- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitvanyalak
senior tag
válasz #65675776 #12560 üzenetére
Igazad van, elnéztem, azt hittem a bestbuytopic-ra gondolsz(az járt a fejemben) . Bocs és köszi a segítséget.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz #65675776 #12558 üzenetére
Onnan mindig elzavarnak mindenkit ha offol De azért megpróbálom, ha itt nincs válasz
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
A novemberi humble monthly-ban lévő hitman pályánkénti kódokat ad, vagy egyben? Megvan már az alap meg 3 pálya, de ha egyben adja akkor inkább nem töröm fel.A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Project: A #12236 üzenetére
A tankot sohasem próbáltam,de az Elder Scrolls Legends egy elég korrekt kártyás játék. Fillér nélkül lehet játszani és fejlődni.
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Sokat játszottam egy barátommal a Battlefront-on, de egy idő után valamiért nem láttuk egymást, nem tudtunk partnerek lenni és behívni egymást stb. Most a Battlefront II-ben ugyanez van. Wildlands,Division nem hozta ezt a problémát, csak az EA ezen két játéka(mással nem próbáltuk) Van erre valami megoldás, vagy valamit át kellene állítanom?
KösziA lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Ps4 használható Xbox One kontrollerrel?A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Rick3D #11578 üzenetére
#Ry0K3N
neked isNagyon köszönöm a válaszokat, alaposan átrágom magam akkor ezeken a dolgokon
Ez a HOTAS érdekesnek tűnik, de nem tudom beruházok-e még egy ilyenre is pluszba :/A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
Nagyon régóta szemezek az ELITEangerous című játékkal, most leárazták STEAM-en.
1: Ha az Everspace tetszett és lekötött, ez is le fog? Szívesen fedezgetek fel ezt-azt de néha harcolnék is.
2: Van értelme a Horizons nélkül is megvenni, és azt majd később?
3: Csak kontrollerrel játszom, lehet vele rendesen irányítani?A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz #33253120 #11574 üzenetére
-
hitvanyalak
senior tag
válasz SyMbioTe #11524 üzenetére
Nem, simán az alapot. Amúgy az áruházban is azt mutatja, hogy a könyvtáramban van. Na mindegy majd feltelepítem és csinálok képet.
-
hitvanyalak
senior tag
A Steamen most akciós a Company of Heroes mindegyike. Nekem az 1-nek a mindene megvan, játszottam is vele sokat. Elvileg a 2 is megvan, de mégsincs meg, mert humbliban vettem anno, és szerintem csak a multit tartalmazza. Ahányszor játszani akartam eddig vele, felajánlotta, hogy mehetek vásárolni szaporán...Ha megveszem most a Master collectiont 10 euro-ért, akkor tudok végre rendesen kampányt játszani? Vagy amúgy is tudnék, csak suta vagyok?
-
hitvanyalak
senior tag
-
hitvanyalak
senior tag
Viccelsz? A rettegő szimulátort nem bírom Alien: Isolation is ezért maradt ki. Mielőtt érdemben találkoztam volna vele, feladták az idegeim
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Lézerparaszt #11492 üzenetére
Igen közben rájöttem, sok keserű tapasztalattal Köszönöm mindenesetre
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
A Surge-ban, hogyan lehet feljutni kisebb konténerekre? Többször a magasabban fekvő, de lifttel nem elérhető helyeken vannak cuccok, és nem lehet ugrani, a vetődés, meg nem juttat felA lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz #54715584 #11483 üzenetére
Én úgy tudom csak a kiegészítőben(the following) jelent meg az autó, legalábbis az alapjátékkal több, mint 20 órát játszottam, de nem vezettem benne Amúgy nagyon jó, de, hogy ne lenne hentelős azt nem mondanám, viszont nekem abban a a történet is meg a mellékküldetések is tetszettek.(nem vittem végig) Az a játék nappal poén éjjel horror.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz genndy #11479 üzenetére
NAgyon köszönöm a javaslatokat. Az a baj, hogy az első kettőt játszottam, a Dying light-ot szerettem is nagyon, az Evil Within meg túl para nekem. Meg mindegyikben rengeteg a harc. Felfedezős, gondolkodós, remek történetű, nem örökké harcolós, de az nagyon élvezetesen kivitelezett játék kellene Lehet csak megveszem a Prey-t, sci-fi ide vagy oda Vagy nekiállok újra a Dying Light-nak.
[ Szerkesztve ]
-
hitvanyalak
senior tag
Köszönöm. Azt már a megjelenéskor játszottam konzolon. De amúgy olyasmire gondoltam.
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Van olyan játék, ami parás, túlélős, de nem ilyen muszáj bunkert építeni stb vonalat visz? Kb. Dead Space, de nem Sci-Fi játékot keresek. A Resident Evil nekem már sok. (A Last of Us lenne mondjuk az etalon)
kösziA lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
DDTeszt
Illetve valahol olvastam, hogy azt írta a srác, játszott vele negyven órát amikor rájött, hogy akkor kezdődik a játék igazán.
Nekem is fent van a listámonA lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
Ha van olyan játékom amit nem vettem meg steam-en de most megvenném, akkor be tudom tenni a mentéseimet, vagy újra kell kezdenem?
-
hitvanyalak
senior tag
Ubisoft 20%-os kódot nem enged használni, azt írja currently not available Nem használtam el, mert régen amikor beváltottam volna, a kártyával volt baja. De az lehet, hogy elvesztettem? Most pont jól jönne a leárazott Wildlands-hez...
-
-
hitvanyalak
senior tag
válasz BrukoMisike #11253 üzenetére
Guild Wars, SW TOR?
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Win10 64bit van a gépemen(adataimnál) és tegnap Battlefront és Hitman is gondolt egyet és megállt a kép, semmi nem segített csak az újraindítás. Még a bluetooth kapcsolat is elveszett...Nvidia azt mondja nincs letölthető frissítés. Mi lehet még gond? Mindkét játék eredeti Origin/Steam
Köszi ha segítetek.A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Az Osiris: New Dawn Jó játék? Fenntartja az érdeklődést, van története?Érdemes kipróbálni?
-
hitvanyalak
senior tag
Steam topicjában azt írják,hogy csak konzolon van split.
http://steamcommunity.com/app/28000/discussions/0/630799997167427049/?l=hungarian
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Vadernagyúr #11231 üzenetére
Csak az éjszakai missziók horrorosak, a nappaliak korrekt szórakozásnak mondhatóak inkább
-
hitvanyalak
senior tag
válasz laceszgamer #11229 üzenetére
Az eszméletlen jónál csak egy nagyon kicsivel jobb! Szerintem...
-
hitvanyalak
senior tag
válasz AxBattler #11209 üzenetére
Ha a benchmark az,amikor egy szakaszt körbejár a kamera és mutatja,hogyan futott, akkor az új Deus Exben is van.
-
hitvanyalak
senior tag
Én mondjuk amikor a Metal Gear V-öt elkezdtem játszani, akkor nagyon sokat mesterlövészkedtem benne, és kifejezetten izgalmas volt, hogy egy idő után már vadásztak rám más lövészek.
Illetve lövöldözni is pompás volt, még ha lopakodás is az alap műfajaA lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
-
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Silious #11068 üzenetére
A Total War-nak sok folytatása van, a legutóbbiak Attila, illetve a Warhammer alcímet kapták. A tesztek általában kedvezően nyilatkoznak róluk.
Régiek közül a Warhammer 40K Dawn of War - Dark Crusade is ilyen volt, én azt nagyon szerettem, de nem mai játék.
A King Arthur szintén a Total War vonal környékén mozog. Azért az sem idei.
ArthurA lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
-
hitvanyalak
senior tag
válasz DrojDtroll #11062 üzenetére
Szerintem a Sniper elite III elég jól optimalizált, futna rajta, ás az bár főként mesterlövészkedős, de simán végigjátszható klasszikus fps-ként is. Illetve elég hangulatos Szerintem.
Steamlink[ Szerkesztve ]
-
hitvanyalak
senior tag
válasz FehérHolló #11056 üzenetére
Minden szuperül működik, ki kellett választanom, hogy ez szóljon, köszi
-
hitvanyalak
senior tag
válasz FehérHolló #11054 üzenetére
Nézem köszi.
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Xbox S kontrollerrel játszok a gépen, és a Dishonored2-nél nagyon örültem, hogy működik a jack-füleses hangtovábbítás. Aztán soha többet másnál nem
De ott láttam is a menüben olyan opciót. Lehetséges, hogy pc-n csak a támogatott játékoknál lesz meg ez a lehetőség?A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Apone33 #11037 üzenetére
Annyira nem értek hozzá, de én józan paraszti ésszel kipróbálgatnám, hogy ha változtatok bizonyos dolgokon, akkor is fennáll-e a probléma.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Apone33 #11032 üzenetére
Szia!
Én játszok vele, de semmi ilyesmit nem tapasztaltam, pedig rengeteget gyorsmentek-töltök,és jóval satnyább a gépem. Lehet muszáj lesz játszanod a beállításokkal.A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz intensa_man #10851 üzenetére
Borderlands?
elrontottam a szerkesztést, bocsi[ Szerkesztve ]
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Cheesus #10853 üzenetére
A Singularity-t kötelezővé tenném játékos körökben Hihetetlen, hogy nem kap folytatást-előzményt bármit...
-
hitvanyalak
senior tag
-
hitvanyalak
senior tag
válasz BKristi #10797 üzenetére
Uplay kliensben jobb oldalt felül van egy kis pluszjeles kontroller ikon.Rákattintasz ,beírod a kódot ês letölthető. Division nálam azt is mutatta mikortól játszhatok.
-
hitvanyalak
senior tag
Üdv!
Dishonored 2-nél minden verzió magában hordozza az első rész definitive kiadását vagy csak a boltiak(lemezesek)?[ Szerkesztve ]
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok a Farc Cry 4 script problémájára még mindig nincs megoldás? Eredeti játék,de csak kontrollerrel tudom játszani....
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Willy_Billy #10707 üzenetére
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
A TESO-Tamriel-ben mindig mindenhol futkozni fognak körülöttem más játékosok? Nem lehetek egyedül,mint a Division-ben?A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Willy_Billy #10707 üzenetére
Homeworld széria! Wh40k,Company of heroes!
-
hitvanyalak
senior tag
Ez a Flock nagyon rossz lett végül?
[link]A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Lézerparaszt #10474 üzenetére
Az adapter oké, azt tudom, hogy kell, ki is néztem már. A kérdésem, hogy xy gyári xbox one kontrollerét utána tudom-e natívan párosítani az érzékelővel amit bedugtam a gépbe?
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Azt kérdezem, hogy a konzolos Xbox One kontroller ugyanaz, mint a PC-s? Csak a Pc-hez kell egy adó-vevő egység? Azért a kérdés, mert akkor külön vennék érzékelőt, meg külön valamilyen limitált kontrollert.
Köszi ha valaki tud segíteni.A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Barthezz2 #10425 üzenetére
Batman széria. Illetve egy csomó nvidia játék. Azokat honlapon érdemes megnézni.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz laceszgamer #10445 üzenetére
Értem. Köszi.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Potyka03 #10442 üzenetére
SteamTrade
Ja bocs ezt láttad
Ha találsz olyat, azt én is meglesném.Hozzáteszem a Steam trade simán átnevezhető lenne Humble Bundle maradék cserére
[ Szerkesztve ]
-
hitvanyalak
senior tag
A Division-ben csak 30 a határ, és azért nem egy Skyrim szerű rendszer, mégis elvoltam vele 100 órát. Engem nem a szinthatár érdekel, hanem az mennyire tud lekötni. Megvan-e az a hihetetlen hangulata, mint a Skyrim-nak, amikor először mész be puhányan egy Chaurus barlangba, vagy feljutsz a hegyre és találsz egy romos várat. Ilyesmi.
Amúgy szerintem a Skyrim-ban is kb 50 szintet értem el, mire elfogyott a lelkesedésem.(jó előtte 3x abbahagytam 30 órákkal)[ Szerkesztve ]
-
hitvanyalak
senior tag
válasz laceszgamer #10422 üzenetére
És az Elder online egyedül is tud élvezetes lenni?
A Skyrim nagyon lekötött és ha majd lesz új hd kiadás megint nyomom vele, de kiváncsi vagyok a Tamriel-re is.A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz dodopek #10316 üzenetére
Nem klasszik fps, de a sniper párhuzam miatt, na meg orosz kapcsolat, simán merném ajánlani a Metal Gear Solid V című mesterművet.
-
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Metacska #10285 üzenetére
A Deserts of Karak nekem nagyon tetszik! Illetve a Grey Goo-t jó kritikákkal illették(keményvonals westwood)
-
hitvanyalak
senior tag
válasz #54715584 #10282 üzenetére
A Mad Max nekem nagyon betalált! Mondjuk szerintem távol áll Larától. Ps3 uncharted trilógia,illetve 4-re a 4:-)
Sajnos én is rettentően sóvárgok jó akció-kaland játék után.A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz #54715584 #10269 üzenetére
Elvileg mire végigviszed mindent ki lehet maxolni. Tombokat érdemes megnézni, meg gyűjtögetni kicsit.
-
-
hitvanyalak
senior tag
válasz draco31 #10237 üzenetére
Merem ajánlani a komplett Splinter cell szériát! Ezenkívül,én nagyon(NAGYON) szerettem a Dishonored-et és a Deus Ex-human revolution-t. A SConviction,Blacklist és a Deus,meg a Dishonored is végigjátszható, kőkemény akcióként. De én mindegyiket sunnyogva toltam és hatalmas élmény. Ja és ha csendes-lopakodós játékokról beszélünk,én azért a Phantom Pain-t sem hagynám ki
[ Szerkesztve ]
-
hitvanyalak
senior tag
Nem azt mondom,hogy rally,de nekem a wreckfest ami még early acces-ben van,is érdekes.
-
hitvanyalak
senior tag
Nem értek hozzá,de régen a riichard burns-t magasztalták.
Én nem vagyok autós, de az új Codemasters is jó azt írjákA lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Brandynew #10186 üzenetére
A Division nekem nagyon tetszik a far cry3-4 is tényleg remek jatekok, én a splinter cell conviction/blacklist duót is ajánlom. Hmm ezek mind Ubik:-)
Total warnak van Attila,
Homeworld remastered[ Szerkesztve ]
-
hitvanyalak
senior tag
Én a bétában start-ot nyomtam(kontrollerrel játszok) simán agyonlőttek, mert a játék haladt tovább. Vagy van más megoldás? Azt nagy hálával olvasnám!
-
hitvanyalak
senior tag
válasz demmer123 #10126 üzenetére
Nekem a Division nagyon bejött, inkább azt venném meg(és veszem is),mint az NFS-t ami amúgy szintén érdekel.
-
hitvanyalak
senior tag
Ez a Tamriel tényleg jó? Úgy értem én a Skyrim-ban kb.100< órát játszottam, különböző karakterekkel, és 3x álltam neki újra, de egyszer sem fejeztem be. Az Online megfelel egy új játéknak, területekben stb., vagy nem érdemes így már?
teszteket rengeteget olvastam, de nagyon felemás és sok helyen Skyrim online-ként hivatkoznak rá.[ Szerkesztve ]
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Ryder1 #10092 üzenetére
A felújtott Homeworld1-2,illetve a Deserts of Kharak elég jók. Mondjuk én a Company of Heroes-ok megszállottja vagyok. A Grey Goo is mostanában jelent meg klasszik RTS. A Lambda Wars steam-en ingyenes, nekem tetszett, de én HL2 kedvelő vagyok. Régebbiekből nagyon szerettem a Dawn of war vonalat, a Star wars empire at war-t,illetve a LOTR Middle earth-jét.
Nos egyik sem egy klasszikus történelmi éra a CoH-t leszámítvaA lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Nem vagyok otthonos online játékokban. A Division-ben tudunk csak a haverom meg én játszani, illetve csinálni a küldetéseket a gép ellen, és más játékosokkal csak akkor játszani ha a Dark Zone-ban vagyunk?
Nem tudom létezik-e még olyan, hogy privát szerver, vagy már nincsenek ilyen dolgok.
ÜdvA lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Ha én Steam-en veszem meg a Division-t a komám meg Ubi-n attól mêg tudunk együtt játszani?
Nem tudom a Steam csak áruház,vagy szolgáltató is?
KösziA lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz genndy #10064 üzenetére
Nem a Pollen, viszont azt most betettem a listámba. nem is Pamela
,nem is a routin.[ Szerkesztve ]
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Egy Sci-Fi játékot keresek(még nem jelent meg) Egy kolosszális űrhajón tér magához a főhős(nem tudom sztázisból, hibernációból,vagy miért) azt hiszem. És fel kell fedezni az űrhajót, talán valami elveszés, vagy új világ kolonizálás is van benne. RPG különböző frakciókkal, fejlesztés-hegyek ilyesmi. Sajnos többet nem tudok, kb. egy éve olvastam róla és azt hiszem indie,vagy B-vonalas fejlesztők csinálják. Nem a technomancer.
Előre is köszi.A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest