Hirdetés
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhenry
őstag
Sziasztok!
Most vettem meg a Battlefront II-t és nem érzékeli a az egeret és a billentyűzete nem csak nekem hanem haveromnak sem.Mitől lehet? -
batman91
őstag
válasz
laceszgamer #12648 üzenetére
De szerettem én azt anno. Elvoltam vele napokig is.
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
8 éves gyereknek szeretnék telepíteni valami könnyű autós játékot.
CSR első részével szokott játszani, de az egy idő után unalmas, mert csak váltani kell benne, kanyarodni sem lehet, nem túl változatos a gyerek számára, még egy nyamvadt rendőrautó sem üldözi
NFS-re gondoltam első körben, melyik részét ajánlanátok?
Van olyan játék, ahol nem tudja magát összetörni? Egy 10 éves laptopot használ első generációs i3 van benne 2.5GHz-es, és 4GB RAM van a gépben, ami egy HP 6550b.
Köszönöm! -
morfondőr
addikt
válasz
vorosmarti #12641 üzenetére
Sajnos nekem is a kellemetlen módon kellett rájönnöm, hogy a felhős tárolás nem mindig jelenti azt, hogy a mentéseket is tárolja.
-
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok!
Feltelepítettem a gépre a Medal of Honor Pacific Assault játékot, de ha a betűkkel próbálnék valamerre menni, egyből leteszi a játékot tálcára. Az egérrel tudok jobbra-balra forogni, lőni is, de ahogy megindulnék, leteszi. Ez mitől lehet?? GOG-os játék -
trialboj
őstag
A steam nem tárolja sehol sem a játék mentéseim? Hogy tudnám megszerezni a typoman játék mentései,hogy kb a felétől folytathassam? win frissítés volt, és elment az eddigi állás, de nincs kedved újra játszani a már ismert részeket.
----
Ehhez hasonló játékot tud valaki?
GONNER platformer, kicsit hentelős, semmire sem gondolós közben stílus. -
wrongduke
aktív tag
Szia!
Hát kijelenteni én nem merném, hogy elindít mindent és azt sem, hogy nem. Meg kell nézni mik a követelmények (minumum, ajnánlott) és ott kell elhelyezned a procit. Mai játékok alatt elég kevés, a régiekkel (2012 előtt és környéke) boldogulnia kéne. Mindenképp alapos utána olvasást ígényel. Valamint a játékok függenek a videókártyától is. Elég nehéz bármit is mondani így.
Javaslom neked, hogy nézz be ezekre a témákra:
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?Ezzel esetleg tudsz kísérletezni: LINK
-
mad1
veterán
fx6200 as procin minden jatek elindul?vgy van lista arrol ami nem?
-
Something_
őstag
válasz
laceszgamer #12634 üzenetére
Irtam nekik tegnap este a webes feluletukon, ma 17 orakor jott az email, hogy 48 oran belul valaszolnak
-
wrongduke
aktív tag
válasz
Something_ #12633 üzenetére
Elvileg ha van benne CD kulcs és a borító hátulján ott van a steam logo, akkor csak simán steam-en tudod aktiválni. Uplay, origin és GOG ugyan így működnek. Más megoldást nem láttam, ha az az eset ahogy (#12634) laceszgamer kolléga leírta, akkor bizony csak így működik.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Próbálkozz a supportnál. Jobb kiadók (pl. CD Projekt) fényképes bizonyítékra már adnak Steam kulcsot.
-
laceszgamer
addikt
válasz
"A PC változat esetében a Steam kulcs megszerzéséhez a DVD lemeznek kötelezően a meghajtóban kell lennie és aktív internetkapcsolattal kell rendelkezni. Optikai meghajtó hiányában a játék aktiválása, telepítése, azaz használata nem lehetséges."
Egyik magyar áruház oldaláról idézve. Magyarul vagy kell szerezni akár egy külső meghajtót, vagy ismerőshöz stb átlépsz akinek van meghajtója, és ott belépsz fiókodba majd regelitek, otthon meg letöltöd Steamen keresztül.
Mondjuk a logikát nem nagyon értem ebben a emgoldásban, miért nem képesek beledobni a kulcsot a füzet hátoldalára mint a játékok 99,9%-a esetében.
-
Something_
őstag
Sziasztok!
Megvettem a Just Cause 4et, viszont nincs dvd meghajtom.
Sehogy nem lehet aktivalni a kodot, csak ha lemezrol feltelepitem es a redeem.exe-t hasznalom??
-
Golden9
veterán
-
HugóBoss
tag
Hali!
Keresek egy játékot, amiről olvastam tegnap, de elfelejtettem a címét, és nem találom a cikket sem.
A "sztori" szerint lezuhan egy 1-4 főcs csapat egy bolygóra, és ott kell menedzselni a túlélésüket. lehet random csapat, de ki is lehet választani, hogy kikből álljon a party. Meg lehet adni a kezdő éghajlatot, évszakot. A célt, hogy a bolygó elhagyása, vagy a civilizáció megteremtése a feladat. És amire konkrétan emlékszem, az egy szívinfarktusos teve okozta bonyodalom a kolónián, valamint hogy hód invázió is lehetEnnyi maradt meg bennem, mert melóban, futólag olvastam
Köszi
-
jimmy74
őstag
válasz
jimmy74 #12628 üzenetére
Vissza olvasva látom eléggé kipukkadt vagy leszálló ágban van,anno a gts magyar szerveren játszottam vele... utoljára.
Esetleg ehhez hasonló gèm?
Walking dead pl?régebben játszottam konzolon vele de agybaj kapott a rengeteg párbeszédtől sok volt az álló játék nem volt folyamatos..
Dead frontier2 amit most próbálok de valahogy nem fogott meg. -
jimmy74
őstag
Sziasztok!
Engem a dayz érdekelne.
Látom steam-es van letölthető 30evró.
Googgle-ba felütve van egy pár ingyen letölthető dayz.
Ezek miben különbözhetnek a steam verziótól?
Vmi tört esetleg multi nincs ? -
batman91
őstag
válasz
vorosmarti #12626 üzenetére
Köszi a gyors választ. Akkor inkább kihagyom, nincs kedvem szórakozni vele. Anno a Medal of Honor Airborne volt ilyen, hogy csak a saját mellékelt physx driverével indult csak el.
-
vorosmarti
senior tag
válasz
batman91 #12624 üzenetére
1-2 eve még benne volt, de át lehetett vhogy lépni a LIVE-ot, illetve a hiányát. Viszont nekem volt valami driver probléma, ami miatt nem tudtam vele játszani. Talán olyasmi mint a Velvet Assassin-nak is van, hogy legacy physics driver-t kell neki feltenni, mert csak azzal megy.
-
batman91
őstag
Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy a steames Kane & Lynch Dead Man használja-e még a windows liveot, vagy kiszedték már belőle?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
wrongduke
aktív tag
válasz
Brandynew #12621 üzenetére
Szia!
Én csak ezt találtam: Oriental Empires
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Tudtok olyan viszonylag új (max. pár éves) stratégiai játékról, mint a Der Erste Kaiser (Emperor: Rise of the Middle Kingdom)? Tehát az ókori Kínát építgetős, stratégiai. PC-re.
Köszönöm előre is!
-
pruzsi
őstag
Szép napot!
Tudnátok ajánlani olyan játékot amit third person modban van és hasonlít a witcher 3-hoz.
Rpg elemekkel tűzdelve mint farmolás,tárgy gyüjtögetés, kraftolás és a lényeg hogy coop legyen benne és jó grafika. -
vorosmarti
senior tag
válasz
kekesi132 #12615 üzenetére
Ez a sztori annyira maratoni lett, h nem adhatod fel
Így már értem, a mentés és config-adatok útvonalával van gond, nem a telepitett játék útvonalával. Sztem a Roaming mappát nem lehet áthelyezni.
Azért üresek a mappák, mert ide az indítás után generálódik ami kell, + a mentés(ek) is utána jönnek létre. Talán annyit lehet még megnézni, hogy kompatibilitási módban (xp, win7) megpróbálni, és admin-ként futtatni.
-
kekesi132
tag
válasz
vorosmarti #12614 üzenetére
Köszi, itt az a gond, hogy az üres mappa minden indítási kísérlet újra generálódik ugyanoda
Így tudnám szemléltetni:
Felhasználók>Felhasználó>AppData>Roaming>Nightdive Studios [fejlesztők]>System Shock EE
Az utolsó két mappa mindig magától generálódik újra, hiába helyezném máshova, ráadásul ez üres is, az fő könyvtár a D meghajtón van, itt a többi játékból kiindulva gondolom konfig fájlokat tartalmazna.
Tehát célszerűbb lesz létrehozni egy új felhasználót, amit el akartam kerülni, de így mindegy. Köszi a segítséget.
-
vorosmarti
senior tag
válasz
kekesi132 #12613 üzenetére
Ok, akkor a D-re kell felvenni másik mappát. Uninstall a telepített programra, utána az új telepítést meg az új mappába válaszd! (Egyébként lehet a C-re is, csak nem legyen benne space meg egyéb spec karakter.)
A felhasználók mappa átnevezése ellenjavallt, hacsak nem akarsz utána heteket eltölteni az adataid lementésével. A felhasználó átnevezésének egy új felhasználó rögzítése a járható módja.
-
kekesi132
tag
válasz
vorosmarti #12612 üzenetére
Úgy látszik elbeszélünk egymás mellett, számomra pont a C meghajtó a probléma, mivel ott találhatóak speciális karakterek, maga a játék jó helyen van, pusztán egy áthelyezhetetlen könyvtár van a C meghajtón, viszont az is elegendő ahhoz, hogy ne induljon el a játék. Itt csak az lesz a megoldás, hogy átnevezem a Felhasználó mappát.
-
macssessz
tag
Üdv Guruk!
Játékoknak mi a jobb? 4x 4gb ram vagy vagy 2x 8gb ram? Melyik konfig a gyorsabb ha minden egyéb azonos?Magyarán ha fejlesztenék 8gb-ról, érdemes kaparni a 8gb-os modulokért vagy csak simán vegyek még 2x 4gb-ot?
Köszi előre is gyors választ
Józsi -
kekesi132
tag
válasz
vorosmarti #12604 üzenetére
Köszi, ezt értem is, de mint írtam a játék létrehoz egy másik mappát is a (C
meghajtón, így tehát alapból két mappa van, egy a (D
-n, a Steam mappában, amely tartalmazza az exe fájlt, és létrehoz egy üreset a (C
-n is, éppen ezért kéne átneveznem a Felhasználó mappát, mert ennek a neve a nyelv átállítása után is magyar marad.
-
VGYke
addikt
válasz
Golden9 #12607 üzenetére
Köszönöm válaszod! VI lesz az, csak CTRL-C, CTRL-V alatt lemaradt a "I". A Magyarítások lapon regisztrált tag vagyok, de ott azt írják, még nincs kész. Abban a másik lapban amit linkeltél, egyrészt nem nagyon hiszek, ezért kérdeztem valaki próbálta e már és működik e, vagy csak kellemes vírus fog lejönni? Másrészt onnan jelenleg képtelen is vagyok letölteni...
-
Golden9
veterán
Most nézem, hogy az ötöshöz keresel.
-
Golden9
veterán
-
kekesi132
tag
válasz
vorosmarti #12600 üzenetére
Próbáltam, most is olyan helyre van telepítve, de a C meghajtón is létrehoz egy üres könyvtárat, más játékokhoz hasonlóan gondolom bizonyos fájlokat ott tárol, mely az adott játékmenetre vonatkozik. Azt a mappát nem tudom áthelyezni, mert mint írtam automatikusan létrehoz egy újat helyette.
-
Lajmund
őstag
Sziasztok! Elolvastam az összefoglalot. Nagyon jol le van irva de egy két kérdés még nyitott maradt számomra és nagyon megköszönném ha valaki felhomályositana mert már kezdek agyfaszt kapni
Adott a tv egy Philips 55PUS6503 és a Bafo HDMI ver 2.0 Premium Quality cable Metal Gold Mesh jacket kábel. Van egy pcém amibe 1060 6 gigás océs kártya van. Játékra és filmre is szeretném használni. Kezdem a játékkal. Csak full hdba akarok játszani a tvén. A kérdés az lenne hogy full hdba ha a játékba bekapcsolom a hdr modot akkor átviszi e a sima hdmi2.0 kábelen a jelet? Azt olvastam hogy 4k60hznél ez már nem müködik de attol még full hdén müködne? Ugy gondoltam hogy simán pcként kezelné a gépet játékmodban. Elvileg tudja a játékmodot a tv a köv kérdés az lenne hogy ebbe a modba menne a hdr full hdba? A filmek lejátszása annyi hogy az internet kábelt rákötöm a routerra amin a gép van és a plexel simán tudok a tvröl navigálni a pc vinyoján a filmek közt vagy ez is a hdmi2.0 menne? És kell még valami plusz beállitás? Természetesen 4k-ba szeretnék filmezni hdr-el. És milyen formátumba szedjem le? Ha hdrt szedek le akkor a tv automatikusan lejátsza hdr-be vagy külön kell beállitani? Ja és egyáltalán a hdmi2. 0 tudja a4k hdrt 24-25 fpssel? Egy hét mulva jön kb a tv és addig szeretnék képbe kerülni. A válaszokat elöre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- GTA VI
- NBA és kosárlabda topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest