- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
Sziasztok!
November első hete haj jól sejtem akkor a mostani hét mivel csütörtökön vagy előbb kezdődött a hónap.
Arra találtam leírást, hogy az év első hetét így számoljuk akkor gondolom hónap is hasonlóan van. -
-
Sajnos egyik sem jó.
-
Siriusb
veterán
válasz
MaxxDamage #45193 üzenetére
Nekem itt segítettek:
https://prohardver.hu/tema/nem_tudom_a_dal_cimet_2/friss.html -
coco2
őstag
válasz
Letöltöd részt, böngészőben megnyitod lejátszásra, telepített Shazam-mal rákeresel. Az a film annyira idegesítően dezinformáció reklám volt, hogy én olyan mocskot nem töltök le a laptopomra.
-
6120
tag
Van olcsó pénzváltó Budapesten ahol lehet kártyával fizetni?
-
pjen
félisten
válasz
Az árúhazban van hang kereső progi, Felrakod telóra és legtöbbször megmondja.
-
-
janos666
nagyúr
Ha már CPU kuoakolás... Az AMD 5800X-nél vajon mennyi a távolság a szilícium és az kupak felső élei közti távolság?
Vajon össze lehet nyomni annyival jobban a VRM és EK monoblokk közti padokat? -
-
BiP
nagyúr
szerk2:
Na, más is pixelt számolt: (igaz, másik proci, 12900k, és már a méret is más, 37.5x45)
De itt meg abból indultak ki, hogy a nyák a 37.5-es. (szerintem is a nyákot értik package alatt, nem a kupakot) -
BiP
nagyúr
válasz
MaxxDamage #45188 üzenetére
Nekem konkrét proci kupak méret kell.
Ez tiszta sor, de eddig úgy tűnik, hogy 8mrd emberből te vagy az egyetlen, így nem találtam erről konkrét infót.
Azért raktam be a kép linkjét, a nyák 37.5x37.5, pixelezd ki addig, amíg nincs pontosabbszerk:
Na, itt meg azt írják, hogy az IHS/lid maga a package, azaz a kupak mérete a 37.5x37.5 -
-
BiP
nagyúr
válasz
MaxxDamage #45186 üzenetére
Nagyjából pixelek alapján tudod arányosítani.
[képlink]
https://www.kitguru.net/components/cpu/james-dawson/intel-socket-lga1200-expected-to-retain-same-dimensions-as-lga115x/
Ezen a linken meg van tervrajz a socketről. 36x36mm-en vannak a tűk a nyák alján, szóval ez a 37.5x37.5mm ez maga a nyákméret lehet. -
-
Borisz76
nagyúr
válasz
MaxxDamage #45184 üzenetére
Magyarul a kupak mérete érdekel....
Na igen.
Ha máshol nem található, akkor marad a saját CPU kiszerelése és megmérése....amit el akarsz kerülni.
De ha rutinos vagy , akkor gyorsan meg lehet ejteni.
Én sem tudom a saját ( 3770K ) procim kupak méretét...
Pedig pár éve Delid-eltem is.... -
-
Borisz76
nagyúr
válasz
MaxxDamage #45182 üzenetére
Google keresőbe írd be a CPU számát.
Enter.
Első találat : Intel......weboldala.Pl : 3770K keresésre : ( Saját procim....)
https://www.intel.com/content/www/us/en/products/sku/65523/intel-core-i73770k-processor-8m-cache-up-to-3-90-ghz/specifications.htmlA Package Specifications résznél van egy Package Size is megadva. A 3770K CPU esetében ennyi : 37.5mm x 37.5mm
Ez közel 4*4 cm-t jelent.
Az, hogy ez a méret mit is takar nem tudom...
Talán a CPU "nyák"-méretét. Ha igen, akkor a kupak kisebb.
De hogy mennyivel ?! Passz. -
válasz
MaxxDamage #45181 üzenetére
Elírtam, 10 th. gen amiről szó van
-
12th gen. procinak (i9) a kupak mérete mennyi?
Valaki tudja ezt hol lehetne megtudni?
Nekem van ilyen procim, de azért nem akarom szétszedni. -
coco2
őstag
Sajnálom a rossz híreket. Ha bármi szeretet egyház vagy segítő szervezet legalább annyit megtesz neked, hogy érte mennek, körülbelül megtaláltad, amit megtalálhattál.
Még a FB csoport tagokat illetően had hívjam fel arra a figyelmedet, hogy ha semmi ismert szervezethez nem tartoznak (ahol leinformálhatod őket a FB kizárásával, hogy tényleg önkéntes segítők, és hogy tényleg velük fogsz találkozni), te gyakorlatilag teljesen ellenőrizetlen népeket fogsz beengedni a házadba. Ugye alaposan átgondoltad a saját biztonságodat? Ha kirakod a ház elé az esőbe valami papír dobozban, lehet, csak csatakosra áznak majd a dobozzal együtt, és végül úgy döntenek, "áá ezeket mégse visszük el", de legalább téged nem csapnak kupán, és nem rabolnak ki.
-
Cs1csó
titán
Egy-kít könyvet vagy összefüggő gyüjteményt pl. Stephen King összes stb. fel lehet adni Jófogás, moly, marketplace
De ha sok vegyes könyv akkor pl. antikváriumok szokták nagyon olcsón felvásárolni (hogy később ugye ők is tudjanak keresni rajta.)
Pluazbígy gyorsan és az összes könyvtől meg lehet szabadulni -
coco2
őstag
Pénz belőle valószínűleg nem fog jönni. Amik elkelnek, azok az olyasmik, mint a Rejtő Jenő sorozat, vagy az anno csillagháborús kontextus könyvei, mint Timothy Zahn művei, ha teljes gyűjteményben vannak meg. Azokat valami antik talán átveszi de kb kilóáron. És neked kell odavinned. Ami ugye kocsi, benzin, parkolás. Ha sajnálod kidobni, te fogsz rá pénzt költeni. És amikor azt páran átgondolják, végül a gyereknél köt ki papírgyűjtésre. Hát így megy.
-
Met
nagyúr
Amiket az "én könyveim" Jeff Abbot és Harlan Coben, feleségemnek más könyvei vannak, régebbiek is (nem antik) nincs még lista.
Feleségem talált FB-on egy könyvmentő csoportot, amit lehet eladnak pár száz forintért, ami olyan azt elajándékozzák, ami meg nagyon rossz állapotban van az rászorulóknak tüzelőnek adják.
Nyilván ha jönne egy kis pénz belőle jó lenne, de ha nem akkor az is jó ha ők viszik el.
Sajnos már nincs értéke a könyveknek -
coco2
őstag
Hát talán sajnálod, de a legtöbb olyan könyv sorsa a gyerekek iskolakezdéskori papírgyűjtő akciójának áldozatul esni.
Amiket valószínűleg szívesen elvisznek, azok a jól sikerült ponyvaregények, és a hobby könyvek. Ha olyanod van a gyűjteményben, azt nem nehéz felismerni. Ha adsz linkeket, vagy listát, ránézek szívesen.
-
Met
nagyúr
Esetleg tudok olyanról Budapesten hogy megvesznek könyveket mittudomén 4-500 forint / db?
Van egy csomó felesleges könyvünk, eladni nem lehet, moly.hu-ra felraktam de nem olyan könyvek és sok is van fent eladó.
Kidobni sajnálom őket. -
Borisz76
nagyúr
Ilyet hol lehet kapni ?
-
Golden9
veterán
válasz
Krisztianby #45154 üzenetére
Filozófia, pszichológia topik.
Ha gondolod, nekem írhatod privátba is.
-
Inhouse
őstag
-
Krisztianby
tag
Anno voltam pszichologikusnál, de amiért mentem ez valóbban kellet és többé kevésbé sikerült is elérnem velem amit akartam. Jelen esetben simán át akarok beszélni dolgokat hogy külső szemlélő mikként vélekedik róla. Legrosszabb esetben marad a pszhio.
-
-
janos666
nagyúr
válasz
I02S3F #45160 üzenetére
A legnagyobb gond itt szerintem az, hogy ha leírja, vagy kimondja az ember a gondolatait valaki más felé, az is magasabb prioritásra helyzi őket, ha pedig még helyeslően hallgatják, az még inkább. Tehát ha rázúdítod őket egy fizettt rabszolgára, az megerősíti benned a saját, esetlegesen megkérdezhető gondolataidat (avagy megerősíti benned a hülyeséget).
A piszológussal és önsegítő csoporttal pedig az a gond, hogy ő/k terelni fognak valailyen irányba, ami egyáltalán nem biztos, hogy előnyös száomdra (akkor sem, ha ezt egy kitanult, ledoktorált, kamaratagi orvos teszi, mert nem teljesen alapltalan a a "shrink", avagy "agyzsugorító" szleng a pszichológusokra/pszichiáterekre -> persze amikor "nagy a baj" és/vagy tudatosan "átlagos" akarsz lenni, akkor ez a kisebbik rossz, de ha nem, akkor nem feltétlenül...).
Bár ha elég öntudatos és magabiztos vagy, aki nem hagyja magát manupulálni, akkor jó élmény lehet beszélgetni dokival, mert alapvetően művelt és intelligens emberek (csak ne hagyd, hogy mindig ők vezessenek és ne tekintsd őket "magasabb hatalomnak", hanem egyszerű társalgási partnernek, aki pénzt kap a veled töltött idejéért, és kész...). Ha ügyes, akkor rá is jön, hogy mit akarsz tőle, és nagyjából azt kapod, de azért elfogja mondani a véleményét, amit helyesnek tart (nem helyesel az ordas baromságokra is...).Esetleg próbáld ki, hogy bámuld a csupasz falat/plafont, vagy ha az túl unalmas, akkor hallgass közben zenét, vagy nézz valami ~0 tartalmú tvsorozatot (esetleg olyat, amit már láttál/hallottál, hogy ne kössön le nagyon), és elmélkedj a gondolataidon. Ezt még a dokik is szokták javasolni ahelyett, hogy a telefont görgeted, szóval valahol a két világ közt áll (hivatásosak szerint is jó, és a piszológus-skeptikusoknak sem intrúzív).
Vagy amit már írtam, tesztelgesd az AI-t, csak ne éld bele magad túlzottan (de ezt én még nem próbáltam, csak felvetem !!! - én inkább el is zárkózom ettől, de én a magam módján többnyire szeretek egyedül lenni a gondolataimmal, ezért nem hiányzik túlzottan se a valódi, se a virtuális társalgási partner / barát...). -
EmberXY
veterán
válasz
Ha probléma van, azt komolyan kell venni, mindenképpen szakemberhez érdemes fordulni.
Úgy tudom, hogy háziorvostól is lehet beutalót kérni ilyen szakrendelésre, nem feltétlenül kell fizetősben gondolkodni.
Az, hogy laikusnak fizess ilyesmiért, az nagyon rossz ötlet, mert segíteni nem fog, csak magadat vered át vele.
Ha csak társaságot keresel, azért sem kell feltétlenül fizetni, beülsz valahová és ismerkedsz. -
I02S3F
addikt
válasz
lelki elsősegély telefon? Önsegítő csoport? Tematikus csoport, ha valami speciális családi probléma van (Pl alkohol)
-
coco2
őstag
válasz
Sőt, vannak segítő szolgálatok is.
-
Cs1csó
titán
válasz
+1 jános
bár én elsősorban a pszichológusra gondoltam, nagyokat szakítanak és ez a fő hogy úgy érzed meghallgatnak .
-
janos666
nagyúr
válasz
Pont erre valók a pszichológusok, a pszichiáter az, ami "orvosi eset" (gyógyszerezhet is).
Esetleg A.I. barátnő? -
Krisztianby
tag
Dilemma.
Ti fizetnétek azért hogy valaki meghallgasson titeket?
Pszichologikus nem játszik, ismerős barát nincs.
Gondoltam keresek valakit aki meg hallgatna én is jól járok illető is, csak pofázásomat kell néha elviselnie pénz fejébe.Sajnos valahogy úgy érzem az ötletem valami ilyesminek érződik. És nem szeretnék belőle rosszul kijönni.
-
-
-
-
Borisz76
nagyúr
Sziasztok !
FEHÉR színű bőr övet keres a párom.....
Hónapok óta nézegeti az üzleteket de nem kap.
Online esetleg tudok rendelni ?....de hol ? -
coco2
őstag
válasz
MaxxDamage #45145 üzenetére
És ezek random gyógyszerek "nesze egy doboz, szedjed nyugodtan, hátha jó lesz valamire", vagy mégis mik?
-
-
I02S3F
addikt
válasz
MaxxDamage #45143 üzenetére
Gyógyszertárba le tudod adni.
-
Van pár doboz bontatlan gyógyszerem (2025/2026-ban lejáró) és ezekkel lehet valamit kezdeni vagy kuka? (gyógyszertárba leadó dobozba dobni)
-
spiritex
veterán
válasz
AlyrArkhon #45140 üzenetére
Értem, de nekem az a gondom, hogy meg sem moccannak, valószínűleg torx csavarhúzó kell hozzájuk...
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz
spiritex #45139 üzenetére
imho: bullshit.
a nyilacskás állitás szerintem pontosan arra jó, amit te is irsz: a záródás erössége, illetve kismértékü magasságkorrekcióra.
viszont semmi koze a szellozeshez, telhez/nyarhoz annyi, hogy a mas homerseklet miatt nem talal a csappantyu a helyere, emiatt korrigalsz, hogy ne lotyogjon vagy ne szoruljon. Szerintem. Szoval allithatod, de csak azert, hogy pont kenyelmesen zarodjon. szellozes miatt nem kell allitani. -
spiritex
veterán
Sziasztok! Nemrég cseréltettünk erkélyajtót, de a szerelők nem mondtak semmit a nyári és téli állítás szükségességéről. Viszont ma olvastam egy cikket valamelyik weboldalon, hogy érdemes minden évben átállítani, hogy nyáron ne zárjon annyira, télen viszont igen.
Nos, megtaláltam a bütyköket, amiket állítani kellene, de valamiért az egyik szárny nagyon szorosan záródóra (télire) lett állítva, jó nehéz lenyomni a kilincset, így: [kép] (balra van az erkély)
a másik szárny viszont nem annyira szorosra (nyárira), elég könnyű lenyomni a kilincset, így: [kép] (jobbra van az erkély)A kérdésem az lenne, hogy miért nem tudom imbuszkulccsal megmozdítani őket? A második szárny nyári beállítású bütykeit szeretném ugyanúgy lefelére állítani (jobb irányba), mint a másik szárnyon (első képen) van, de meg sem mozdulnak, az imbuszkulcs már hajlik, de semmi. Van valami trükk, amit nem tudok? Lehet, hogy ezek torx csavarok, és azért? Vagy erősebb anyagú imbuszkulcs kellene, vagy van valami kioldó csavar valahol?
Előre is köszi, ha valaki tudja a megoldást.
-
Inhouse
őstag
Retro, mindig divat.
Az én korosztályomnak. Az első verziók nagyon trén szóltak ehhez képest... Illetve mindig elgondolkodom azon, hogy az a rengeteg 1-2 világslágeres előadó hogyan koncertezik...meg, hogyan sikerült egyszer egyszer így beletalálni, hogy soha többet, se előtte, se utána.
De most, hogy Milli Vanilli is filmet kap, talán kiderül, hogy is működött ez igazából. -
Inhouse
őstag
válasz
Borisz76 #45134 üzenetére
Közben a SuperDjRadio facebook csoportban megtalálták.
Egyébként én is most csodálkoztam rá, hogy nem Life is life...
Nekem általában nem jönnek be a nagyzenekari átiratok ilyen slágereknél, de ezt nagyon eltalálták. -
coco2
őstag
Ruha webáruház (normális) kerestetik
Férfi pizsoma set-eket vásárolnék párat (hosszú ujj). Shein-en nézem, nadrágból mindenütt csak inseam méret van outseam nincs. Gyanús, hogy a nadrág fazon vacak. Piacnapon kimentem árusokhoz, az XL-es termék centiről centire lemérve ugyan akkora, mint a 4XL.
Lehet valahol európai mérethez szabott pizsomákat találni? Vagy már nagyon kimentek a divatból?
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Inhouse #45133 üzenetére
[YT videó : Opus : Life Is Life]
Benéztem....bocs!
Melyik VERZIÓ a kérdés.....na azt nem vágom. -
Inhouse
őstag
Nem tudja valamelyikőtök, hogy ez pontosan melyik verzió az Opus gigaslágeréből?
-
enginev3.0
félisten
Hardverapron szabad koncert jegyet árulni? Nyilván tudjuk melyik koncertre, eredeti áron, nem akarok 1ftot sem keresni vele, szimplán feleslegessé vált
-
coco2
őstag
válasz
janos666 #45129 üzenetére
Az eszköz, amit használnál, még az 5 voltos idők terméke. Ha azt hozzá kötötted egy 3.3v-os flashez, mostanra a flash-t tönkretetted. A jelzett zetta család például 3.3v-os.
Előzőleg valaki megbütykölte neked 3.3v-osra a programozót?
-
janos666
nagyúr
Köszönöm, hogy ennyire belemerültél, de nekem ez rossz irány. Az egész ügy nem ér annyit, hogy saját szoftvert írassék hozzá. Főleg, hogy nem is tudok programozni (na jó, kb. annyit, mint egy általános iskolás matekozni - elkezdtem néha tanulni, de sohasem jutottam messzire). Illetve ahogy írtam lentebb, felismerik "out of box" driver-el a készen letölthető GUI progik is magát a vezérlőt, csak a kérdéses flash IC-t nem ismerik fel (vagy olvassák ki értelmezhetően a választható, ránézésre legközelebb eső preset-ekkel), mert "nagyon kínai" a flash IC is.
Persze a kérdéses, olcsó SATA ház "gyártója" (valószínáleg az is közelebb áll a házi barkács műhelyhez, mint egy sorozatgyártóhoz) is felrta valamivel a flash tartalmát, de lehet, hogy USB-n át (van hozzá flash író GUI progi, csak friss képfile nincs neten, és kiolvasás opciója nincs, csak minmális szerkesztési és felírási). -
coco2
őstag
válasz
Davidkoma #45116 üzenetére
Dióbélhez.
Aminek a fotóját linkeltem, az finom
Nem ragaszkodom sem a kaliforniaihoz, sem a Lidl termékeihez, viszont szeretem a finomat. Ha van személyes preferenciád ilyesmi rágcsáról, tippeket szívesen veszek.
A "bio" cucc a piacról például száraz, elég sűrűn tiszta gomba / pókháló belül, és persze amilyen dió törők vannak mostanában, 1 már széttörött a diókon. A fene annak a macerának, meg a bio diónak. Nem ragaszkodom úgymond a túlságosan bio dióhoz.
-
rwin5
őstag
Köszi mindenkinek.
Elsőnek én is erre gondoltam, viszont nem használtam még sosem.
Így képzelem el; szóval vennék egy konnektorba dughatót, az állólámpát mondjuk bekapcsolva hagyom a digitális időzítőt meg be lehet állítani, hogy minden nap 6:30-kor bekapcsoljon. - így működik kb?
Ami továbbszüli a dolgot nekem kérdést tekintve: hogy lehet kikapcsolni? Vagy az időzítőt be lehet állítani, hogy pl.: 6:30-tól 6:40-ig legyen bekapcsolva?
Be lehet programozni is, vagy minden nap manuálisan kell beállítani ezt a 6:30-as időt? -
rwin5
őstag
Üdv!
Nem tudom a legjobb topic-e a kérdésemnek, ha nem és esetleg útbaigazítotok azt is elfogadom.
Jön a sötétedős ősz és nagyon nem szeretem a reggeleket ilyenkor, általában nehezebben kelek fel és indulok el dolgozni is.
Maga a kérdésem az volna, hogy volna-e valami (pénztárcabarát) okos eszköz, ami olyan funkciót látna el, hogy reggel felkapcsolna a lámpa (nem feltétlen a mennyezeti, akár vennék erre a célra) a szobámban? Mondjuk akkorra időzítve amikor az ébresztőm szól. (ezt nem kéne feltétlen összekötni, elég volna, ha valahogy be tudnám állítani, hogy mondjuk minden reggel 6:30-kor felkapcsoljon a lámpa a szobámban).
Okos lámpa; időzítő; vagy valami okos eszköz, mivel lehetne ezt kivitelezni?
Köszi! -
Davidkoma
tag
válasz
Siriusb #45114 üzenetére
Ne csináld már...
Most mardos a lelkiismeret!Egyébként, hogy mi volt a kiváltó ok ?!
Vagy milyen reakciót várt a felvetéseire...A #45082-es Lidl-akciós Kaliforniai dióbélhez annyit hozzáfűzésként, hogy meg kellene kérdezni a Lidlt, hogy mi a helyzet a visszáruval, mert ugye minden boltjukban marad a hetes akció után, viszont nem maradhat kint álltalában a termék sokáig, mert kel a hely az újabb akciós termékeknek. Tehát a szavatossága még bőven oké, de sok cucc visszakerül (gondolom) a raktárukba.
Illetve a dióhoz még annyit, hogy van azért megvásárolható nagyobb mennyiség máshol is, ha nem ragaszkodsz a kaliforniai dióbélhez. -
I02S3F
addikt
És lőőn...csend, nyugalom, béke
-
t420s
aktív tag
Tisztelt Egybegyűltek!
Mi a véleményetek az alábbi munkahelyi jelenségről?
Van egy ember egy munkahelyen egy munkakörben évek óta.
És felröppen a hír hogy felvesznek ide egy új embert, nem tudni milyen munkakörbe, de azt tudni, hogy új emberre úgy céges szinten sehol semmi szükség, így eleve furcsa a dolog.
Az az ember, aki évek óta ott van, egyből úgy sejti, hogy na, az új ember a helyére jön. Mindenki leinti,hogy ugyan rémeket lát, ne vészmadárkodjon.
Majd megjelenik az új ember. Első munkanapján pont úgy hozza az élet hogy a régi embernek külső ügyintéznivalója van, ami miatt órákat távol van.
Mire visszajön, a helyén, a székében az új ember terpeszkedik, szétpakolva, táska, kabát, mobil. Majd mikor a régi ember közli hogy tán leülne a helyére, pofákat vágva feláll és arrébb megy.
Na itt tartunk most. Az első napja ez.
Hát akkor ha jól sejtem, semmi vészmadárkodás nincs abban, hogy az új a régi helyére jött?
1 hónapot nem adok, de lehet 1 hetet se, és a főnök behívja majd a régit az irodába és közli hogy hááát nézd sajnos...
Vélemények? -
coco2
őstag
válasz
janos666 #45102 üzenetére
Beleolvastam a témába. A ch341 egy usb < - > custom bus converter. Sajnos még az 5V-os világ szüleménye, de azt leszámítva még mindig működnie kell a megfelelő driverrel.
Az usb oldalát felkötöd win felé, azt szabvány drivernek fel kell ismernie. Vendor id / product id kilistázható kell legyen róla. Addig sikerült eljutni?
Utána kellene egy végpont lista. Ha az usb portok lelkivilágát ismered, és képben vagy legalább egy programnyelven az usb-ről (a c# ajánlanám, vannak hozzá forráskód példák), akkor megnézheted, hány in / out port van felkínálva azon a kapcsolaton a driver részéről, és típusaik (vagy csak bulk csatornák?). Eddig eljutottál?
-
coco2
őstag
válasz
janos666 #45100 üzenetére
Itt van hozzá pár dolog, de fogalmam sincs, segítség lesz-e onnét bármi. A terék pro verziója még mindig kapható, remélhetőleg kompatibilis a tiéddel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elden Ring
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged