- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HF77
őstag
üdv.
segítsetek kérlek! tudom nem ide kellene ezt de az lcd tv topic nagyon nem aktív!?!mi lehet a gond?!
bedugom a koax kabelt az egyik tv be ott ok minden van adas, ezt eljatszom a másik tv nel, ott azt irja, nincs jel nézzem meg az antenna csatlakozást!
ami jo az egy 1 eves hisense. ami rossz az egy 14 eves jvcköszönöm aki tud segíteni!!
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Az arukereso (pont) hu-n lehet regisztrálni és az oldalon maradva lehet a kosárba árukat rakni. Nem kell regisztrálni a különböző webshopok oldalán.
Ennek nincs semmi hátránya? Mert tényleg kényelmes lehet, hogy nem kell minden webshopba regisztrálni akitől vásárolunk. Az arukereso közvetítői díjat kér, vagy ha garanciális probléma van akkor akadozottabb az ügyintézés mintha közvetlenül az eladó oldaláról vásárolunk? -
coco2
őstag
Telefon. Éves adat egyeztetés.
Hol jöhet abból elő probléma, ha valaki más telefonjához az én adataim vannak megadva?
-
coco2
őstag
Papírzsepit 50-es kartoncsomagolásban vajon melyik webshop árul most?
Eddig a közért+ -ból rendeltem, de ők bezártak
Auchan / Spar egyesével szállítanak, nem kartonban, és cudar szöszölős úgy a pakolás
-
-
FattyDove
őstag
-
BiP
nagyúr
válasz
EmberXY #46683 üzenetére
Pont azt mondom, hogy nem erről van szó.
Más új rendszer bevezetése kapcsán szoktunk olyanról beszélni, hogy hogy első próbálkozás, kiforratlan, stb.Itt nem erről van szó. (ez volt a hsz-em lényege) Ez direkt szar.
Meg ennyi pénzből, ennyi tapasztalattal a világban elsőre is jót kéne tudni építeni, kidolgozni. Főleg,hogy pénz és idő adott volt rá. Főleg, hogy nem első, hiszen visszaváltórendszer eddig is létezett. Eddig is voltak automaták, stb.Az a része, hogy hogy kell lesápolni az embereket, a rendszert, az a része jól sikerült. (nekik túl jól). Az érdemi része, a visszaváltás, az automaták működtetése, ürítése, a logisztika, a háttérinformatika, az átmenet, új rendszerben már vissza nem váltható régi palackok szelektív kezelése (ami szintén mohu feladat lenne), hogy ne az automaták mellé legyen szórva, az valahogy nem sikerült.
De valahogy mégis úgy van kidolgozva a fizetési rendszer, hogy a bakik/vissza nem váltott után a mol/mohu ugyanúgy megkapja a pénzt. WTF? -
-
BiP
nagyúr
válasz
EmberXY #46681 üzenetére
valamikor 20-30 év múlva már biztos alap lesz, hogy minden működik, de most inkább egy vicc.
Itt nem az a probléma, hogy első rendszer, kiforratlan.
Mert ennyi pénzből akár jóra is meg lehetett volna csinálni. Hanem direkt szar. Egy pénzszivattyú.
És megint a polgár kárára, bosszankodására. -
EmberXY
veterán
Én eddigi pályafutásom alatt kb 1-2 alkalommal fogtam ki olyat, amikor éppen működött, akkor dicsértem először (és utoljára) a rendszert.
Azt is megfigyeltem, hogy sokan inkább hazaviszik a cuccot, mint hogy szóljanak, hogy gond van a géppel. Pénteken is ugyanígy jártam, egy teli automata fogadott, annak kicsi a valószínűsége, hogy az egész városban pont én voltam az a veréb, aki éppen kifogta, hogy teli van, sokkal valószínűbb, hogy előttem már páran visszafordultak. Szóltam, kb negyed órát vártam, mire kiürítették, még ezzel is szoptam, aztán persze sikerült visszaváltanom 18 üveget, és elgondolkodtam, hogy egy zsáknyi üveggel, 900 Ft-ért ilyesmivel kell szarakodni 2024-ben.
Gondolkodom inkább egy szódagép, vagy 20 literes palackos szóda vásárlásán és cserélgetésén, mert ez a hercehurca nekem nem hiányzik, valamikor 20-30 év múlva már biztos alap lesz, hogy minden működik, de most inkább egy vicc. -
totron
addikt
válasz
FattyDove #46676 üzenetére
Énmeg hiába veszem a dobozos söröket, egyik sem visszaváltható. Feladni viszont vétek lenne, próbálkozni kell tovább. #kitartás
(#46671) Kékes525, mert b@sszák levenni a portékájukat. Olyan ez, mint a csillagászat: nem a jelent látod. #büntetném
(#46672) Cs1csó, nem, az már a gyüjtői dili és használt.
-
FattyDove
őstag
Van olyan mohu automata a nyockerben, ami mukodik is? 4 napja setaltatom a szemetet
-
Cs1csó
titán
-
-
Kékes525
félisten
Ezt valaki érti, hogy miért ilyen drága?
https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/samsung/galaxy-s9-64gb-dual-g960fd-p399150395/
-
FattyDove
őstag
válasz
Top cat #46666 üzenetére
Szerencsére közben találtam az ipon-nál, csak mivel zárnak, ezért csak hétfőn lesz átvehető
DELOCK ATX 4 pin SATA táp Tápkábel Fekete 20cm 85519 - iPon.hu -
-
FattyDove
őstag
Ennek a cuccnak mi a neve, és hol tudok hozzá kábelt venni, hogy tudnak áramot adni az extrán betett 2.5"-os HHD-nek?
Sosem láttam még ilyet, egy Lenovo ThinkCentre 720s-ről van szó
-
-
-
-
6120
tag
válasz
MaxxDamage #46651 üzenetére
Van felénk ilyen. Mondjuk a kilóára gondolom más, mint amit vettél. Tudod, ki kell fizetni a fogatlan cigányasszonyt, hogy megpucolja...
-
EmberXY
veterán
válasz
MaxxDamage #46653 üzenetére
Kb ugyanolyan messze van, mint Kína, aztán onnan is szoktunk rendelni... De te tudod.
-
-
EmberXY
veterán
válasz
MaxxDamage #46651 üzenetére
Egyébként külföldön több helyen is találni, pl itt is: [link] , bár nem tudom, hogy ide szállítanának-e.
-
-
EmberXY
veterán
válasz
MaxxDamage #46635 üzenetére
-
-
totron
addikt
válasz
MaxxDamage #46644 üzenetére
Mennyire durva számok?
-
-
6120
tag
válasz
MaxxDamage #46645 üzenetére
Simán csak vidd vissza. Árát visszafizetik.
Ausztriában (aldi=hofer) vettem egyszer az egyik gyereknek egy síkesztyűt. Rossz volt a méret, de szerencsére a boltban volt még belőle nagyobb. A rossz méretet elfelejtettem bevinni, csak a boltban megtaláltam a megfelelőt. Mondtam a pénztáros néninek, hogy mindjárt behozom a másikat és cseréljük ki. Ő meg nem beszélt angolul. Elvette a boltban talált kesztyűt, lehúzta a masinán és blokk nélkül visszafizette (volna) a 10eurót...
-
Lidl-be fél éve vásárolt cipőre van bármi garancia, jótállás?
Számla/blokk megvan. Talpa hosszanti irányban elrepedt. -
-
BiP
nagyúr
válasz
MaxxDamage #46642 üzenetére
Nem ugyanott van, mert a héj felesleges súly. 1kilós héjas csomagból a nettó pisztácia nem marad annyi.
-
-
pjen
félisten
válasz
MaxxDamage #46639 üzenetére
Meglocsolod sűrű só oldattal, aztán megpiritod.
-
-
-
janos666
nagyúr
A kilós élelmiszeripari kiszerelésnek hangzik, amiből a nyers és ízesítetlen alkalmas a legtöbb célra, mert bármikor meg lehet sózni és/vagy pirítani, de visszafelé már nem lehet az ilyesmikkel menni.
Nem is tudtam, hogy pisztáciából is van ilyen kiszerelés, én mandulabelet szoktam így venni növényi tej főzéshez, de szerintem magában elrágcsigálni is így a legjobb. -
BiP
nagyúr
válasz
nem vagyok otthon a témában, de rákeresve azt látom, hogy vagy sózott, pörkölt, héjas van, vagy sótlan, hántolt. Nem találtam olyat, amit keresel.
-
Met
nagyúr
válasz
Most meddig tart összedobni egy pörköltet?
-
Sós pörkölt hántolt pisztácia miért nincs?
Rendeltem 2 kg hántolt pisztáciát és csak utána vettem észre, hogy nem sós és nem pörkölt...mondom kis egészséges nasi, de így íze se sok van...nem!?😁🤭🤣 -
ToBeY
nagyúr
Hali
Feltöltöttem a google drive-ba egy mappát benne fileokkal.
Kérdés:ismerős hogyan tudná letölteni ezt a mappát? -
EU-n belül, de országon kívül van mód online feljelentést tenni más EU-s állampolgárral szemben?
Holland állampolgárral szemben pl.
Holland rendőrség oldalán online, vagy EU-s oldalon van erre bármi mód?🤔 -
-
6120
tag
válasz
AndrewBlase #46621 üzenetére
Megittál 3 uveg lafiestát!? Kifizetem neked a 300 forintot!
-
Villanynál még mindig van a 210KWh-ig kedvezményes számlázás? Most a légkondi miatt nem kicsit túlléptük, és azon gondolkodom, hogy beírhatok-e többet, mint 210, vagy majd később "ledolgozom" a hátralékot.
-
Top cat
addikt
válasz
Ahogy pjen írja, a boltba vidd vissza ahol vetted. Ezt az automata nem fogja elfogadni.
-
pjen
félisten
válasz
Szerintem azt üveg vissza valtóba kéne vinned. Az auchanban mintha láttam volna olyant.
-
AndrewBlase
senior tag
Üdv!
Kis üvegvisszaváltás téma.
Ma volt első köröm, kemény hat palackkal. 3 boros, 3 fél literes üditős.
Regisztráltam app-ban, másodjára fel is ismerte a gép. Hurrá!
Az üdítősőket simán vette, viszont a boros flaskákat elutasította, mondván, nem visszaváltható.
Mondom az jó, mert ahogy megvettem, 100 Ft-ot fizettem betétdíjra, a címkére rá is van írva, sőt, az applikáció vonalkód ellenőrzője is felismerte.
Oké, nincs rajta az új logó (ezévi vásárlás volt), de attól még el kellene fogadnia, nem?
Jó, nem vág földhöz az a 300 Ft, ha nem kapom vissza, de azért bosszantó. Járt más is így? Van rá megoldás, vagy iktassam őket a szelektívbe? -
coco2
őstag
Köszönöm a tippet. Egyenlőre próbálom kideríteni, hogy ragad hozzá, okés, de cserébe anyagot roncsol? (pvc)
Más. Telefon kalóz app.
Egy oldalt megnyitni nem veszélyes. Ha nem nyomott "ok"-ot felpattanó OS engedélykérésre, akkor nem tud baj lenni. Viszont a felhasználók elég nagy zöme arra "rosszul emlékszik".
-
Top cat
addikt
Ha csöpög azt ragaszthatod. Nem lehet elzárni, amíg megkötne a ragasztó?
Bár a vinilfixel tehetsz egy próbát. Az nagyon gyorsan köt.
-
coco2
őstag
Víz vezeték
házi gányolásszerelés.Csöpög egy pvc illesztés. Nem szivárog, csak lassan csöpög. Nehezen hozzáférhető helyen van. Ha hozzáférhető helyen lenne, simán csak körbetekerném celluxxal jó erősen, és minimum sokkal lassabban fog csöpögni - annyi elég. De azt nem tudom megtenni.
Kotorászok rugalmasan megkötő zselé jellegű szilikonos cuccok irányában, mik vannak. Eddig csak valami Locher pasztát találtam, de az nem tudom, jó-e ilyesmire. Vagy a másik a szaniter szilikon, de arra azt írja, ne használjam műanyagokhoz, és hát pvc csőhöz kell.
Valaki valami ötlet
A tippeket előre is köszönöm.
-
coco2
őstag
-
Top cat
addikt
válasz
Borisz76 #46609 üzenetére
Kétlem, hogy be tudná rúgni az ajtót.
De ne aggódj, ő már úton van hozzád.
-
Inhouse
őstag
Biztosan velem van a baj, de okádhatnék ettől a francia sokszínűség jegyében készült megnyitó ünnepségtől. Értem, hogy sokszínűség...és érzékenyítés...de egyetlen hetero fehér férfi sem fért bele? Ez az elfogadás? Ez a fajta már tiltott? Ha valaki nem színesbőrű/kövér/transzvesztita, stb...akkor már elnyomó, ezért ignorálni kell? A zenék egész jók voltak, kicsit retro, nekem bejön. De ez a vonaglás, magamutogatás, színes, szagos, műanyag, de így trendi/korrekt? Az égő zongora...ehh...csak lesz a végén egy premier plánban ánuszba illesztett bot, persze mindezt a szivárvány színeiben, kiemelve a kék/sárgát...az kell még a katarzishoz.
-
EmberXY
veterán
Bankszámláján a kártyához tartozó limiteket átmenetileg levenném a helyében valami minimális összegre a biztonság kedvéért, főleg ha esetleg hozzá volt rendelve a kártyája mondjuk a Telekom apphoz vagy google-höz, stb.
Bár szerintem valami adathalász próbálkozás volt, ha közvetlenül nem adott meg adatot, talán nincs baj.
A linket esetleg érdemes lehet itt ellenőrizni, elméletileg kiderülhet, hogy mi volt a célja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Motoros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest