Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fujifilm X
Aktív témák
-
Sátán44
addikt
Tönkrement az MBR-em a laptopon amin volt C és D meghajtó. A C-t sikerült Getdatával lementeni, de a D-t nem tom elérni. Van ötletetek, hogy tudnám elérni a D-met is?
-
Sátán44
addikt
"Egy laptopon amin XP volt elszállt az MBR, Xp-s lemezt betettem, majd kiadtam a fixmbr parancsot és mostmár a D meghajtót sem tom elérni
Adjatok valami tanácsot, hogy tudnám visszaállítani adatvesztés nélkül?"
Most ott tartok, hogy semmilyen meghajtót nem érek el és a telepítő sem lát egy meghajtót sem. A bios látja a HDD-t. Mit tudok még tenni?
-
Sátán44
addikt
Egy laptopon amin XP volt elszállt az MBR, Xp-s lemezt betettem, majd kiadtam a fixmbr parancsot és mostmár a D meghajtót sem tom elérni
Adjatok valami tanácsot, hogy tudnám visszaállítani adatvesztés nélkül?
-
Sátán44
addikt
Szeretnék egy olyan program dvd-t összeállítani, hogy a lemez behelyezésekor előjön egy menü és kiválaszthatom, hogy miket szeretnék feltelepíteni, majd alul tovább gomb megnyomása után automatán csinál mindent. Lennének közte olyan programok is, ahol nem kellene mindent feltenni (Pl: codek), tehát a pipát vegye ki. Minden képernyőfelbontáson működjön.
Létezik egyáltalán ilyen?
Eddig az autoit programmal próbálkoztam, de az más felbontáson meghal.
-
Sátán44
addikt
Xp-t szeretnék rakni a netbookomra. Wdc wd1600bevt-22zct0 ehhez a winyóhoz keresnék sata drivert. Valaki tud ebben segíteni?
-
Sátán44
addikt
EML to PST Converter Remélem jó lesz.
-
Sátán44
addikt
Van egy 40gb-os winyó nálam és lehetséges hogy mbr hibás, de eddig nem sikerült helyreállítanom
Amit eddig próbáltam:
Xp telepítő lemezről próbáltam volna létrehozni,de kiírta hogy nem tudja betölteni a merevlemezt
Win7-en szintén ugyanez
Itt meg látja, de semmit nem enged vele csinálni:
Hogyan tudnám helyrehozni?
-
Sátán44
addikt
Kicsit off, de hátha tudjátok a választ!
Van egy full hd-s videóm és a splash player 1.6.0.0-al játszom le. Ha bekapcsolom a GPU gyorsítást a felvétel szép, viszont szaggat a hang, ha kikapcsolom a GPU-t, akkor lejátsza a videót de kissé akadozik, a hang meg jó. Mitől lehet szerintetek?
E8400@3,6GHz, 8800GTS 512, 2GB ram, SB Live hangkari
Gépem nem egy erőmű, de sztem el kéne boldogulnia vele nem? -
Sátán44
addikt
Most nézegettem a youtube-os videókat és ezt csinálja a gépem:
Mitől lehet? A Codec-em mondta fel a szolgálatot? -
Sátán44
addikt
Total Commanderben hogy lehet az nfo fájlhoz hozzárendelni a nézőke funkciót? Tehát nem hol,hanem HOGY?
-
Sátán44
addikt
Olyan képernyőfelvevő programot keresnék, ami nemcsak felveszi a képernyő tartalmát, hanem ha ráközelíthetek egy-egy mozzanatomra, majd vissza. Itt a neten sok ilyen videót láttam már, de nem tudom hogy melyik programmal teszik.
-
Sátán44
addikt
Tudtok ajánlani olyan programot,ami egy könyvtárszerkezeten belül kilistázza,az azonos nevű fájlokat? Van egy könyvtáram és azon belül van 20 mappám,ezekben kellene keresnie és kilistáznia az azonosakat. A Total Commanderben van ilyen lehetőség?
-
Sátán44
addikt
Ibm thinkpad r51-en hol kell átállítani a billentyűzeten(német),hogy ha betűt nyomok akkor ne szám jelenjen meg?
-
Sátán44
addikt
válasz
JoolsNOS #10165 üzenetére
Probléma megoldva! Jelezz vissza,ha neked is bevált!
-
Sátán44
addikt
WIN7
Feltettem a TV kártyám driverét,de ez az üzenet fogadott a gép újraindulása után.Szeretnék más drivert felrakni,de amint írja is blokkolta és az eszközkezelőben sem jelenik meg.Próbáltam csökkentett módban,de ott meg nem tölti be. Mit tanácsoltok? -
Sátán44
addikt
válasz
WildBoarTeam #9876 üzenetére
Végső elkeseredésemben forrasztópárkával nekiestem az OK gombnak és újracineztem.Most összedugtam és lám működik rendesen.
-
Sátán44
addikt
válasz
WildBoarTeam #9876 üzenetére
Köszönöm,de ez sem oldotta meg a problémám.
-
Sátán44
addikt
válasz
WildBoarTeam #9872 üzenetére
Nekem visszaugrik szépen,tehát ez nem gond.Felhívtam a szervízt és azt mondták 10.000+áfáért eltüntetik nekem ezt a hibaüzenetet.
Nem tom mi lehet a gond
-
Sátán44
addikt
1 órája a philips 190s monitoromon megjelent egy ilyen hibaüzenet: "OSD MAIN CONTROLS LOCKED" és 3mp-ként váltogatja "OSD MAIN CONTROLS UNLOCKED" sehogy nem tudom eltüntetni.Megnyomom a menü gombot,majd le gomb és egyből ugrik az almenübe,úgy viselkedik,mintha beragadt volna az OK gomb.Meghibásodott volna a panel?
-
Sátán44
addikt
válasz
WildBoarTeam #8001 üzenetére
Megnéztem ott nincs kipipálva semmi,de ezt a vcf-t megnézem. Nincs kimentve! Mostmár nem érdekel felveszem őket újra.
-
Sátán44
addikt
válasz
WildBoarTeam #7995 üzenetére
Én is úgy tudtam hogy a kp tárolja. Megpróbáltam másik gépről,egy pillanatra megjelent a listám,majd amint bejelentkezett a kp-ba frissítette az újdonsült (0) partnerlistámat
-
Sátán44
addikt
Skype probléma:
Tegnap feltettem egy korábbi verziót és kitörölte az összes partnerlistámat,ezután hiába tettem vissza az újat nem töltötte be partnereimet. Megpróbáltam a rendszervisszaállítást egy korábbi időpontra, de ez sem segített.
-
Sátán44
addikt
válasz
fastleslie #7882 üzenetére
Valszeg nála volt,kitöröltem egy fájlt és jó mostmár!
-
Sátán44
addikt
Skype problémám a következő:
Bekapcsolás után az online tagokat rögtön látom hogy elérhetők egy embert kivéve (5 perc várakozás után már őt is látom). Nála ugyanez a helyzet,csak fordítva,szintén 5 perc után jelenek meg nála -
Sátán44
addikt
leadtek winfast tv2000 xp expert karimat életre keltettem win 7 alatt,de az összes csatorna lila színben pompázik
Hogy lehetne normális képet varázsolni rá?
Kép -
-
Sátán44
addikt
Hogyan tudom megcsinálni,hogy megint C legyen legfelül?
-
Sátán44
addikt
-
Sátán44
addikt
Cmedia 8738 5.1-es hangkarin nem szólal meg a mély, már 20 drivert kipróbáltam,tudna vki segíteni?
-
Sátán44
addikt
Egy kis segítséget kérnék:Alap Mohaat feltettem és GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem hibával kilép.Feltettem a directx-et,de csak nem indul el.Vmi ötlet?
Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- TUF Gaming FX706 i7-10870H // 16gb ddr4 // gtx 1650ti (rtx 2050 szint) // 500gb nvme ....stb
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1st Gen i7-8750H/32GB/1TB/GTX1050TI/4K/Win11pro
- DELL ULTRASHARP U2415B 24" monitor FHD/IPS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest