Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
Aktív témák
-
zalman90
őstag
válasz
Realradical #31998 üzenetére
1. hirtelen nem tudom hol vegyem meg
3. amugy is igényli a gép a reistalt mert már régen volt és megvan borulva , lassu meg stb
hmm 3 ropi? annyiért nem sok
[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Realradical #31995 üzenetére
milyen barátságosak itt az emberek
-
Vicoo
senior tag
OFF:
Egy kis segítség kellene, ebben a LOGOUT bejegyzésben mindent megtaláltok ! Köszöönöm !
-
zalman90
őstag
válasz
Realradical #31985 üzenetére
nem jó a link
amugy aza hejzet nekem már volt fenn többször is a gépen , végig is játszottamm.. akkor nem volt semmi gond
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
INMOTEP #31981 üzenetére
A rendszergazda dokumentumaiba keresgélj, ott körül, ahová a naplózott beszélgetéseket is menti, mentené alapból. Amit magának ad meg a szoftver.
Ha letörlöd az msnt, akkor ott is törölj ki mindent. Xp-ben itt van, sztem win7-ben is ott körül kéne lennie.
Nem kaptál be amúgy véletlen egy férget ??? Mert nekem, meg haveroknak is jó az msn, eddig... -
INMOTEP
őstag
válasz
DJ WOKKY #31937 üzenetére
Nemhiszem hogy ezt a Windowslive kijavítaná,a mai napig így van különben.Senkit sem látok akik valójában fent vannak ,miközben a Windowslive felületén fent vannak elérhető állapotban .Már próbáltam letörölni az Msn-t és újratenni ,de újraindítás után ugyanígy marad.Mivel az Msn bállitásokat és az email címemet is megjegyezte a gép valahol.. .....Hogy tudom az Msn beállitásokat kitörölni a gépről ? Windows 7 röl van szó
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
ErosenZold #31978 üzenetére
nem találok mappát, rejtve sincs semmi...
Nagy nehezen megtaláltam... még1x rá kellett menni a telepítőjére, és úgy azonnali indítással indítani, most már van indító file is, akit érdekel
[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
Valaki nem tudja véletlen Xp sp3 -nál hogy tudom elindítani a már feltelepített PhenomMsr Tweaker nevű programot ???
-
stm_
tag
válasz
ErosenZold #31975 üzenetére
Picit utánaolvastam,másnál is előfordult ilyen..
Van akinek a 2.5-ös verzió megoldást hozott,van akinek a 2.8, 2.9-es..
Egyértelműen nem derült ki mi okozza. Azt tanácsolom próbáld meg más verzióval,hátha.. -
stm_
tag
válasz
ErosenZold #31972 üzenetére
Gondolom nem win7 x64-re van tervezve.
-
Relisys
senior tag
Hello!
Van egy színes pdf fájlom amit szeretnék átalakítani fekete-fehérré, hogy kitudjam nyomtatni. Sajnos a szürkeárnyalatos nyomtatás nem jó nekem. Esetleg tud valaki erre valami jó megoldást? Fontos lenne nagyon!
Köszi!!
-
Lmh
őstag
Hunfatal, nekem ez kínai :S most akkor ez vírus?
vagy micsoda?
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Néhány hete, eléggé random szituációkban össze-vissza kifagy a gépen:S Érdekes módon játék illetve filmnézés közben még nem volt gond. Főként simán asztalon vagy netezés közben (firefox)
kb 10ből 1szer ezt dobja: [link]Mi lehet ez? RAM? VGA vagy teljesen más?
Írjatok ha irjak vmi infót a gépről!
Előre is köszönöm -
kjani18
őstag
válasz
Barett 50cal #31944 üzenetére
Nem akarok reklámot csinálni senkinek, de itt láttam külső dobozt kérdezz rá, hátha mész vele valamire...
-
peter889
őstag
válasz
lizakattila #31956 üzenetére
Volt egy hirdetés amiből csak az derült ki, hogy IBM M55 gép és Intel 965 chipsettel.
-
Stehe
aktív tag
Dell Studio laptop, beépített kártyaolvasóval Win 7 alatt max. 20-30kb-al képes írni az SDHC memóriakártyára. Dell oldalán kerestem a probléma okát, de sikertelenül. Valaki találkozott már hasonlóval?
-
lizakattila
senior tag
válasz
peter889 #31948 üzenetére
Szia!
Egyszerűbb lenne, ha tudnánk melyik lapról van szó konkrétan. Az adott lap cpu supportjában meg lehet nézni.
Általánosságban az E4xxx, E6xxx szériát a legtöbb támogatja, némelyik lapokhoz még adtak ki biost, melyekkel az e7/E8-as c2d procikat is kezeli. De mint mondtam, a konkrét lap támogatása a mérvadó. -
fatal`
titán
válasz
Barett 50cal #31944 üzenetére
Ez vagy USB (ha igen, akkor nyomtatókábellel működni fog), vagy FireWire, annak nem emlékszem már annyira a csatlakozójára.
[ Szerkesztve ]
-
Lori82
senior tag
Sziasztok nagyon OFF a következő kérdésem,bocs de nem tom hogy hol kérdezzem meg.Van a PH-n ez a játék,szinte az összes kérdésre vélaszoltam,de 1-re nem tudom a választ,mert számomra nem egyértelmű: Mekkora az általunk is tesztelt, Netgear Open Source router belső áteresztőképessége (WAN/LAN portok közötti maximális sebessége)? Szerintem 130 vagy 400 Mbps jöhet szóba,neten is keresgéltem és nem tudok rájönni.Bocs az Off-ért
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az Intel 965 chipset max. milyen Intel Core2 Duo procit támogat?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Barett 50cal #31946 üzenetére
Jah, hogy innen fúj a szél
Én beszélnék egy helyi TV szerelővel, vagy villanyszerelővel, ők jobban tudnak ilyen dolgokat neked barkácsolni, és tuti jó leszÉn is szoktam ilyen kütyüket csináltatni.
Ellenállást, meg hasonló cuccokat, beméri és kész. Azok már nem fognak neked melegedni, mert ő tudja mihez milyen cuccot kell, hogy használjon. Én általában kijövök ingyen, vagy 1 doboz sör árából, mert kiszedi rossz TV-ből, meg hi-fi-ből, meg rossz gépekből viszek hozzávalót és kész -
Barett 50cal
senior tag
válasz
DJ WOKKY #31945 üzenetére
ezt a képet én fotóztam, van egy külső vinyóm, azt sztedtem szét, és ez annak a hátsó része, de épp azt akarom hogy ne költögessek rackekre hanem vhogy itthon megoldhassam.
párezret adnékrá, néztem vannak sata-usb átalakitok de azt meg nemtudom hogy összekapcsolni, ha pl 2darab van ami kéne.
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
Realradical #31939 üzenetére
hát egy külső HDDnek a hátsó része aminek nemtudom milyen megnevezése van, de rohadtjólenne tudni.
kjani18:
MOD: pontosanszóval ez kéne nekem. de a nevét semtudom, sehogy sem tudok rákeresni, és nem akarok itt rackeket venni megstb, nekem csak ezkéne:S
[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Barett 50cal #31938 üzenetére
Van egy rossz epson nyomtatóm, azon van 12V-os bemenet, meg ilyen USB-s bemenet is.
Érdekel ??? -
kjani18
őstag
-
Realradical
őstag
válasz
Barett 50cal #31938 üzenetére
Ez mi ez egyébként?
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Peperoni2007 #31936 üzenetére
abit ax78 am2, am2+ Így van !
amd athlon II X2 240 am3 -as !!!!!!!! Fizikailag annyi a különbség, hogy 2 lábbal kevesebb van mint az am2+ os procikon.
Egyébként pedig az, hogy megy ddr, ddr2, meg ddr3- as ramokkal is, komoly teljesítmény csökkenés nélkül(#31935) INMOTEP: néha szoktak lenni ilyen hibák, ha szerencséd van és tényleg az ő részükről hiba, akkor pár órán belül kapsz egy frissítést !!
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
Következő feladvány : 2011 es Msn most produkál egy olyan jelenséget hogy bejelentkezek és mindenki szürke nem elérhető ! Ha írok valakihez valamit piros betűvel jelenik meg és senki nem is lát engem .Viszont ha a Windowslive felületén keresztül bejelentkezek akkor látok mindenkit aki elérhető és ott minden rendben van.Mi lehet a gond ? semmit nem állítottam el ! nem vagyok bejelentkezve csak 1 helyen és egész délelőtt jó volt
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Peperoni2007 #31932 üzenetére
ITT egy lista az alaplapodhoz jó procikról
Egyébként annak a sok írásnak nem kell mindig hinni (az csak ajánlott !!) !!!! Nekem abit ax78-as alaplap BETA BIOS-ával elment az x2 240. 2 hete hétvégén volt !!!
1x mi is alapból le akartuk cserélni, mert ezt írták, de mondom egy próbát megért, és az új cpu-z vel 1.57 aszem.. vagy 1.7 -el még a proci tejes nevét is látta az XP sp3 !!! Szóval nem kell oda mindig az új BIOS[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Peperoni2007 #31932 üzenetére
ez a legújab BIOS-a a lapodnak azt hiszem, de ha nem is a legújabb, akkor az egyik új
-
Peperoni2007
csendes tag
Agigabyte oldalán megnézem hogy milyen procikat fogad Gigabyte GA-770T-D3L ez a la és mi az jobb oldalt hogy Since Bios version? mert a x2 240 hez azt írják hogy F4!!!
Mit jelent ez? -
AthlonXP
őstag
válasz
ErosenZold #31922 üzenetére
1. [link]
2. Ezt nálam is csinálja a Win., de miután "felrakta" ismét a drivert, gond nélkül megy rendesen az egér. -
DJ WOKKY
addikt
válasz
Peperoni2007 #31927 üzenetére
ramba csak ddr3 !!!
A vga-t még mos sem találom, keresgélek... -
Realradical
őstag
válasz
Peperoni2007 #31927 üzenetére
Más szabvány, nem megy bele a DDR2.
-
Peperoni2007
csendes tag
Mit szóltok ehhez a laphoz? Gigabyte GA-770T-D3L
DDR3 van ráírva de elfogadja a ddr 2-őt???
És az am2 x2 240 procit bele tudom rakni? -
DJ WOKKY
addikt
válasz
Realradical #31924 üzenetére
pontosan.. !!!!
Az alaplapé elméletileg 2.0, de lehet 1.0, sőt 1.1 is...
az ati karié is elméletileg 2.0,
A régi 1950pro karié meg VÉLETLEN nem 1.0 vagy 1.1 ????Mondjuk ha 1.0 akkor képet sem kéne adnia egyáltalán !!! Tapasztalat !!! Annó egy régebbi abit lapba tettem egy 8800 Gt-t és minden felzúgott, csak épp a kártya nem ment benne mivel, a kari 2.0, a lap meg 1.0 volt !!!!!!! viszont 1.1 nél akár ilyen tünetek is lehetnek... bár szerintem ott sem kéne beindulnia a VGA-nak... de erre nem találtam eddig semmit
[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
válasz
Peperoni2007 #31920 üzenetére
Valószínűtlen, hogy proci lenne. Hívj át egy havert sörözni a gépével és teszteljétek ki külön-külön az alkatrészeket az ő konfigjában. Innen már valószínű, hogy a lapod a problémás.
(a wattos számolásra: Ezek mind terhelés alatti max értékek, ha jól tévedek, lehet több feszt vesz fel egy újabb kártya induláskor, bár ezt csak tippelem)@DJ WOKKY
PCI-E verziót csekkolsz?[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Peperoni2007 #31921 üzenetére
Tényleg, ebben igazad van !!! Bőven többet eszik...
Megnézek valamit, egy pill. -
ErosenZold
senior tag
A kérdésem még mindig él és elég fontos lenne
2 kérdésem lenne.
1. Hogyan tudnám az USB Hz-t felrakni 125-ről 500-ra? (Win7 x64 Pro Sp1)
2. Miért van az, hogyha át dugom az egeremet egy másik USB-be a gépben akkor újra keresi hozzá a megfelelő drivert ill. olykor még azt sem hajlandó és nem működik az egér (Gigabyte Gm-m6880) -
Peperoni2007
csendes tag
válasz
Realradical #31917 üzenetére
Igen ez az utolsó reményem!
Most úgy próbálom ki hogy átrakom a PCIE 2 csatiba és ott próbálom indítani meglátjuk..
Remélem az lesz! Proci nem lehet ugye? -
DJ WOKKY
addikt
válasz
Peperoni2007 #31913 üzenetére
ez részben rossz hír nekünk.
Meg tudod nézni másik erősebb kártyával (ami szintén elég jól kajál) ??[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
válasz
Peperoni2007 #31916 üzenetére
Na ez fura. Akkor marad az alaplapi pci-e csatlakozó hiba, mást már tényleg mindent kizártatok.
[ Szerkesztve ]
-
Peperoni2007
csendes tag
válasz
Realradical #31915 üzenetére
2 db táppal volt tesztelve! mindketőnél csinálta!
1.HKC5550 3 éves
2. Chieftech ctg500 1 hetes
Mindkettőnél hiba! -
Realradical
őstag
válasz
Peperoni2007 #31914 üzenetére
Táp lesz ez. Kicsit többet kajáló VGA-t teszel bele és egyből sz@rakszik. Tápcserés tesztet nyomj neki szvsz.
-
Peperoni2007
csendes tag
válasz
Realradical #31911 üzenetére
Másik gépben még nem néztem de ha ebbe a lapba beletettek egy 8600gt-t az is ugyanezt produkálta az x1950pro pedig tökéletesen működött!
2 vga-val nem jó 1el pedig jó! nevetséges nem? -
djxp01
senior tag
Melyik a leghalkabb / legjobban hűtő maximum 7500 ezer forintért 12cm-es ventis CPU cooler most a piacon ? E8500 @ 4.3ghz-re kéne
Esetleg Arctic Cooling Freezer 13 vagy Cooler Master Hyper 212 Plus melyik a halkabb a gyakorlatban?
[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
válasz
Peperoni2007 #31907 üzenetére
Másik gépben nézted a VGA-t? A legegyszerűbb mód eldönteni melyik alkatrészben van a hiba.
@dvd_R+
Szerintem mindkettőbe etesd meg molexxel.
Molex - PCI-e átalakító kábel MPE-50 PCI-express- Molex- PCI-e átalakító - 2db 4 pines molexhez - 1db 6 pines PCI-e tápcsatira - Bármilyen tápegységhez - Bármilyen VGA kártyához - Egyszerű beszerelés Garancia: 1
[ Szerkesztve ]
-
dvd_R+
őstag
sziasztok
van egy ASUS 5770 1GB vga 1 darab táp csatlakozás van rajta egy olyan 6 vagy 8 pines kábel megy bele gondolom ez ideáig mindenkinek stimmela kérdésem az lenne hogy a kábelnek a másik végén 2 táp csatlakozo kábel kimenet van
mind ketőbe dugjak 1-1 tápcsati kábelt ? vagy elég ha csak az egyikbe ?
itt 1 kép h miről beszélek
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Peperoni2007 #31907 üzenetére
Mérj már rá, ha tudsz a VGA tápcsatijára, kijön e a megfelelő erősség ... (12V)
Nem, e ingadozik ... Sajnos ilyen márkáknál is előfordulhat ilyen probléma -
DJ WOKKY
addikt
válasz
Realradical #31906 üzenetére
Nem igazán szeretem a cd, főleg, ha már 1-2 év eltelt és 100%, hogy vannak jobb, javított driverek a cuccokhoz.
-
Peperoni2007
csendes tag
válasz
Realradical #31885 üzenetére
Persze rendesen csatlakozik mindenhová különben sokadjára sem indulna el rendesen!
Chieftech ctg500 van felette!
Nem tudom mi lehet! -
csabi891120
csendes tag
válasz
Realradical #31903 üzenetére
igen feltettem mindent onnan ha jól emlékszem. Lehet megpróbálom azt, hogy akkor nem rakok fel chipset drivert.
gyorsan újra is pakolom.
[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
csabi891120 #31902 üzenetére
ÉN szednék le a helyedben új drivereket és a lemezeset meg hagynám...
-
Realradical
őstag
válasz
csabi891120 #31902 üzenetére
Most olvastam vissza, hogy alaplapi DVD-ről telepíted a drivereket. Pontosan miket teszel fel? Tettél föl chipset drivert? Lehet megköveznek páran majd, de én nemigen szoktam feltenni, hogy megtalálja az integrált eszközöket alapból a Win. Egy bugos chipset driver magyarázhatná a problémát.
-
csabi891120
csendes tag
válasz
Realradical #31901 üzenetére
nem használok semmit. de megfigyeltem, hogyha a hangkártya driverét frissítem akkor a realtek HD audio manager kis ikon eltűnik és nem tudok semmit sem beállítani. hiába állítom a vezérlőpulton keresztül be, hogy 5.1-be szóljon bármi is nem reagál rá. így azt nem is frissítem.
-
Realradical
őstag
válasz
csabi891120 #31900 üzenetére
Szvsz a leállás az lehet táphiba. Az audio lejátszók fagyása meg valami hülye codec simán lehet. Használsz valamilyen pakkot? Egy szűzi reinstall után megnézném jól működik-e mielőtt bármit telepítesz.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / B450 / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Fiio m15s dap hordozható zenelejátszó
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával