Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Dooby
tag
Sziasztok!
A probléma (?)
Sweex LW055 wifi routert vettem és kezdtem használni. A kapcsolatoknál azt írja, hogy nem biztonságos hálózat.
Mit kellene tennem??
Már nézegettem az idetartozó irodalmat, de én egy gyakorlott kollegától szeretnék segítséget kérni.Üdv!
Kifordítva, minden ember rózsaszín! Utálom az olasz bort!
-
batmab
senior tag
válasz Tierce #36889 üzenetére
próbáld meg felmásolni a gépre,és ugy telepiteni...
nézd meg a kábeleket.hdd,dvdirora menők,hátha bibi van valahol..
vinyora hdsentinel,hátha mégse a lemez hülye.
másik játékkal teszteld az irot,hátha nem a többi....igy első blikkre ennyi...
elnézést,kicsit lassu voltam....
[ Szerkesztve ]
2009.08.24 leányom, Kiara. Már 118cm, és >21kg.. :D Fontos! utánvéttel még anyámtól sem vásárolok...
-
nanus
senior tag
Van nekem egy makrancos alaplapom,- Alaplap neve- Chaintech ZNF3-250GB PRO ZENITH ami a következőt csinálja,
AGP-kártyát PCI-ként
http://kephost.com/images/988_1.JPG
a biost már összevissza turtam ,már ötletem sincs mi lehet a probléma,használtan vettem nem tudom előtte működött e rendesen. -
kem
addikt
Szia!
Sajátgép->jobbklikk->tulajdonságok->Speciális->Indítás és helyreállítás->Rendszerhiba= automatikus újraindítás. Na innen szedd ki a pipát.
Utája kiderül, hogy tényleg resetel-e, vagy a windows áll le.
Helyzetjelentést kérek a következő újraindulásnál\kékhalálnálKöszi!
-
Tierce
csendes tag
válasz sonykor #36883 üzenetére
Sziasztok!
A segítségeteket kérem.
Megvettem eredetiben az Armed Assault 2 játékot (korábban játszottam a demójával és a tört verzióval is, mindkettő tökéletesen ment), de amikor installálni szeretném, egy kis idő múlva ezzel a hibaüzenettel leáll az install:"a CRC nem egyezik meg"
8000 Ft-ért vettem, hogy multiban is tudjak vele játszani, erre meg nem tudom feltelepíteni...kicsit ideges vagyok. Visszavittem a CD Galaxisba, hogy vizsgálják meg, hogy a DVD-nek van-e baja, de azt mondták kipróbálták és náluk normálisan fel lehetett installálni.
Van ötletetek, hogy mi lehet a baj?[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
Hello!
Mitől lehet az, hogy hirtelen fogja magát, és újraindul a gépem? Danke schön
-
sonykor
tag
A jövő heti Debrecen-Levszki Szófia meccsre mennyibe kerülnek a jegyek és hol lehet venni? Köszi a választ!
-
iceQ!
addikt
Akit érdekel ventrilo szoba írjon!
WoW-osok kíméljenek!!!Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
schumi
aktív tag
értem köszi, akkor utánna kell nézzek, bár gondolom egy vga hűtő -9cmes- + egy 12 es hűtő nem fogja meghaladni akkor az egy ágon (chieftgek 450 ), mert végül úgy döntöttem csak 2 megy rá
köszi[ Szerkesztve ]
Ami nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több. . . . . . Impossible is nothing
-
schumi
aktív tag
üdv
nem nagyon vágom a témát azért kérdezem, szóval lehet hülyeséget kérdezek...
táppal kapcsolatban... a tápból kijövő molex csatlakozóra ha rádugok 1 csatira több mondjuk 3-4 hűtőt (hogy egy fordulatszabályozóval szabályozzam mind) , akkor arra az 1 csatlakozóra ugyanúgy ki osztja az áramot mintha 3-4 külön csatira dugnék rá külön külön a hűtőket, vagy felejtsem ezt el mert nem ajánlott így ?
Ami nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több. . . . . . Impossible is nothing
-
phaet0n
tag
Létezik olyan, hogy ha van két meglévő partíció, akkor az egyikről "átcsoportosítok" a másikhoz lemezterületet anélkül, hogy formáznám?
-
Medcomp
tag
Sziasztok!
Egy HP Compaq Presario F500 (F560EM) laptopal lenne problémám. 3 hibája van, nem tudom összefüggenek e, vagy mind különböző. A caps-lock led nem világít, de a gomb működik hibátlanul. A jobbra-balra nyíl sehogy sem működik, de a többi billentyű jó. Ha biosban kell lépkednem, egy USB-s Numpadot használok, azzal minden megy rendesen.
Ezek a hibák már megvannak egy ideje, a harmadik viszont most jött elő, a wifi nem működik sehogy. A Windows (XP SP3) frissen lett telepítve, felismerte a kártyát, felraktam hozzá a driveret, pár újraindításig működött, a vírusírtó frissült, volt net, firefox, messenger, skype ment. Aztán egy nappal később már nem is ismerte meg a gép a wifi kértyát, eszközkezelőből eltünt. Próbáltam cserélni egy másik HP laptopból kivett kártyával, de semmi. A gép elején a wifi kapcsoló meletti led folymatosan sárgán világít (a HP oldalán lévő leírás szerint kéken kéne neki, ha be van kapcsolva). Próbáltam mindenhogy indítani a gépek, kikapcsolt wifivel, bekapcsoltal, próbáltam közben kapcsolgatni, de semmi. A gép leejtve és eláztatva a legjobb tudomásom szerint nem volt. Valakinek van ötlete, hoyg mi lehet vele?www.medcomp.hu
-
csyo
senior tag
erre tuf esetleg valaki megoldst?
Legyen szép a napod!
-
Devid_81
félisten
Szia!
Valahogy el kell juttasd a kiskerhez a ramokat, mert alap esetben Ők is látni szeretnék, hogy valóban rossz-e.
Mindenképpen teszteld le más gépben is a ramot/ramokat nehogy más gond legyen, mert egyes boltok szeretnek x,y összeget felszámolni ha téves a riasztás...
Egyébként ha szorult beléjük némi emberség akkor a visszautat állni fogják, de oda mindenképpen neked kell eljuttatnod szvsz....
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy vettem 2giga kingmax ramot az Infolex nevü pc boltban, de a bolt Pécsen én pedig Budapesten.
Ilyenkor a gariztatás hogy folyik? A postát én fizetem? Futár, vagy mivan ilyenkor?Előre is köszi a választ!
-
pincehely
addikt
Ati-nál egyszerűbb lenne a dolgod, mert ott van külön erre egy funció.
Mikor nvidiám volt akkor a 3. választási lehetőséget használtam(ha minden igaz), és áthúztam a lejátszót a tv-re, majd teljes képernyőre állítottam.Akkor még volt olyan funkció az nvidiában, hogy mindkét képernyőnek megmaradt a saját felbontása, és a kiterjesztett képernyőn nem voltak ikonok, meg ilyesmik, csak maga a háttér, és arra azt húztam amit akartam.
Hogy ennél a beállításnál ez működik-e azt nem tudom sajnos.http://kefetemap.deviantart.com/
-
pincehely
addikt
válasz FlashBird #36853 üzenetére
Nálam a tápegység kábelei nem voltak elég hosszúak ezért megtoldottam őket.
Nah azok a toldalékok silány minőségűek voltak--ekkor produkált ilyet a gépem.
Jah a vinyó is kattogott ekkor, de elindult-leállt...rossz volt a kábel, és faygott tőle az egész gép.http://kefetemap.deviantart.com/
-
adam_
senior tag
Régebben ezzel nem volt gondom, de most nem tudom, hogy hogyan lehetne megcsinálni azt, hogy amikor PC-n elindítok egy videót, filmet akkor azt TV-n automatikusan kiteszi nagy képernyőre és a gépen pedig ettől függetlenül, amíg a TV-n "full screen-be" megy az adott film, videó addig a PC-n bármit csinálhatok, és ez nincs kihatással a TV-s képre.
Jelenleg ilyen beállításokkal variáltam: [link] Ezen belül fogalmam sincs, hogy hol lehetne "részletesebben" beállítani, vagy mire kéne tennem a Multiple Displayst, hogy úgy működjön, ahogyan szeretném. Valakinek ötlet?
Előre is köszönöm!
adam_
-
Lompi64
csendes tag
Sziasztók lene egy kis problémám a gépem kikapcsol a táp jó.már a bebutolás előtt egyszerüen le áll
[ Szerkesztve ]
-
pincehely
addikt
válasz Peperoni07 #36850 üzenetére
Akkor nem tudom a megoldást sajnos.
Valaki biztos tudna segíteni, de nekem itt fogyott el a tudásom.
Szerintem akármilyen megosztásaid vannak, azokat vedd vissza alapra.
Ami meg nem a rednszer mappákban van, azokat úgyis látni fogja a másik felhasználó is, legalábbis nem tudom, hogy hogyan lehetne megoldani.
Max állítsd be őket rejtett mappaként, és magadnál kapcsold be a rejtett filek megjelenítését.
A vendég fiókban meg ha kikapcsolod, akkor azok nem fognak látszódni.
Persze ha van annyi esze annak aki a vendék fiókot fogja használni, hogy erre rájön, akkor ez sem megoldás!
Jobb nem jut az eszembe.http://kefetemap.deviantart.com/
-
Kombat
őstag
-
iceQ!
addikt
válasz FlashBird #36851 üzenetére
Nekem is volt ilyen hibám! Nekem egy Seagate winyóm volt az csinált ilyeneket, fejhibás lett!! Szokott kattogni a vinyó?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
FlashBird
tag
Sziasztok!
Remélem tud nekem vki segíteni már egy ideje szenvedek egy dologgal.
A gépem tökéletesen működött amíg be nem tettem egy új vincsit.
Azóta a gépem eléggé sűrűn újraindul, fagy, van hogy akadnak a programok.
Kivettem a vinyókatt csak egyet hagytam benne amin teszteltem a gépet, win reinstall többször, Prime95-el és superPI-vel procit néztem, szőrösfánkal vidkarit, memtest86-al memókat, semmi de semmi hibát nem találtam ezeknél a hardvereknél, mi lehet a baj?
Egy corsair vx450-es tápom van ami alig fél éves. Vagy erre gondolok vagy az alaplapra, esetleg procira. Van vmi módja hogy leteszteljem a tápot? Vagy van vkinek vmi ötlete ami segíthet nekem? Csak így randomra nem akarok egy cuccost sem gariztatni amíg nem vagyok benne biztos hogy hibás.
Köszi! -
Peperoni07
csendes tag
válasz pincehely #36849 üzenetére
Igen de 3 meghajtóra van osztva a gép, ráaadásul még abba is be tudok lépni vendégként ami tényleg csak a rendszergazda nevén van :S Korlátozásnál mindent megoszt és nem tudom hogy tudnám kivenni ezeket, hogy vendégként csak pl netezni lehessen meg office használat max. Szóval semmiképp ne jusson be a mappáimba nézegetni se. :S
-
pincehely
addikt
válasz Peperoni07 #36848 üzenetére
Elvileg, ha a windows 7 által létrehozott mappákba teszed a dokumentumaidat, akkor ahhoz másik fiókból nem tudnak hozzáférni.
Tehát: C:\\Users\\fiókod\\Pictures,Documents,stbstbLegalábbis én így tudom
http://kefetemap.deviantart.com/
-
Peperoni07
csendes tag
Sziasztok! Azt hol vagy hogy kell beállítani, hogy ha a rendszergazda fiók(saját fiók) mellé aktiválok egy vendég fiókot és hogy a rendszergazda dokumentumait ne lássa a vendégbe bejelentkezett, csak a vendégfiókban létrehozottakat? A megosztásnál találtam hasonlót h internetet osszon meg meg stb de ott én láttam olyat h ki tudtam volna választani, hogy miket igen miket ne. Ha létrehozom simán a vendégfiókot akkor jelen pillanatban mindent meg tudok nyitni ami a rendszergazdában van, egyedül módosításra törlésre és hasonlókat nem enged. Hogy tudnám ezt megcsinálni, hogy csak a saját dolgait lássa a "vendég"? Remélem érthetően írtam Köszi
-
aero.
veterán
-
Csabee.
nagyúr
válasz kételkedem #36841 üzenetére
szerinted ennyi hibás szektort képes helyrehozni? múltkor egy 16szektorhibás maxtort helyredobott nekem, de ez 65ezres szektorhiba, jó h nem minden szektora hibás.. nem tudom hogy eshetett szét ennyire a hdd neki, és kb 13napot ad rá még a hdd sentinel az szép..: ) (pedig nem futott sokat a hdd)
Üdv: Csabee.
-
Mach5
aktív tag
Helotok! Lenne egy kérdésem! Játszok GTA San Andreas Multi playeren (MTA) és mostanába tul sokat írja ki, hogy mta error reporter, és megszeretném csinálni, hogy ne dobjon ki ennyiszer! Azt hogy lehet? Handling fájlok nincsenek átirva, se mod sincs! Privátba is lehet válaszolni!
-
Zsozsoc
csendes tag
Köszönök mindent!!
Sziasztok!!
-
kételkedem
addikt
válasz Zsozsoc #36840 üzenetére
Mentsd az adatokat, ahogy Csabee javasolta, próbáld garanciában cseréltetni a vinyót. Ha nem sikerül akkor nyugodtan ráengedheted a programot. Kell neki egy éjszaka mire végez, ráadásul ha fizikailag sérültek a szektorok, akkor azt semilyen varázsige nem hozza rendbe.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Zsozsoc
csendes tag
Amíg azon volt a rendszer akadt nem kevésszer.Az adatokat lementettem róla.A garanciában meg nem vagyok biztos, a boltban ahol vettem számon tartják a sorozatszámokat és remélem ez alapján vissza veszik garba.Mert a garlapot nem találom, de úgy emlékszem nem is adtak....( pass )
Egyébként ha nem lenne garanciális valami javíto progi nincs ami csodát tudna tenni ezzel a vinyóval?
-
Csabee.
nagyúr
válasz Zsozsoc #36838 üzenetére
ments le minden adatot! rengeteg a hibás szektor rajta, más már 4-5 hibás szektor esetén a plafonon van, én nem is értem hogy hogy hogy nem akad meg neked a renszer ennyi hibás szektoron! feltétlenül mentsd le az adataidat, és vidd el szervízbe ha még van rá garancia.
Üdv: Csabee.
-
Zsozsoc
csendes tag
Hali!
Afelől érdeklődnék hogy mit tegyek azzal a (Seagate160Gb) vinyóval amelyikre a Hard Disk Sentinel nevű program az alábbi adatokat írja ki:
Teljesítmény 100%
Kondíció 9%
Működési idő 143 nap
Becsült hátralévő élettartam 13 nap
És még ezt is:
"A lemez önteszt során talált 65535 hibás szektort.
A lemez felületén található 65535 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek)."Az első formázásnál lefagyott, és újra indult a rendszer( mielőtt befejezte volna ), utána a gyorsformázás sikeres volt és ezek után az újbóli teljes formázás sikeres volt.
Előre is köszi a válaszokat!!
(Szerkesztés:ja és a gyári tesztelő program semmi hibát nem talált rajta.....
Garanciába vissza lehet ezt vinni??)Bye
[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
Hali mindenki!
Milyen vírusírtót ajnlanátok? Most éppen NOD 2.70.39 van!
Újabb NOD-ot próbáljam meg? Vagy valami mást?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Stitch
őstag
Sziasztok!
Kormányban gondolkozom, de nekem egy kemény, strapabíró kormány kell. Gondolom a Logitech G25 lenne az igazi, de ennyit nem tudok rááldozni. Egy Logitech MOMO még belefér, de sehol nem találtam róla tesztet. Kemény kormány ez a MOMO? Itt a PH-n se találtam kormányos topikot vagy csak én vagyok béne?
Szerk.: közben találtam tesztet, nagyon bíztató.
[I]"Logitech MOMO Racing Force
Pro:
• precíz kormányszerkezet
• bőséges erőtartalék a FF effektekhez
• viszonylag halk működés
• kormányváltó kiváltható a váltóbottal
• stabil talp a pedálokhoz (különböző nyomásponttal)Kontra:
• nem igazán találtunk hibát"[/I][ Szerkesztve ]
-
Mach5
aktív tag
Helotok! Lenne egy kérdésem! Játszok GTA San Andreas Multi playeren (MTA) és mostanába tul sokat írja ki, hogy mta error reporter, és megszeretném csinálni, hogy ne dobjon ki ennyiszer! Azt hogy lehet? Handling fájlok nincsenek átirva, se mod sincs! Privátba is lehet válaszolni!
-
Blaze71
őstag
válasz Storms #36820 üzenetére
Egyértelműen a második. Jó az a 770-DS3 lap, bár ahogy látom Rev1.0-ás. Ennek ellenére jobb választás, mint az Intel. Drivert a www.giga-byte.hu oldalról tudsz letölteni A régi Phenom procikhoz nem kell feltenni semmit, viszont a Chip-nek, a hangnak és a hálókártyának kell a driver. Ha megnyitod a fenti oldalt, akkor bal oldalon talállsz egy gyorskeresőt, ahová beírod, hogy ga-ma770 és már dobja is a menü a választékot. Érdemes Bios-t frissíteni, ha még az eredeti van fent.
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
n-tek
aktív tag
Hello. Van egy XP-s PC-m ami nem müködik jol. Eljut a Windows XP-s ablakig és ott tölt és nem lép tovább, de a töltőcsík az folyamatosan mozog. Nemrég lett felrakva rá ujbol az xp mert multkor az indításhoz hiányzott neki egy fájl. Ha csökkentettmódban indítom akkor dobálja a sorokat, majd a mup.sys után nem dob több sort és pár perc mulva ujraindul. Lehet h a vinyo kezdi megadni magát? Pls help, köszönöm
Escape is Just the Begining
-
Zozzant
addikt
Sziasztok! Kellene nekem egy 230V-os 15V 400mAh egyenáramot előállító trafó, ha valakinek lenne vagy tudja hol lehet kapni megköszönném.
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Gondolom ismeritek a RocketDock nevü programot,
Letöltöttem ikon képeket, beállítottam a böngészőnek midnennek a saját képét, de ha a gépet újraindítom kérdőjelet tesz ki az ikon helyéreEz miért van?
-
Storms
őstag
Én is arra gondoltam inkább. Valaki tud abban segíteni, hogy AMD 770-as chipsethez honnan tudok letölteni drivert? SB600-hoz is kell feltennem drivert?( Gigabyte ma770-DS3). Hülye kérdés: AMD phenom X4 9550-hez kell valamit feltennem win telepités után?
[ Szerkesztve ]
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
Storms
őstag
üdv
Két konfig között vacilálok melyik a jobb. Szerintetek melyik az erősebb/jobb konfig?
1.
Gigabyte P35 S3L
Core 2 Duo E7300@4200Mhz
2x2GB G.SKILL DDR2
EVGA 8800GTX OC 768MB GDDR3 384Bit2.
GIGABYTE MA770-DS3
AMD Phenom X4 Quad Core 9550
2x2GB G.Skill DDR2
Gigabyte HD4850 +Scythe MusashiASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
Timyyy
őstag
Adott egy 250 gb-s winyó, ami most egyben van, nincs szétszedve partíciókra, és win7 van telepítve. Meg akarom formázni az egész winyót, és felbontani egy 200 gb-s meg egy 50 gb-s részre. A C-re menne a win7, mert ezt akarom elsődlegesen használni, a D-re pedig az xp. Viszont a win7 telepítőnek a lemezformázó része nem igazán jó, ezért az xp-t kell előbb telepítenem. Megcsinálom vele a 2 partíciót, és felrakom az 50 gb-sra, amit D-nek szántam.
Tehát a kérdés az lenne, hogy nem betűzi-e át magának C-re, hogyha elkészült a telepítés? Fontos, mert a C-n mindenképp a win7-nek kell lennie, és utólag ugyebár nem lehet módosítani annak a meghajtónak a betűjelét, amin rendszer van.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Kipróbáltam a super converter nevű programot. És nem tudom hogyan lehetne megoldani azt hogy jó minőségben konvertáljon be avi-ba vagy divx be tudna valaki segíteni? -
iceQ!
addikt
Sziasztok!
NOD 2.70.39 et használok!
Pár msn vírus megtámadott és nem tudta felderíteni! Használjak újabb NOD-ot? NOD 3.xx megbízhatóbb vagy a 4.0 beta(lehet van már újabb is nem tudom)!???
Pls segítsetek mert így elfertőződök!Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz zsolt1129 #36688 üzenetére
A szabványról nem írtál semmit. Nem mindegy, mire állítod.
Megfelelő bemeneti forrásra kapcsoltad?
Szerk.: (#36682) pumatom: "ha a képszabvány hiba lenne akkor is lenne kép, csak fekete-fehér lenne..."
Ez igaz, képnek kellene lennie. Akkor nincs ötletem, ha a kolléga megfelelő bemeneti forrásra állította, stb...[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
krisi047
senior tag
Üdv! Ismét lenne egy kis problémám. A friss, eredeti XP-mre felraktam a WLM 2009-et és hozzá a Plus-t. Néhány óráig gond nélkül működött, mígnem kidobott az alábbi hibával: Windows Live Communication Platform Error. Azóta, ha próbálok bejelentkezni, ugyanez a hiba jelentkezik. Kicsit utána google-ztam a dolognak, és azt találtam, hogy valamiféle WindowsBlinds gerjeszti a problémát, vagy a Theme Generator. Nos, én egyik programmal sem rendelkezem. Tény, hogy azután jelentkezett a baj, hogy megpróbáltam színsémát váltani. De mivel a fentebb említett két programból egyik sincs meg nekem a google nem hozott nekem túl sok megoldást. Esetleg valakinek van más ötlete?
Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest