- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz flash- #15571 üzenetére
Forza horizon 4 még tuti elfut rajta, de talán nagyon low-on az 5 is, amik szerintem a legjobb nem szimulátor kategóriában, legalábbis én 140 órát beleöltem a 4-be. Ezen kívül sajnos az elmúlt 5 évben nem igen találkoztam hasonlóan jó autóversenyzős játékkal, de az NFS Heat és Payback is úgy nézem még elfutna, az Unbound már valószínűleg nem. Ezeken kívül a Dirt rally 2.0 és az Assetto Corsa Competizione ami az elmúlt 5 évből még említhető és valószínűleg tudod játszani. FPS-eknél már nehezebb a helyzet, talán a 2019-es COD Modern Warfare elfutna, de a legtöbb hasonló játék a videókártya miatt nem annyira ajánlható, ha esetleg nem próbáltad PC-n a Gears of War-okat akkor azok nagy eséllyel, Metro sorozat, Bioshock sorozat, Borderlandsek, Wolfenstein és Doom sorozat.
[ Szerkesztve ]
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
wrongduke
aktív tag
válasz flash- #15571 üzenetére
Szia!
Megnézed mi a játék minimum és ajánlott követelménye és ha a kettő közé esik a konfigod, akkor sanszosan menni fog. Ha csak a minimumot éri el vagy az alatt van, akkor necces, sokat kell mókolni vagy el sem indul.
Egy tipp, ahol az SSD ki van írva mint ajánlott hardver, oda valóban nagyon kell."A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
törölt tag
-
jkrisztian
aktív tag
válasz flash- #14011 üzenetére
Nagy kibaszás ez a focis játék helyzet. Én imádom a PES szériát, a gameplay szerintem 100x jobb mint a Fifában, viszont az egész játék körítése, a játékmódok szürkesége sajnos nagy negatívum. El kell döntened, hogy mi az ami neked igazán számít. Ha a játékmenet és a minél realisztikusabb focimeccs élmény, akkor PES, ha minél színesebb játékmódok, szebb és átláthatóbb menü akkor FIFA.
Én mostanában a haverok unszolására játszok a Fifával, de egészen elképesztően szörnyű a gameplay.
-
wrongduke
aktív tag
válasz flash- #14006 üzenetére
Szia!
Cimboráim a Fifát játszák, mindig a legfrissebbet. Addig játszanak a régivel, ameddig jön egy leárazás (5-10%, ) és veszik az újat.
Meglátásom szerint játékmechanikai elemek nem sokat változnak. Inkább csak a DLC-k mennyisége... Azt is hozzá kell tegyem, hogy ők konzolon játszák, már nem emlékszem miért hagyták ott a PC-s verziót, de arra igen, hogy hangos volt.
Én azt mondanám válaszd vagy a legolcsóbbat, vagy a legújabbat, vagy ami a legjobb, menj el focizni"A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
wrongduke
aktív tag
válasz flash- #13996 üzenetére
Szia!
Bújni szoktam a steam, gog listáit. Találni gyöngy szemeket. A műfaj többnyire halott. Idén talán jönnek még ki játékok. A körökre osztott stratégiaiak mennek többnyire sajnos.
Age of Mythology: Extended Edition
Supreme Commander 2
Submarine Titans
Starcraft 2, Broodwar (remaster)
Warcraft 3 Reign of Chaos, The Frozen Throne (a reforge-ot nem tudom milyen)
Halo Wars (definitive edition)
Warhammer 40K Dawn of War éra (DoW, Winter Assault, Dark Crusade, Souls Storm+ultimate apocalypse mod), a DoW 2 éra már nem az igazi, de nem is olyan rossz. A DoW 3-at kerüld el.
Company of Heroes 1+kiegek vagy steam legacy, 2+kiegek
8-bit Armies, Hordes, Invaders
Ashes of the Singularity
Forged Battalion
Grey Goo
Armies of Exigo
Sins of the Solar Empire
Stronghold: Crusader (HD, Extreme)
Star Wars Empire At War + kieg
Warzone 2100
War for the Overworld (aktuális kedvenc, Dungeon Keeper utód)
Age of Empires 3 (Definitive Edition)
Halo Wars 2
Stronghold: Warlords
Half-Life 2 Lambda Wars (ez egy mod)"A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
wrongduke
aktív tag
válasz flash- #13423 üzenetére
Szia!
Őszintén szólva nehéz megmondani, mert elég hasonló a két játék.
Személy szerint a Wildlands-et ajánlanám, abban én több fantáziát láttam. A heti pár óra pedig pont alkalmas arra, hogy körbe gyűjtögesd a fő küldiket, aztán következő héten 1 tag kiktatása.
"A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
wrongduke
aktív tag
válasz flash- #12759 üzenetére
Szívesen!
Ha nem vagy biztos benne, hogy neked való, elsőnek érdemes 1 órát eltölteni videó nézegetéssel, commentek olvasgatásával, kritikák átnézésvel. Ezzel KB körvonalazódik milyen a játék, utána ha van demo, akkor azzal egy próba.
Engem speciel kifejezetten irritálnak az online közösségek így kerülök mindent ami multiplayer, vagy többnyire az. Érdemes továbbá utána menni a discord szervereknek, becsatlakozni és szétnézni. Hamar kiderül milyen a közösség és maga a játék.Egy perc néma csend elesett bajtásunkért. Várunk vissza a Cyberpunk 2077 megjelenésnél.
[ Szerkesztve ]
"A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
wrongduke
aktív tag
válasz flash- #12756 üzenetére
Szia!
Jól mondja morfondőr kolléga, ha már feltelepítetted és elfogadtad a feltételeket, akkor az már a tied, vissza nem adhatod. Ha nem próbáltad volna ki, lényegében 14 napig meggondolhatod magad.
You have a withdrawal right regarding digital content purchased on the Ubisoft Store that entitles you to cancel your order for any reason within 14 calendar days from the day of the conclusion of the contract of sale (or from the day the content is available in the case of pre-orders). Such withdrawal right is no longer applicable once you have (i) accepted the immediate performance of the contract (e.g. by downloading the digital content) and (ii) expressly waived your withdrawal right.
[ Szerkesztve ]
-
morfondőr
őstag
válasz flash- #11792 üzenetére
Egyik rendszerben sem tudsz eladni a fiókodról már beaktivált játékot, akkor sem, ha egy percet sem játszottál még vele. Ezt nem csak az itteni szabályzat tiltja, hanem lehetőség sincs rá sem origin-en, sem steam-en sem uplay-en.
(#11790) Romvr: ha jól tudom régi ghost recon-okban és az operation flashpoint-okban is van lan coop lehetőség. Újabb játékokban nem igazán fogsz találni lan opciót.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
MageRG
addikt
válasz flash- #11777 üzenetére
Igen, rontja (ronthatja) a hasznos átviteli sebességet letöltésnél (több adminisztratív csomagot fog küldözgetni a géped).
Egyébként gyanítom hogy egy normális netkódú játék nem sokat profitál belőle, ha globálisan kikapcsolod. (A progi saját maga is ki kellene tudja kapcsolni a TCP_NODELAY flag-el, vagyis zéró hatása lesz a buherálásodnak).
Annyira nem értek a Windows API-hoz hogy ezt pontosan megmondjam."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
szami777
addikt
válasz flash- #10538 üzenetére
A total war sorozat, ahogy ajánlották alattam.
Még könnyű fokozaton is képes megszívatni a játék, főleg a régebbi epizódoknál és nagyon okosan kell felépíteni a stratégiádat, csomó mindenre figyelned kell stb.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
törölt tag
válasz flash- #10534 üzenetére
Véletlen jártam erre: The Talos Principle
Nekem ez néha komoly fejtörést okozott. Viszont napokat játszottam vele.
Ez a trailere: [link]
Van magyar bemutatása, de az nagyon spoileres, így nem raktam be, mert ellőném a játék lényegét. Ami egyébként relatíve hamar kiderül, de nem minden. Nekem hatalmas élmény volt és itt ajánlották.Bakker, mire végignéztem a magyar videót, megelőztek.
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz flash- #10291 üzenetére
Szia!
Én G2A-ról tudok nyilatkozni, eddig 3 vagy 4 játékot vettem onnan, és eddig egyszer sem volt gond, csak olyantól kell venni akinél 99-100%-os értékelés van.
G2A-n: Kiválasztod a játékot -> kosárba rakod -> kiválasztod a helységet (Hungary, 27% áfát rászámol) -> emailt megadod utána "Lépj a fizetéshez" gomb. Itt kiválasztod a fizetés módját, adatokat megadod (én kártyával fizettem, de a cím és irányítószámot hamisakat adtam meg, többit rendesen), ha ez megvan akkor fizetés és utána 1-2 percet várni kell, tána megjelenik egy gomb, hogy Get the CD Key, rányomsz és tádá meg is van a játék.
Arra figyelj, hogy mindig GLOBAL kulcsot vegyél, azok működnek nálunk is. A kulcsot beírod az adott szoftverbe (Steam/uPlay/Origin), telepíted és játszol
Épp most vettem G2A-ról IGII-t, és már települ is steamen.
Persze egy 10k-s játékot nem biztos, hogy megvennék, de 2-3k-s játékot már vettem itt, azzal nem volt gond.[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
-
szami777
addikt
válasz flash- #10291 üzenetére
Nem kell semmilyen virágbolti verziót letöltsél.
A cd kulcsot beaktiválod abba a progiba (stem, origin vagy uplay), ahová kell, ezt az online bolt minden esetben írja, így végérvényesen hozzáadja a steam/origin/uplay profilodhoz, amit letölthetsz onnan bármikor.Viszont ezekkel a szürkeboltokkal vigyázz, nem véletlenül ilyen olcsók, nem vásárolnék ezekből, főleg drágább játékot.
Ezek a boltok közül válogass inkább, mert ezek megbízhatóak :[link]
(beírod a játék nevét, kiírja, hol mennyi)[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Lézerparaszt
őstag
válasz flash- #10212 üzenetére
Én nem vettem észre ilyet. Sokáig telefonról volt megosztva a net wifin és dettó ugyanaz volt minden.
Lacesz: Ha mérlegre kéne tennem a két játékot (saját élmény alapján) akkor kb 80-20-ra nyerne a Witcher 3.
Egyszerűen minden van benne ami kell egy játékba. Humor, brutalitás, epikus pillanatok stb. De kinek a pap, kinek a pap LAN (kinek a pap wifi)A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Lézerparaszt
őstag
válasz flash- #10207 üzenetére
Nekem pl Rocket League-ben mikor xar a netem és max 100k-val tölt le és 60-nal fel, akkor van a pingem 60-80 körül ami abban nem zavaró. De mondjuk Counter Strike -ban azzal sok helyre már be se engednek szerintem. De 5 megással ha jön-megy az adat rendesen akkor nincs gond.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
VoidXs
nagyúr
válasz flash- #10207 üzenetére
Nem eszik egy játék sok netet, kizárólag a ping számít, persze ez korlátos netnél ingadozhat, ha az adott másodpercben eléred a korlátot. Mégis, 1 Mbps-re fogott 4G-n ugyanolyan multizni, mint gigás vezetékesen, ennek a technológiának 1 frame (16 ms) alatt van a pingje.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
GICA666
tag
-
laceszgamer
addikt
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Izzítsd be s GameBooster progit játék előtt. Kitakarítja a memóriát, meg a háttérben futó fölösleges szolgáltatásokat lekapcsolja. +még amit mondasz neki. Én mondjuk elsősorban nem játékhoz használom, hanem 3D tervezéshez, meg végeselem szimulációhoz, de ott is sokat dob a teljesítményen.
"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
Brian_GT
őstag
Az 1 és a 2 is igen durva szimulátor értékekkel bír szerintem is. Az 1 szerintem kormány nélkül kín szenvedés...2nél már ezt észrevették is kicsit barátibbá tették bill és gamepadra is, deee 2ben is egy Veyront megtartani nagy tempónál már. Pfff.
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Brian_GT
őstag
Crysis 1-2 biztos részemről is közte lenne...Battlefield Bad Company 2 szerintem is szebb, mint a Black Ops..én más kategória de ide mondanám a Shift 2 Unleashedet is, ha valaki autósban keresgél...azt meglehet nézni 1920x1080ban maxon. Nincs miről beszélni.
Metroval meg én nem játszottam így arról én nem tudok nyilatkozni, de képekből ingame videókból látva valszeg van alapja ha vki megemlíti.
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Hát, túl nagy élményre szerintem azért ne számíts (főleg Crysis, Far Cry 2). Laptoty nem erre való. Hacsak nem félmillió fölött veszed.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- "PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest