem csak egy pici nyilat tesz hogy még van tovább. Meg lehet ezt oldani valahogy?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
stanley_
tag
Sziasztok!
Van nekem egy Asus A3H laptopom amin újra kellett raknom az xp-t.
Eddig nincs is baj a gond ott kezdődik hogy nem működik a wifi mégpedig azért mert amikor fel szeretném rakni a Ricoh Media Centert akkor mindig kék halállal kidob és még eszközkezelőben sem tünteti fel a wifit, hiába rakom be meg ki addig nem ismeri fel míg fel nem rakom a progit, viszont azt nem lehet.Próbáltam frissebbet is felrakni a probléma ugyan ez.Valakinek valami ötlet?
Köszönettel stanley_
-
Wyll
őstag
Sziasztok
A SONY DCR-TRV145E firewire-es videokamerámat nem komálja az XP-m (SP3).
Felismerni még frankón felismeri, települ is, mintha minden oké lenne, de mikor használni kéne az eszközt (akár intézőben csak megnézni a képét, akár Premiere Pro-ban capture-ölni), leakad a rendszer, belassul, minden a kamerára vár. Ha eleget várok, az intéző egy idő után kiírja, hogy nem sikerült inicializálni az eszközt, ellenőrizzem, meg ilyenek.
A driver eltávolítását majd az újratelepülést is próbáltam, de nem segített.Nosza, feltettem gyorsan egy másik vinyóra is egy XP-t (SP2), ott bezzeg frankón működik a cucc.
Na akkor szerintetek?
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
pohár
félisten
válasz runner 125 #37819 üzenetére
Addig helyettesítsd mással a poharakat
De utánakérdezek megy Mekis barátomnál hogy tud-e intézni valamit előre
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
total90
veterán
Miért? Mert minimális összeggel drágább és újabb. Csak ezért... Egyébként meg gondolod, hogy jelen pillanatban majd kihasználod a 9550+4870x2-t?
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
mt33
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani szoftvert, amivel az xp egér érzékenység beállításánál sokkal pontosabb felbontást lehet beállítani, esetleg pluszban külön vertikális egérérzékenység állítást. A Nortek Cyber 2400 egér szoftverében nincs ilyen opció, 2400 dpi-hez pedig kellene. Köszi szépen!
-
gamer0101
aktív tag
Sziasztok! A laptopomon ma lett újratelepítve a Vista, működik is minden rendesen, viszont találtam a többi meghajtó közt egy eddig nem látott 100MB-os partíciót. Valami swap partíció, de sem a betűjelét nem tudom módosítani, sem eltüntetni nem tudom. A lemezkezelő szerint rendszerpartíció és ezért nem lehet rajta módosítást végezni. Van is rajta egy kemény, pöffeszkedő fájl...BOOTSEKT.BAK névvel megáldva. Jelenleg ez a D betűjelet viseli, ami zavar, mert eddig az a másodlagos partícióm volt, ami persze most E betűt kapott. Valami ötlet? Kérlek segítsetek! Köszönöm!
-
jozsikamhami
csendes tag
Vagy nem lenne eleg full hd dx 10 max felbontashoz stalker call of pripiatban ?
a 9550 meg hd4870 x2 ?
akkor szolj es 1 - 2 lapot varnak 9550 ala ami birja tuningot is
de ne a legjobbakat koszonom egy normalisat
-
total90
veterán
válasz jozsikamhami #37811 üzenetére
...mert az i7-920 nem hajtja ki a 4870x2-t ? No mindegy... a javasolt RAM miért nem felel meg? Alaplap... szerintem nézz szét az ASUS vagy a Gigabyte oldalán, biztos találsz ami megfelel.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
total90
veterán
válasz jozsikamhami #37808 üzenetére
Ööö, akkor már miért nem i7-920?
Az előző hozzászólásaidat nézve egy ilyen konfig lehet megfelelő lenne:
Gigabyte GA-EX58-UD5
Intel i7-920
ASUS GTX295
Geil Ultra DDR3 1600Mhz CL7
...
A többi már apróság.Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
localhost
Közösségépítő
válasz jozsikamhami #37808 üzenetére
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Google Chrome-ot használok, de nem tudom hogy lehet a könyvjelzősávot több csíkba kitenni, nekem csak egy pici nyilat tesz hogy még van tovább. Meg lehet ezt oldani valahogy?„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
zolisx4
őstag
sziasztok
PerfNet hiba megoldására tud valaki megoldást
XP használok -
Blaze71
őstag
válasz jozsikamhami #37802 üzenetére
Mivel fizikailag az AM3 procit bele lehet tenni egy AM2 foglalatba és a két lefogatás is megegyezik, gyakorlatilag jó az a vízhűtés az AM3-ra, amit AM2-re készült. A hőmérsékleteket nézve pedig nem lesz gond, mert az AM3-as procik sem melegednek jobban, mint az AM2-esek.
Horovitz! Bármelyik íróprogram tudja törölni.
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest