Hirdetés
Aktív témák
-
moha21
veterán
-
kovy79
őstag
válasz
galóca18 #17596 üzenetére
Ingyenes és egyszerű Paragon Drive Backup.
Backup készítés.
Visszaállítás.
Én mindenkinek ezt ajánlom az egyszerűsége, gyorsasága és hatásossága miatt.
(ám erről nem volt már szó?)#17597: milyen oprendszerrel?
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
-
L3zl13
nagyúr
válasz
galóca18 #16799 üzenetére
Az egyik XP a másikat csak fájlrendszer szinten kezeli adatmozgatáskor, szóval lényegtelen, hogy jogtiszta-e vagy, hogy milyen kóddal lett installálva.
Ellenben javasolnám, hogy az új XP-t úgy telepítsd, hogy lehúzod a régit. Esetleg arra a kábelre dugod ahol a régi XP vinyója volt, hogy később ne legyen gond a boot sorrenddel, aktív partíciókkal meg hasonló. És így a BIOS-szal sem kell szórakozni. -
Rivaul
addikt
válasz
galóca18 #16715 üzenetére
Ezek alapján viszont a winyó a ludas s azért lövi ki magát mert egy hibás részt próbálsz előhívni. Mihamarabb teszteld a másik winyóval mert ha ez a baj akkor nem soká halott a hdd-d. S a linkelt hibáid közt is láttam olyat hogy nem talál valamit a rendszer. Remélem megtaláltuk s ennyivel megúszod idézőjelbe...
[ Szerkesztve ]
-
galóca18
tag
válasz
galóca18 #16714 üzenetére
Igazad van, a táp nem nagyon gyanús, mert ha a proci hirtelen fölpörög valamiért, az nem üti ki a gépet. Tehát megdőlt az az elméletem, hogy a programok indulásakor jelentkező hirtelen terhelés okoz gondot.
Elnézést, az előzőt már nem szerkeszthettem, mert kijelentkeztem, így újat kellett írnom.
Szerk.: Valamiért magamnak válaszoltam Rivaul helyett.
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
válasz
galóca18 #16711 üzenetére
A hibakódokat [link] <--itt beírva megtalálhatod mit jelentenek. A kódok alapján nem a tápod a gond s ahogy elnézem még bőven sok is a gépednek A winyóra s a ram-ra korlátoznám a tippjeimet. Sokat segítene ha szereznél egy másik memót s arra a winyóra tennél rendszert amin eddig nem volt. A másikat addig vedd ki belőle.
[ Szerkesztve ]
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 3
- NBA és kosárlabda topic
- Xbox Series X|S
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...