Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
Balint133 #48791 üzenetére
Bocsi, félreérthetően írtam, az fps számlálót használom csak, játékból nem szoktam felvenni. Azért érdekes a problémám, mert ugyanaz a játék, konkrétan LA Noire és BF3 tegnap előtt még minden probléma nélkül futott ugyanazokkal a beállításokkal, most pedig a leírt probléma áll fent. Vinyók: Seagate SB 7200.10 320GB 16MB SATA2 ezen fut a rendszer, a játékok pedig egy Western Digital Caviar Black 1TB WD1002FAEX-ről.
-
G@bi90MR
aktív tag
Sziasztok!
Az miért lehet, hogyha elindítok egy játékot, nem tudok vele játszani, mivel annyira szaggat. Fraps szerint megvan pl 40-50 fps, mégis játszhatatlan a játék, majd a fraps mérője is ugrálni kezd. A vinyó pedig egyfolytában seekel, mindaddig, míg ki nem lépek. Csak 3D alkalmazásnál fordul elő.
Előre is köszönöm! -
G@bi90MR
aktív tag
válasz
G@bi90MR #43640 üzenetére
Visszaraktam mindent eredeti helyére, belőttem ugyanazokat a beállításokat, most pedig vígan fut.
Mi a fene? Egy dologra tippelek még, nem tudom lehetséges e, a hosszabbító, amiről a tápot kapja a gép, közösködik még egy hangfalpárral, egy routerrel és egy Zanussi hűtővel. A hűtő nem "zavarhatja" vmi módon a gépet? -
G@bi90MR
aktív tag
válasz
pocokxx #43626 üzenetére
FSP BlueStorm 2. Mikor megvettem, 2 hetet bírt, egyszercsak nem adott le semmi feszt. Garanciáztattam. Azóta jó, vagy jó volt. 2007 08. havi a táp és a lap.
kukinyo: Végignéztem mindegyik slotot, a 2x1GB ADATA-val és a 2x1GB Elixirekkel is single és dual channelben egyaránt, 1GB rammal is végignéztem mindegyiket. Amint 2-nél több giga kerül bele, fagy.
-
G@bi90MR
aktív tag
Sziasztok!
Hatalmas problémám lenne a legrosszabbkor!Pár hete néha csinált olyat a gép, hogyha megnyomtam a bekapcs gombot, bekapcsolt, majd egy fél másodperc múlva pedig ki. Utána hiába nyomogatom a bekapcs gombot, semmi sem történik, tápkábel ki-be és nagy nehezen ismételgetve ezt, elindult. Ez előfordult 3x maximum, utána mintha mi sem történt volna. Ma szintén ez a procedúra következett, de már akármit cisnáltam, nem akart bekapcsolni. Ramokat kikaptam, majd vissza, bootol, de le is fagyott. Összes ram ki, úúgy elindult és jelezte a ramok hiányát. Végignéztem egy rammal mindegyik slotot, így nem volt gond 1GB rammal. 2gb is ok, 3 bootnál lefagy, 4 szintén lefagy memória leszámolásnál. A kérdésem az lenne, hogy ez miféle hiba lesz? Az már tuti, hogy deszkában megfőtt valami, 2gb memóval eldöcög most. De a táp? Esetleg a többi alkatrész? Esetleg a táp miatt történt most ez? Ti mire tippeltek? Egyelőre úgy néz ki, hogy 2gb-nál nincsenek a nem kapcsolok be effektek.
Előre is köszönöm! -
G@bi90MR
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy ASUS noti, hangkártyájának (AD1888 @ SiS 7012) két kimenete van, egy lejátszás és egy mikrofon. Sajnos a lejátszás része kiesik jackdugóval, mivel egy korábban beletört és azóta sem elhet kiszedni belőle. Érdeklődnék, hogy valahogyan nem lehetne rábírni a mikrofon kimenetet lejátszásra?SoundMax driverében nem találtam, pedig Digital Outputot ír mindenhol. Valaki tud javasolni valami megoldást?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
G@bi90MR
aktív tag
Sziasztok!
Lehet buta kérdés, de mennyi a hallható hangbeli különbség a Realtek ALC 889A és egy Asus Xonar DX között Genius HF 3000A hangszórón játékoknál, zenénél, filmnél? Megéri az árát az a hangkari? -
G@bi90MR
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
Avira lecserélődött Avastra, a boot némivel nőtt, a de normál használat gyorsabb lett.
-
G@bi90MR
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy P3 933MHz-es, 1,12GB memóval felszerelt, 40GB 5400RPM vinyós kis netkonfig. Milyen ingyenes vírusírtót tennétek rá a helyemben, ha azért némi biztonságra is vágynátok, valamint nem szeretnétek 5p körüli bootidőt? -
G@bi90MR
aktív tag
válasz
Geller72 #3929 üzenetére
Kikötöttem a DVD meghajtót. Ugyanolyan hangot hallok, csak máshonnan. Meg néha kattogást. Tuti a Maxtor vinyóm lesz a maga 7 évével. De az az érdekes hogy teljesítménybeli gondok nincsenek vele, csak van rajta 3 hibás szektor. Energiagazdálkodásban láttam olyat hogy vinyók lekapcsolása. Ezt ki lehet iktatni valahogy?
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
Geller72 #3925 üzenetére
Kattanik alatt mit értesz? Nem indul újra, csontra befagy, zene, egér beakad és 1mp után mintha mi sem történt volna és a meghajtó ekkor produkálja a már említetteket.
2007 szeptemberében vettem a tápot, rá egy hónapra meghalt, garanciáztattam, azóta tökéletesen működött.[ Szerkesztve ]
-
G@bi90MR
aktív tag
Az ezer éves Maxtor IDE vinyómra 97% kondíciót, 100% teljesítményt, a Seagetre 100% 100%.
Geller_1972: Lekötöm az olvasót és megnézem úgy is. Előbb is befagyott az egész rendszer 1mp-re, majd minden ment tovább, de a meghajtó leoldott. Lehet hogy a táp kezdene haldoklani?
-
G@bi90MR
aktív tag
Sziasztok!
Érdekes problémával fordulnék hozzátok. Múlt héten felraktam a Win7 64 bites verzióját. Azóta "elszökik???" a DVD meghajtómból az áram. Ugyanolyat produkál, mint mikor nem stabil a gép, érdekes hangot ad ki, majd villog párat és jó megint. XP alatt akkor csinálta ezt, mikor valami gubanc volt a túlhajtással és kékhalál majd reboot után vágta be ezt. Most nem kell neki ez sem, csak fut a Win és változó időközönként ezt csinálja. Visszavettem mindent alapra és a problémám továbbra is fent áll. Találkozott már valaki hasonlóval? Szimpatikus ez az oprendszer de kezdek visszahajlani XP felé. -
G@bi90MR
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam a Win7 64 bites oprendszert és oylan problémám lenne, hogy a monitoromat (Sony CPD-G200 CRT) 1024-es felbontásban nem bírom 100Hz-es működésre bírni, csak 85-re és nagyon zavar. XP alatt simán be lehetett állítnai a 100Hz-et, itt pedig nem tudom. Videókari drivere is fent van. Mi lehet a probléma?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung LU28H750U 28 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel