- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Riasztó topik
- OLED TV topic
- Micro Four Thirds
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne h az nagy gáz-e h az alaplapom ugyebár 4 sarkánál lenne rögzítve viszont nekem a jobb felső nem fogja oda mivel a szerelő aki összeszerelte, rosszul csavrta be a távtartót a ház és a lap közé és amint becsavrta a csavart amivel pdafogná a lapot a távtartó kijött és most csak 3 helyen van rögzítve a lapom és kicsit hajlik mivel a proci hűtőm wztem kicsit húzza ez gond? Csináljam meg? (A gépem az adatlapomnál ha az számít vmit.) Illetve ha szétszedném akkor a táp kábeeit nem kéne addig széthúzno csak a 220-ból kihúzni ugye? -
@matthew@
őstag
válasz
DonThomasino #45023 üzenetére
Nagyon szépen köszi a helpet, asszem egy ilyet beszerzek
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne h van egy ilyen lapom: Gigabyte MA770-UD3 és vannak rajta ilyen csatik hátul és szeretném összekötni a gépet egy Panasonic hifivel, amin sajna csak RCA van, piros-fekete. A kérdésem az lenne h mivel tudnám megoldani az egyesítést? Előre is köszi a helpet! -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem h egy Sychte Ninja 3 vagy egy Mugen 2 jó lenne-e a lapomra, mert nem tudom h a gigabyte logós passzív hűtős résztől elférne-e . Az alaplapom típusa: Gigabyte MA770-UD3
PLS, help! -
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
van egy Gigabyte GA-MA770-UD3 rev. 2.1-es lapkm és az lenne a kérdésem h erre hány olyan ventit köthetek ami képes szabályozni magát? Azt tudom h a cpu-nál ilyen van, tehát ez már 1, és még hány ilyen helyem van ajol képes magát szabályozni? -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Szerintetek az asus jobb vagy a gigbyte mint hosszútávra (kb. 5 év)?
Aktív témák
Hirdetés
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Autós topik
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest