Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Múlkor vettem tört chili paprikát, és 99%, hogy egyszerű magyar piros paprika van benne (csili imádó vagyok, de a magyar paprikát nem szeretem, teljesen más az íze és szaga). A csomagoláson nincs feltűntetve semmi összetevő vagy származási hely.
Tegnap olvastam el májas macsakakonterv feliratait, miután megszagolta és otthagyta a macska. 86% víz, 4% mály, 6% "nyers hamu" (totlál komoly, ez van ráírva). Aztán elolvastam egy májkrémét (ezt is macskának vettem, nem magamnak) és kb. ebben van annyi máj, mint egy macsakakajában várnék.
Nagyon vége van már itt rég a relatíve "jó világnak", majdnem minden hamisítvány, vagy a létező legsilányabb dolog. Talán a leges-legdrágább cuccokban van olyan tartalom, ami régen a hagyományos, közepes árú cuccokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / Újszerű állapotban / 100%-os akku / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest