- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- Home server / házi szerver építése
- LG LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
na hali mindenki.
vettem pár uj cuccot,de van egy kis problem...
giga ep31 ds3l lap bele az e5200 egy a többi maradt ugyan az.(adatlap)
a következő a helyzet.
a gép felpörög,de a monitor nem mutat semmit és olyan,mintha készenléti állapotban lenne.
vga cserét eszközöltem,de ugyan az a helyzet.
esetleg a procit nem ismeri fel a lap?vagy vmi rosszul raktam össze?
a procit ugye egyféleképpen lehet belerakni.máshogy nem is lehet,mert ugy van kialakítva.a kis ablakocska,amivel le kell zárni az elég erősen beletolja a lapba.az normális?
na szal ez lenne a gond.
ötleteket várok -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy nagy kérdésem hozzátok. Előzmények:
Alaplapom : Gigabyte GA-8I848PM
A kézikönyvében ez van: Supports EasyTune 4
letöltöttem, telepítettem ezt a progit. Újraindítást kért. Ezt megtettem. Ezután a következőket írta ki:
Scan Bios info fail OK. leokéztam
Sorry. Wedid n' t Support this main board OK. leokéztam, és ennyi. Mi lehet a gond. ha egyszer támogatja a progit miért nem hagyja futni?Köszi a fikázásmentes válaszokat!
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Megjött az alaplap (Giga 78GPM-DS2H), van egy sata II HDD-m, ami még a régi alaplapban volt, ott lett particionálva, stb. Win XP van rajta, a floppis trükkel.Ez az alaplap kínálja a natív IDE módot, a raid-et (egy vinyóval ez nehézkes), és az AHCI módot... Ha natív ide módba telepítek, akkor elvileg nem kell a floppos dolog, viszont ez lassabb-e, mint az AHCI mód? A meglévő 2. partíciómra ugye nincs hatással hogy milyen módot választok? (raid-nél formáz, a többinél nem?)
Ehem... ezek a kérdéseim, várom a tapasztaltak segítségét/javaslatát.
Előre is köszi! -
Stirbi
addikt
válasz
viking19 #16987 üzenetére
p35 ösnél a tuningkor nagyobb fsb t tudsz elérni, de a p43 ban lehet alulfeszelni a cpu-t de p43is jol szerepel tuningkor nemsok különbség van a két csipset tuningban sem között,de ha veszel akkor sztem inkább ap43 at, ujjab igy tovább lesz forgalomban, a p35 ö gigákat nálunk már kiárusitják slovákián az üzletek
-
pebe
csendes tag
Sziasztok!
Egy érdekes jelenséggel állok szemben,amit még eddig nem tapasztaltam.
754-es géppel szarakodok már egy ideje,és amit produkál csupán annyi,hogy miután összeraktam a tápnak áramot adok,egyből pörgeti a ventiket,és kb itt a vége semmi több.
Mi lehet a gond?Ha valaki tudna érdemleges választ adni,megköszönném.
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok.
Egyik ismerősömnek elkezdett szórakozni a lapja.MSI K9 NEO V2 Olyan hibajelenségeket produkál, hogy nem ismeri fel a vinyót.Satas vinyóról van szó.Egyik napról a másikra történt.
Erre tegnapelőtt hív egy másik haver, hogy neki meg a sata-s dvd íróval szarakodik.Természetesen ugyanilyen lapja van neki is.
Tudtok valami infóval szolgálni, hogy mi lehet a sata portokkal ezeknél a lapoknál?Esetleg valami szériahiba? -
viking19
tag
Sziasztok!
Megmondom őszintén nem nagyon tartom az iramot mostanában az alaplapokkal, chipsetekkel. Ezért fordulok hozzátok kérdésemmel, milyen deszkát vegyek?
A CPU az bizos, hogy valami alsókategóriás Intel Qxxxx. Nem kell nekem integrált GPU, viszont firewire vagy eSata jól jönne. Sem Crossfire, sem SLI nem érdekel. 22000 HUF-ra gondoltam max. Intel Chilset-tel, elsősorban P35 P43-akra gondoltam, de ha van valakinek jobb ötlete nem zárkózok el(nem vagyok Nvidia ellenes jöhet az is!)Köszi!
-
Mappa
addikt
Hali
most vettem gépet külön alkatrészekből...és hát még sosem raktam össze gépet..na most,amit összelehet és összekell dugdosni azt megtettem...el is indul...aztán olyat ír ki hogy DISK BOOT FAILURE,INSERT SYSTEM Disk and Press Enter...asszem ezt írja ki bementem biosba hogy cd-rom boot-on elsőként...elmentem,restart ugyanezt írja ki....a dvd-író ba csak egy táp csatit dugtam de mivel ez ilyen új csatlakozos (legalábbis nekem új) ilyen lapos nem olyan régi 4 pin-es mit szurhattam el
a lap Giga P35-DS3 író Pioneer DVR-216
-
Keni21
tag
Helloka lenne pár kérdésem cseréltem egyik haverommal memóriát de az ő memóriájával nem indult el a gép ha mindkettő Dimm-be betettem, most vissza akartam tenni a régi kingmaxokat de a gép nem akar bootolni csak a vinyó ledje és a dvd iró ledje villágit egy darabig. Lehet hogy meghalt a 2 Dimm-em? Mert mindkettő memória jó mert ha az egyes Dimm-be teszem akármelyik memóriámakkor simán bootol a gép.Ha a kettwes dimmbe teszem akkor szintugy nem bootol a gép mellesleg Asus M2N-MX SE PLUS alaplapom van elöre is köszönöm a választ
-
Blaze71
őstag
A kis kép az alaplapod nevével azért van, mert a Biosban engedélyezve lett a FullScreenLogo. Ha nem nyúltál bele a Biosba, akkor ez azért van, mert valamiért visszaállt alapbeállításra, olyankor meg engedélyezve van. A hardver varázsló meg lehet, hogy megint a Bios alapra állása miatt van, mert így engedélyezve lett valami, ami eddig nem volt. Tedd be az alaplapi telepítőlemezt és kerestess rá a Windowsal. Vírus ügyben passz, nem értek hozzá.
-
ImI87
őstag
Hello!
Van egy Asus Maximus II Formula lapom, ami P45 chipset-es, és két db PCI-E VGA slot van rajta.
A másodlagos VGA slotban lehetne használni egy PCI-E x1 csatis TV-Tuner kártyát?
Biztos belemenne, csak azon aggódom, hogy nehogy bekavarjon a PCI-E sávok elosztásába, és v.mi CF-nek érzékelje. Nem lenne jó, ha csak x8 módban menne a VGA.Próbált már v.ki ilyesmit?
Köszi!
ImI
-
kizul
tag
Hali!
Igazából nemtudtam, hova írjak , szóval bocs ha off!
Tehát, az lenne a problémám, hogy bekapcsoltam gépet és nem a szokásos pár mp-es kis adatok "leírásával" indult, hanem kis kép alaplapom nevével és utána kis feketeség majd kezd tölteni az xp. Utána bejelentkezés és jobb alul megjelenik az új hardver varázsló, vmi PCI Device-t akart telepiteni az gondolom a lapon a pci részbe rakott hardverek..(bár nemtudom biztosan, mer úgyvok, hogy használom a gépet de nemnagyon értek hozzá) Szóval lehet,hogy semmi fontos csak érdekel,hogy mér van ez így. Jah és kidobott csomó vírust pedig elötte nap semmi nemvolt.Előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz
razorbenke92 #16972 üzenetére
Kérdés milyen gépbe raktad és milyen az a régi modul. Vagy a chipset nem támogatja az adott adatsűrűségű chipeket, vagy a régi modul más adatsűrűségű és szervezésű, és ezért a chipset az újakat is annak megfelelően kezeli. Vedd ki a régi modult, ha akkor a két új modullal látod mind az 512MiB-ot, akkor modulközi inkompatibilitás, ha akkor sem, akkor viszont modul - chipset inkompatibilitásról van szó. Persze ha a három modul háromféle, akkor egyenként is nézd meg őket. BIOS beállítással ezen nem tudsz segíteni.
Keni21: Ne a GB, hanem az adott chipek gyártójának oldalán nézelődj (chipset -> nV; hang -> Realtek).
-
Keni21
tag
Sziasztok van egy másik lapom GA-K8N Pro-SLI és szeretnék rá vistát tenni, de nem találok hozzá drivert( néztem a gigabyte oldalon de nem találtam). Ha tudnátok segiteni naon megköszönöm
-
Hello! Senki sem tud válaszolnio a fenti kérdésemre???
Sziasztok!A kövi lenne a kérdésem:Most vettem az egyik gépembe 2x256mb SD ram-ot. Eddig 256mb volt és ezeket is beletettem. A gép bővíthető 1gb ig is de mikor beletettem a memory test 524mb ig megy. A rendszerben pedig kiírja az everest hogy 3 256os ram van benne de a két újra amit beletettem kiírja hogy csökkentett (az újratöltési ideje felén áll) és igy csak 256+128+128 ram van benne amit feldolgoz!
Arra rájöttem hogy valamit a BIOS ban kellhet tenni mert már a rendszer előtt is 512mb ot tesztel.
Milyen menüpontot keres
ressek a BIOSban? Vagy az alaplapon keressek valamit?Köszönöm a segítséget előre is!Légyszi segítsetek ha tudtok!
-
netboy
senior tag
Valaki tudna nekem User's manualt küldeni abit TH7II-raid-es alaplaphoz mert nem lehet letölteni
-
Keni21
tag
Jó reggelt lenne pár kérdésem cseréltem egyik haverommal memóriát de az ő memóriájával nem indult el a gép ha mindkettő Dimm-be betettem, most vissza akartam tenni a régi kingmaxokat de a gép nem akar bootolni csak a vinyó ledje és a dvd iró ledje villágit egy darabig. Lehet hogy meghalt a 2 Dimm-em? Mert mindkettő memória jó mert ha az egyes Dimm-be teszem akármelyik memóriámakkor simán bootol a gép.Ha a kettwes dimmbe teszem akkor szintugy nem bootol a gép mellesleg Asus M2N-MX SE PLUS alaplapom van elöre is köszönöm a választ
-
zpitta
csendes tag
Erre 16950 valki?
-
kosian24
tag
Sziasztok!
Azért ide írok, mert bár hangkártya bajom van, de alaplapi integrált, szóval hátha.
Az a bajom, hogy vista alatt ha zenét hallgatok, vagy filmet nézek, nem szól a mélyláda és nincs basszus. Játék alatt van, de máshol nincs. Gigabyte alaplapra integrált 7.1-es hangkártyám van egy Genius 5.1-es aktív mélyládás hangrendszerrel. Eddig xp-t használtam és nem volt ilyen probléma. Most vettem csak észre, hogy csak játéknál van basszus. Töltöttem hozzá legújabb drivert a gyártó honlapjáról, tettem fel 2 codec packot is, de semmi. Mitől lehet ez? Nem tudjátok mi a baj? Ja, amúgy Realtek AC97-es kártya.
-
atyca
senior tag
Sziasztok!Szeretnék meríteni tudásotok tengeréből,ha lehet.Van egy Asrock 4coredual sata2 alaplapom,amin biost frissítettem.Azóta videókari problémáim vannak(konkrétan driver frissítésnél reboot után fekete képernyő).Segítségeteket előre is köszönöm,csak megkérek mindenkit,hogy lassan beszéljen,mert sík hülye vagyok biosból.
-
celf
őstag
egy Gigabyte P35-DS3l
s-pdif outjan tulajdonkeppen mi jon ki?
csak audiojel, vagy akar barmilyen mas adat? -
roland.75
tag
válasz
Vasinger! #16955 üzenetére
Hali.
Elegem lett belőle, (hosszú lenne elmesélni, de csak annyi, hogy egyedileg gyártattam, hozzá észk-déli egybe vízhűtőblokkot, hogy SLI-re alkalmas legyen,+stb átalakítás) a lap 0km-es és full vizes, még feszültséget se kapott (nem volt beszerelve), de ahogy olvasgatok róla....
A proci meg a dobozában pihen, használva az sem volt, ha nem találok 775-be normális lapot legalábbis ennél jobb kritikával és paraméterekkel felvértezettet akkor platform csere. -
borisz_B
tag
Tudtok nekem ajánlani olyan alaplapot, ami stabilan működik (!!!), nem akarom tuningolni, egy E6400-es procihoz kellene, (de később egy E8400-es lenne benne), a VGA egy ATI 4850-es DisplayPortos lenne hozzá + egy HP LP2475W monitor!
A keretem max. kb.30e!
Grafikai, kiadványszerkesztési és képfeldolgozásokhoz, néha (kevés) játék!
Nézegettem a Gigagyte EP35 és EP45-ösöket, de nem tudok dönteni, hogy melyik lenne a legmegfelelőbb, és típusban és az utolsó szám és betü jelekben sem!
Minden segítséget elfogadok! -
zsid
senior tag
Hali!
felvetődött egy olyan problémám, hogy a winXP csak 1 magot vesz észre az A64 X2mnél. Van erre valakinek valami ötlete, hogy mit lehetne ezzel kezdeni ( 1,5 éves konfig, eddig nem volt ilyen probléma ).
-
roland.75
tag
Hali!
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ehhez a procihoz: (QX9650 3.00GHz Extreme) milyen lapot ajánlanátok.
A jelenlegi egy: Asus Striker II extreme ezt szeretném lecserélni. -
kriszbon
őstag
Sziasztok! Lenne egy-két fura kérdésem! Létezik e olyan alaplap, ami kezeli a régi 1 magos procikat(P4 800Mhz Fsb) De az újakat is! Továbbá a régi DDR1 ramokat(400mhz) és a DDR2-es ramokat is! Mégtovábbá 16x PCI-e legyen rajta, és azon is menjen+lehessen aránylag jól tuningolni is+ne legyen drága, de nagyon gagyi se! Asszem ennyi lenne az igényem egyenlőre a lappal szemben
Ha valakinek van infója hogy létezik ilyen, az legyenszives ossza meg velem! Nagyon megköszönném
-
zpitta
csendes tag
Kétszer ment ki.
-
zpitta
csendes tag
Sziasztok
A minap lecseréltem az alaplapomon a chipset hűtőt, ezután a gép kiszámíthatatlan időközönként egyszerüen kikapcsolt. Miután a kipróbálam három táppal, wincsit is cseréltem és leteszteltem a ramokat is, arra keztem gyanakodni, hogy a hűtő cserénél lesarkaztam. Leszedtem a hűtőt és láttam, hogy az egyik sarkáról hiányzik egy kb. tűhegynyi darab.
Nem tudom, hogy ez már lesarkazás-e, vagyis egy tényleg kisdarab hiánya lehet-e gond, ilyen problémám szerencsére még nem volt. Ha nem ez a hiba, mi más okozhat ilyen problémát.Előre is köszönöm a segítséget.
-
massssza
csendes tag
Ilyen lapom van : ASRock 775Dual-VSTA (Conroe-ready) kellene bele PCI-E VGA max. 30eFT ezekre gondoltam : ATI 3850,3870,4830 Nvidia 8800 GT, 9800 GT. Az ATI 4830 ajánlaták valaki használ e. Meg kellene DDR2-is a lap a 667MHZ-ig támogat, jó e bele a 800MHZ-es tapasztalatok kellenének nem akarok be fürödni! SOS!!!
-
törölt tag
válasz
atirag #16944 üzenetére
Ha megelégszel a koaxos verzióval, akkor csak egy RCA csatlakozó és némi 75Ω-os koax vagy 110Ω-os TP kébel kell. Illetve valamilyen csatlakozó, amit rátolsz a tűsorra. A kimeneti megoldáshoz a GND-t az árnyékolásra, az S/PDIF-et pedig a melegvezetőre kötöd. A bemeneti megoldás esetén a melegvezetőt az S/PDIFI-re kell kötni.
A TOSLINK már érdekesebb, ahhoz lendületből kell a TOSLINK csatlakozó, a fent említett kábeldarab, egy vörös lézerdióda, és némi egyéb alkatrész. [link]
-
8800gt
csendes tag
Helló!
Lenne egy kérdésem.
Ez jó OCZ DDR2 PC2-6400 SLI-Ready Edition 800mhz ebbe a deszkába Asus M2N-E
A válaszokat köszönöm előre is! -
atirag
őstag
Sziasztok.
Van 1 gigabyte alaplapom amin a lapon magán van spdif(digitalis) kimenet de csatlakozot nem kaptam hozzá.És kb.5-6ezer körül lehet kapni.Ezt máshogy nem lehet megoldani? -
vepe
őstag
válasz
kornel8585 #16941 üzenetére
milyen vga drivert akarsz felrakni?..valószínű azzal lesz a gondod....netről tölts le hozzá egy friss drivert....
-
kornel8585
tag
sziasztok.a következő a gondom.most raktam össze 1 gépet:
alaplap:msi p43 neo3 fr
cpu: intel E8400
vga: inno 3d 8800gts oc 512mb
memória: 4*1gb kingmax 800nhz
a 32bites xp telepítése után a drivereket felraktam de amikor a videókártyáét akartam telepítés közben lefagy.ujraindításkor csak csökkentett módban indul el.a vkari driver eltávolítása után már bejön az xp,de a videókártyát sehogy nemtudom feltelepíteni.prábáltam már ugyis h kiveszek 2db ramot de ugyanez marad a probléma.tud vki segíteni?előre is köszi -
jam123
csendes tag
sziasztok!
Van egy msi K9A2VM-Fv2 alaplapom , benne egy 5200+-os proci 2,7 ghz.
a gondom ,hogy nem megy a c&q állandó a 2,7ghz. driverek, utilik, minden fent van.
gyártó oldala szerint a rajta lévő bios 1.2- támogatja ezt a procit.
van valakinek valami ötlete, mi lehet a gond?
-
válasz
cl.aci #16935 üzenetére
Szia!
NEm képes effektíven memóriát csórni a vidkarid a ram-od tól?
Mert nekem XP alatt lecsór +256mb ot a ram ból a vidkarim, de erre vista alatt nem képes.
Nem lehet hogy neked azzal kínlódik a videókarid hogy egyszer le bírja szedni egyszer nem?
Lehet hogy hülyeséget beszélek de én ezt el toom képzelni.
-
Sziasztok!
A kövi lenne a kérdésem:
Most vettem az egyik gépembe 2x256mb SD ram-ot. Eddig 256mb volt és ezeket is beletettem. A gép bővíthető 1gb ig is de mikor beletettem a memory test 524mb ig megy. A rendszerben pedig kiírja az everest hogy 3 256os ram van benne de a két újra amit beletettem kiírja hogy csökkentett (az újratöltési ideje felén áll) és igy csak 256+128+128 ram van benne amit feldolgoz!
Arra rájöttem hogy valamit a BIOS ban kellhet tenni mert már a rendszer előtt is 512mb ot tesztel.
Milyen menüpontot keressek a BIOS ban? Vagy az alaplapon keressek valamit?
Köszönöm a segítséget előre is!
-
cl.aci
aktív tag
Sziasztok.
Tanácsot kérek, mitől van az , hogy egyik indításnál látja a winfos a 4 Bg ramot a másiknál meg csak 3,3-mat lát, a rossz modult lecseréltem, utána látta is a 4-et, de egy ideje hol ennyit lát hol 3,3-at.
Bios a legfrissebb van fent, az létezhet hogy a prociban a memvezérlő döglik meg hamarosan?
Köszi az ötleteket, és a válaszokat. Konfig az aladatlapomnál.
mod: vista 64 bitet használok, de a bioszban is változó értékek jelenleg meg. -
Stirbi
addikt
üdv segitség
msn ezt kodot irja: hibakod:80048820
bövitet hibakod: 80048412 sürgös -
Mappa
addikt
ma vettem egy GIGA P35-DS3 lapot...buta kérdés következik...csavarokat ..a házhoz kapok amivel rőgzítem benne vagy az alaplaphoz
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, volna egy bizonyára primitív kérdésem. Van egy ASUS M2N4-sli alaplapom, AM2-es. lehet ebbe a foglalatba 3 vagy 4magos amd-t tenni, vagy azt csak AM2+-osba lehet?
-
Zotya984
senior tag
sziasztok
Intel chipset driver kellene valami új.
Amit találtam az 2007es
Segítsetek (p35höz kell) -
atesss
addikt
A korábban írt spéci Compaq alaplaphoz való táppal még mindig nagy gondban vagyok.
[link]
A "3,3volts aux (3,3V RS+ )" és a
"+5 Aux" mit jelentenek ?
A 2. gondolom a +5V Standby ?
És a P4-es kiegészítő proci tápellátó kábelén elvileg 12,8V-nak kéne lennie.Mondjuk némelyik kodegány tápnak (amelyik csak az 5V-ot figyelve vezéreli a kimenő feszt) ez a 12,8V kb. sikerülhet is.
A Return = signal ground, és a GND = Power Ground között mi lehet a különbség ?
Itt "kicsit" részletesebben is leírtam a problémát a csatlakozó kiosztással, ha valaki jobban ért a tápellátáshoz, pls. nézzen be ide.
-
Blaze71
őstag
Sziasztok!
Ide is beírom, mert valamilyen szinten ez alaplap gond, mivel valószínüleg a chip nem kezeli rendesen a pendrive-ot.
A következő problémám van egy 8 GB-os Kingston pendrive használatakor:
Van két gépem, mindkettőben Gigabyte alaplap. Az egyik GA-M56S-S3, a másik GA-MA770-S3. Az előbbi nForce, a másik pedig AMD chippes. Az nForce-os gépbe működik rendesen, az AMD-s gépben pedig csak olvasni lehet, nem tudok rá írni. Hasonlóan jártam már régebben egy 2 GB-os PQI-val is, de azt egy AMD chippes MSI lap esetén nem tudtam használni rendesen, illetve ezt a Kingstont még olvasni sem tudta az MSI. Szóval nem igazán vágom, hogy mi a gond, mert egy régebbi P-IV-es Matsonic, illetve Abit lappal is működik rendesen. Talán az AMD chip válogat, illetve nem tudja rendesen kezelni az USB eszközöket?
-
Roxeus
tag
Szerintetek ebbe merjek proceszort rakni?
Többi lábbal nincs gond, szerintetek tönkreteheti a procit? A lap bekapcsol proci nélkül de gondolom ez nem jelent sokat...
A lap egyébként egy P5B Deluxe, sajnos igen ritkaszámba megy manapság.
-
BPFeri
senior tag
válasz
Hosssszu #16915 üzenetére
Intel Desktop Chipset
( alulról felfelé... ) -
BPFeri
senior tag
-
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
Intel 965p chipset után időrendben mi a következő chipset?
Illetve miben jobb, mint a 965p?
Egy link is elég ahol összehasonlítják! -
cool13
őstag
válasz
sgergi #16908 üzenetére
Köszi megnézem! De azt mondták ezek a progik ASUS lapoknál nem írják ki a normális értéket. Amikor 1,8-on vol,t akkor a memtest alatt hibázott, emeltem a biosban 2,1-re utánna nem volt hibázás. De ettől még a már említett progik továbbra is 1,8-at írnak ki. Mivel lehet korrekt értéket megnézni?
-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok!
Ha hűtőbordát rakok a FET-ekre, csökken a Vdroop??
Köszi!
-
sgergi
veterán
válasz
Barett 50cal #16905 üzenetére
Elvileg nem lesz probléma.
-
cool13
őstag
Adott egy P5B premium alaplap. Tegnap kicseréltem a memókat benne Super Talent ramokra. 2 kit ment bele, összesen 4GB. Bekapcsoltam ment minden. Ma többet ültem a gép előőt, + egy kis játék, és kékhalál fagyások. Futtattam memtestet, hibát dobott tiszta piros volt. Állítólag a számára előírt feszültséget kéne beállítani ezért is hibázhat. Alapból a lap 1,8V ad neki és 2,2 kellene. A gondom az, hogy nem tudom beállítani. A biosban a ram feszültségének emelését beállítom, elmentem mégsem marad meg. Az Everest is és a Cpuz is 1,8-at mutat. Mit kellene beállítanom hogy biztosan le tudja egy memtestet futtani 2,1V-on is, ezzel kiszűrni, hogy tényleg a memó a hiba oka. A régi ramokkal semmi gond nem volt. Sürgős volna. Köszönöm!
-
sgergi
veterán
válasz
Barett 50cal #16891 üzenetére
Ha minden igaz, akkor simán. De valószínűleg az 1066MHz-et biosban be kell állítani kézzel, különben 800-on fog menni.
Aktív témák
Hirdetés
- Corsair Vengeance LPX 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3600 (PC4-28800) AMD C18 INGYEN FOXPOST
- Gigabyte GA-H77M-D3H (rev. 1.1) LGA 1155 alaplap
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Eladó Gamer PC félkonfig : Asus UEFi HDMi-s alaplap/Core i7 k-s proci/hűtés !
- Eladó PC félkonfig : Gigabyte UEFi alaplap + intel Core i5 processzor + hűtés !
- Eladó Gamer félkonfig : ASRock Gaming Fatal1ty alaplap/16GB DDR4 RGB/i7 6700/hűtés !
- ASUS Z97-AR + 4790K + 32GB félkonfig
- Corsair Vengeance 2x4GB DDR4 3000mhz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest