Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Everest / AIDA64 topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Apple notebookok
Aktív témák
-
pincehely
addikt
Ezek szerint ha nincsen baja, akkor is fel fognak számolni valamennyit.
Úgy tudom a mérnöki óradíj olyan 4 ezer forint környékén mozog. Philips szervízben nekem 8000ft/órát mondtak, szóval helyfüggő ez is.
De az a biztos, ha telefonon megérdekldöd előtte.[ Szerkesztve ]
http://kefetemap.deviantart.com/
-
rii
nagyúr
itt írnak erről a témáról hideget és meleget is :-/
google ... hackintos miatt megtanultam én is használni ;-)
és itt volt az elso találat a hwsw fórumja
[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
moha21
veterán
-
kbalazsa
senior tag
Azt írtad: Bekapcsolom és megy,bios reset után (De ez elég ritka)
De mostmár bios resetre se reagálTehát a BIOS alap helyzetében is jön a hiba, másrészről pedig idővel romlott a helyzet; eleinte hol csinálta, hol nem, most pedig szinte már minden alkalommal?
[ Szerkesztve ]
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.
-
moha21
veterán
kiveszed a tápot raksz rá terhelés ( CD-rom vagy valami) és a ATX csatlakozón a zöld vezetéket összekötöd a feketével. Ha mindig egyből indul akkor nagy vszínűséggel nem ő a hibás ( bár lehet csak nagyobb terhelésnél derül ki )
bár most olvasom másik táppal is ezt csinálja szóval akkor nem vszínű táp kivétel, ha gagyik a tápok./ bár chiefteknek vinni kéne nem tudom milyen a csere táp/
Esetleg ramokat mozgasd meg cseréld fel őket meg minden dugót húzz ki-be lehet valahol kontakt hiba van.[ Szerkesztve ]
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
(Darkwood)
őstag
Utolsó kommentár: [530 error].
Csabee.: Ctrl-C Ctri-V?
[ Szerkesztve ]
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Marci6p
csendes tag
Ha tuning nem is lesz, mert nem értek hozzá, kikupálni magam belőle meg nem igen fogom, de kösz a tanácsot.
A ram okat akkor nyugodtan pakolhatom ugyanígy tovább? Elvileg dual channel a lapban a foglalat, ezt nem fogom így kihasználni elvileg, ugye?
A foglalatok elnevezése volt nekem furcsa, mert van ddr2 a-a+ddr2 b-b, ezért voltam kíváncsi főleg, de akkor nem számít, nyugodtan teletömhetem a 4 helyet 4*1gb-al csak azonosak legyenek (gyártóügyileg és sebeségileg)? -
marsu
veterán
Léteznek ilyen hybrid tv tuner kártyák, amik a digitális és analóg adásokat is fogják ...
Akár USB-s eszközként, akár PCMCIA-s eszközként, vagy akár PCI Express-es csatolófelülettel beszerezhető, attól függően, hogy milyet szeretnél.
Press any key to continue ...
-
Lenry
félisten
tessék máskor jobban megfogalmazni a kérdésed...
ha úgy teszed föl, hogy "Orthosban a tesztek közül mit válasszak ki?" akkor más választ kaptál volna(egyébként ott van az opciók mögött zárójelben, hogy melyik mit terhel... azt választod, amelyik alkatrészed terhelni akarod... ha procit tuningolsz, akkor értelemszerűen nem a memory stress-t választod...)
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
duplaklikk, testnél kiválasztod, hogy mit akarsz terhelni aztán start...
bár én inkább az IntelBurnTestet javaslom, mely ha jól tudom, akkor az Intel egy belső fejlesztésű stabilitásmérőjén alapuló program. nekem fektetett már meg pár percen belül Orthos-stabil gépet
iceq9999: bonyolult matematikai műveleteket végeztet a processzorral, ezáltal nagyon leterheli a gépet, ami ha nem elég stabil (pl túl nagy a tuning) akkor kékhalálozik, vagy lefagy... épp ezért rendszerstabilitást szoktak vele tesztelni
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
kételkedem
addikt
LCD, plazma, hagyományos CRT?
Nincs a közelében mágneses holmi? pl hangszóró
Ha hagyományos CRT, akkor annak a menüjében találsz egy demagnetizálás menüpontot, próbáld ki, hátha rendbeszedi.Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
JanR
addikt
-
kételkedem
addikt
Alapból úgy, ha nincs net elérés
Sajnos az xp önmagában erre nem ad lehetőséget. Valamilyen szoftvert kell használnod. Itt van egy teszt, ahol kedvedre válogathatsz. Sajnos mind fizetős.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
szasanyi
félisten
Mármint 1-1 a két oldalára ugye? Mert az egyik adott, a másik mehet a túloldalra akár csavarral a borda közé, akár kétoldali ragasztással (ez a felső, vízszintes részén lesz, éppen ráfekszik a hűtőre, szóval nagy teherbíró szerepe nincs). Természetesen azonos irányú légmozgást biztosítva... ha a táp nincs túl közel, mert az esetleg gondot jelenthet.
-
Lenry
félisten
erre tessék
(a cikkben csak Wolfdale-ről van szó, de minden Core és Nehalem alapú procira igaz)Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
dudika10
veterán
Minden maradhat alapbeállításon (blend - stress CPU and RAM), csak a prioritást tedd fel 10-re. Aztán start és had menjen. Ha pár órát stabilan fut akkor valószínű stabil a rendszer.
Vannak akik szerint csak akkor jó ha 12 óra alatt nem hibázik, van akik ezt is megtoldják még 12-vel, én azt mondom, annyi ideig futtasd amennyit egyhuzamban egyébként maximum leterheled (rendereléssel, játékkal...).Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
Nekem 25 fokos szobában, az everest 4.5 és a legújabb coretemp 40-40 fokot ír, a legújabb realtemp meg vagy 5 fokkal feléjük mér. Ennek fényében én azt mondanám, hogy a coretemp-re hallgass. Az everest 25 foka szerintem nagyon alacsony ilyen melegben.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
Hány fok van a szobában? Milyen órajelen és feszen megy a proci? Milyen a házad szellőzése?
Ha >25 fok van a szobában everest kizárva, de szerintem még a 30 is kevés.
A realtemp nekem a leghihetőbb így, a körülmények tisztázása nélkül.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Sk8erPeter
nagyúr
A zero fill tökéletesen megfelel erre a célra. Teleírja nullákkal a vinyó minden szektorát.
Samsung vinyó esetén használd az ES-Tool-t.SZERK.: egyébként olykor a zero fill átmeneti hibák javítására is megfelelő, állapothibák is megoldóddhatnak ezáltal, pl. olvasófej hibájára hivatkozott nálam a HD Sentinel meg a HD Tune az egyik vinyónál, a zero fill megszüntette a problémát.
Okozhat ilyesmit akár átmenetileg fellépő tápellátási hiba vagy egyéb tényező is, ez ilyenkor olyan, mintha benne maradna a vinyó "agyában". A zero fill kitörli a hülyeséget.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
-
ANT
addikt
Nekem DI-614+ egy napig bírta a digis 20/10-es netet, utána kifeküdt.
Bár amíg működött, addig ment a letöltés szépen 20 mbittel. Másrészt már előtte, 2 mb/s ADSL-en is sz@r@kodott, néha eldobta a wan portot, csak reset segített rajta. Aztán a diginél feküdt ki végleg.
Szóval nem mondom, hogy nem fogja bírni a gyorsabb tempót, de azért készülj fel egy esetleges router cserére.''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
Sk8erPeter
nagyúr
A registry-tisztítás közel sem egyenlő a "registry buzerálással"...
Egyes programok teleszemetelik a registry-t rengeteg bejegyzéssel, és ezek sokszor uninstall után is benne maradnak a registry-ben, ez akár lassulást, kavarodást is okozhat, ezt pedig egy tisztítással könnyen el lehet kerülni - a CCleanert használom már "ezer éve", és még soha semmilyen gebaszt nem csinált. Helyetted végzi el a piszkos munkát...Drivereket nem ártana frissíteni, a vinyóra meg parancssorból ráküldeni egy chkdsk /f /r -t. És ahogy Csabee mondta, nézd meg, HD Sentinel mit mond a HDD-dre.
Defragra a Diskeepert ajánlom.Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
joe2005
senior tag
-
kem
addikt
-
Sk8erPeter
nagyúr
Rágódj még egy kicsit kem válaszán, sztem ennél szájbarágósabban nem lehetett volna leírni, hogy melyik a géped IP-címe...
látod ezt a részt?
"IP-cím. . . . . . . . . . . . . . . . : 192.168.0.178___ez a gépemé"
na és ezt?
"Alapértelmezett átjáró. . . . . : 192.168.1.1_____ez a routeré"Na, akkor szerinted logikusan melyik lehet a géped IP-címe? Na, ezek után írd be még egyszer az ipconfigot.
Sk8erPeter
-
Csabee.
nagyúr
-
sNORh
addikt
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
kem
addikt
Hogyhogy belső? minek a címe érdekel? a Routeré, vagy a gépé amiről netezel?
Nálam pl:
ipconfigIP-cím. . . . . . . . . . . . . . . . : 192.168.0.178___ez a gépemé
Alhálózati maszk. . . . . .. . . : 255.255.255.0___lényegtelen
Alapértelmezett átjáró. . . . . : 192.168.1.1_____ez a routeré[ Szerkesztve ]
Köszi!
-
kételkedem
addikt
Ahogy [CS]Blade2 is írta, lehet táphiba, ha random kikapcsol. Egy kölcsönkért táppal kipróbálhatod, tényleg az okozza? Esetleg alaplap hiba is lehet. Az alaplapon púpos kondik, vagy más szemre nem egészséges alkatrészek nincsenek?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
zsolesz010
senior tag
A 8.12-est próbáltad? Az az utolsó, ami a 9xxx szériát támogatja. 32bit XP, 32bit Vista
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest