Hirdetés
Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
Elözmény: [link]
Továbbra sem értem. Délután néztem 1280x720 mediumon BFBC2t és ment fél órát gond nélkül. Azt hittem, hogy ideiglenesen ez lesz a megoldás, hogy leveszem a beállításokat. De most este megint lefagyott tőle a gép 10 perc után, é medium 1280on volt. Előtte ment másfél órát Black Ops maxon 1920x1080ban. Ami azért a felbontás és beállítás különbség miatt viszont sztem jobban igánybe kellett hogy vegye így a gépet, ott mégsem fagyott ki.
Házventik hétfőn érkeznek, szerintem holnap tesztelem VGAt meg a procit. Remélem meg tudom valahogy oldani és menni fog bfbc2 valahogy
-
K3NZO
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy nagyon nem egyszerű problémám. Adott egy laptop ami egy zárt hálózatra van csatlakozva WI-FI. Ezen a hálózaton nincs internet hozzáférés. Adott egy mobilinternet mobil-internet USB-stick, ha ezt használnám internet hozzáférésre, fogok tudni kommunikálni a belső hálózaton lévő gépekkel?
Vagy erre lenne valamilyen megoldás szerintetek?
-
Gabás
addikt
válasz
lalimano #32194 üzenetére
az utolsó kettő kivételével mind határozószó, az utolsó ige, az utolsó előtti névutó
de máskor azért inkább ide a hasonlót -
lalimano
tag
Valaki tud segíteni?
Ezeknek a szavaknak mi a szófajuk?
mindig, helyette, most, eleve, alól, nincs
Előre is köszi! -
Highground
aktív tag
Üdv mindenkinek!
A következő lenne a kérdésem: Nem túlságosan értek ezekhez a 3d monitorokhoz/tévékhez de nagyon megtetszett a dolog és gondoltam benevezek egy Acer GB245HQbid-re vagy egy LGW2363D-PF-re. De! Mielőtt nekiszaladok egy ilyen elég költséges projectnek szeretném megtudni hogyan is működik ez a dolog. Megpróbáltam utánanézni és mindenhol ezt az nVidia 3d szemüveget írják hozzá... Kérdések:
1. Csak ezzel az nVidiás szemüveggel megy?
2. Ha igen akkor csak nVidiás kártya jó hozzá?(mert nekem "Sapphire 5770")
3. Találtam olyan program(okat)ot mint ez a Tridef 3D,IZ3d ezek mit tudnak nyújtani 3D-s monitoron?(lehet,hogy én láttam hülyén de mintha úgy olvastam volna,hogy át tudják alakítani a játékot/filmet 3d-be,ehhez is az aktív 3d-s szemüveg kell(nVidia)?
4. A fő kérdés: Egyáltalán tudom élvezni a 3d-s monitoromat 3d-ben,40e forintos szemüveg nélkül?(mert azért az elég komoly összeg egy szemüvegért) Vagy esetleg milyen más alternatívák vannak?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Highground -
jozsi252
veterán
sziasztok
Az lenne a gondom hogy volt egy kis vihar errefele illetve ebből adódóan egy kis túlfesz keletkezett, ami rézkábelen bejött és tönkrement a modem router meg 2 hálókártya. Namost lan kártyába nemvagyok úgy otthon, most egy p67 es chipset-es sandy-s lapom van, és kinéztem ezt a lankártyát
szerintetek ez jólenne a laphoz? vagy milyen hálókártya ez szerintetek?
-
ch003067
addikt
Sziasztok!
Foglalkoztat a dolog már egy ideje, hogy mennyi az a maximum pénz, amit a biztosító egy esetleges villámkárból kifolyó károk esetén kifizet?
Papámnak most raktam össze egy full régi gépet, neki 89.000 ft-ot fog kifizetni.
Én egy full extrás alkatrészekből álló konfigot szándékozok összerakni, csak nem tudom, hogy megérné-e, mert ha van egy határ, ami felett már nem fizetnek többet, akkor nem szívesen törném magam.
Előre is köszönöm.
-
C0d3r
addikt
válasz
harcikoca #32184 üzenetére
Nem, viszont annyiban szerencséd van, hogy létezik az AsRock-nak ilyen AMD-s lapjai.
ASROCK N68C-S UCC - Ezen található DDR2 és 3 foglalat egyaránt, viszont egyszerre csak egyik típus használható vele. Processzorod is kompatibilis ezzel. -
harcikoca
senior tag
DDR3-mas foglalatba lehet rakni DDR2-t? a helyzet az hogy a gépbe belecsapott a villám és az alaplap meg a táp k.o., és kéne 1 új lap. az adataimban leírt gépről van szó
-
kukinyo
addikt
Vásároltam egy 880G Pro3 alaplapot amiről kiderült hogy át van matricázva.Eredetileg 890GX Pro3.Ennek örülnöm kell?
-
DjDanee87
addikt
Ezt mi lehet? Ha elindítom a gépet minden működik rendesen. Aztán játszok valamivel, abbahagyom és utána ha felmegyek mondjuk YouTubera akkor egy videó megnyitásánál beakad egy kicsit a kép majd betölti de csak zöld a kép:ÍGY
Ha a minőséget átállítom 720p-re vagy nagyobbra akkor jó, de amint visszaállítom 360ra zöld lesz.11.5 Catalyst
-
Vicoo
senior tag
Hello!
Tudtok oldalt ahol a Kanári szigetek étel/ital árai vannak nagyjából a főbb élelmiszerekre vonatkoztatva felsorolva? Esetleg tudja valaki kb mi mennyi ?
-
kiralytom
aktív tag
sziasztok
kaptam egy használt laptopot, azonban nem tudom milyen driverek kellenének pontosan hozzá, mik vannak a gépben. a régi operációs rendszer még rajta van, de szeretném újratenni, hogy tiszta legyen. hogyan tudnám pontosan mindenét megnézni? alaplapi driver, hangkártya, lan kártya , kártyaolvasó, stb.
most csak annyit látok rajta hogy 2.4ghz-es M450es proci, 4 gb ram , 500gb hely és 5470es randeon hd kártya van benne. addig nem kezdek az oprendszer újratelepítéséhez, amíg nem szerzek be minden drivert.
a típusa Dell Inspiron 5010, dem ikor erre keresek minden félét kiad, ami nem passzol a fent írt jellemzőkhöz.
-
válasz
Sk8erPeter #31701 üzenetére
köszi
-
jozsi84
tag
Szép napot mindenkinek!
Szeretnék venni egy GIGABYTE GT-U7300 TV tunert /USB/, csak abban nem vagyok biztos, hogy ezzel fogok tudni TV-t nézni akkor is ha analóg antennát kötök rá nem pedig digitális antennát? Kábel tv-t szeretném rákötni és az tuti nem digitális sugárzás.
[link]Előre is köszönöm a válaszokat!!
-
Воланд
titán
-
DjDanee87
addikt
válasz
DJ WOKKY #32164 üzenetére
iPontól újabb levélben azt kaptam, hogy ők is be tudják vizsgálni a tápot és ha hibás javítják vagy cserélik. Azt a tesztet akkor majd kipróbálom később amit írtál, de még megkérdezek 1-2 ismerőst is a problémáról. Addig megjönnek a házventik is, és hátha tényleg csak valami túl meleg és azért szarakodik. Majd kiderül.
-
Vicoo
senior tag
Üdv!
Hogyan tudom elérni a Win7 gépemről az Xp gép megosztását?
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
DjDanee87 #32160 üzenetére
próbéld meg a prim95 testtel, és közben ha tudod több programmal figyeld a hőmérsékleteket.
Itt hátha kibújik a szög a zsákból.
Én úgy használom a házat, hogy fent van az oldallap. Elöl egy 12cm-es venti, hátul egy 12cm-es venti. elég jól szellőzik. Ha fentre is tudsz tenni egyet, akkor az maga lenne a tökély -
DjDanee87
addikt
válasz
Realradical #32161 üzenetére
Mikor teszteket néztem vásárlás előtt, akkor láttam olyat is ahol azt írták 90ig is felment.
Nemtudom itt linkeltem-e már, de WOW alatt sikerült néznem hőfokot GPU-Zvel. Ott ilyen maximumok lettek:
http://imageshack.us/photo/my-images/695/gpuzwow1.png/Az biztos, hogy BF alatt jobban melegszik, mert hangosabb is a VGAn a venti. De azt nem sikerült még megnéznem, mert nagy felbontáson ugye 10 perc után lefagy a gép.
-
DjDanee87
addikt
válasz
DJ WOKKY #32158 üzenetére
"egyébként cod2 topic-ban egyik ismi most írtam hogy új konfig, és cod-ban nem jo a hang, meg néha kép..."
Ezt nem igazán értemKorábban nem volt meg a játék. Előző héten akciósan 2200 Ftért vettem. Arra gondolok, hogy amúgy is terveztem házba venni hűtő ventiket. Azt meglépem és hátha segít.
Mellesleg mi lehet a legjobb választás? Van most a házban elöl 1 venti. Veszek még felülre meg hátulra mindenképpen. A VGAnál mi a jobb? Ha nem rakom rá a ház oldalát és hagyom szellőzni, vagy ha ráteszem az oldalát egy NOCTUA NF-P12 1300RPM kíséretében?
Most amúgy csak 1 venti van benne, a gyári a HDDk elé téve. Az oldallap nincs rajta, és az asztalon szélén van, tehát elvileg szellőzik.
-
DjDanee87
addikt
válasz
DJ WOKKY #32158 üzenetére
Mit kéne frissítenem? Amúgy írtam az iPonnak, mert onnan vannak az alaktrészek. Ők egy sablon mailt küldtek válaszként, amiben leírják mik az instabil rendszer tünetei, és milyen ellenőrzéseket tudok én csinálni. Furmark, HDDSentinel, prime95, memtest stb.
Alap esetben szerintem nincs nagy gondja a gépnek, csak valami nem bírja a meleget. Ez lehet ugye VGA, CPU vagy PSU szerintem. A táp ventijéből következettem arra, hogy talán az nem bírja, de arra meg pont nincs teszt. Azért délután lehet szedek le ilyen prime95 meg furmarkot. De azokkal az a bajom, hogy volt furmark régebben a gépen és az alapból csinál valami 30 seces tesztet. Azzal ugyanúgy nem lesz semmi gond, mintha Black Opsoznék 1920x1080 maxon. De van valami olyan tesztje, amit még nem néztem, ami állítólag növeli a VGA igénybevételét. Ezzel meg az a gondom, hogy nem addig növeli amíg túl nem melegszik? Mert ha igen semmi értelme.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
DjDanee87 #32157 üzenetére
De mennie kell normális beállításokkal is.
Egy frissítés lehet jót tenne neki...egyébként cod2 topic-ban egyik ismi most írtam hogy új konfig, és cod-ban nem jo a hang, meg néha kép...
nem értem... ha jó a táp, nem melegszik sem a cpu, sem vga.. jók a driverek
A játék nem lenne origi, de akkor korábban is csinálta volna szvsz. -
KngAlex
tag
Tudna valaki ajánlani egy jó filmkészítő programot, amiben lehet képeket, videót és mp3-at összerakni egy filmmé?
-
DJ WOKKY
addikt
-
kutga
nagyúr
Na urak, köszönöm mindenkinek a segítséget, nem tudom hogy mechanikus hibája van-e a vinyónak, de ma egy nap pihenés után egy új számítógépre rácsatoltam.
Nem pörgött fel elsőre, kb a negyedik próbálkozásra, de elvileg pörög, bár nagyon halk, a fene tudja. Mindenesetre az XP felismeri cserélhető eszközként, illesztőprogramot is telepített hozzá, de betűjelet nem kap a meghajtó.
Asszem el kell fogadni hogy elromlott.
-
DjDanee87
addikt
válasz
DJ WOKKY #32136 üzenetére
És fél perc egy percig van lendülete? Hang alapján nem olyan, mintha csak a lendülete vinné. Nem lassul, hanem fogja magát és lekapcsol ahogy kell , csak nem rögtön.
Ezt csak a BF
C2es fagyás után csinálja amúgy, kikapcsolásnál nem. És más játékkal sincs gond, Black Ops például megy maxon, semmi probléma.
-
Prego
senior tag
két pendrive kell akkor, gondolom egy partició van azon a vinyón, így az sem megy, hogy egyik particióról másolsz a másikra. Sajna Live CD-ről nem lesz samba filemegosztás sem asszem, bár a helyedben utánanéznék, hátha létezik valami Live CD linux pont ilyen samba használatra összecsomagolva.
-
DJ WOKKY
addikt
-
Vicoo
senior tag
válasz
DJ WOKKY #32136 üzenetére
Igen ,arra gondoltam én is , hogy hálózaton megosztom az egész C meghajtóját, és UTP-vel összekötöm, aztán adjad neki, de szerintem odáig se jutna el, hogy megoszthassam. Valami idóta kamu antivírus szar települt fel rá, persze a felhasználója által, ami nem engedi a task managert előhívni . Ez a kisebb baj, de hiába települt fel az avast, elindítani nem lehet sajnos, tehát KO .... Megpróbáljam hálózaton ?
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
hekkerman #32131 üzenetére
kikapcs után addig pörög a táp ventije, amíg a lendület kitart. Semmi több.
(#32128) Thunderzolee: Őrült egy ötlet, de ha minden adatszálat át tudunk alakítani, akkor nem tartom kizártnak !!
(#32135) Vicoo: Hálózaton keresztül lehetett volna még, de ha nem tudsz telepíteni, akkor az is ki van lőve sajnos. Ha valahogy fel tudnál tenni egy progit, akkor menne úgy..
-
Vicoo
senior tag
Hello!
Meg kellene oldani a helyzetet:
ADott egy Dell netbook, Win XP-vel, tele vírussal, olyannyira h nem enged telepíteni semmit csökkentett módban sem , task mangaer sem indul stb...(antivírus meg midnen nélkül volt használva... ) , ezért arra jutottam hogy Ubuntut USB-ről bootolva , futtattam egy KlamAV-t, de nem értek nagyon hozzá hogy van-e rendes AV linuxra, mivel ott nem nagyon van vírus ugyebár. Szóval arra gondoltam , hogy kiszedem a HDDt és az én gépemre csatolva futtaok rajta vírus ellenőrzést. De sajnos nem lehet szétszedni, és a HDDnek nincs külön ajtaja sem. Szóval mit tehetek még? Újratelepítés sem jó ötlet, mert szanaszét van mindenfele rajta fájl ami kell a tulajnak.
-
manoarc
senior tag
válasz
Thunderzolee #32130 üzenetére
Nem tudom. Valahogy túl sok az átalakítás
Ki kéne próbálni, kíváncsi lennék. -
Zirowe
nagyúr
Háztartási gépek topicban már kérdeztem, de hátha ez a topic jobban pörög.
Budáról (Mammut) Velencefürdőre (kb 48km) melyik céggel tudnék a legolcsóbban szállíttatni egy hűtőszekrényt és kb mennyi lenne?
A méretei: 142*50*58cm (bár ez a csomagolás nélküli) és kb 45kg. -
Realradical
őstag
válasz
Thunderzolee #32130 üzenetére
Szerintem beteg ez a dolog, de működni fog!
-
-
manoarc
senior tag
válasz
Thunderzolee #32128 üzenetére
Szerintem valamelyik pontnál vagy pontoknál biztosan bukna a történet. De tény,hogy jó 5let.
-
Üdv!
Ez működne?
Kábé:
Kiindulási pont: alaplapi párhuzamos anya
1. párhozamos anya portból - párhuzamos anya (fordító)
2. párhuzamosból - soros
3. sorosból - PS/2
4. PS/2-ből - USB
5. USB pendrive -
XP NINJA
őstag
ha valami flash videót akarok nézni és hangerőt szabályozni vagy tekerni szeretnék, akkor a kurzorhoz "hozzátapad" a csúszka? miért? és nem történik semmi
google chrome last vesion
-
DjDanee87
addikt
válasz
fatal` #32124 üzenetére
Melegszik a táp. De én mint laikus azt gondolnám ez normális. Meleg van terhelem a vasat BF: BC2vel keményen. Mondjuk az hogy melegszik a táp nem azt jelenti, hogy nem tudok hozzáérni olyan meleg. Mert a VGA kb olyan játék után, de a TÁP csak szimplán melegebb mint ha csak neteznék
-
hekkerman
tag
válasz
fatal` #32117 üzenetére
nekem van 8-as, mivel moduláris a tápom, haver meg nem olyan nagy tuningos, p43 lapja van, prociját se nagyon húzza, de köszi, remélem menni fog így is, bár, nálam lefutottak a tesztek, szóval, 6ossal is kap áramot, szerintem csak a voltage tweak miatt van 8-as rajta.
DJ WOKKY neked is köszi
-
hekkerman
tag
Illetve, kérdezném, hogy van egy vga- radeon 5850 és egy 6pin meg 8 pin tápja van, de chieftec ctg-500-on csak két 6-os van, de elvileg elbírja. Szóval, elég a két 6-os hozzá?
nekem cm r520-al két 6pinessel is megy a vga- fesz emelés nélkül. de inkább a 8-asat tettem rá
viszont ,egyik haver is ilyen vga-t vesz, és ez a táp van hozzá.
-
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
A következő dolog merült fel kis gépemnél; a BIOS-ban a Hardware Monitor menübe nem tudok belemenni. Eddig is lassú volt az a menü, kellett neki kb 5-6 másodperc míg "bele ment", de most hiába vártam 1 percet is, nem történt semmi. Ráadásul utána nem is reagál semmire, csak a ctrl+alt+del-re.... szerintetetek? Árthat a BIOSnak ha így indítom újra? Mi lehet a hiba oka?
Előre is köszönöm! -
Prego
senior tag
Összeraktam egy HTPC-t, telepítgetem két napja. Ma próbálom bekapcsolni, valami kattog (HDD).
HDD-t rátettem az USB-s adapteremre, be az asztaliba, ott tökéletesen működik. Vissza a HTPC-be, kattog. Két SATA táp van rajta, áttettem másik ágra is, ott is kattog. Ha nincs vinyó a HTPC-ben, akkor nem kattog semmi sem, egyből belép az UEFI-be.
Gondolom táp lesz a ludas. Van még valami teszt, amivel behatárolhatom hogy valóban az? -
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #32107 üzenetére
Na most beindítottam ps/2-es billel, és kb az USB halt ki belőle az egyik ram mellett.
Volt már lapom, amin megadta magát az USB majd idővel megjavult... De ebben bízni nincs módom, szóval kb nézhetek bele egy USB-s PCI kártyát...
Probber Ez az én fejemben is megfordult, végig is zongoráztam, de nem találtam rá beállítást.
-
DjDanee87
addikt
Üdv
Valami gond van a gépemmel de nem jövök rá mi. Segítsetek plz
A gépem az adatlapomon megtekinthető A házam egy CM 370 Elitekb 1-2 hete kezdődött a dolog és csak BF: BC2ben. Olyat csinált hogy 5-10 percenként iszonyat beakadt. Kb úgy nézett ki, hogy 5 másodperc alatt kaptam 2 képet, tehát FPSben nem kifejezhető
Aztán ezután az 5mp után megy tovább minden normálisan 60-90 FPSel de így néha beakad brutálisan. Ebben a jelenségben egy extra csavar, hogy kb minden második nap csinálja csak, és más játéknál még nem tapasztaltam.
Tegnap gondoltam megnézem mennyire melegszik a VGAm. WOWot néztem tegnap és 3-4 óra játék után ilyen maximumértékek születtek: [link]
Szerintem egész jó 1920x1080 high beállítással.Ma néztem volna BF: BC2-t is. Elindítottam GPU-Zt és elkezdtem játszani. Rögtön miután betöltötte a pályát a 0 FPS fogadott pár másodpercig. Még nem is éltem szálltam be, a fegyverválasztó képernyőn voltam. Aztán elkezdtem játszani, hogy GPU-Z mérjen. kb 10 perc után lefagyott a gép. A hang beakadt, CTRL+ALT+DELETE nem reagált, se a windows billentyű. A VGA és a CPU ventik mentek rendesen, táp is, és ahogy vártam pár másodpercet el is kezdtek lassulni a ventik.
Nyomtam egy power gombot és érdekes módon a táp még ment vagy fél percig, legalábbis a ventillátora.
Az melegszik túl? Mi lehet a gond?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Problémám a következő:
Van egy gép
Alaplap: ECS 945CT-M2 rev 1.0
Processzor: Valami 3.0 körüli Celeron
RAM: 2x512MB DD2 533
VGA: Nincs (alaplapi integrált)A gép eddig működött.
Most elhozták, hogy nem megy. A tünetek: Nem megy.
Bekapcsolom -> ventik felpörögnek, de se kép se hang... Lehúztam mindent (HDD, ODD), de úgy se ment. Megpróbáltam RAM-ok nélkül, úgy kicsipog, tehát a lapnak és CPU-nak elvileg nincs baja, Megpróbáltam, hogy beleteszek VGA-t hátha az romlott el a lapon, de akkor se működik, mi lehet a gáz?
-
fatal`
titán
válasz
Realradical #32101 üzenetére
Nemcsak hogy ugyanabból a típusból, de ugyanabból a sorozatból kell.
-
Realradical
őstag
Ha föl se pörög és nem látja a BIOS akkor ahogy írták, a telepítő se fogja. Viszont, ha fontosak a rajta lévő adatok, akkor érdemes lehet megpróbálni elektronikát cserélni a merevlemezen. (a hdd alján a nyák) Persze ehhez be kell szerezni egy példányt ugyanabból a típusból.
Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Tőzsde és gazdaság
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- Nintendo Switch OLED + 2 db Pro Controller eladó
- Új, Bontatlan Toshiba 2.5" 1TB Canvio Basics (USB3.0 ~5Gbps) fekete külső winchester
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest