Hirdetés
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
daninet #28575 üzenetére
Ha a gépemen törlök sok apró fájlt, egy idő után pl pár perc nagyobb belassul a törlés és végül teljesen megáll.
Windows cacheli az irasi/olvasai muveleteket, eloszor minden a memoriaba kerul, aztan hatterben onnan irja ki a vinyora.
Ha betelt a memoria, akkor mar csak a vinyo muveletek tenyleges utemeben tudja teljesiteni a kereseket.Torleskor viszont nincs cacheles, egybol nekiall torolni a fajlrendszerbol a kert fajlokat, sok apronal ez nagyon sok seekelessel jar, emiatt 15 perc letorolni 7000 fajlt.
-
wxppro
aktív tag
válasz
daninet #23691 üzenetére
Nem sokat ér az mostanság. Én 7k-ért adtam el egy fullos, kofferes, hi-fi super8-as filmvetítő gépet, ami talán 3x volt használva. Sajnáltam volna, hogy ott rohadjon a pincében. Megvette egy szimpatikus idős tanár, órákon azzal vetít a srácoknak különböző tanfilmeket...
Van videókamerám is, fullos, mindennel együtt, semmit nem ér, 5k-t sem adnak érte... -
Attila8006
aktív tag
válasz
daninet #18723 üzenetére
szia!
elöször megnézném jólvan-e be jumperolva!
amennyiben az ok:
megnézném szerepel-e a biosba elsődleges Boot rendszerbe
megnézném lehet-e rá telepiteni másik rendszert,mert sajna láttam már olyat hogy egyik nap ment másik nap boot disk failer...de ujra telepités megoldotta a gondot
3 másik hddvel probáld ki,mert lehet beállt a hdd végleg...
remélem segíthettem -
-
-
-
L3zl13
nagyúr
válasz
daninet #15004 üzenetére
Akkor passz.
Asszem más is panaszkodott már hangproblémákra Win7 alatt itt a topicban, amire ha jól emlékszem nem találtunk megoldást.
Nekem is van egy hasonló gondom, szintén Win7 x64 alatt. De nekem csak egy bizonyos programmal akad össze (recseg) a hang, szóval viszonylag könnyen meg tudom kerülni. -
WildBoarTeam
senior tag
válasz
daninet #8337 üzenetére
És pl. az elektronikabazar.hu? Az még szabad.
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz
daninet #8331 üzenetére
Ez még mindig az a múltkori, amiről kérdeztél? azaz elektrós...
Hát tudtommal, ha nem fizeti ki az éves díját a domainnek, akkor azt törlik..hogy a pics@ba halmozott fel 200ropi tartozást? Szerintem a domain.hu-n olvass utána, ez nem kóser.... kell, hogy legyen erre jogorvoslat.Amúgy picit kavaros a sztori... az fenyegetett meg, aki felhívott, hogy mit kell csinálnod, vagy a domain tulaja? (csak azért mert miért fenyegetne a hosting cég, akinek ráadásul tartozik ez a cég)
Legközelebb vedd fel a beszélgetést.
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz
daninet #8099 üzenetére
Hát én azt ajánlom, hogy a keresésben kapott találaton, a két lenti linkből az alsó, az amelyik több infóval szolgál (Admin-kontakt, Tech-kontakt, illetve a regisztrátor, sőt a domaint használó cég adatai is megvannak).
Ha tényleg szükséged van a domainre, akkor vedd fel velük a kapcsolatot (az oldal nem él, gondolom nem igazán használják). -
WildBoarTeam
senior tag
válasz
daninet #8094 üzenetére
Először is nézd meg itt: parkoló
Másodszor, ha nincs itt, akkor szerintem e-mail-en lépj kapcsolatba azzal a céggel, aki a regisztrációt készítette és érdeklődj náluk. Őket itt találod: Regisztrátorok listája (persze, ha ki tudod deríteni)Amúgy Te milyen oldalon nézted meg, hogy "Felmondás" alatt van? Csak érdekelne...
-
cocka
veterán
válasz
daninet #6536 üzenetére
Haver erre írt egy progit nekem.
LyXben elég szarul van megoldva, hogy a sorokat automatikusan tördeli a forrásban, csak éppen a sorvégeknél enter karaktert is beszúr. A program azt csinálja, hogy a vágólapra másolt szövegben az enter karaktereket egyszerűen space-re cseréli. Dupla entert meghagyja, mert LaTeXben az új bekezdés.
Direkt ilyen minden sor egy bekezdés típusú másolások helyreállítására van kitalálva.
Esetleg elküldhetem, ha kéred.
Aktív témák
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- 8. Gen Lenovo notebook//i5-8250u//8GB DDR4//UHD Graphics 620//256GB M.2 SSD//Win 11//FullHD//
- Gyári AMD Wraith Stealth Ryzen AM4 CPU hűtőventillátor cooler hűtő
- 8. Gen Lenovo notebook//i5-8250u//8GB DDR4//UHD Graphics 620//256GB M.2 SSD//Win 11//FullHD//
- Noctua NH-C14S
- ASUS TUF GAMING RTX 4070Ti 12GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2027.01. KARCMENTES!
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest