Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autóhifi
Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
viperabácsi #44069 üzenetére
Szia.
Én telepítésnél fel szoktam rakni az MPCH-t, a DivX-et, és a RealPlayert. A Real-t csak azért, mert azzal egyszerűen le lehet tölteni a Tecsőről és más videós oldalakról a videókat.
Semilyen más lejátszót, kodeket nem teszek fel a gépre és nem volt még olyan videó, amit nem tudtam volna lejátszani ezekkel.Ja meg esetleg egy PowerDVD-t, ha véletlen DVD filmet néznék a gépen. Egyébként egyedül ez a lejátszó is visz szinte bármilyen médiát, mindenféle külső kodek nélkül...
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
viperabácsi #44060 üzenetére
És eleve rosszul jön be, vagy menetközben megy el? Szerintem is szedd le a kodek pakkot. Kmplayer tuti lejátszik flv-ket. (bár szerintem a VLCnek is vinnie kell.) Esetleg próbáld meg másik böngészővel. (Ha letöltöd a videót, és úgy játszod le, akkor is hibázik?)
-
dudika10
veterán
válasz
viperabácsi #44060 üzenetére
Akkor azokat VLC-vel játszd.
Nálam 5 lejátszó van fenn egyszerre, mondjuk a VLC általában mindent lejátszik, de zenére nem jó, mert gyenge a hangminősége, a Mediamonkey csak zenére van, a Foobar EQ-zva van, Jetaudio a tartalék, az alap media player pedig csak úgy van, de azt is szoktam használni. -
dudika10
veterán
válasz
viperabácsi #44056 üzenetére
"windows codek pakkal"
Szedd le és használj olyan lejátszót aminek vannak saját kodekjei. VLC vagy Jetaudio például.
A külső kodekpakkok csak rombolni tudnak és rombolnak is általában.viperabácsi: vírusirtást csökkentett módban csináltad ugye?
A revouninstallerrel távolítsd el a flashplayert majd telepítsd újra a legújabb verziót.
Egy registry pucolás is segít néha.[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
viperabácsi #44054 üzenetére
próbálj egy újratelepítést, esetleg vírusirtást.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
viperabácsi #44054 üzenetére
Már kértem, hogy linkel egy videót, amivel gondod van. Esetleg telepítsd újra a flash playert vagy Chrome esetében a böngészőt.
-
ch003067
addikt
válasz
viperabácsi #43954 üzenetére
Örülök hogy megoldódott
-
ch003067
addikt
válasz
viperabácsi #43946 üzenetére
Nem annak a helyére kell beírnod a felhasználó neved ?
-
jozsi252
veterán
válasz
viperabácsi #43611 üzenetére
Pontosan mit akarsz nézni?
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
viperabácsi #43611 üzenetére
újratelepítés, és egy vírusirtás esetleg jól jöhet.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
viperabácsi #41582 üzenetére
rányomsz egy nagyobbat, vagy több kisebbet és egyenletesen elkened valami eszközzel (jó a bankkártya, meg szig. is, mint előttem írta a kedves kolléga
...) vékonyra.
Összenyomod, és ha kijön mind a 4 szélén, akkor nem szoktam mozgatni, ha nem jön ki, akkor kicsit mozgasd meg, hogy mindenhol legyen alatta.
Szoktam azt is mondani, hogy tehetsz rá többet is, és ahogy nyomod össze, úgy a hűtő széléről óvatosan könnyen le tudod húzni a kinyomott pasztát.
Egy kindertojásban lévő kis sárga valamiben egy ideig eláll, de általában rá szoktam kenni mindig valamire rögtön -
föccer
nagyúr
válasz
viperabácsi #41582 üzenetére
Én a proci felületét szoktam felpöttyözni, majd egy bankkártyával, vagy személyi igazolvánnyal szépen, egyenletesen és vékonyan elkenem. Erre rárakom a bordát, majd egy picit jobbra-balra mozgatva rányomom, és utána rögzítem.
üdv, föccer
-
viperabácsi
addikt
-
dudika10
veterán
válasz
viperabácsi #41102 üzenetére
Jetaudio nálam mindent lejátszott, VLC szintén mindent lejátszik. A kodekpackok általában csak galibát okoznak. Az összeset nagyon jól távolítsd el, azt a szemetet is amit eltávolítás után hagynak. Revouninstaller vagy hasonló program segít a maradéktalan eltávolításban.
GrandeP: elolvastad amit írtam?
Szedje le a gépről (= törölje, uninstallálja, robbantsa fel ...) az összes szaros külső kodeket.
És mit segít az a klite?[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
válasz
viperabácsi #41099 üzenetére
Igazából sztem, nálad már az a baj, h mindenféle kodekkel összezavartad.... simán k-lite elég lett volna... én is azt használom, nekem is lejátssza, igaz nekem csak galaxy europa-m van.
dudika10
Minek szedjen le külső kodekkek, ha aztán olyan lejátszót ajánlasz ami a belső (saját) kodekjeit használja?
Na az ilyenek miatt nem játsza le neki...
Uninstall az összes , regisztri pucolás, aztán csak a simán a k-lite.
Szerk: kicsit korán van, azthittem h az mp4-es nem játssza le samsung videóimat hsz-re írtam!
Ettől még él a lényeg!
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Másik böngészővel is nézted?
-
dudika10
veterán
válasz
Szedd le az összes külön kodeket, csak árt, nem használ. Használj olyan lejátszót aminek beépített kodekjei vannak (Jetaudio, VLC ...). Nem biztos, hogy megoldja a problémát, de a jövőben sok szenvedést megspórolhatsz magadnak.
-
Realradical
őstag
válasz
viperabácsi #41097 üzenetére
Valami ilyesmi lesz. Bár mondom, szerintem a flash player lesz az. Meg is lepődtem, hogy egy 4 magos procit meg tud fektetni. HDD sentinelt azért nézz a hdd-kre csak, hogy tuti legyen.
-
Realradical
őstag
válasz
viperabácsi #41095 üzenetére
Flash player csinált nekem ilyet. Mikor megakad kapd elő a task manager és nézd meg melyik process használ sok CPU-t. Lehet nálad is a flash player fog tekerni. Vinyód rendben van?
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
viperabácsi #40589 üzenetére
bizony. A lényeg, hogy jó lett.
-
törölt tag
válasz
viperabácsi #40589 üzenetére
Milyen meglepő. Az UDF specifikáció 2GiB-ban maximálja a fileméretet.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
viperabácsi #40583 üzenetére
régebben nekem is voltak ilyen problémák, mikor mér jobban/sűrűbben írogattam, egyszerűen el kellett dobni azt a lemezt, mert nem játszotta a világért sem az asztali.
Egyébként mit írtál ki ? Film (dvd, svcd, avi), kép, vagy videó ? Nem lehet, hogy nem támogatja az adott formátumot ??? -
Steve1979
aktív tag
válasz
viperabácsi #205 üzenetére
Nálam Google Chrome v4.0.249.89-es van. Az hozza azonnal.
Szerintem is válts Chrome-ra, gyorsabb mint a Fox. -
pincehely
addikt
válasz
viperabácsi #203 üzenetére
Nálam Crome alól símán megjelenik. Válts Crome-ra, jobban jársz!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung LU28H750U 28 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek hibás tuf 4090
- Nintendo Switch 32GB. RED & BLUE,Kiváló állapotban,extra tartozékokkal.
- Dell OptiPlex 740 - Athlon64 3800+, 4GB RAM, 80GB HDD, Geforce 6150
- Nintendo Switch OLED 64GB. (+256GB.!) Pokémon Scarlet & Violet Edition Kiváló állapotban.
- Steam Deck 64+512GB.! Kiváló/Karcmentes állapotban eladó!