Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
jozsikamhami
csendes tag
válasz Sk8erPeter #37599 üzenetére
ja meg sokka jonnek ki az is igaz akkor megvarjam a 12 magost?
nem , maradok 4 magos 955 BE nel
meg egy 5000 serias vga es gogogo dx11 :0
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz jozsikamhami #37594 üzenetére
"meg amd 6 magos?"
Minek neked 6 magos processzor, amikor még a 4 magos processzorokat is egyelőre túl kevés program használja ki? (Nyilván úgy kellene megírni a programokat, hogy minden magot kihasználjon, de egyelőre ritkák vagy drágák az ilyen szoftverek.)
Sosem értem az ilyen jellegű felesleges pénzkidobást. Költsd valami hasznosabbra a sok pénzedet, mondjuk támogass afrikai gyerekeket, vagy ilyesmi...
(Persze, megértem, hogy sokan szeretnek villogni a haverok előtt, hogy nekik aztán 6 magos procijuk van, húha... Hülye hasonlattal élve ez kábé olyan, mintha lenne egy Ferrarid, csak nem lenne benne motor... )Sk8erPeter
-
jozsikamhami
csendes tag
válasz Sk8erPeter #37597 üzenetére
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz total90 #37592 üzenetére
Ez egyrészt sznobizmus, másrészt nem igaz. A Kingmax is elég jó RAM-okat gyárt. Mellesleg éppen Ősember, a RAM-árus írta korábban priviben, hogy "geilek köztudottan ratyik 800-on, corsairnél még legalább van esélyed valami normálisat kifogni [...] geilnél tuningramokról igazából gyári 1066mhz környékén beszélhetünk, az alatt nem tudnak semmit sem, ami miatt egy "ultra" jelzőt kiérdemelhetnének ez nem az én elfogultságom, egyszerűen nem látni tényleg jól menő 800-as geileket."
Remélem nem fog megharagudni Ősember, hogy ezt az infót itt is megosztottam.(#37596) jozsikamhami: há' te meg hun tanultad meg aztat a magyartot?
(#37594) "Hat szeptemberbe dobjak ki a 5000 ezres seriat"
Lesz olyan széria, hogy 5000000, vagyis ötmilliós széria? Mert Te ezt írtad...[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
jozsikamhami
csendes tag
-
8nemesis8
veterán
válasz jozsikamhami #37594 üzenetére
Kétlem, hogy túl olcsó lenne, max ami nem lesz vészes első pár darab, utána felmegy kicsit az áruk, mivel gondolom nem tudják majd a keresletet kielégíteni.
Mindenki nagyon várja már a kártyákat, mikor is várható pontosan nálunk?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz F_Zolee #37570 üzenetére
Sajnálom, hogy ennyit sikerült felfognod abból a rohadt hsz.-ből, amit írtam, ezek szerint feleslegesen téptem a szám, még csak véletlenül sem próbálod megérteni...
Senki nem állította, hogy a meghajtódnak lenne baja, épp azt dumáltam, hogy szoftveres gebasz lehet...Sk8erPeter
-
total90
veterán
válasz jozsikamhami #37591 üzenetére
Porsche vagy Lada... mindkettő autó
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
pincehely
addikt
válasz jozsikamhami #37588 üzenetére
Sokat kell addig várnod, és mélyebben a zsebedbe nyúlnod. De te tudod.
Én 2X2 gigás felállást javasolnék.
Mégpedig ebből: geil ultrahttp://kefetemap.deviantart.com/
-
Lenry
félisten
válasz jozsikamhami #37588 üzenetére
nem rossz ötlet várni... ha másra nem is, arra jó lesz, hogy lejjebb nyomja a régiek árait, vagyis olcsóbban kapod meg, amit most kinéztél
OFF: picit próbáld meg magad összeszedni írás területén, mert itt-ott csak tippelni tudtam, hogy mit akartál írniGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
aero.
veterán
válasz jozsikamhami #37575 üzenetére
szerintem menni fog, de az a corsair sok hozzá ... a hx620 is bőven elég ( az is sok ).
-
pincehely
addikt
válasz jozsikamhami #37584 üzenetére
Vegyél Geil Ultra-t. Én csak jókat tudok róluk elmondani.
De szerintem akármelyik minődégi márkából választasz túl rosszúl nem járhatsz vele.
Ajánlanám Ősember rambazárját!http://kefetemap.deviantart.com/
-
jozsikamhami
csendes tag
válasz jozsikamhami #37583 üzenetére
De 1 -2 ramot irhatnatok kosznom
vagy ha annyira zavar a integralt akkor mutass mar enyiert valami jobbat :r
Nemtudjatok mikorra varhato a uj stalker?
mert 2 honap mulva jonnek uj vga k cpuk es eleg olcsoan
akkor mar 5os szeriara fektettek be
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz jozsikamhami #37578 üzenetére
táp fölöslegesen erős. 400-500Wos elég
nem értek az új AMD-khez, de annyit látni vélek, hogy az alaplapon van integrált graf.kártya.
ezt tudatosan választottad? mert gondolom a 4890 mellett nem fogod kihasználni, akkor meg fölöslegesen drágítja a gépet. keress egy ugyanilyen lapot int.VGA nélkülGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
jozsikamhami
csendes tag
válasz kételkedem #37580 üzenetére
Ja de en full hd dx 10 fullon
nem mind1
-
kételkedem
addikt
válasz jozsikamhami #37573 üzenetére
Ha a Stalker Call of PRyate megegyezik a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat-al, akkor:
Gépigény:
Minimum System Requirements* Intel Pentium 4 2.0 Ghz / AMD XP 2200+
* 512 MB RAM
* 128 MB DirectX® 8.0 compatible card / nVIDIA® GeForceTM 5700 / ATI Radeon® 9600Recommended System Requirements
* Intel Core 2 Duo E7400 / AMD 64 X2 5600+
* 2 GB RAM
* 512 MB DirectX® 9.0c compatible card / nVIDIA® GeForceTM 9800 GTX / ATI Radeon® HD 4850A milyen gépet vegyek? topikban is szétnézhetsz.
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
jozsikamhami
csendes tag
válasz jozsikamhami #37578 üzenetére
Rambol milyet?
Tap meg kell mert kesobb crossfirebe szeretnem
es alaplaprol mitgondoltok? -
jozsikamhami
csendes tag
Vga: XFX HD-489A-ZDFC Radeon HD 4890 1GB 256-bit GDDR5
Cpu: AMD Phenom II X4 955 Black Edition Deneb 3.2GHz Socket
Tap: CORSAIR CMPSU-750TX 750W ATX12V / EPS12V SLI Ready CrossFire Ready 80 PLUS Certified Active PFC CompatibleLap:ASUS M4A785TD-V EVO AM3 AMD 785G HDMI ATX AMD
ebbe lapba gondolkottam de lehet hogy tudtok jobbat ajanlani\
Ram; nemtom meg
Monitor: ASUS VW246H Black 24" 2ms(GTG) HDMI Widescreen LCD Monitor 300 cd/m2 1000:1 (ASCR 20000:1) Built in Speakers - Retailtobbi lenyegtelen
-
Qru
MODERÁTOR
Tápból biztos nem kell olyan erős. Corsair VX450 bőven elég lenne ehhez a géphez!
#nincsbennetarcsi
-
Lenry
félisten
ha leírod, hogy pontosan miket, akkor meg tudjuk mondani
eddig ígéretes. mellé vágsz még legalább 4GB RAMot (amihez kötelező a 64 bites op.rendszer!), meg valami normális alaplapot, akkor valószínűleg menni fog full grafikán
a táp is jó választás, még lehet, hogy kicsit sok is.
ha jól emlékszem van ugyanebből 520 vagy 550W-os is.
750-es inkább SLI/Crossfire-hez kell[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz jozsikamhami #37573 üzenetére
ha csak VGA-t veszel, meg procit, az önmagában elég kevés ahhoz, hogy fusson a Call of Pripyat
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
jozsikamhami
csendes tag
Jonapot !
Szoval Az lenne kerdesem epp most vennek uj gepet
es az lenne kerdesem hogy Stalker Call of PRyate ( uj reszre )
vel szeretnek jatszani full hdbe 10.1 x fullon minden 1920 x 1080
eleg lenne-E XFX HD4890 + AMD PHENOM2
? -
Lenry
félisten
ha a 20 m^3-es szoba, ami legyen pl 2m széles, 3,33 hosszú és 3 m a belmagasság, akkor a bútorok, (ami jelen helyzetben legfeljebb a számítógépasztal és egy szék lehet) illetve Pistike, de még a számítógép térfogata sem hanyagolható el a pontos válasz szempontjából.
így kérem fogalmazza át a kérdést
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz Sk8erPeter #37538 üzenetére
Én a lemezt akarom kipróbálni. A meghajtónak semmi baja.
-
iceQ!
addikt
Ha egy dual core proci 250 W-ot eszik átlagosan, Pistikének 4 procis alaplapja van (és 400 FPS-el dúmhármazik), akkor bootolás (20 másodperc az asztalig) előtti 18°C-os, 20 m^3-es szobában mennyi idő után hal meg Pistike (65 kg), ha a a bútorok, a számítógép és Pistike térfogata, valamint Pistike hődisszipációja elhanyagolható, valamint a falak ideális hőszigetelők? Pistike f*sza gyerek, dúmhármazást semmiképp se hagyja abba, a fulladás sem akadály, így halála csak akkor áll be, miután teljesen kiszáradt. A kérdés hát: a power gomb megnyomása után mennyi idővel áll be Pistike halála? Válaszát kérjük indokolja!
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Mach5
aktív tag
Hellotok! Írtam már ide le a problémám egyszer, de akkor nem nagyon foglalkoztam a kérdésekkel meg a válaszokkal, de most már idegesit, hogy játszok gta san andreas multiplayerel (MTA 1.0, ami július harmincegyedikétől van kb.) és egy idő után kiléptet a serorol és elmegy a net kapcsolat, de magától visszajön a net! És ez már nem egyszer történt, és nagyon kezd idegesiteni, léccives értelmes válaszokat írjatok! Juropnetem van ha ez segít! Amúgy akkor is csinálja ezt ha nem töltök semmit!
-
pincehely
addikt
válasz Sk8erPeter #37484 üzenetére
Egy ideig nem volt divat itt az rtm-et használni, mert a moderátorok nagyon haraptak érte.
Bannoltak is ilyen miatt egy időre, és utána került ki ez a kis irónikus megjegyzés!http://kefetemap.deviantart.com/
-
szandisas
őstag
van egy nagyon szuper noname asztali DVD jejátszónk. A rajta megnézett filmek száma talán már a 10et is átlépte. Olyan hibajelenséget generál, hogy:
- össze van dugva faszányosan, pörgeti is a lemezt, viszont képet nem ad. Másik kábellel néztem, azzal pedig annyit, hogy szemcsés lett egy picit a kép.Erre var valaki gombot?
aláírás
-
jozsikamhami
csendes tag
válasz #65675776 #37562 üzenetére
Jonapot !
Szoval Az lenne kerdesem epp most vennek uj gepet
es az lenne kerdesem hogy Stalker Call of PRyate ( uj reszre )
vel szeretnek jatszani full hdbe 10.1 x fullon minden 1920 x 1080eleg lenne-E XFX HD4890 + AMD PHENOM2 955 Black edition ?
es mielyen ramot ajanlotok ilyen gepbe? -
törölt tag
Elméletileg az AVG is, csak lehet nem éppen a legfrissebb verzióval próbálkozol (vagy csak simán szar a törés...).
[ Szerkesztve ]
-
kcs73
aktív tag
Sziasztok!
A Windows 7-re miért nem megy fel az AVG?Nem vagyok sznob. Kérdezz meg bárkit. Úgy értem bárkit, aki számít...
-
Mach5
aktív tag
Hellotok! Írtam már ide le a problémám egyszer, de akkor nem nagyon foglalkoztam a kérdésekkel meg a válaszokkal, de most már idegesit, hogy játszok gta san andreas multiplayerel (MTA 1.0, ami július harmincegyedikétől van kb.) és egy idő után kiléptet a serorol és elmegy a net kapcsolat, de magától visszajön a net! És ez már nem egyszer történt, és nagyon kezd idegesiteni, léccives értelmes válaszokat írjatok! Juropnetem van ha ez segít! Amúgy akkor is csinálja ezt ha nem töltök semmit!
-
sanyek2
senior tag
Sziasztok!!
GAMEPAD problémám van, segítsetek legyetek szívesek!
Megvettem az első gamepadomat, MANTA MM819-es típust.
Az eredeti telepítő, az win vista-ra használható max. Namármost nekem win 7-em van, és arra tettem fel, de rakoncátlankodik.
Működnek az iránygombok (jojstick), valamint az egér funkció is, de játékban az ugrás, a tüzelés, kombó stb gombok nem működnek. Itt szintén működik az irány, de más egyéb nem.
Néztem neten újabb drivert, de nem találtam....
Az eszközkezelőm szerint is naprakész a cucc. DE NEM MŰŰŰKSZIK!!!!!
HELP MEEE!!! PLEASE...!!! -
válasz Sk8erPeter #37552 üzenetére
Igaz, igaz, de én programozási nyelvet értettem (bár a CSS-nél ez nem volt nyilvánvaló).
Az eredeti kérdés így szólt, ezért emeltem ki, hogy ezek nem programozási nyelvek:
"Azt kérdezném hogy melyik jobb programozási nyelv a php vagy a html???"
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Immy
őstag
válasz Sk8erPeter #37541 üzenetére
futtatásban:
control userpasswords2
ki kell venni a pipát a név és jelszó kérésnél és már jó is
Immy
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
Sk8erPeter
nagyúr
"a CSS is elengedhetetlen, de ez sem nyelv."
Miért ne lenne nyelv? Ennek is van egy szintaktikája, sajátos felépítése, NYELVE, amit meg kell tanulni "beszélni", különben nem fog menni. Hiába kezdesz el valamit bepötyögni, ha nem érted a nyelvet, nem fog működni.Egyébként meg idézet Weblaborról: "Mi az a CSS? [...] A HTML oldalaink megjelenését befolyásoló egyszerű nyelvről van szó [...]"
W3C oldaláról (azt hiszem, ez elég hiteles forrás ):
"This is a short guide to styling your Web pages. It will show you how to use W3C's Cascading Style Sheets language (CSS) as well as alternatives using HTML itself."
Wikipédia: "A CSS (angolul Cascading Style Sheets) a számítástechnikában egy stílusleíró nyelv, mely a HTML vagy XHTML típusú strukturált dokumentumok megjelenését írja le."Azt meg senki nem mondta, hogy programozási nyelvről lenne szó...
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
válasz #65675776 #37549 üzenetére
Akkor sem programozási nyelv. A nevében is benne van, hogy leírónyelv, de a programozáshoz semmi köze.
8nemesis8: akkor nem a CPU a gond, de codec nem lehet. Melyik oldalon van egyáltalán?
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
válasz mate0217 #37489 üzenetére
A HTML nem programozási nyelv. Viszont egyszerűbb megtanulni, de önmagában semmit sem ér. Általában egy html oldal tartalmaz még egy vagy több, igazi nyelvet is, pl.: javascript, php, vbscript, template toolkit, perl, stb, stb. Ugyanakkor a felsorolt nyelvek sem érnek önmagukban semmit, kell a html is. Ja igen, és ahogy Sk8erPeter írta, a CSS is elengedhetetlen, de ez sem nyelv.
Szóval muszáj megtanulnod a HTML-t, a CSS-t, és kezdetnek a kliens oldali Javascript-et, hogy minőségi, amatőr oldalakat csinálj. A profihoz pedig sokkal több kell.
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz kételkedem #37544 üzenetére
Ennek örülök. Többek közt az a jó benne egyébként, hogy a képfájlra csak rá kell klikkelni, és már mountolta is a virtuális meghajtóba, nem kell külön kattyogni a programon belül a mountoláshoz, meg jobb klikkes menüből kikeresgélni a hozzávalót (mint Daemonnál vagy Alcoholnál), egyszerűen csak társítja. Ráadásul az újabb virtuális meghajtók létrehozásához nem kell újraindítani a gépet, mint Alcohol 120% esetén, rögtön létrehozza. Kicsi, egyszerű, gyors, stabil (!) program, nem zavar be a DVD-írónak, és ingyenes. Ennél több nem kell.
Sk8erPeter
-
ToBeY
nagyúr
Az új OSX-et a Leopardot fel lehet tenni intel cor2 gépre?
-
kételkedem
addikt
válasz Sk8erPeter #37538 üzenetére
Épp most keresek ilyen programot, nekem is pont jól jött a Virtual CloneDrive (Freeware)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
kcs73
aktív tag
Tárgytalan!
Megy!!!Nem vagyok sznob. Kérdezz meg bárkit. Úgy értem bárkit, aki számít...
-
kcs73
aktív tag
Vettem egy ps2-es billentyűt,de ha bedugom nem reagál!
Ilyenkor mi van??Nem vagyok sznob. Kérdezz meg bárkit. Úgy értem bárkit, aki számít...
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz mate0217 #37489 üzenetére
Bocs, de ez ebben a formában egy nagyon értelmetlen kérdés. Nem lehet összehasonlítani a két nyelvet, hogy "melyik jobb"...
A HTML az oldal struktúrájának kialakítására szolgál, a CSS nyelvvel a stílusát, kinézetét határozhatod meg, PHP-vel pedig mocskosul jó dolgokat meg lehet valósítani egy honlapon. A PHP hasonlít a C programozási nyelvre, de annál kicsit egyszerűbb, könnyebben elsajátítható és alkalmazható.
A HTML-ből a stílus kialakítására szolgáló funkciókat szabványból kivontnak minősítették, ezért illik megtanulni a kinézet kialakításához a CSS nyelvet is, főleg, hogy sokkal komolyabb kinézet valósítható meg vele, és ez egy, a W3C szervezet szerint elfogadott és egyre szélesebb körben alkalmazott stílusnyelv.
A PHP nyelv elsajátításához ajánlom a "Tanuljuk meg a PHP4 használatát 24 óra alatt" c. könyvet, nagyon jó és érthető stílusú a könyv. A PHP.net oldalról is rengeteget lehet tanulni, de ehhez már nem árt egy kis nyelvtudás.
MySQL ismeret pedig az adatbázisok kialakításához kell. Ha már a PHP+MySQL megy, akkor szinte végtelen lehetőségeid vannak. (Egyébként gyakorlati példa a PHP alkalmazására a "keresés" funkció a honlapokon, vagy akár a többnyelvű megjelenítés [ezt meg lehet oldani gányolással HTML-ben is, de az ronda], vagy felhasználóktól bekért adatok feldolgozása, stb.)
A Flash nyelvet pedig a még komolyabb kinézet kialakításához jó megtanulni, de szerintem ezzel majd akkor foglalkozz, ha már nagyjából kapiskálod a HTML, CSS nyelvet, és legalább alapszinten a PHP-t.A CSS-t alapszinten pl. a Weblabor erről szóló cikkéből a legkönnyebb elsajátítani: CSS alapjai (erről az oldalról egyébként is sokat lehet tanulni)
Web programozás jegyzet: [link]Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz F_Zolee #37487 üzenetére
Pontosan az lehet a probléma, hogy fent van a Daemon Tools. Ezek szerint nem olvastad el azt a hsz.-t PPeter tanácsaival, amit korábban linkeltem. Abban benne van, hogy a DT emuláló funkcióját ki kell kapcsolni, ha nem működik valamilyen funkció a DVD-írónál. Vagy uninstalláld a francba. Teljesen felesleges Daemon Tools-t használni, uninstalláld Revo Uninstallerrel (mert ez a maradékát is kitörli), aztán tisztíts registry-t CCleanerrel.
A Daemon Tools-t tehát dobd ki, használd helyette az ingyenes és a DVD-írónak nem bezavaró Virtual CloneDrive-ot. Utóbbit használom már vagy 2 éve, és gond nélkül működik. Korábban én is használtam Daemon Tools-t, Alcohol 120%-ot, de ezekkel csak a baj van.
Barátnőd laptopjában egyébként hogy próbálod ki a saját DVD-íródat?Sk8erPeter
-
8nemesis8
veterán
válasz Csakénvagyok #37535 üzenetére
Nem, jelenleg most már szinte minden szaggat de nem vészesen ,csak olyan 10másodpercenként. Cache ürítést megcsinálom.
-
Immy
őstag
Üdv
Hogyan lehet kikapcsolni, hogy win XP betöltődésekor automatán belépjen ergo ---> ne kelljen kiválasztanom a felhasználót (jelszó nincs és csak 1 felhasználó van).
Immy
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
kcs73
aktív tag
Van egy átalakítóm,ami a ps2-ből csinál usb-t,de arra meg nem reagál!
Nem vagyok sznob. Kérdezz meg bárkit. Úgy értem bárkit, aki számít...
-
iceQ!
addikt
Be kell szerezni egy ps2-es billt átállítani és utánna már jó is lesz!!!
Biztos tudsz szerezni vkitől, emberek nagy többségének az van még!Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
kcs73
aktív tag
Sziasztok!
A problémám,hogy a boot menüben át szeretném állítani,hogy a cd-ről bootoljon,de nem reagál a billentyűre!!!
Mi a baj????????Nem vagyok sznob. Kérdezz meg bárkit. Úgy értem bárkit, aki számít...
-
GrandeP
addikt
Sziasztok!
Kérdés Excel profikhoz...
Adott egy táblázat.... ebben számok... 1-100-ig...
Milyen fügvénnyel lehetne azt megnézni h egy szám, hányszor fordul elő?!
példa: 1 2 3 1 4 5 1 6 7 ----- ugye itt az 1: 3szor fordult elő, a többi pedig egyszer..
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
8nemesis8
veterán
válasz Csakénvagyok #37519 üzenetére
Azt használok, adobe flash playert én is.
-
Yooha
aktív tag
válasz hyperspace #37517 üzenetére
A tweak ui nevű program elég sok beállításhoz enged hozzá: [link]
Többek között ehhez is.[ Szerkesztve ]
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
aero.
veterán
válasz hyperspace #37517 üzenetére
-
hyperspace
őstag
sziasztok,
hol kapok ismertetot ahhoz, hogy hogyan tuntessem el a lomtar ikont az asztalomrol (XP)?
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
8nemesis8
veterán
válasz Csakénvagyok #37514 üzenetére
XP, player?
Sima flash böngészőből nézném, kétlem, vagyis tuti,hogy nem kevés a ramom.[ Szerkesztve ]
-
Daert
őstag
válasz Csakénvagyok #37513 üzenetére
Köszi,asszem rászánom magam,mert engem nagyon zavar,meg a nyikorgás is.
-
Daert
őstag
Hali.
Adott egy MSI egér,a görgője bizonyos görgetési gyorsaságnál nyikorog.Az oldalsó 2 gombokat lehet programozni,de nem tudtam rávenni hogy a 2 gomb külön funkcióval működjön.Ez a 2 probléma okot adhat egy gariztatásra,esetleg ilyen problémával kérhetek más márkájúra cserét?Ezt maximálisan a kisker dönti el,vagy ők is elküldik a nagykerbe-forgalmazóhoz tesztelésre? -
8nemesis8
veterán
Miért lehet az, ha betölt egy flash videó, hogy néha utána is szaggat, de van, hogy folyamatosan szaggat.
Codec hiba? -
whited
addikt
sziasztok
ezzel a nettel
mennyi a max sebesség amivel pl 1 zenét tudok leszedni ha a kapcsolat 100%ban elérhető?
[link]Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
batmab
senior tag
-
veze
őstag
válasz netseft #37486 üzenetére
szia
nekem van Sata vezérlökártyám kettö, és teljesen jol müködnek..
az egyik ilyen: [link]
PCI foglalatos és SATA I modban képes müködni (Chipset : SiI3512) sebesség 1,5 Gbps.
Linux alatt is müködik, azt irta a dokumentációja, de nem probáltam azzala másik: [link]
ez PCI Express foglalatos, (Chipset: SiI 3132) és SATA II -es ( 3.0Gbps)
Egyébként valahol ( forumon de már nem tom hol) azt olvastam hogy csak PCI Express foglalatos kártyák képesek SATA II sebességre a sima PCI foglalatos vezérlökértya csak SATA I-re ( ez állítólag a foglalat szabta sebességkorlátok miatt van igy, de majd tájékozottabbak megcáfolják vagy megerösitik)
hogy 1Tb felett kezel-e vinyót? nem tom, mert még nem volt olyan rárakva olyan sosem.
A sebességröl: a specifikációba szép számokat lehet irni de én az alapján értékelem hogy használat közben mennyire vagyok elédedett vele, és nekem jo[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
válasz total90 #37498 üzenetére
Ezt ki hagytam van egy ilyen is:
EEE_XP_MINIEEE Pcre való, pendrive-ra rátolod és mehet is asszem
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest