- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Melyik alaplapról s mit szeretnél tudni..? Specifikációk fenn vannak az oldalukon tapasztalatok pedig a megfelelő topikokban..! Sajat tapasztalataim nincsenek mivel nem sok ideig használtam ilyen lapokat.. de egy jol kiépitett Xes lappal semmiféle probléma nem lehet... akárcsak egy kiforottab P45el.. és mivel Gigabyte lapról van szó P35-DS3at beleértve és onnan felfelé csak jól kiépitett lapjaik vannak...! Beleértve a G33M-S2öt is.. 6 fázis CrossFire 1:1 alá lehet menni.. RAM osztásba... Nekem mini gép a mániám és ennél a lapnál nem nagyon talalnék jobbat...
-
newgamer
aktív tag
Sikerült megoldanom, van egy Software, amit megtaláltam a Gigabyte weboldalán, amivel lehet frissíteni, csak még nem frissítettem, de már letöltöttem az új BIOS-t
Nagyon jól részletesen levan írva, hogy ezt eddig nem találtam -
newgamer
aktív tag
Valaki nem tudja pontosan, Gigabyte AM2 Nvidia Nforce570sli chipsetes alaplapnál, hogy tudok BIOS-t frissíteni, hogy nem kell hozzá FDD?
-
greatchaos
addikt
az a lap, amelyik nem támogat tuningot (pl: egy compaq gép alaplapja) az semmilyen szoftverrel rá nem vehető a túlhajtásra.
az nforce az más tészta, ott már bioszszinten is megvan minden funkció. pár hónapja ebben a kérdéskörben kutakodtam, de zsákutcákba fulladtam, mert a szoftverek opcioinál inaktívak voltak az erre vonatkozó beállítások, vagy meg kellett vona adni az órajelgenerátor típusát. kipróbáltam minden opciót, természetesen egyik sem passzolt
-
rawe
tag
Szeretnék érdeklödni hogy ha egy lap nem támogat semmi féle tuningot bios szinten
jelen esetben egy supermicro [link]
akkor szoftver ből nem-e lehetne megycsinálni a dolgot mind 1-2 alaplapnál
nomeg az n-force lapok alapból támogatják ezt a szolgáltatást.
válaszokat elörre is köszönöm -
sgergi
veterán
-
FRENK1988
veterán
Hellóka Mindenkinek!
Lenne 1-2 kérdésem:
Mi a különbség a Giga féle P35 és P45 között?
Ha meg itt vagyok akkor a DS3 és a DS4 és stb között?
és milyen teljesítményben mit lehet észrevenni mert nekem DDR2-es gép kell de PCI-E x16 2.0 kell amit egy E8400 vagy Q6600 fog hajtani! Válaszotok előre is köszike! -
MSI33
csendes tag
Sziasztok!
MSI K8Neo3 754-es alaplaphoz milyen pci-e videó karit lehetne belerakni ,hogy a játékok is menjenek.Előre is köszönöm -
muveszur
addikt
Sziasztok! Hogyan lehet átállitani a biosban h a sata vinyó ahci módban legyen???? Az alaplapom: Asus M2N-E. Kerestem , de nem találtam, hol van ez? Fontos, lenne, nagyon köszi a segitséget!!!
-
hahajdu
aktív tag
AMD chipset-es alaplapba tehetek Geforce kártyát ugye? (bocs a hülye kérdésért, de nem vagyok benne biztos)
Alaplap cserénél mire kell figyelni? csak kihúzom kábeleket, lekapom a cuccokat és átdugom?
-
thenew0ne
csendes tag
Ez a tervezett konfig:
Intel s775 Core2Duo E8400 3,00Ghz
AC Freezer 7 Pro
GEIL ULTRA DDR2 PC8500 1066MHZ 4096MB KIT CL5
Western Digital SATA2 640GB/7200Rpm/16MB merevlemez
XFX GTX280 670M 1GB DDR3 XXX PCIe
CoolerMaster RC-590-KKN1 Centurion590 fekete
Corsair CMPSU-620HXEU Modular Tápegység 620W HX SeriesNem tudom még, hogy fogom-e húzni, de később valószínű, ha a procihűtő bírja 3,5-4Ghz-ig húznám.
-
BPFeri
senior tag
válasz
thenew0ne #9580 üzenetére
Én is kérdezlek
millen procit gondolsz beléjük ill. mennyin szeretnéd járatni..és milyen felhasználásra kellene ?
Tudod az Általad fesoroltak igen csak jó ( ha nem a legjobb) deszkák túl nagy különbséget nem találsz közöttük.
Körítésben (bundle) és + illetve - opciókban térhetnek el egymástól. -
thenew0ne
csendes tag
Sziasztok!
Gigabyte GA-EP45-DS5 LGA 775 alaplap(vagy egyéb P45, persze olcsóbb fajta
pl.: Gigabyte EP45-DS4 s775 )
vs.
Gigabyte GA-EX38-DS4 s775 alaplap
vs.
Gigabyte GA-X48-DS5 s775
vs.
Gigabyte GA-X48-DS4 s775Ezek közül melyiket javasolnátok jobban és miért?
Giga lapok csak CF-et támogatják SLI-t nem?Válaszokat előre is köszönöm!
-
ghud
csendes tag
Helló!
Van egy olyan jelenség a gépemen, hogy bootolásnál a splash screen után aszongya nekem, hogy nem ismeri fel a gépben a processzort. Ekkor lehetőségem van megnyomni az F1-et és azzal bekerülök a biosba. Ha semmit nem csinálok a biosban, csak simán exit, akkor indul a gép (bootol az oprencer).
Namost van olyan, amikor ezt nem csinálja, hanem egyből feláll a winfos, de a legtöbbször bootolásnál jelentkezik a fenti probléma.
Valami ötlet erre?
szerk: P5K alaplap
-
sweden
csendes tag
Szevasztok!
A véleményetek érdekelne....
Vennék egy komplett konfigot,amiben egy Asus M2A-MX 690 lap van.
Ezt én nem ismerem,ezért kérem, akinek van vmilyen tapasztalata,az jelezze.
A gép alapvetően netre lesz,max egy két régebbi játék pl. sims 2,most wanted-fog futni rajta.
A komplett konfig:
Chassie: ACE SPADES-IV MIDITOWER 500W
Processor: AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2
Moderkort: Asus M2A-MX 690
Ramminne: Corsair 2gb DDR2 PC5400 XNS2 XTREME
Grafikkort: Geforce 7200 GS Gigabyte 256MB
Hårddisk. Samsung 500 gb extremt tyst och snabb.
Bármilyen véleményt örömmel fogadok.
Előre is köszi.......... -
Jámbor
tag
Üdv!
Szeretném tudni, hogy a lapom (AsRock 939NF6G-VSTA) tudja-e kezelni a pwm-es procihűtőket. A lap weboldala alapján nem teljesen egyértelmű nekem.
-
sp3333boy
csendes tag
Helló mindenki!
Azt szeretném én kérdezni hogy az ALiveNF6P-VSTA-alaplapba szeretnék egy -AMD PHENOM 8450 X3 AM2+ -ot és nemtudom h a 3magos phenomot támogatja-e ez a lap mert azirja h a 4magosat igen az x2-t is de x3-rol nemirnak a gyárto honlapján ...
Segítségeteket előre is köszönöm! -
nova001
senior tag
válasz
merida k.590 #9562 üzenetére
hát nem hiszem hogy az lenne a gebasz de elöferdülhet. mondom sztem egy szakboltba rakják ösze és nézék meg
-
nova001
senior tag
válasz
merida k.590 #9559 üzenetére
nagykerbe is adni kéne garit, nekem is onnan van a vinyom és 5 év gari van rá
mindent probáltál és semmivel nem megy az uj alaplap, viszont a másik gépbe minden uj alkatrész jo ? -
nova001
senior tag
válasz
merida k.590 #9557 üzenetére
a proci is jo a másik gépbe?? mert ha igen akkor nem jo az alaplapod.
amugy elviszed egy boltba amibe megbizol hogy rakják össze.( ha nekik se jo akkor irnak rola egy elismervényt hogy szerintük se jo, mert nekem régen kellet ilyet mert nem akarták elismerni az uj cuccost amit vettem hogy nem jo) és szépen vid visza garira -
nova001
senior tag
válasz
merida k.590 #9550 üzenetére
és nincs valakinek (haver) egy erös tápja hogy megnézd ?
már csak 3 hardver lehet -
norb7
tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan gondom van, hogy ASUS p5q deluxe lap bios frissités után bios beállítgatás, mentés és kilépés, majd a gép elindult, de már nem bootolt. Megy benne minden, de már a monitort sem kapcsolja be bootolásnál. Probáltam már mindenhogy resetelni a biost, de az eredmény ugyanaz volt. Olvastam hasonlot külföldi forumon is, de ott egy CLRCMOS segített. Nekem meg nem.
-
Lajkó
őstag
válasz
nova001 #9544 üzenetére
Szerintem nem a codeck a hibás, mert akkor gond lett volna ez előtt is. Hogy biztosan jó-e a driver, azt nem tudhatom, de az biztos, hogy sem ezzel, sem az eredeti (cd-n lévő)-vel nem szuperál. Azt hiszem, hogy nincs is megoldás erre a problémára, esetleg 1 másik hangkártya,vagy az hogy külön-külön összekötöm mindegyik kimenetet az erősítővel.
-
válasz
merida k.590 #9548 üzenetére
minden mindegy alapon nyomj az alaplapnak egy CLR_CMOS-t (Clearing CMOS Jumper-t)
-
nova001
senior tag
válasz
merida k.590 #9548 üzenetére
az uj alaplapba rakj ha tudsz akkor uj alkatrészt, vegyél ki minden pcit meg vid karit. ramot rakjál meg a procit. vinyot se rakj be
vagy az alaplap vagy a táp a ludas. tápot is probáld mással
-
nova001
senior tag
válasz
merida k.590 #9546 üzenetére
ram tuti jol van bene nekem akkor nme volt kép és ujraindult :S
-
válasz
merida k.590 #9543 üzenetére
szerintem sok a rendszernek a 22 gb memória
na de félre a viccet; ha másik rendszerben külön kirpóbálva minden jó, akkor csak olyami lehet a hiba, hogy rosszul van bekötve/összrakva valami... nézz át minden csatlakozást alaposan (nem dugtál-e esetleg valamit rossz helyre, vagy rosszul be, vagy valaminek a csatlakoztatása lemaradt...stb), valamint a bios beállítását is ellenőrizd (esetleg nyomj neki egy alapra állítást). -
nova001
senior tag
-
merida k.590
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy új gépet, benne gigabyte p45 dq6 alaplap, q6600 proci, hd 4850, 22gb ocz reaper x 1000-es ram, corair hx620as táp, és mikor midnent összeraktam, nem indul.
Alaplapon a ram meletti ledek közül összes felvillan, ventket megprögeti, majd 3mp után leáll, és 5mp után ismét elindul, emgáll, elindul, így tovább...
Másik gépben mindent kipróbáltam, és minden jó.
Ebben másik cuccok, amik ebben jók(8800gtx, crucial ramok,egy másik q6600)szintén nem mennek.
Mi lehet a gond?
PLS Gyorsn help!!!!! -
Lajkó
őstag
Kipróbáltam, és semmi. Csak a frontok, és a centrál szól. Mellesleg Ace megacodek pack van a gépen. Ugyanezekkel a progikkal, és a régi gépemmel kitünően működött minden.
-
Lajkó
őstag
válasz
nova001 #9538 üzenetére
Nem csak a front szól, hanem a többi is, de a FrontR., és a FrontL. halkabban. A RearL., és a RearR. pedig csak alig. Pedig az erősítőn egyforma hangerő van megadva mind a hatnak. A realtek saját progijával pedig csak a FrontL., és a ForntR. szól.(tudod, amiben a méhecske zümmög
)
Letöltöm, és kipróbálom azzal a tesztel amit linkeltél. Kösssszz. -
Lenry
félisten
válasz
baleegamer #9539 üzenetére
Gigabyte EP45-szériásat... a legolcsóbb a DS3 - 22k körül, a legkomolyabb a DQ6, 45 körül... közötte lehet válogatni, de már a a sima DS3 is f*sza lap
-
baleegamer
csendes tag
Hali!
Milyen alaplapot vegyek 30.000 Ft-ból ha P45-öst akarok venni (CF nem kikötés de jól jönne)
Ui: 2-3 évig nem szeretném lecserélni ezt a lapot, habár 1 hónap mulva ugyis elavul amilyen gyorsan dobálják ki a piacra a lapokat -
nova001
senior tag
-
sp3333boy
csendes tag
Üdv midenkinek!
A minap összeállítottam egy konfigurációt és csak annyit szeretnék kérdezni hogy milyen tápot érdemes választanom hozzááá..?
Tehát a konfig:
-AMD Athlon 64 X2 5000 AM2 BOX
-ASRock ALIVENF6P-VSTA
-Gigabyte HD3870 512MB DDR3 HDCP GV-RX387512H-B
-A-Data 2048MB 800MHz Vitesta Extreme Edition KIT CL4én egy : -FSP FSP ATX-350PNF 350W PASSIVE PFC-re gondoltam...
Elhajtja ez a táp ezt a gépet??
Előre is köszönöm!... -
Lenry
félisten
szerintem jó kis konfig lett...
a tápot nem tudom, hogy mennyibe kerül, de lehet, hogy elég volna egy Corsair VX450 is...
VGA meg... szintén nem tudom az árát, de az Asus nem épp az alsókategóriás árairól ismert, szerintem olcsóbban is megkaphatod ugyanezt másik gyártótól...
lap meg, tényleg a Giga jobb... szerintem... anno a PH teszt, nekem elvette a kedvem a P5K-tól -
Lefty
addikt
sziasztok, ~188k-ból összeraktam egy gépet, szeretném ha néhány hozzáértő mondana róla valami véleményt, hogy szalonképes-e vagy ilyesmi, köszi. a tuningolhatóság nem érdekel, biztos nem fogom, mert fölöslegesnek érzem, továbbá intel és nvidia párti vagyok.
Alaplap - GIGABYTE GA-EP35-DS3P vagy ASUS P5K PRO (félek a megbízhatóságától) vagy GIGABYTE GA-EP35-DS4 (ennél meg fölösnek érzem a heatpipe rendszert, ugyanaz, mint a DS3P)
Processzor - INTEL Core2 Duo E8400 3.00GHz s775
Memória - KINGSTON HyperX 2048Mb DDR2 800MHz KIT (2db)
Videókártya - ASUS EN8800GTS TOP HTDP 512MB PCIE
Merevlemez - SEAGATE 250GB 7200rpm 16MB SATA2 (2db)
Optikai egység - ASUS DRW-2014L1T Fekete
Ház - COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite
Táp - OCZ 600W GameXStream (szeretnék biztosra menni, mivel a 8800GTS-nek alapból kell egy 400W-os táp, ez meg még gyárilag tuningolt is, illetve a többi elemet nézve nem árt a 600-as OCZ)szóval, szerintetek?
-
Bacsii
csendes tag
Hali!Vettem nem régiben egy Abit F-190HD alaplapot.2db 1gigás kingston ddr2 ramot.A proci egy E7200as Core 2Duo.Na most mindent szépen összepakoltam inditom be de semmi kép nincsen.Az alaplapon integrált videokártya van ezzel akartam használni..Mi lehet a gond?Bekapcsol a gép kattan egyet utána semmi, csak mutatja hogy dolgozik de se kép se hang..Biost sem tölti be.. Egér meg billentyűzet sem reagál semmit..
-
newgamer
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy egy alaplap átlagban mennyit fogyaszt?
Nagy különbségek vannak a különböző chipsetek között, nekem most egy AMD alapon Nvidia Nforce 570SLI van.
Melyik azok a lapok és milyen chipsetesek, amik nagyon keveset fogyasztanak? -
dragonfx
veterán
10 pontos kérdés a régisége miatt
asus p4p800, hol van az alaplap hőmérő?hogy néz ki?
mega feszabályzó hol van hogy néz ki? -
anrab2
csendes tag
sziasztok
ti milyen lapot vennétek egy e8400 as procihoz.és miért?
ezek közül:-ga ep45 ds4
-asus p5q pro -
thenew0ne
csendes tag
Sziasztok!
Ehhez a konfighoz milyen lapot ajánlanátok? Keret olyan 37 ezer körül +/- 1-2 ezer.
Konfig:
Processzor:Intel s775 Core2Duo E8400 3,00Ghz
34,749 Ft
Hűtőventilátor:
Thermaltake CL-P0268 Mini Typhoon
6,634 Ft
Alaplap:
Gigabyte X48-DS4 alaplap s775
37,641 Ft
Memória:
GEIL ULTRA DDR2 PC8500 1066MHZ 4096MB KIT CL5
27,336 Ft
Merevlemez:
Western Digital SATA2 640GB/7200Rpm/16MB merevlemez
16,730 Ft
Videokártya:
XFX GTX280 670M 1GB DDR3 XXX PCIe
101,410 Ft
Ház:
CoolerMaster RC-590-KKN1 Centurion590 fekete
13,175 Ft
Tápegység:
Corsair CMPSU-650TXEU Tápegység 650W TX Series
21,041 Ft
Most még Giga alaplap van kinézve hozzá. Tudtok jobbat ajánlani, ami jobb teljesítményben is és minőségben is(pcx-en rendelhető legyen)?
-
nova001
senior tag
nekem az én alaplapomnál is volt ilyen probléma. hogy a stereo jel halkab volt a hátsokon.
én media player classicba játszom le a zenéket meg a winapba...ott bekell állitani a hangkarit (nyomsz egy ctrl+p audio externál vagy ilyesmi menübe kijelölöd a hangkarid és az alatta lévő 2 pipát benyomod)
xtem majdnem egyforma ahangkarink (nekem ALC889A) gondolom igy a drive is majdnem ugyan az nézd meg azért ezt is
ftp://152.104.238.19/pc/audio/WDM_R198.exeui: media player classic az ac3 filter hasznája sokszor és ha ott roszul van beállitva a kimenet akkor halkabban és furcsán szol a hátsó
-
hakos1987
őstag
helo!
Kellene egy kis gyors segítség!
Tud vki olyan 10-20k közötti lapot mondani, amiben ahhoz hogy dualba menjenek a RAM-ok, egymás melletti slotba kell tenni őket, és nem 1. és 3-ba?
Amit lestem, az a Giga EP35-DS3, meg az ASUS P5K pro, de ahogy elnézem itt ez gondokat okozna! Hasonló lapok érdekelnének.... ASROCK és MSI kizárva -
Lajkó
őstag
Ez lenne az erdeti kérdés, csak nem fértem bele a mod időbe, sry.
Nekem is lenne egy problémám az alaplappal (MSI K9N SLI Platinum), mégpedig ezzel az integrált Realtekkel.
A probléma az, hogy nem szól, csak az első két (ball, jobb) hangszóró a házimozimnál, pedig optikai kábellel van öszekötve. Próbálkoztam azzal méhecskés tesztel is, de azzal sem reagál semmire.
Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném.
THX előre is. -
Lajkó
őstag
Ellenőríztem mindent, és egyedül vinampnál szól csak a két hátsó, de akkor is csak sokkal halkabban, mint a többi.
Driver leszed, legújabb felrak, és semmi változás.
Jah, és a régi Abit nf7 sl-emmel (amin integrált Soundstorm volt) teljesen tökélletesen müködött.
HLP plz.mod.: odáig fajult az ellenörzés, hogy már az optikai kábelt is megfordítottam a gép, és a házimozi közöt, hátha !!!
-
zsolt1129
addikt
Sziasztok.Már több topikban is kérdezgettem de nem nagyon tudták orvosolni a problémám.Van egy Asus P5n32-E sli plusz lapom és egy Core 2 Quad Q6600-as procim.A lényeg az hogy 2.7Ghz-nál nem tudok feljebb menni tuningba.Hiába adok neki feszt semmi.Van még valami amit kéne állitani??Csak megkérdem itt is mert már 2 napja ezen kinlódok.Előre is köszi a válaszokat.
-
Bandee2
tag
a GIGABYTE GA-G31M-S2L alaplap viszi zökkenőmentesen a Celeron Dual Core E1200 procit?
-
#TOTTI
őstag
Összeségében segiteni nem tudok de Q6600nál csutkára huzva néha felmegy a cpu teszt 3fpsre is..
de E6750nel már nem megy..
3D mark összpontszám nem is olyan vészesen kevés... ha minden alapon van...
Videokarira gyanakszom..
Lehet hogy elmászott a PCI-E frekvencia... 100ról..? hallottam ilyet hogy alapból fixálni kellett.. csak itt AT HD2600PronálEsetleg Próbálj meg ati hotfixet... nem tom az segit e rajt... vagy esetleg régebbi drivert.. 7.12est csak hogy azzal jó e...
Ha ezek közül semmi akkor irj még és gondolkodom mi lehet.. mert annyira ráérek..
-
Prego
senior tag
válasz
Lazarus911 #9512 üzenetére
RTFM algoritmus: Read The Fucking manual
amúgy a telepítő CDjén (vagy letöltöd netről) van BIOS recovery tool, ami tulajdonképpen nem sok mindenre jó, de egy próbát megér, lényegében újraflasheli a BIOSt DOS módban. Ha nem jön össze, akkor BIOS chip leforraszt és flasheltetés géppel (6 ezerért csinálták nekem pár hónapja) -
fefe5
csendes tag
Helló!
Az lenne a problémám, hogy összeraktam egy gépetalaplap: Gigabyte MA790FX-DQ6
cpu: AMD Phenom X4 9850 Black Edition
vga: HIS HD 3870 IceQ 3 Turbo 512mb gddr4
ram: 2GB A-Data 800Mhz
táp: Vantec Black 420 Watt
hdd: Maxtor 160GbAz összes 3d-s alkalmazás szaggat. de nem úgy általánosan hanem megáll a grafikai és kifagy,ha 1024x768-nál nagyobb felbontásra teszem,vagy ha ráteszem a 2xAA-t.
Az ATI Recovery hibára hivatkozva dob ki.
Már egy hete szenvedek vele.
Mi lehet a baja?- 8,47-8,5-8,6 Catalyst-al is kipróbáltam
- Vista és XP alatt is próbáltam
- Több játékkal is próbáltam (pl:. Lost, Most Wanted,Crysis), futtattam teszteket, memória, hdd, vga, és csak a 3Ds tesztnél kapok rossz eredményt.
- 3D mark06 alatt még az a fura hogy a cpu testen borzalmas pontszámokat kapok,1-2 FPS.Ez azért nagyon gyenge egy 4 magos Black Edition-tól
- 3D mark06 is kifagy 2xAA
- Összpontszám 1280x1024 Default 3D mark06 alatt__11224 pont
- Felraktam a alaplapi drivereket.
- A legújabb Bios F5 van fent
- A BIOS Default beállításon.
- Kipróbáltam az alaplapot,egy Galaxy7600 gt-vel tökéletessen működik
- A hőmérsékletek Everestel: CPU 45-65-ig , VGA 49-62-ig
- A CPU nyüstöltem az Ortos-al 35 percig,semmi hibázás.
- A dxdiagból futtatott Direct3D teszt lemegy,de a képernyőszélén körben 1-2 cm-es villodzó szürke csík látható.
- Lemértem az áram felvételét a gépnek:
alap 195-210 Watt
terhelve 280-320 Watt
maximum 380 WattValaki tudna segíteni mit ronthattam el, vagy mit felejthettem el, vagy mit tegyek?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Üdv fefe5 -
Lazarus911
aktív tag
Üdv!!
Van egy asus m2n32 sli deluxe alaplapom!!
Biosfrissítést akartam csinálni de lefagyott a gép..
Most bekapcsol és leáll..
Hogyan kell visszahozni a biost? -
n0tb4d
tag
Hi!
Az lehetséges,hogy egy gyenge alaplap visszafogja a gépnek a teljesitményét?pl:a procit,videokarit nem pörgeti meg rendesen?
-
#TOTTI
őstag
válasz
FRENK1988 #9499 üzenetére
Alapvető különbség az hogy a DS3L 4 fázisú tápellátással rendelkezik míg a DS3 már 6al... Tuning esetén jól jön a DS3 valamint sokkal stabilabb lehet...
Különbözik még ebbe abba SATA, stb. de az szinte elhanyagolható...
Ha kicsit komolyabban gondolod hagyd az Lest.
Sztem....
-
zsolt1129
addikt
Sziasztok.Az lenne a problémám hogy valami miatt nem tudok tuningolni.Az adatlapomon vannak a cuccaim.Ma jött meg a memóriám egy OCZ 1066 de a lap 667-nek ismeri fel alapból.Ha valaki tud segiteni azt megköszönném.
-
ghud
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok, ha nem, akkor sry.
Van egy Asus P5B alaplapom és tegnap óta elhalt a net. Szolgáltatónál minden rendben, és másik gépen is megy a net. Futtattam vírusírtót, leszedegettem a tracker cookie-któl elkezdve minden ártalmasat, viszont a probléma még mindig fennáll, azaz nem tudok a netre felmenni.
A jelenség az, hogy a hálózati kapcsolatokban, miután a win feláll, azt mutatja, hogy csatlakoztatva (upc amúgy). Ha nyomok rá egy javítást, már azt válaszolja, hogy nem sikerült. Ezen felül egyetlen oldal sem jön be.
A upc-nél regisztrátam, mindent előírás szerint.
A végén annyira jutottam az egésszel, hogy 4-5 másodpercre van net, aztán pedig nincsen 3 percig (vagy tetszőleges ideig).
Kérdés, hogy lehet-e hogy az alaplapi LAN kakilt be? Ha igen, akkor miért működik egyáltalán (még ha csak egy kicsit is), ha nem, akkor mi lehet a gond?
Config azt godolom mellékes, mert az elmúlt 4 hónapban simán ment minden gond nélkül.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv,
GHud
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast RGB 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM INGYEN FOXPOST
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest