- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
WildWolf
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan tudom formattálni a 2.wichesteremet(secondary slave) win xp-nél?
probáltam command módban az fdisk-et(partícionáláshoz), de nem ismeri.
Az intézőben meg csak a C:/ -t tudnám formattálni.
A setup látja a wincsit, a winxp nem(az intéző), de a rendszerelemek között ott van mindkettő. -
qtrica
aktív tag
válasz
kamikaze boci #98 üzenetére
Szivesen, legtöbbször én is azt nem találom ami triviális lenne.
-
qtrica
aktív tag
válasz
kamikaze boci #94 üzenetére
Erre gondoltál?
[link] -
Ráczkölke
tag
hali!
Keresnék pár online-shoppingolós oldalt, PCgamme vásárlás céljából (galaxisnet, teszvesz, vatera kilőve...), tud vki párat mondani? ... Tyű asszem ezért kapok a fejemre
ui.: BOLDOG NŐNAPOT MINDENKINEK!!! -
kamikaze boci
őstag
Egyszer valaki leírta az egyik topikban a bolhás kereskedelem szabályait, nem emlékszik valaki, hogy mi volt a címe, ki indította?
-
lúzer
veterán
Hülye kérdés:
Miből tud szakdolgozatot írni egy orvostanhallgató?
Mert egy informatikus v. egyéb mérnök az OK.
De orvostudományban? -
VoDaFoNe
aktív tag
BOLDOG NŐNAPOT MINDEN ELVTÁRSNŐIMNEK!
-
piqla
őstag
válasz
macilaci78 #86 üzenetére
igen, ezt javasoltak masok is! ugy nez ki, csak en nem gondoltam erre a dologra
-
Muttley
csendes tag
''Módosult az SZJA 1+1 %-os rendelkezések a munkáltató részére történõ átadásának határideje
A személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló 1996. évi CXXVI. Törvény 5. § (1) bekezdése b) pontjában foglaltak 2005. május 10-tõl megváltoztak.
A hatályos törvénynek megfelelõen: a magánszemély a rendelkezõ nyilatkozatot (nyilatkozatokat) tartalmazó borítékot, az adóbevallást helyettesítõ munkáltatói és ezzel egyenértékû elszámolás esetén, legkésõbb az adóévet követõ február 20-áig közvetlenül a munkáltatójának kell átadnia.''
Forrás: APEH honlap
[Szerkesztve] -
macilaci78
nagyúr
Tojástartóval borítsd be az összes falad és a mennyezetd is! Vajmi kevés hang fog kiszűrődni. Ami esetleg szóba jöhet és esztétikailag is sokkal kelemesebb benyomást kelt, az a hungarocell, egy kis gipszkartonnal borítva. Szvsz hatásos.
Ja és egy UP a topicnak! Nem öürülnék neki, ha dinoszauruszok után még egy nagy veszteség érné kis bolygónkat! -
tiv61us
őstag
válasz
Viktor0610 #69 üzenetére
OK
nekem aztan nincs bajom a topickal, sot, egyikkel sem, en azt nem ertem, aminek hangot is adtam, hogy,hogy a francba van az, hogy itt van a NET egy borzasztoan hatalmas adattar, es meg kell kerdezni pl, hogy 1 m3 hany liter
az en gyerekkoromba tenyleg elofordult, hogy el kellett menni egy konyvtarba stb, ha valami utan mentel, de az internet...
na mindegy
amugy tenyleg el tudok kepzelni olyat, hogy valaki valamit nem talal, nem ert stb. de azert ilyen egyertelmu dolgokat....
ugyhogy nem jol ertettel, a problemam nem veled volt
ps.es meg nem is a kerdezovel, a gyakorlattal, hogy lehet ezt a netet hasznalni is ....
[Szerkesztve]
ps.t irtam meg attettem offba
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
mennyi igaz abból, h 2 hét múlva kapható lesz a 7900gtx???
-
piqla
őstag
megyek lakotelepi hazikoba (nem a tizemeletes kiadas, hanem a teglatest alaku ot emeletes fajtaba) es a nagyszobaban helyeznem el kedves hangfalszettem. a fal masik oldalan azonban a szomszed haloszobaja van; es mivel jo a lakas, a kozlekedes is, csendes a kornyezet is... szoval nem akarnek elso nap kirakva lenni; viszont zenet sem fulesen szeretnem hallgatni 11 ora uta. nyilvan nem uvoltetni akarom, de azt sem szeretnem, hogy a winampomban a 10%os volume-nel kopogjanak, hogy na kuss..
ki mit tudna ajanlani zajcsokkentesnek? mondjuk valami hangelnyelo faliszonyeget nem forgalmaz az ikelya?
[Szerkesztve] -
raczger:
Elég érdekes volt látnom az oldaladon az induló üzenetet, h. ilyen.olyan böngészőkkel működik helyesen, megint mással széteshet, de az a fajta, amit én használtam (Opera) nem szerepelt...
Akkor inkább csak azt írd bele az üzibe, amivel szétesik. Sőt! Talán jobb lenne, ha nem kéne okézni az üzenetet, csak az oldalon jegyezhetnéd meg valahol. -
-
Agostino
addikt
Üdv.
Szerintem jó lesz így az oldal, csak azt kellene eldöntened, hogy angol vagy magyar akar lenni. Nyitsz balra fent azzal, hogy PHP Szkriptek, viszont az alatta lévő szöveg már részint angol : Főoldal - Von Download - Download - Forum - Linkek. Szerény véleményem szerint ez nyugodtan lehet magyar helyenként : download helyett letöltés pl, forum hosszú ó val : fórum.
A downloadra kattintva előjön az, hogy Belépés a listázóba. Itt kényelmesebb lenne, ha az egész szövegre lehetne kattintani, nem csak a Belépés szóra.
Hirtelen csak ennyi lenne, sok sikert az oldalhoz! -
raczger
őstag
hát ilyeneken én is gondolkoztam régebben sokat, és végül rájöttem: a terület alatt valamilyen csatorna folyik el (pl szennyvízcsatorna), vagy éppen pöcegödör virul alaatta, ami minimálisan melegíti a felette lévő területet, és ez okozza szerintem (mivel ugyebár a pisi olyan 36fok körül lehet)
-
RAM
őstag
Mindig uazokon a helyeken (nem egymás mellett), hamarabb olvad a hó,
ez miért van???
A napsütés-árnyékra sem lehet fogni..
Fű - aszfaltra sem, mert mind a 2 fajtából van példa rá, hogy foltokban hamarabb olvad, uott mindig.
Nem sózzák, kotorják.. -
qtrica
aktív tag
válasz
Apollo17hu #70 üzenetére
Mint ha az azonnalit is olvastam volna.
-
Csak ennyit [link]elnék válaszul...
A topikot azért indítottam, mert az elmúlt pár napban kb. 23489572389572 értelmetlen téma nyitódott és naívan azt gondoltam, h. ez a tendencia mérsékelhető azzal, ha mégegy gyüjtőtopikot nyitok -mint más gyüjtőtémakörökben is történt -pl. mobilok.
Sz.tem napokon belül záródik, a sikertelen tesztüzemre való tekintettel...
Mégegy...
Azért lett kiemelve, h. jobban szem előtt legyen. Mivel azonban sokaknál a 30-as blokkméret van beállítva, épp' akkor nincs szem előtt, mikor ''szükség lenne rá''...
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
Ez szerintem baromság. Nálunk most, március 1 -én volt a körlevél, hogy rendelkezzünk az 1% -ról. 2 -án rendelkeztem is róla. Mivel a párom GYED -en van, neki hazavittem a nyomtatványt, és az ő borítékját tegnap adtam csak le. (Ugyanott dolgozunk.) És simán elvette a munkaügyis kolléganő, ráadásul megkért, hogy a többi kolléga 1% -os borítékjait tartalmazó dobozt is hozzam már közelebb, hogy elérje az asztaláról. Szóval szvsz kamuzik a pénzügyi kolléganőd..
-
nofreenick
aktív tag
válasz
Viktor0610 #55 üzenetére
köszi, ez eszembe sem jutot...
(bár ez inkább rizsa, de kiindulásnak nem rossz)
-
brownus
veterán
Hi,
a munka helyem intézi az adóbevallásomat, és elfelejtettem az adóm 1%-át másnak adni, így most az állam kapja. Múlt héten voltam a pénzügyis csajnál és azt mondta, hogy február 15-ig kellett volna! Miért? nem csak lustaságból mondta? logikátlannak tűnik, hogy nem tudok rajta változtatni amikor csak akarok. Vmi jó tanács? -
Speccy
aktív tag
Tudja valaki mit jelent az, hogy ''arbitrázsolás''?
(google 0) -
qvazi
csendes tag
Köszönöm, ez csodálatos volt
Miután ''optimalizálta'' a rendszert az ADSL-en keresztül történő neteléréshez, kábé fél Mbit-nyit esett a letöltési sebességem (az eddig használt mérőmódszer szerint, hiszen nekem az a viszonyítás). Elmondható tehát, hogy relatíve szar ügy.
És tulajdonképpen nem kellett olyan sokszor restartolnom sem, csak kétszer.
Jó kis ''progi''
(Természetesen nem neked szól a kritika, te segítettél/akartál) -
tiv61us
őstag
azert ezen mindig elgondolkodom
mondjuk OK, valaki nem tudja hogy 1 m3 ezer liter, kivancsisagbol beutottem a googleba azt hogy ''kobmeter''
a legelso talalat:
1 köbméter egyenlő a következőkkel:
1000 liter (pontosan)
~35.3 köbláb (körülbelül)
~1.31 köbyard (körülbelül)
~6.29 hordó olaj (körülbelül). 1 hordó pontosan 0,158 987 294 928 m³.
Egy köbméter 3,98 °C-os tiszta víz tömege standard légnyomáson 999,972 kg (körülbelül 1 tonna).
Sokszor rövidítik „m3”-nak, amikor a felső index nem érhető el (amikor nincs ''³'' jel).
na a topicnak is ennyi ertelme van, raadasul kiemeltkent kezelni?
most igy belegondolva, Te lehet azt utotted be hogy 300 liter
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
qvazi
csendes tag
Hol találom a T-online-féle sebességmérőt?
Mást használtam mindig, most viszont felmentem a T-online oldalára és nem találtam meg fél perc alatt, ezért kérdem itt -
válasz
nofreenick #51 üzenetére
A Wickipedia-t [link] próbáltad már?
-
Agostino
addikt
Üdv.
Engem kifejezetten irritálna, hogyha minden hónapban kapnék egy ilyen privit...
A hozzálláson kellene változtatni.
A legtöbb ember meggyőződésem szerint csak azért nyit meg topicokat, hogy ott legyen a száni neve mint a topic nyitója. Persze mindemellett lila fingja sincsen a dologhoz, de milyen menő már hogy ÉN nyitottam. Nézz szét pl a Játékok szekcióban. Halomra vannak nagysikerű játékoknak topicjaik, amikhez a nyitó semmi értelmeset nem szolt hozzá, csak annyi a fontos neki hogy Ő nyitotta.
Ez van, meg kell szokni. A moderátorok azért vannak, hogy ezeket a topicokat felszámolják. Ez az egyetlen megoldás.
Jut eszembe : miben is kellene segítenünk? : ) -
VoDaFoNe
aktív tag
Valaki segítsen! Itt van ez a topic! erre még több téma nyitódik.!
És egyre többet zárnak mert vagy szét offolják vagy mert az illető nem keres utána!
Miért nem lehet úgy megcsinálni hogy mindenkinek kiküldeni hónaponta egy olyan privet amiben ez állna.
Kedves Fórumozó!
Kérünk téged a fórumozással kapcsolatban ha érdekel vagy foglalkoztat valamilyen kérdés, ne nyiss új témát neki, hanem járj utána keress! Köszönjük! Házigazdák!
Nekem is volt topic nyitós korszakom de már kinőttem!megoldhatatan?
-
nofreenick
aktív tag
üdv! inkább ide teszem fel, mint az 1éb hardverbe... szal
tudna adni vki 1 linket ahol megtalálhatóak (felsorolás szerűen mondjuk) a jelenleg elérhető, és használt internet-technológiák (pl DSL, mikrós, stb)? (vagy legalább kulcsszavakat a guglihoz, mert én nem boldogultam) előre is köszi!
-
peti_sz
tag
hello
amazon.com-ról ugyanúgy kihozzák magyarországra a rendelt cuccot ( pl. cipőt )
mint az európai elosztókról. mert csak ott találtam.
de-n és co.uk-n nincs.
szal szállítanak vagy nem? -
bobsys
veterán
-
brownus
veterán
válasz
(ÉN)közPONT #46 üzenetére
igen,köszi
-
brownus
veterán
milyen fecske volt a gyalog-galoppban?
-
-
etilin
aktív tag
Meddig vemhes egy teve?
-
Frakk
tag
válasz
Viktor0610 #36 üzenetére
Mér ha nem komoly akkor nem annyi?
-
lorcsi
veterán
válasz
Viktor0610 #36 üzenetére
igen teljesen komoly volt
THX a válaszokat
mosogatógép vízfogyasztásához kellett -
-
lorcsi
veterán
Talán idevág kérdésem :
300 liter az hány m3? -
Digital
addikt
válasz
Viktor0610 #33 üzenetére
Jól beszélsz,ezért UP!
-
Az a baj ezzel a topikkal, h. ''felfuttatás'' nélkül elvész a süllyesztőben, így nem lesz szem előtt, mikor kollégánk meg szeretné nyitni hűn áhított topikját.
(UP!!!) -
Lord Zero
addikt
jó
remélem az offtopic nem úgy fog viszonyulni ehhez az ot-alteregóhoz, ahogyan a dinoszauruszok viszonyultak a meteorhoz -
Troy.
addikt
tiltani kell midnenféle baromsággal kapcsolatos topicot.
nem mondom most is néhány nyitva van,
mondjuk azt nem értem ,hogy dönti el a mod, hogy ez a (általánosságban) topic kell -e. perszeha a témának van topicja ,akkor egyértelmű zárás.
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
-
Agostino
addikt
Üdv.
Keresem azt a számot, aminek egy részlete ez alá a kis video alá lett pakolva : [link]. -
raczger
őstag
nem vlot rossz ötlet, de talán erre való az OFF Topic is vmilyen szinten
-
Thulcandra
senior tag
Szerintem kegyetlen shock felesleges topik van itt a ph! -n. Hiába nyitsz központi topikot.
Egy retardált (legyen az újonc vagy akármi) úgy is oda nyit új topikot, és arról, amiről akar.
És ez egész addig úgy is marad, ameddig bárki nyithat témát. -
emery2
tag
Üdv!
Ha valamelyikőtök dobna egy linket, hogy honnan töltsem le a most menő NESCAFÉ reklámot megköszönném. Azt amelyikben a fiatal férfi az újság mögött ülő anyósnak magyarázza a frankót.....
[Szerkesztve] -
Gh0sT és Winner_hun:
Ott nem tervezek nyitni ilyen típusú topikot, mert annyi up hsz. termelődik, h. pillanatok alatt kiesne a látókörből...
Agostino:
peterkeT kérésére az ilyen hsz.-eket hanyagoljuk, ha lehet... -
Agostino
addikt
Üdv.
Ahogyan eddig születtek a hülye topicok, úgy eztán is születni fognak. A különbség csak annyi lesz tiszavirág-életük történetében, hogy a 2.-3. hozzászólás nem az lesz, hogy ennek minek külön topic, hanem hogy ott az Azonnali fáradt gőzös stb topic oda ird. Szerintem központosítással nem járható ez az út, de hátha... -
Gh0sT
addikt
válasz
Winner_hun #18 üzenetére
Kérdezd meg Viktor0610-t!
A gyúrunk vazze szintén érdekelne, ha megvan valakinek! -
Winner_hun
félisten
Hardverpiacos azonali kérdések órája mikor nyílik?
-
Silencer83
addikt
válasz
parandroid #16 üzenetére
''Gyúrunk vazze '' -- ezek fennt vannak vhol, egy helyen elerheto formaban?
koszi -
Gh0sT
addikt
Hogy használjuk is.
Épp most lett zárva egy hangutánzós topik. Viktor0610 linkelte is az elérhetőséget, de nekem ott magát a Fábry show-s videót nem sikerült megtalálnom. Szóval nekem nem a hangokra lenne szükségem, hanem a videóra.
Más: Szintén a Fábry showban szerepelt anno egy zalai humorista, akinek szintén szeretném megtalálni a videóját.
peterkeT: asszem a LAN partyn meg is volt osztva valakinek, de nem emlékszem sem a humorista srác nevére, sem arra, hogy kinél láttam. Te mint ős-zalai, biztosan tudsz nekem segíteni! -
parandroid
félisten
Ha nem arról fog szólni, hogy ki szerint mennyi értelme van a topiknak, akkor próbaképpen maradhat. Bár lassan minden topik így kezdődik.
Ha az eddigi vonalat folytatjátok, akkor nem.
Téma átnevezve, kiemelve, tesztüzem indul.
p -
válasz
neongorack #10 üzenetére
Kértem rá átnevezést. ''Azonnali (fáradt gőzös) kérdések órája - Topik nyitása helyett!''-re, hátha a ''kérdések'' szó és a ''Topik nyitása helyett!'' kifejezés együttes ereje eltántorítja a topikot nyitni vágyót, h. megtegye ezt a (bal)lépést...
Látom, elérte a ''végzete'' a lufis topikot.
Köszönöm peterkeT!
[Szerkesztve] -
neongorack
senior tag
Lufis topic kiakasztott engem is...főleg a benne lévő hsz.-ek
Nekem is kettős érzésem van ezzel a topic-al szemben, mert egyrészt jó, hogy van ilyen és ez megakadályozná az egykérdéses topicok létrejöttét, de másrészt egyetértek veled is mayer, mert ha OT nem veszik figyelembe ezt se fogják csak a neve miatt...
Próba cseresznye....őszintén remélem beválik
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
válasz
Viktor0610 #6 üzenetére
Ezt se vennék figyelembe elhiheted
-
erdey_a
addikt
Pont erre van az OFF.
Hülye kérdések megvitatására... -
rebel56:
Őszintén megvallom, a lufi-topik volt az utolsó lökés, h. megnyissam ezt a témát, mellyel már régóta szemeztem...
Tudom, szélmalomharc, h. a felesleges, egykérdéses topikokat megszüntessem, de megpróbálnom meg lehet, nem?
Gh0sT és erdey_a:
Azért nyitottam, mert sz.tem sokan nem is veszik figyelembe az OT-ot, mikor feltesznek egy kérdést, inkább létrehoznak egy új témát. Mivel a topik címében szerepel a kérdés szó, remélhetőleg kevesebb egykérdéses topik születik majd ezután...
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
Ez most egy OT klón lesz?
-
rebel56
tag
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
Ja, jó ötlet, így nem születnek majd olyan vadhajtások, hogy mivel fújjam fel a lufit, hogy fennmaradjon a plafonon..
-
mayerlaci
senior tag
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
Ere nem jo az OT?
-
Ganger
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
jóóóóóó!!
ötletet támogatom!!!
mod: remelem nem torlik
mod2: OT: az inkabb chat,mint topic
[Szerkesztve] -
Mivel a napokban több olyan topik is született a Fáradt gőzben, ami elfért volna máshol is (pl. az Off topic épp' aktuális fejezetében), gondoltam, megnyitom ezt a témát.
Megkérnék mindenkit, mielőtt új topikot nyit, itt tegye fel a kérdését!!!
Tudom, h. van már Azonnali kérdések órája topik több is, de v.hogy úgy érzem, h. ennek, itt a Fáradt gőzben van létjogosultsága...
Amennyiben tévednék, elnézést kérek mindenkitől, a topik zárható...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged