- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steam Deck
- Raspberry Pi
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
Lajkó
őstag
Kicsit változtatnék a kérdésemen annyiban, hogy: -Mivel AM3+ , ddr3, usb3, sata3 foglalat kellene, illetve jó tuningpotenciál, és magfeloldás lehetősége is, így mit érdemes venni olyan 20.000Ft környékén?
Ezeket néztem eddig. Bár még a sötétben tapogatózok...
GA-870A-USB3L
880G Pro3 -
lala42
őstag
Hali!
Keresi a lelkem a lapod BIOS-át, a lapod honlapján.
Tedd a következőt.
1./menj az MSI honlapjára.
2./keresd ki a lapodnak megfelelő BIOS fájlt.
3./töltsd le és csomagold ki 1 pen-re, merevlemezre, vagy floppyra.
4./ha tuningolva van a rendszered állítsd a BIOS-t alapra majd restart.
5./tedd fel a flashelő programot, ami rajta kell,hogy legyen a laphoz adott cd-n.
Elindítod, majd megadod, hogy BIOS update from file.---- a fájl helye, ott megjelenik a kicsomagolt .bin fájl. Kiadod, neki, hogy flash, megvárod, amig minden csík végigfut és akkor restart. Ha mindent jól csináltál, akkor friss bioszod lesz. -
dokee78
félisten
Én nem értek hozzá,DE azt mondta valaki aki ért hozzá,meg olvastam is .
Csak akkor kell BIOS frissítést csinálni ha valami nem működik jol!
Egyik haveromnak nem volt jo a RAM kezelés,nyomott egy BIOS frissítést és Voilá minden jó lett és még gyorsult is minimálisan a rendszer!Neked szerintem jo lesz a BIOS frissítés de inkább várd meg még egy jobban hozzáértő hozzászól!
Na persze szerintem BéTA BIOS-t ne rakj fel,mert nekem az kúrta el az alaplapomon a fesz szabályozót(szerintem)!
-
nova001
senior tag
-
nova001
senior tag
-
nova001
senior tag
nekem az én alaplapomnál is volt ilyen probléma. hogy a stereo jel halkab volt a hátsokon.
én media player classicba játszom le a zenéket meg a winapba...ott bekell állitani a hangkarit (nyomsz egy ctrl+p audio externál vagy ilyesmi menübe kijelölöd a hangkarid és az alatta lévő 2 pipát benyomod)
xtem majdnem egyforma ahangkarink (nekem ALC889A) gondolom igy a drive is majdnem ugyan az nézd meg azért ezt is
ftp://152.104.238.19/pc/audio/WDM_R198.exeui: media player classic az ac3 filter hasznája sokszor és ha ott roszul van beállitva a kimenet akkor halkabban és furcsán szol a hátsó
-
Lajkó
őstag
Ez lenne az erdeti kérdés, csak nem fértem bele a mod időbe, sry.
Nekem is lenne egy problémám az alaplappal (MSI K9N SLI Platinum), mégpedig ezzel az integrált Realtekkel.
A probléma az, hogy nem szól, csak az első két (ball, jobb) hangszóró a házimozimnál, pedig optikai kábellel van öszekötve. Próbálkoztam azzal méhecskés tesztel is, de azzal sem reagál semmire.
Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném.
THX előre is. -
Khan13
senior tag
A hangszórók maguk működnek biztosan? Jól van összekötve minden? Ellenőrizd a kábeleket mégegyszer-kétszer, mindig előfordulhat egy apró baki : ) Kábel biztos jó? Gépen milyen oprendszer van? Driver töröl, új leszed, feltesz, hátha úgy működik. Radikális esetben, format, és újra fel minden, driverekből minden esetben a legfrissebbeket.
Volt már itt hasonló kérdés ha jó emlékszem.
Aktív témák
Hirdetés
- 4 GB Samsung DDR3 - 1333mhz notebook ram
- ASUS P7H55-M alaplap + i3-540 proci
- Eladó Gamer PC félkonfig : Asus UEFi HDMi-s alaplap/Core i7 k-s proci/hűtés !
- Eladó PC félkonfig : Gigabyte UEFi alaplap + intel Core i5 processzor + hűtés !
- Eladó Gamer félkonfig : ASRock Gaming Fatal1ty alaplap/16GB DDR4 RGB/i7 6700/hűtés !
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest