- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
benjoe1
aktív tag
Sziasztok!
Nem értek hozzá, ezért kérdezném, hogy egy jó hűtővel egy E2200-as procit meddig lehet húzni egy ASUS P5QL-E alaplapban?
-
erdoke
titán
Ha itt előbb járna valaki, mint a lap témájában: [link] THX
-
sgergi
veterán
A netre való csatlakozáskor kér és kap a szolgátatótól. De nem igazán vágom a hálózati témákat, és lehet nem is minden netnél van így, nálam már egyszer volt ilyen probléma, akkor bejött. Egyébként ezért ajánlottam valamilyen hálózatokkal foglakozó topikot, vagy az azonnali kérdések óráját, ott is sok hálózati kérdés felmerül.
-
-
-
Stirbi
addikt
válasz
sgergi #16070 üzenetére
2x2gb ramom van ugyh 4ramslotot kisem használnák,integrált hangkarit sem használok, az integrált vga nekem is birizgálja az oldalam, de a p31 en lehet,hogy nincs alaplapi vga, de viszont nem olyan zsufolt a lap, és több a bövitö slot, a vga elhalálozására meg nemso kesély van sztem
és meik jobb tuning barát? p31 vagy g31?
-
o.O18
csendes tag
nekemtudnasegiteni vki???
naonmegköszönném :S:S:S -
LukaBrazi
csendes tag
Film nézés közben abbamarad a jelenség, de ahogy a kurzorral babrálok, nyomatja a hülyeséget..
-
hydra112
csendes tag
-
bogyo33
tag
válasz
LukaBrazi #16080 üzenetére
Hello
sztem a vga-is ludas lehet, vagy a monitor! Nálam is volt már ilyen dolog anno igaz nálam a vga volt az kiszedtem a portból mert ajánlották hogy portalanítsam és után nekem jó lett!
Ha meg alaplapit használsz akkor lehet h haldoklik. Lehet hogy csak érintkezési hiba -
-
bogyo33
tag
-
LukaBrazi
csendes tag
Szevasztok! Valamiért egyik percről a másikra elkezdett villogni a monitorom (mintha ki be kapcsolna 1-2 másodpercre de effektíve nem kapcsol ki csak elsötétül, teljesen rendszertelenül) Lehet ez vírus ? Valakinek valami tippje??
Előre is NAGYON hálás vagyok a tippekért!!
Köszönöm! -
o.O18
csendes tag
Sziasztok pls heeeelp
ezt azüzenetet kapom:
USb device over current status detected
system will shutdown in 15 secondmi lehet BAJ? at elemet már kivettem desemmi
-
Gaben001
tag
Sziasztok!
Egy ideje nézegetem de nem találok olyan alaplapot ami socket A-s és pci-exresses.
Létezik ilyen egyátalán?Megmaradt egy 7300 gt-m ezt akarnám a párom gépébe rakni az fx5200 helyett.Ha már megmaradt....
A választ előre is köszönöm! -
janati
őstag
Az alaplapom (ld. adatlap) bios-ában mit jelentenek a köv. állítási lehetőségek?
1. Secure Virtual Machine
2. Enhanced Halt State
mindkettőnél van Ena/Disa....
-
Blaze71
őstag
válasz
Stirbi #16050 üzenetére
Ha Vista van a gépen, akkor nem gond. Molyol úgy 5 percet, aztán feláll a rendszer és mehet rá a driver. A régit úgysem fogja használni. Ha XP, akkor nem biztos, hogy összejön, de valószínüleg nem lesz gond, mert mindkettőben Intel chip van. Pár éve csináltam olyant, hogy ismerősnek úgy telepítettem újra a gépet, hogy az én VIA chipes AMD procis gépemben rátoltam a rendszert és a segédprogikat, aztán elpostáztam a winyót. Ő meg betette a saját VIA chippes P-III gépbe és ment is.
-
a1rl1ne
tag
#16042 Semmi ötlet?
-
hydra112
csendes tag
válasz
FireKeeper #16060 üzenetére
És amit az előbb említettem (5V helyett csak 4,73V van) az nem lehet a probléma oka?
-
bogyo33
tag
Hy all
Tudna nekem valaki egy jó alaplapot ajánlani? Gigabyte GA-P31-DS3L ez a mostani alaplapom az a baj vele hogy nem kezeli rendesen a 45 nm procikat és azt mondták hogy minimum egy p43-ast vegyek! De nem tudom hogy milyet mert elég sok fajta van belőle
annyi a lényeg hogy egy pci e-res csatlakozó elég nem kell belőle kettő! azt nem tudom hogy milyet vegyek, előre is köszi bogyo33 -
hydra112
csendes tag
válasz
FireKeeper #16055 üzenetére
HD Sentinel ezt írja:
-
hydra112
csendes tag
válasz
FireKeeper #16055 üzenetére
De a kép alapján arra gondoltam hogy 5V-nél 4,73V-t ír, az nem kevés egy kicsit?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
hydra112 #16054 üzenetére
a hőmérsékletek jónak tűnnek, bár azért kézzel megnézhetnéd az alaplapon a hűtőt, ha jól emlékszem ezeknél a lapoknál az nvidia chip veszettül melegedett. de amúgy az is lehet, hogy nem olyan hiba van amire gondolsz, hanem pl a vinyóddal van valami gáz, azért fagy ki ugyanott mindig, és azért nem reagált az írócserére. nézd meg hd-sentinellel
-
hydra112
csendes tag
válasz
FireKeeper #16053 üzenetére
Csak LAN meg hang drivert raktam fel, meg persze a videókártya driverét (legújabbat).
Megnéztem Hmonitorban és ezt írja:
http://img231.imageshack.us/img231/1470/40577066qg8.jpg
Jah és van a tápegységen egy 8pines csatlakozó, azt nem tudtam bedugni sehova, csak a 4eset, mert olyat nem találok az alaplapomon.
-
hydra112
csendes tag
Hello. Én azt szeretném megkérdezni, hogy miért van az, hogy a gépem néha (játék közben, általában mindig ugyanazon a ponton, illetve CD/DVD írás közben) csak úgy magától kikapcsol, mintha elmenne az áram.
Már kicseréltem a RAM-ot azóta, videókártyát, meg a tápegységet.
Mostani konfigom:
MSI K9N SLI Platinum
AMD AM2 Athlon64 X2 6400+
ASUS NVIDIA 9600GT
CoolerMaster Real Power M620 (ezt ma vettem)
4GB Corsair 800MHZ RAMJa és kipróbáltam a másik gépből egy CD íróval, ugyanezt csinálja.
Már csak szerintem az alaplap vagy a processzor lehet a hibás, de miért csinálja ezt?
-
FireKeeper
nagyúr
üdv!
egy kicsit off de azért szakmai kérdésem lenne: a processzorok tápáramkörei hogy működnek ill. a különböző alkatrészeknek mi a szerepe? jöhet hagyományos és pwm-es is! szakdolgozathoz kéne info, bár még van időm, de gondoltam az ilyen húzósabb témába előbb belekezdek. előre is köszi!
-
Stirbi
addikt
válasz
Blaze71 #16049 üzenetére
kösz avlaszt mégbiztosab letem a dolgomban, p35 nemjönki anyagilag, uygis 4gb ramom van , és sztem az mégjo ideig böven elég lesz
, halli és még az lene a kérdésem ,hogy ime a mostani lapom :[link], namost ebben 945gc s csipset van , és felvan instalálva, ha kicserélem azalaplapot akkor milesz? mit tegyek a csipszet driverel, mert uninstalálni nemtudom
-
Blaze71
őstag
válasz
Stirbi #16047 üzenetére
Egyértelműen a Gigabyte. Az ASUS lapokkal mostanában sok a gond. Szomszédnál egy hasonló ASUS, bár nem emlékszem a pontos típusra, nagyon gagyi eredményt produkált egy 7400-as procival. Kapásból 100 fokosnak látja a procit, amikor a magok alig 40-45 fokon vannak. Ráadásul Biosból is, nem csak az Everest szerint. ami elég gáz Viszont, ha anyagilag belefér, akkor inkább P35-ös Gigát vegyél.
-
Blaze71
őstag
válasz
chrisnorman #16045 üzenetére
Különösebb véleményem nincs, de az utolsó igazán jó szériája volt az ASUS-nak.
-
mukidsl
csendes tag
Haliho.ASUS A7N8X-X alaplapban van AMD Duron 1.30-as proci,kicsit mintha lassu lenne a gép.2x512Mb 400 Mhz ram.Milyen procit vegyek,hogy a maximumot hozzam ki a gépböl?Játékra nem használom,netezek,filmeket nézek.Elöre is köszi a válaszokat!
-
a1rl1ne
tag
Üdv
Vettem egy MSI K8N Neo4 alplapot A64 3000+ procihoz.
Elindult a gép több óra fagyás-ujraindulás mentes stabil használat után leállitottam teljesen áramtalanitottam. Utána már nem akart elindulni, kivettem a memóriákat de semmi aztán a Vga következet de megint semmi BIOS elem ki reset és láss csodát elindul az alplap.Cseréltem már másik tápot is de az sem segitett.A lényeg az ha nem áramtalanitom le akkor mindig sikeresen bekapcsolható de ha kb fél órára nem kap semmi áramot akkor csak a BIOS reset(legalábbis ugy néz ki) után indul el.
Mi lehet a probléma? -
Blaze71
őstag
válasz
chrisnorman #16038 üzenetére
Szia!
Ha az A8V lapodat kicserélik egy A8N lapra, akkor egy percet se gondolkodj rajta. Usgyi, amíg nem gondolja meg magát az illető.
Nem tudom, hogy minek kell megspórolni azt az ezer, esetleg 2 ezer forintot egy lapon, amennyivel egy VIA olcsóbb. Aztán a végén úgyis csak vakaródás lesz vele. Irodai gépbe, alaplapi S3Virge VGA-val office mellé jó, de egyébre....
-
Blaze71
őstag
A winyóról huzza le a SATA és a táp kábelt is és igazítsa meg. Ha mégsem, akkor SATA kábel csere, ha ez sem segít, nézzétek meg másik gépben a winyót, hogy megy-e. Ha igen, akkor mentsetek le róla mindern lényegeset és telepítse újra, mert az is lehet nagyon szélsőséges esetben, hogy valami lényegest törölt róla véletlenül.
-
Steve-0
őstag
válasz
chrisnorman #16036 üzenetére
áh értem
-
Steve-0
őstag
válasz
chrisnorman #16033 üzenetére
hi, azzal szerintem biztosan, de gondolom nem úgy veszed?!
-
Steve-0
őstag
válasz
chrisnorman #16030 üzenetére
Megoldás lehet egy modolt bios a laphoz már ha létezik, itt nézelődj: www.pctreiber.net
-
Steve-0
őstag
válasz
chrisnorman #16030 üzenetére
BIOS-t frissítetted? Már ha adott ki az Asus új BIOS-t a laphoz?!
Az ASRocK-nál ugyanilyen chipsetes lapoknál adtak ki az új szériákhoz (HD2xxx, HD3xxx, HD4xxx) BIOS-t.
Amúgy tök fölösleges volt megvenned ezt a VGA-t, x1950 PRO-t se hajtottad ki teljesen
A probléma az, hogy a chipset nem ismeri fel a PCIE 2.0-as VGA-kat!!!
-
chrisnorman
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Asus A8V-VM alaplapom amiben eddig minden VGA működött ( szám szerint 2, egy X800 GTO, X1950 PRO) most pedig van egy GIGABYTE HD3870 512mb és ezt nem érzékeli, azt hallottam hogy lehet a VIA chipsettel akad, állítólag. Valaki tudna ebben segíteni???? -
Torky
csendes tag
hi!
havernak behalt egyik pillanatról a másikra a gépe, kiírja amikor bekapcsolja hogy "Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key".
-mondtam neki hogy reseteljen egy biost, megcsinálta, ugyanaz van.
-utána mondom igazítsa meg a sata kábelt a vinyóban,biosban állítsa be elsődlegesnek a vinyót...semmimit csináljon?
-
Steve-0
őstag
válasz
jani00 #16027 üzenetére
amit már többen is mondtak a P35-ös chipsettel szerelt alaplapot vedd meg... indok is volt bőven...
PCIe 2.0 - több áramot képes leadni a VGA-nak... azaz nem kell direktbe a tápból még egy kábelt beledugdosni...
Rád elég jól hat a marketing ahogy látom
amúgy milyen procit akarsz ebbe az alaplapba rakni?
-
jani00
tag
üdv
Srácok mivel ez alaplap totyik szerintetek mi legyen? Ti elég jól értetek a témához
Kettő lap között gondolkodok pénz sajnos 20-25 körül van max. Kérdés gigabyt ep35-ds3R vagy gigabyt ep45-ds3L Tudom ,hogy az L az a gyengített ,de ez miben nyilvánúl meg? annyival rosszabb?az ep45 mellett az szól ,hogy a honlapja szerint támogatja a pci express x16 2.0 át de gyengített az ep35 pedig régebbi chipset és sajnos nem támogatja a pci expressz 2.0 át De sajnos a VGA 2.0 ás és lehetőségem sincs kipróbálni melyikben megy jobban a VGA. A tuning számomra teljesen elhanyagolható lényeg ,hogy stabil legyen és sokáig bírja a lap/2-3év/
Ha netán ep35 akkor egy honlapon hogy dönthetem el hogy ez rev2.1?
Még valami ,ha ramot veszek akkor ezekbe a lapokban vajon jól fog működni? ilyen ram 2*2giga ocz 800Mhz
Nagyon kiváncsi lennék a véleményetekre előre is köszönöm!
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Acorp 7K333-as régi alaplapba tehetek DDR2-es RAM-ot?
Olyat lehet hogy az egyik memória modulom sima DDR-es, a másik DDR2-es?
Vagy ez így nagyon hülyeség?)
Köszi
-
turbocfh
csendes tag
Hellosztok.
Egy ASUS P5B-Deluxe alaplapom van 1 hete raktam össze. Az a problémám vele hogy amikor le akarom állítani akkor ne ál le hanem újraindul. Akkor is ha a power gombot nyomom meg rajta,meg akkor is ha az XPben kapcsolom ki. Ha valakinek van ötlete hogy mi lehet a gond akkor please help.
Előre is köszönöm. -
sgergi
veterán
-
moto-moto
csendes tag
Helló!
Kellene egy kis segítség!
Asus P5WD2 Premium alaplaphoz, mi az a proci amit még elbír?
Elképzelhető ,hogy bios frisítéssel jó hozzá Dual Core Exxxx proci?
-
Blaze71
őstag
válasz
Fellow #16007 üzenetére
Szia!
Az nForce chippes Gigabyte lapoknak van egy olyan apró problémája, hogy a SATA DVD írókat csak akkor kezeli rendesen, ha a SATA kezelés a BIOS-ban AHCI módra van állítva. Ha nem, akkor lehet kékhalál, vagy el sem indul a telepítés. Nekem GA-M56 lapom van, arra is jellemző. Mivel írtad a BIOS resetet, azt gondolom, hogy ez is lehet a problémád forrása. Alapból a SATA kezelés IDE módban van, tehát reset után is itt lesz. A 64 bites rendszerrel meg az a gond, hogy sok segédprogit nem tudsz feltelepíteni rá, mert összeakad. Próbáltam már én is, de csak szívás lett, mert ezt-azt nem tudtam felrakni és a hardver gyártó oldalán sem találtam drivert 64 bit alá.
A memóri feszültség alapból 1,8 V, ezen emelni csak akkor kell, ha tuningolod a gépet, de akkor is max 0,2 V-ot. Lehet, hogy majd páran lehurrognak, hogy elbírja a + 0,4 V-ot is, de jobb az óvatosság. Nekem + 0,2 V mellett simán ment már stabilan 1000 MHz fölött a 800 Kingmax.
A feszültségeket és egyéb nyalánkságokat az Everest megmutatja, de a Gigabyte EasyTune segítségével is rá tudsz lesni.
Remélem, hogy tudtam segíteni.
-
Arpusz27
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem! Van egy Asus P5K-E wifi alaplapom és olyan probléma jelentkezik, hogy állandóan szétkapcsol az internet, de nem csak a kapcsolat, hanem a vezetéknélküli hálózat is eltűnik és akkor pár másodperc, perc mulva meg visszajön. Valamikor 1óráig is jó az internet, de van, hogy percenként eltűnik.
Mi lehet a gond? Az alaplap vagy az antenna mehetett tönkre? Vagy valakinek volt hasonló problémája?
Köszi -
Blaze71
őstag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte GA-MA770-es lapom. Ebbe került eredetileg egy X2 4200+ proci, 2x1 giga Kingmax 800-as Ram és egy X1950-es kártya. A táp egy Chieftech 400-as. Egy darabig gond nélkül ment. A másik gépemet kissé túlhúztam és nem tudtam elindítani. Mivel csak csipogott, azt hittem, hogy elküldtem benne a procit, ami X2 4000+. Kicseréltem a két procit, de így sem indult el a gép, majd kicseréltem a memóriákat is, azóta a másik gép megy. Most viszont a 770-es lapban van a 4000+ proci és amikor leállítom a gépet, nem tudom újból elindítani. Csak úgy, ha lekapcsolom a tápot, megvárom amig teljesen feszmentes lesz és akkor kapcsolom vissza. Ha viszont újraindítást kérek, akkor gond nélkül elindul. Mi a fene baja lehet???
-
degu
senior tag
Jut eszembe!
Nem lehet ez a gond,mert az INVITEL belepteto rendszere nem automatikus!
Tehat amig meg nem adom a felhasznalonevet,es a jelszot,addig NINCS belepes,nincs netkapcsolat! -
degu
senior tag
válasz
sgergi #15994 üzenetére
Megnyugtattal,hogy nem a vassal van a gond!
Na de akkor hogy is van ez?
A bena Szigetnetnel,ahol allando volt az uzemzavar,meg a belassulas a szerver-tulterheltseg miatt,ott nem volt ilyen problema,most,hogy atnyergeltem az INVITEL vilagcegre,most viszont varakozni kell az IP-cimre?
Talan pont ezert? Mert az INVITEL-nel olyan sok *belepo* van egyszerre,hogy varni kell a soromra?Vagy az XP benazik valamiert? -
mg105
senior tag
sziasztok! van egy gigabyte ep35-ds3-as alaplapom, ami támogatja a digitális ventilátor-szabályzást. kíváncsiságból kipróbáltam, mennyit bír a procim, addig kikapcsoltam BIOSban a "smart cpu controll" vagy valami hasonló elnevezésű opciót, hogy nehogy odaégjen a proci. miután végeztem, visszakapcsoltam, de nem veszi le a venti fordulatszámát, még mikor 33 fokos a proci, akkor sem :S előtte némára szabályozta magát, most meg süvít mint a porszívó :S ötlet bárkinek?
-
Fellow
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok, mert nem tudom eldönteni, hogy mi lehet a baj.
Decemberben vettem: Gigabyte GA-M57SLI-S4 lapot, AMD X2 6000+ cpu-t, Gigabyte 1GB 9800GT-t és 2x2GB Geil Black Dragon 800MHz-t.Minden szép és jó, DE!! service pack nélkül Vista-t telepíteni nem tudok, mert kék halál, sp1-es vista64 felmegy rá, de megbolondul teljesen, ezért maradtam a régi jól bevált xp-nél. Ha csak 1ram van benn akkor sp nélkül vista felmegy rá, de az úgy meg kevés
Ezzel se lenne még gondom, mert szeretem az XP-t, csak itt jön megint a problémám.
Cod4, Cod5 multiban laggol, 8Mbit/1Mbit-es netem van, ami stabilan át is jön, tehát nem lehet, hogy a net miatt laggolnék, ugyanakkor gta4 multiban nem tapasztaltam ien hibát.Gondoltam arra, hogy az alaplappal van valami, hogy nem kezeli a ramokat jól vagy valami, ezért BIOS-t frissítettem, de semmi változás nem történt.
Kérdem én, mi lehet a rossz?
Rammal kapcsolatban kaptam egy tippet, hogy adjak neki plusz feszkót meg állítsam át 4-4-4-12-re az időzítést az 5-5-5-15-ről, mert hogy azon jól kell mennie, de nem tudom mennyi fesz-en megy a ram, mert a bios azt sajnos nem írja :| és amikor átraktam +0,2v-al a ramfeszt és 4-4-4-12-re állítottam az időzítést akkor nem indult el semmi és ekkor jött bios reset...
meg tudom nézni valahogyan windowsból a ramfesz-t esetleg?Segítsetek pls, mert megőrülök már ettől, szervízbe meg nem akarok elvinni egyesével mindent ha nem muszáj.
THX előre is minden értékes segítséget
-
zyzzyadi
tag
Szia koxes!
Ha ide-s vinyóról van szó akkor ezlehet:
Lehet van rajta jumper a cable select módon:
Állítólag az ide kábel egyik érpárja nincs bekötve valameik csatiba(nemtoom csak hallottam)
A másik amire meg én gondolok az az, hogy mivel a kábel egyik csatija messzebb van az apaplapi ide csatlakozótól, ezért nagyobb a pingje(később ér oda az adat) emiatt tudja azonosítani (bár lehet ezis hülyeség mert az elérés vinyónként válzotik)És ami a legbiztosabb hogy van néhény vinyó ami jumper nélkül slave(pl seagate,néhány maxtor(főleg a vékony 40-80Gb os széria)) illetve vannak amelyek jumper nélkül masterek(etc: vinyók többsége)
Ha satáról kérdezed:
A sata cuccoknak eszközönként 1 kábele van, tehát nemnehéz az azonosításos dolog
Remélem segíthettem.U.I:valakinek ötlete, hogy ténylegesen (pl cable select módba) hogyazonosítja a rendszer a vinyókat(ping vagy kábel szerint) ?
(etc:majdnem uyganaz mint jumper nélkül de mégse(vannak olyan vinyók, amelyek ha másik van mellette, akkor automatica cable select módot állít be))Illetve degunak:
-Ha nincs floppymeghajtód akkor tiltsd le a biosban
-Ha nod32 van installálva akkor próbáld meg letörölni és ha úgy megy akkor vagy reinstall vagy másik vírusírtó.
-Érdmes lene átnézni a vinyód vírus és spyware szempontjából azis okozhat ilyet.
Ajánlok neked 1-2 progit: Ashampoo Powerup 3 , illetve regcleaner vagy windows doctor 1.7 nekem mindbevált.(nekem a nod vagy 2percig szenvedett de ashampoo után megjavult)Barátod a google és a toorent oldalak
-mégeyg probléma húzdle az összes ide cuccot csak a vinyó maradjon a helyén hátha jumper probléma van
Sok sikert -
Tidus
addikt
válasz
NeoExDeath #15981 üzenetére
Nem szabályozza a z alaplapod a venti fordulatát, csak szemmel követheted Bios-ban v. Everestben, a sok közül! De ha szabályozni akarod, épj erre a linkre, és olvasd el figyelmesen, aztán töltsd le a speedfan nevü progit, azt is megtalálod a linkben, és láthatod, hogy az alaplapod támogatja, ezek után ha mindent jól csinálsz szabályozni tudod a ventit! De megfontoltan tedd, mert elfüstölhet az egész cuccod!!
-
sgergi
veterán
válasz
robagp #15997 üzenetére
A m.i.t. emlékeim szerint az automatikus tuningoló progi, amivel %-osan lehet a rendszert húzni. Alapesetben, ha nem akarsz tuningolni, akkor semmit nem kell beállítanod a biosban. Tuningnál a pci-e sebességét érdemes 100-on fixálni. Ha tuningolsz, akkor a procit meg ki kell tanulmányozni meddig megy.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cyberpunk 2077
- Hardcore café
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast RGB 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM INGYEN FOXPOST
- ASRock Z270 Pro4
- ASRock X399 Phantom Gaming 6 Threadripper 2920X ARCTIC Freezer 50 TR
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest