- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
R̲e̲m̲
senior tag
válasz
dolbyman #34663 üzenetére
Hali!
az 1066os memóriabuszt szerintem felejtheted el... a lapod lehet hogy támogatja, de tudniillik a memóriavezérlőnél már egy ideje a prociban van... az a64 tudomásom szerint 800mhz fölött csak fsb-emeléssel hajtja nagyobb órajelen ramokat.
pl nálamitt a memóriaórajel cpu/5 tehát az alap 1800/5=ddr2 720mhz, húzva proci 2700mhz-en 2700/5=ddr2 1080mhz
remélem segítettem..
Public73! nincs modem a gépedben?
-
R̲e̲m̲
senior tag
Hali mindenki!
adott egy giga ga790fxta-ud5 lap.
Az lenne a probléma, hogy a lap nemszereti a hidegindítást...
tehát ha ki van kapcsolva a gép éjszakára, vagy áramtalanitva van, huzamosabb idő után (1-2 nap) kékhalált dob induláskor, ismeretlen hibával...
ez 5-10 perc nyűglődés meg újraindítgatás után helyrejön, és elindul. Memóriahiba kizárva, memtest lement párszor és passos...előre is köszi
Üdv!
-
R̲e̲m̲
senior tag
-
R̲e̲m̲
senior tag
heló mindenki!
a következő a kérdésem: van egy abit vp6os lapom, és van rajta egy órajelgenerátor (tudom h minden lapon van) az érdekelne, hogy mivan abban az esetben, ha a pci.clk fixálás érdekében én azt eltávolítom, és "külső" órajelről indítom a lapot. van rá esély, hogy elindul?
megvan az adatlapja a generátornak, tudom meik láb micsoda, a cucc meg amúgy i2c-n programozható, csak az a galiba, hogy előre programozott órajeltáblája van, és az arányokat nem lehet módosítani... (fsb-pci-agp)
Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest