Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- 3D nyomtatás
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
Aktív témák
-
Realradical
őstag
válasz
kiralytom #33219 üzenetére
itt találsz infókat:[link]
Könyveket lehet teleírni a témával (sőt írtak is), de ha mindent elolvasol sincs garancia arra, hogy elsőként feldob a gugli. Pár dolog:
- Google webmaster használata hasznos lehet
- Mutasson rád minél több oldal
- Jó kulcsszavak megadása az oldaladon (metaadatok)
- Próbálj olyan nevet/címet kitalálni magadnak ami egyedi
- Google sitemaps/XML technológiával tudsz a Google-nek segíteni, hogy rád találjon.Én a legjobb esetben is csak amatőr vagyok, tuti vannak itt vérwebfejlesztők akik jobban értenek a témához.
[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
válasz
kiralytom #29829 üzenetére
Nem értem mit akarsz pontosan, pls dobj 1 print screent, mert most melóból vagyok, és itt XP van (gondolom neked win7) És, hogy pontosan miért kell, mert ha gyorsindítani akarsz akkor pl: Rögzítés a tálcán, vagy rögzítés a startmenüben... De szerintem én kicsit másról beszélek, mert nem nagyon értem mit akarsz pontosan.
-
megint én
őstag
válasz
kiralytom #28500 üzenetére
Két megoldás a leg kézenfekvőbb.
1. Ezt kiveszed, Felteszed arra a winXP-t és felválltva használod (ki-be rakosgatod,)
2. Beteszed ezt is, és Előbb a winXP-t rakod föl, aztán a 7-t és akkor indításkor rákérdez melyiket indítsa.Nem kézenfekvő megoldás még, hogy csinálsz egy RAID 0 tömböt, és 1 nagynak fogja észlelni. És a lassabbik HDD sebessége duplájával fogsz tudni írni / olvasni róla.
És akkor elég lenne 3 partíció, mert lenne egy XP, utána egy 7. És egy tároló. Hozzáteszem, ha nagyon eltér a 2 HDD nem érdemes ilyennel vacilálni.Sry, bekapcsolva hagytam a gépet, és az Ő hozzászólása volt az utsó. Mire megjöttem, és megírtam már odébb jár a téma
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz
kiralytom #28510 üzenetére
az EasyBCD-t a Win7-ből kell(ene) elindítanod, ez gondolom nem megy, XP alatt nem fogsz tudni semmit kezdeni vele.
fogod a Win7 telepítődet, bootolsz róla, kiválasztod a javítást, hogy nem tudod a gépet indítani, és a varázsló majd helyrerakja neked a bootloadert.
telepítési sorrendhez: gondolj bele logikusan. a Win7 újabb az XP-nél, így telepítéskor felismeri azt, és létrehozza a rendszerválasztó menüt, míg az XP-nek fogalma se lesz, hogy mi a franc az ott az MBR-ben, ezért egy laza mozdulattal felülírja telepítéskor, lehetetlenné téve ezzel a Win7-be történő bootolást
-
Tompo92
senior tag
válasz
kiralytom #28503 üzenetére
Hát nekem úgy volt hogy ugye XP-m volt és mikor kijött a win7
nekem volt a gépbe egy full üres vinyó amire feltettem a win7-et.
Mikor bekapcsoltam a gépet boot után vagy előtt nem tudom pontosan
leadott 2 választási lehetőséget XP vagy Win7 nekem csak ki kellet választani meik
enter és már indult is.Ribi: valami van abba amit mondasz, de nekem mivel xp volt elöbb így nem volt ilyen gondom, De "szerintem" lényegtelen ha 2 külön vinyón vannak nem hiszem hogy befolyásolják egymást. Talán akkor ha 1 vinyón van a 2 rendszer partícióval elválasztva
Lehet hülyeséget mondok de én így képzelem el..[ Szerkesztve ]
-
-
dark1980
csendes tag
válasz
kiralytom #27456 üzenetére
Szia .
Nekem pár éve volt 1 razer-em amit elég sokat nyúztam, azt idővel megtört annak is az usb kábele , rákérdeztem pár helyen , csak saját servíze cseréli 6k+posta lett volna.Mérgembe vettem egy 800-ft os egeret (usb-st) , levágtam a zsinorját, kicseréltem a mikrokapcsolot is benne mert kezdett kicsit gajramenni és azota is nyuza a fiam
Igen ehez forrasztanod kell, vagy megkérsz valami müszerész haverodat , mert ha felégeted a 2 oldalas panelt akkor kukak az egered is .
-
nyunyu
félisten
válasz
kiralytom #26915 üzenetére
Mivel Pesten még van AB Info írtam nekik 2 levelet, hogy mi a problémám a vásárlás minden adatával, de nem válaszoltak 2 mail után se egy hét alatt!
Hoooool?
APEH altal kifogott Kekhal helyere koltozott BirdPC-bol+Alien Computers-bol lett AB Informatika tavaly nevet valtott, most eppen NC Computer Kft neven fut, ami szokas szerint nem jogutodja egyik elod cegnek sem...
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz
kiralytom #26915 üzenetére
Mondjad neki, hogy küldjék fel. A legtöbb nagyker nem szarozik egy egérrel, általában kicserélik. De ha mégsem akkor is letesztelik rendesen, már, ha jó a kapcsolata boltnak a nagykerrel.
Két hétig tesztelte, persze. Ki tesztel két hétig egy egeret? Vagy nagyon nincs munkájuk, vagy senki. Szerintem a sarokban porosodott...
-
kiralytom
aktív tag
válasz
kiralytom #26906 üzenetére
leáll az egér -> eltávolítom az eszköztárból -> majd új hardver felismerésére megyek és láss csodát újra elindul. a problémás egér mozgatása nélkül, hisz másik egérrel teszem mindezt. nem gondolom lehetne ezek után is kontakthibára gyanakodnom.linkeltem a fórumot ahol egy srác irq coflictet jelöl meg a probléma forrásaként. ezért akartam ennek utána keresni elsősorba.
-
fatal`
titán
válasz
kiralytom #26900 üzenetére
"A hiba a következő: az egér kikapcsolja vagy újraindítja magát."
Most olvasom csak.
Nem IRQ probléma, hanem megtört/kontakthibás a kábele, sajnos régi MS egerek hibája. Kénytelen leszel újat venni, több 1.1a halt meg nálam így, de pl. kollégáé évek óta hibátlanul működik. A LaserMouse 6000-el pl. még nem láttam ilyen problémát.
Sajnos semmilyen IRQ probléma nincs, ma már nem is szokott lenni, ezért is nem tudod állítani a BIOSban.
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- World of Tanks - MMO
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Windows 10
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...