Aktív témák
-
mpierre
veterán
-
Romeo619
senior tag
Szevasztok na vettem 1 másik lapot.
Gigabyte GA-MA770-UD3 erről mi a vélemény? -
Szép estét.
Szeretném a segitségeteket kérni,tud valaki ehhez a laphoz ABIT Fatal1ty FP-IN9 SLI drivert?Én sehol nem találok abit oldalán halottak a linkek
WIn7,vagy vista 64bit kellenne,de még xp,se találok,ha valaki tud írjon légyszi.
Köszönöm..
-
odorgg
addikt
-
Sziasztok!
Ez a lap Abit fatal1ty Fp-IN9 SLI már kezel minden 775ös procit? Köszi szépen a választ.
-
Doomgiver
aktív tag
Köszönöm
-
fgabor87
tag
válasz
JoolsNOS #31083 üzenetére
Igen, CPU hűtőt rádugtam a rendszerhűtő helyére, rendszerhűtőt meg a CPU hűtő helyére, tehát megcseréltem a kettőt, és akkor sem mutatott semmit a CPU hűtő fordulatnál, rendszerhűtőre pedig kiírta, hogy ~2000 rpm, tehát a venti biztosan jó. Igaz ugye így csak 3 pines ventivel lett kipróbálva, de úgy tudom ez nem kéne hogy zavarja a fordulat kijelzést.
Érdekes, hogy az alaplap (MSI 965 Platinum) bekapcsolásnál nem sípol, hogy valami gond lenne.
Próbálkoztam BIOS frissítéssel is, hátha szoftveresen ment el valami, de nem lett jó. -
norbitális
tag
Sziasztok!
A H55-ös lapkészlet is támogatja az 1.65V-os intel szabványt mert az én lapomra az van írva a foglalatára, hogy 1.5V.
A lap konkrétan egy gigabyte p55-ud3l. -
ANT
őstag
válasz
Doomgiver #31081 üzenetére
Szerintem a lapon nem fog múlni a tuning.
Bár a P4 Prescottokból a 3GHz-esek jobban tuningolhatók voltak (tapasztalat).
Nálam IS7-E2 egy ilyen procival és ilyen memóriákkal ment. Proci 3,75GHz, mem. 500MHz-en, alapfeszen. Jó régen volt... -
Doomgiver
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!
Én még egy socket 478 as gépet hajtok!
ABIT IS7-E2...A problémám az lenne hogy ha kapna egy 3.2Ghz s Intel Pentium (Prescott ) processzort
+ 2x1GB ramot rendesen ki tudná kasználni a lap?Köszönöm szépen a segítséget!
-
fgabor87
tag
Sziasztok. Egy MSI lappal lenne olyan gondom, hogy meghalt benne valami, így nem képes mérni a CPU ventilátor fordulatát. Mivel ez már egy LGA775-ös lap ugye 4 pines ventilátorral, így nem is szabályozza annak fordulatát. Annyira nem vészes, mert ahogy figyelgettem, nem nagyon melegszik túl a CPU. De azért érdekelne, hogy van-e olyan szerviz, ahol esetleg ezt javítani tudják, és kb mennyibe fáj egy ilyen beavatkozás?
Gari értelemszerűen nincs már rá. -
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
Lehet nem pontosan ide tartozik a kérdésem, de olyan problémám lenne, hogy alaplapcsere után, ami egy ABIT n520-as chippel szerelt lap, win7-et felraktam minden tökéletesen működött. Azonban ma beleraktam 1 lemezt a dvd meghajtóba, pillanatok alatt be is olvasta, majd amikor a képek között lépegettem a gép megállt. Mozgott az egér, de semmire nem reagált. Több lemezzel is kipróbáltam és olvasás közben rendre ezt a jelenséget produkálja. Csak a reset segített.
A gépben új táp van 500W-os, x2-4200+os proci, asus 7600gt, Abit AN52S-alaplap, 160 gigás Maxtor 160Gb winyó és egy Optiarc Ad-7241 dvd meghatjó.
Usb-ről simán tudok játékot telepíteni fagyás nélkül, jól is fut.
Valami ötletetek esetleg? Én a meghajtóra gyanakodnék, bár ez a megállás nekem nagyon fura...alaplap elméletileg jó.
Köszi a segítséget előre is!
Üdv!
-
opel8v
tag
-
Hali
egy olyan bajom van, hogy adott 4 winyó a gépben 1db 250gb, 1db 500gb, 2db 1 terras (mind1ik samsung sata2 a 2db terrásból az egyik F1 a másik F3)
hd tune-al tesztelgettem a winyókat, a terrás winyók simán mennek külön-külön 100-130mbyte/s írás/olvasási sebességet viszont ha tcmd-be vagy akármivel indítok egy másolást a két winyóról 100megáról kezd és leesik 40-60mbyte/s-re a sebesség és nem tudom mi lehet a megoldás..
régi alaplapban nem kellett szarakodnom vele mert ott mentek 80-100 mega között tcmd-ben is simán (MSI K9N SLI) viszont ebbe az uj alaplapban nagyon gyatrák a sebességek (MSI 790XT-G45)
akinek van valami ötlete kérem írja le!
Köszönöm előre is.azt tudom hogy AHCI-t bekell kapcsolni amd chip miatt, de nincs valami tweak vagy valami okosság amivel lehetne gyorsítani a sata-n?
-
Girmin
csendes tag
Melyik jobb és miért?
Amd Athlon x2 4450e 2.3Ghz L1 256KB L2 1024KB
Intel Core 2Duo E4500 2.2Ghz L1 64KB L2 2048KB -
opel8v
tag
Hi
Adott egy asus P5KR. Csak cmos clear után indul el, utána bemegyek a biosba, simán mentem, kilépek és már nem jön fel kép. 1E post hibakodot ir ki a tesztkártya. Biosfrissités megvolt, bga-k átmelegitve. Valami a c.mos körül nem jó. Valaki tud rá valami okosságot? Régi biossal is ezt csinálta. Ha f1 el defaultba tovább megyek akkor minden oké, de a következő induláskor mengint c-mos clear kell neki.
-
BenJoe80
senior tag
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
Erre valakinek van valami mondanivalója?
-
Atti1112
aktív tag
Sziasztok ! Olyan alaplapot keresek,amin van integrált videókártya,de be lehet tenni egy erősebb videokareszt is. (Nvidia GF9800 GT-m van).A lényeg ! : Átkapcsolható kéne,hogy legyen a 2 kártya BIOS-ból ! Létezik ilyen alaplap ? Vagyis amikor bootol,akkor bemegyek a BIOS-ba és ha épp játszani támad kedvem,akkor átkapcsolom a 9800-ra. Egyébként meg a sima mezítlábas integráltat használná.Fogyasztásilag nagyon nem mindegy.Ha netezem és nem játszom ,bőven elég lenne az integrált.Ötlet,javaslat ,típus ? Az,hogy mindig vegyem ki a 9800-at, ha nem játszom,ezt nem szeretném
Esetleg olyan "barbár" megoldás is érdekelne,hogy egy kis kapcsolóval megszakítani a 9800 tápját és akkor nem "látná" az alaplap ,hogy van bent 9800 az alaplapban.
A gépház oldala mindig le van szedve.
Atti -
Cool Face
aktív tag
Minden 4 gb-ot lát. Windows, bios, csak a windows úgy gondolta hogy lefoglal 1gb-ot a nemlétező hardvereknek. A biosban nincs olyan, már néztem. Idáig jó volt. semmit nem nyúltam hozzá a következő bekapcsoláskor már ilyen volt.
-
Cool Face
aktív tag
Olyan meglepő hibát vettem észre, hogy egyik nap, hogy eltűnt 1gb memória a gépemből
Ez már csak azért is furcsa mert 2x2gb van benne xD Jobban utána néztem a dolgoknak. A Windows 4-et lát és csak "3 gb használható" na ilyennel sem találkoztam még. Az erőforrás-figyelőben jött a meglepi. A rendszer 1 gb-ot lefoglalt a hardverek számára("hardverek számára fenntartva"). Ezt hogy? Meg minek? Idág miért nem? Megérteném ha valami szar vga lenne benne és le kell nyúlni a rendszer ramból. 4870X2-m van 2 gb rammal
Hova még 1 vagy minek? És mind ezt az egyik napról a másikra. Tök jó öntudatra ébredt a gépem, aztán nehogy úgy járjak mint a skynet
Jah és Windows 64-em van mielőtt még valaki írná, hogy próbálkozzak ezzel...
-
R̲e̲m̲
senior tag
heló mindenki!
a következő a kérdésem: van egy abit vp6os lapom, és van rajta egy órajelgenerátor (tudom h minden lapon van) az érdekelne, hogy mivan abban az esetben, ha a pci.clk fixálás érdekében én azt eltávolítom, és "külső" órajelről indítom a lapot. van rá esély, hogy elindul?
megvan az adatlapja a generátornak, tudom meik láb micsoda, a cucc meg amúgy i2c-n programozható, csak az a galiba, hogy előre programozott órajeltáblája van, és az arányokat nem lehet módosítani... (fsb-pci-agp) -
OnLy16
tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni esetleg? Az érdekelne hogy mi a különbség a P35 és P41 chipset közt. Gyakorlatban a Gigabyte EP41-UD3L és az Asus P5K/EPU lenne a két vas.
Köszi előre is
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Gál István #31052 üzenetére
Nekem anno a crossfirees lapomhoz volt egy switch amit be kellett nyomni az egyik slotba és akkor lett csak 16os a másik slotom.
Ilyesmi. -
Gál István
senior tag
Tud valaki abban segíteni hogy az ASUS P5K-ban lehet-e állítani a PCI-E csati sávszélességét? "d ben írja a gpu-z hogy visszaveszi 8x-ra..
-
JoolsNOS
veterán
válasz
sestertius #31050 üzenetére
(#31049) @matthew@: Amelyiket szeretnéd
Jó mindegyik, csak elfogult választ kaphatnál valamelyik irányba. Nekem giga szimpatikusabb.
-
sestertius
őstag
Üdv!
Nem tudom, merre kérdezzek...
Igazából az lenne a lényeg, hogy valami SLI-s topik kellene, nem tud valaki ilyet?A kérdésem csak az lenne, hogy mennyire "gond" az, ha nem egyforma vga-kat használunk SLI-ben az alaplapban... Lehet ezt, vagy nem ajánlott..? Ha valaki tud, segítsen!
Köszönöm! -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Szerintetek az asus jobb vagy a gigbyte mint hosszútávra (kb. 5 év)? -
BenJoe80
senior tag
Erre valaki?
-
ANT
őstag
A TRIM nélküli használatot arra az esetre értettem, ha esetleg mégsem menne az AHCI mód. Nálam ugyanis ez a helyzet a laptoppal.
Leírás szerint a SATA 1-4 portokat akkor tudod egyenként piszkálni, ha a vezérlő RAID-be van állítva. És a beállított üzemmód a vezérlő minden portjára érvényes lesz. -
SLYM
veterán
hogy tudtok ti ilyeneket is megtalálni. nagyon köszönöm
. tudom, hogy lehet úgy is használni, de ha már fentvan a win7, meg támogatja az SSD, akkor már inkább megpróbálom beüzemelni
meg is találtam a segítségeddel a BIOS-ban azt a részt, ahol át lehet állítani. még egy kérdésem lenne. 5 sor van. a legfelsőben van az amiben van 3 lehetőség. IDE, Raid, ACHI. ha ACHI-ra állítom alatta a másik 4 sor nem "oldódik fel". értem ezt úgy, hogy látom, hogy a sorok mögött (SATA 1, SATA2, SATA3, SATA4) van valami enabled és disabled. tehát valamit lehet még ott állítani. kérdésem tehát, hogy ezt, hogy kell feloldani? illetve fel kell-e ezeket oldani? hiszen ugye mivel 4 ilyen rész van, mindegyik SATA "slotra" jut egy vinyó. nem csak annak kell ACHI-ra lenni állítva, amelyikben az SSD is van?
-
ANT
őstag
Alaplapod kézikönyve szerint támogatja. Lásd 2-15 oldal.
Szerk: amúgy használhatod TRIM nélkül is az SSD-t. Tegnap óta én is úgy tolom egy laptoppal. -
Bodin
senior tag
Sziasztok. Valaki meg tudná mondani, hogy Compaq D310-es gépben hogyan kell kiiktatni a BIOS-passwordot? Elemkivétel nem segített. Előre is köszi.
-
SLYM
veterán
hali. Asus P5N73-AM alaplapom van. lassan megjön az SSD-m ami támogatja a TRIM utasítást. ám azt az utasítást támogatnia kell az alaplapnak is. szóval be kell kapcsolnom a BIOS-ban a SATA vezérőt ACHI módba. én ezt nem találom. támogatja egyáltalán ezt az én alaplapom? fontos lenne tudnom. köszi a választ
-
No-kia
addikt
Hello! vki talákozott már azzal azesettel h egy Asus M2V-hez akart sata HDD-t csatlakoztatni(200GB samsung) és sehoyg sem iismerte fel? Biosban bármit állítok nem látja, csak az IDe-s cuccokat, és ellég idegessítő, ötletem sincs h mit csináljak
-
JoolsNOS
veterán
válasz
marked one94 #31026 üzenetére
Sajnos nem feltétlenül. Van hogy ugyanaz a foglalat, de a lap mégse támogatja egy adott dátum után kijött procit, mert a foglalaton kívül van valami difi.
(#31027) Romeo619: amiatt az egy program miatt nem fogok xp-t használni. amúgy ha kell xp akkor egy vinyóra van telepítve és elég ha arról bootolok.
-
MiB
tag
Hi
Mi a különbség a gigabyte h55 és p55-ös chipset között sebességben?
-
Romeo619
senior tag
Igen AMD 6000+ gyári AMD hűtéssel. A lényeg hogy a régi alaplapomban elindul a proci és minden stimmel megy a gép is.
És tuti bevan dugva a proci hütö is ugy belenyomogattuk alig lehetett kihúzni de ha haza megyek még1er átnézem viszont...ahova a procit bekell dugni van még 1 4es ami nvan 1 pici kis kupak
GA-MA790(F)X DS4 nem tom lehet valami gyári hiba és fos a lap??? de az nem létezik vagy csak simán nem ismerné fel a procit? de a boltban direkt azért vette mezt mert AM2s és AM3 ready -
BenJoe80
senior tag
válasz
Romeo619 #31035 üzenetére
Romeo619!
Majdnem biztos, hogy a CPU hűtéssel van a gond. Van hűtésed (bocs, csak biztosra akarok menni)? Biztos vagy benne, hogy rendesen csatlakozik a procira?
Láttam már olyat, hogy a hűtő fenn volt, krémet is használtak és még is ugyan ezeket a szindrómákat produkálta a gép. Kicseréltük a hűtőt és onnantól kezdve ment szépen minden.
A felvillanás, ventilátor bepörgés onnan van, hogy - mivel kap áramot - elindul, csak nincs a proci (rendesen) hűtve és ez nyomban lekapcsol amint elér egy bizonyos hőfokot (hűtés nélkül pillanatok alatt). Biztonsági okokból így vannak a megcsinálva, nehogy megsüljenek a procik.
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy a régi gépem - amit most a szüleim használnak - időnként csinál olyat (eddig csak telepítéseknél fordult elő), hogy egyszerűen megfagy. Ez alatt azt kell érteni, hogy nem képes bebootolni sem. Megáll a bazi nagy "Interactive Pro" logo-nál és még a BIOS-ba sem tudok belépni. Semmilyen gombnyomásra nem reagál.
Ezt csak úgy tudtam valahogy kiküszöbölni, hogy az elsődleges meghatót - amin az OS volt - leakasztottam. Ekkor már bebootolt, feltelepítettem egy másik merevlemezre a meghajtót, az elsőt újra formázta, majd újra visszarak és innentől kezdve aztán ment szépen.
Először azt hittem, hogy talán a régi 200GB-os Seagate merevlemez szórakozik (már kerreg is egy ideje), tehát kicseréltem, és vettem egy vadonatúj Seagate 250GB 7200rpm 16MB SATAII-es merevlemezt de sajnos egyszer csak ezzel is ez történt.
Mi lehet a probléma?
Amire esetleg gondolni tudok, hogy talán a processzor hűtés nem lenne elegendő? Induláskor mindig azt írja ki: "CPU Fan error". Erre viszont itt, ezen a fórumon, egy másik témában azt válaszolták hozzáértő emberek, hogy ez normális, az újabb hűtők nem forognak olyan gyorsan és a régebbi procik ezt hibaként érzékelik.
Ami még furcsa, hogy Win7 alatt időként kattan egyet a gép, olyan mintha le akarnak kapcsolni, vagy újra akarna indulni, esetleg alvómódba lépni, de a kattanáson kívül egyebet nem csinál (alvó üzemmódba le se tudom vinni és ez állítólag régi BIOS hiba, szintén ezen a fórumon mondták).
Esetleg a táp lenne a gyenge? Ezt mondjuk nem hiszem... a konfigom:
- ASUS P5GD1 Pro
- Intel Pentium 4 540mn 3.2GHz Socket 775
- Thermaltake S18
- 4×512MB RAM (
- Seagate 250GB 7200rpm 16MB SATAII
- WD 1TB 7200rpm 32MB SATAII
- WD 250GB 7200rpm 16MB IDE
- LG DVD-RAM
- LG DVD-ROM
- ASUS 45-GA 450WA válaszokat és segítségeket előre is köszönöm!
-
mpierre
veterán
Egy asrock p4vm890-es deszkával lenne gondom.
Tavaly karácsonyig prímán ment, majd bekerült a szekrénybe. Aztán újra előbányásztam, de nem indul a lap. Biosig se jut el, de a ventik pörögnek... Ha kiveszek belőle valamit, akkor nem csiripel a lap. Mintha lenne életjel, de mégse.
Esetleg elemcsere, vagy balta megszabadítja földi szenvedéseitől a lapot?Proc: Intel Celeron D 320 (2,4 Ghz; 256/533)
Hűtő: Xilence P4 PRO
RAM: samsung (512MB)
Táp: FSP 300 PNF
VGA: Abit X600 PRO -
ANT
őstag
Van egy HP laptopom AMD690M chipsettel, SB600 déli híddal. Vettem bele egy OCZ Vertex SSD-t, amihez szükségem lenne a SATA AHCI módra a TRIM parancs miatt (természetesen win7 lesz telepítve). Gugli azt mondta nekem, hogy az SB600 támogatja az AHCI módot (egy rakat AHCI driver is van hozzá a neten), viszont biosban semmilyen, SATA vezérlőre vonatkozó beállítás nincs.
Ezexerint AMD mobil chipset esetén nem támogatott az AHCI? Vagy ha igen, hogyan tudnám bekapcsolni? -
]Phobos[
senior tag
válasz
atti_2010 #31030 üzenetére
Már megvolt, még a ramot is kiszedtem, de nem is sípolt, csak a proci maradt bent a hűtőjével, amit próbáltam máshova is átdugni. Ugyanaz. Amikor a tápba benyomom a kábel, felpörög, aztán kakukk.
Szívtam már hasonlóval, PII-PIII, agp port/ int. VGA miatt volt labilis, de volt olyan is, ami a ps2 billo miatt. Mindezzel csak az a baj, hogy első labdábaérésre tökéletesen ment, leszámítva, hogy alig bírtam leállítani.
Bombázzatok ötletekkel pls!
-
]Phobos[
senior tag
Üdv!
Lenne egy qrva nagy bajom. Mivel el kell adnom a gépem, gyorsan összeharácsoltam egyet helyette:
S478 Abit SG-71 + 1.8 Pentium + 256 MB DRR 400Beledobtam a lapba a procit, ramot, becsavartam egy házba, majd egy AGP-s Ati Rage, PS2 billo, monitor, USB egér, majd NEM billenőkapcsolós tápba bedugtam a kábelt = BIOS Post, örülünk ennyi, viszont kikapcsolni nem igazán akart, de pár újraindítás és sikerült( nyomógombbal )
CSAVAR
az alaplap védő takarót lehagytam, így egész szétkap, alaplap ki, takaró, és ...
kicseréltem a BIOS elemet egy újabbra, aztán mondom ezen van integrált VGA, Ati-t kihagytam és rádugtam arra a monitort, winyó, dvd-rom( adat+táp )azóta nem kapcsol be, amikor a tápkábelt bedugom, akkor felpörög 1-2 mp-re a CPU venti és ennyi
Már visszacseréltem mindent, volt BIOS reset, de semmi. Próbáltam másik minőségi táppal( billenőkapcsolós Delta ), na azon meg sem mozdult a CPU venti.
Valaki ötlet? Lehetséges, hogy nem is a lap szállt el?
-
nat
senior tag
-
L3zl13
nagyúr
Itt is feltenném a kérdést, mert a sima azonnali kérdésekben még nem kaptam választ.
Tud valaki ajánlani embert vagy céget aki vállal alaplapi kondicserét viszonylag olcsón?
Nincs se normális forrasztóm, se gyakorlatom ilyesmiben, tehát nem akarok kísérletezgetni. -
marked one94
őstag
Helló!
Nekem annyi a probléma hogy nemrég vette egy 2,4Ghz-es Intel Pentiumot. Amikor beszereltem a gépbe kapcsolnám a gépet és csak 1,8 Ghz-esnek ismeri fel, a biosit is vissza állítottam. Az alaplap egy Matsonic MS9147C .Elméletben gond nélkül felkellene ismernie. Mi lehet a baj? Ja és előtt egy 1,7-es celeron volt a lapba.
-
JoolsNOS
veterán
-
Romeo619
senior tag
Jól van akkor ezzel elleszek 1-2óráigXD de amugy rendzsert telepíthetek megint mi
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Romeo619 #31015 üzenetére
A procihűtő felhelyezéséhez kell egy kis rutin, a többi nem vészes. A leddugdosás inkább házfüggő, hogy az összes led/ki-bekapcs/speaker-kábel különálló-e, vagy már egy "csokiba" össze van kötve és simán rádugható a lapra. Ha különálló akkor szépen user manual és egyesével tökölés, ha egybe van akkor csak ráduod ahogy rámegy.
-
76zolika
csendes tag
Sziasztok valaki segitsen.ASUS K8N alaplapom van és három foglalatbol csak az egyik memoriafogalatot tudom használni ha beteszem a másik memoriát is akkor neindul el a gépem nemkapcsolja be a monitort nemtom mia baja!!!!!!!!!!!! HELP!!!
KÖSZÖNÖM ELÖRE IS!!! -
Romeo619
senior tag
válasz
JoolsNOS #30995 üzenetére
Hát most segít nekem 1 emberke innen a forumról lapot keresni stb örökhála neki érte!
Elöször is el kell adnom a régi lapomat amit meg is hírdettem ittgygabite lapon vgayunk 790 chipsettel AM2 és AM3 ready foglalattal DS5.
Ez kb olyan 18 de van 1 másik 14ért is DS4. Azt nem tudom hogy az én lapomért mennyit kérhetek... -
Interceptor
addikt
válasz
poffsoft #31001 üzenetére
Szia,
Asus p5b.Mint irtam korábban volt már ilyenem a crashfree bios visszaállította akkor. Most viszont semmi. Van valami módszer a javításra? Nem lehet, hogy az alaplap mivel egyébként is haldoklott épp most adta meg magát? Semmilyen síp jelet nem ad a speaker ha kiszedem a gépből a procit vga-t memókat.
-
TomPo72
csendes tag
Sziasztok,
Sikerült végigpróbálgatnom egy halott RAMot (nem tudtam, hogy behalt) az összes slotban és azóta a biztosan jó RAMot betéve sem indul el a gépem. (Táp ok, proci ok, videókártya ok)
Lehet, hogy hagyott egy kis ajándékcsomagot és tönkrevágta mind a négy slotomat?Egy másik gépben egy helyen kipróbáltam a memóriát, nem indult el a gép, ugyanoda egy biztosan jó ramot betéve sem futott már, másik helyre berakva rendesen működött.
Mit gondoltok, nézhetek új alaplapot?
(MSI K9N Ultra 2F, AMD 5200+, Radeon HD2600XT a főbb paraméterek)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv,
Tom Po
-
poffsoft
veterán
válasz
Interceptor #31000 üzenetére
Üdv!
sikerült kinyírni a biost.
Nem ártana egy-két szó a lapról sem...
Verify errornál semmiképpen nem szabad újraindítani, meg kell próbálni visszaállítani a biost, hiszen ekkor biztosan sérült a biosod, vagyis nem fog bootolni a gép többé...
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- RAM topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Akciókamerák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ford topik
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- Gigabyte GA-H77M-D3H (rev. 1.1) LGA 1155 alaplap
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest