- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Home server / házi szerver építése
- LG LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz
sebescs #16892 üzenetére
1. lehet a táptól, de lehet, hogy elég lenne kipucolni a gépet, mert érintkezési hiba, vagy túlmelegedés esetleg.
2. Ez lehet a net miatt is. Milyen net? Mert ilyet régebben csinált nálam is, ugyanis kapcsolódáskor kér ip címet, és lehet ennyi idő, mire kap. Részletesebben valamilyen netes topikban tudnak segíteni.
-
-
modern
aktív tag
-
modern
aktív tag
válasz
Barett 50cal #16891 üzenetére
sztem elmenne a ramod, de max 800mhz-en
-
modern
aktív tag
Üdv.
Lenne egy probémám.
Rem tud vki segíteni.
Van egy gigabyte ga-m52l-s3 tipusú alaplapom.
És van 2db samsung 80gb-os sata2 hdd-m.
És az egyiken van rendszer(xp) a másikon nincs(adatok tárolására haszn.).
És szeretném bekötni mind2-t de ezt írja ki:
DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTERHa csak az egyiket akarom akkor is ezt írja, és ha csak a másikat akkor is..
Vmi ötlet?
-
darál0w
Jómunkásember
hali.
ezekről a lapokrol mit tudtok?
1. :Gigabyte GA-P31-ES3G2. :Gigabyte GA-EP31-DS3L
3. :ASUS P5B-VM
igazábol pontosan az érdekelne,h ezek mennyire yo tuninglapok.
lehet e velük egyáltálán tuningolni és ha igen,akkor hogy bírják?
ha yol tudom nincs rajtuk integrált vga.ha tévednék javítatok ki.
előre is kössz. -
sebescs
csendes tag
Üdv a Szakiknak!
2 problémára szeretnék tőletek segítséget kérni:
1.: a gép teljesen indokolatlanul újraindul. Ebben a hónapban 3x fordult elő (2 db you-tube video nézés közben, valamint 1 db DVD film nézés közben). Mire figyeljek, hogy kiszűrjem a probléma okát? Esetleg vmi monitorozó prg telepítése stb segít? Nem állállást produkál, hanem mintha RESET lenne. Újraindulás után nem ír ki semmit.2. xp indítása után a hálózat-internet kb 1 perc után érhető csak el (addig olyan mintha keresné!). ez fennáll azóta mióta ez az alaplap megvan ~ 4 éve
Alaplap: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775Dual-880Pro&s=775 kb 4 éves, legfrisseb bios
proci P4 3,0 ghz 360 típusú 1 éves
hálókártya alaplapi
videókártya Inno3D GFX5200 agp passzív 4 éves
táp 400W féléves
semmi nem lett piszkálva a gépen (feszültség és fordulatszám)
xp sp3 telepítve 2,5 hónapja+legújabb driverek mindenreválaszotokat előre is megköszönöm
-
Barett 50cal
senior tag
Hali
Lenne egy P5B alaplapom,és van 1-2darab 2Gbos OCZ Reaper 1066Mhzes RAMom.
Elmennének benne,bármilyen más dolog nélkül,pl szoftverfrissités(BIOS),vagy ilyesmi....
ÜDv -
Chris678
csendes tag
Sziasztok !
Kérdésem a következő van egy Asus M2N68-AM alaplapom és tettem bele egy Phenom X4 9600-as processzor. A két db 1GB 800-as Ramomat nem tudom csak 200, 266,333,400-as sebességekre állítani. 533-nál már elszáll a rendszer, több lehetőséget pedig nem ajánl fel. Ez azért érdekes nekem mert ugyanebben a lapban X2 5200+ procival lehetett választani 800-as ram sebességet és eddig ezen jártak a régi procival a ramjaim.
A biosom a legfrissebb amit az Asus honlapjáról letöltöttem. Esetleg nem vettem észre valamilyen beéllítási lehetőséget ? Vagy csak így jártam és nem fér össze a három hardver lap, proci, ram, 400MHz-nél nagyobb sebességen ? -
Lenry
félisten
válasz
Joey Axel #16886 üzenetére
az MSI-t, mert az Intel chipsetes
de én a helyedben megszabadulnéák a 478as P4-től és vennék egy LGA-s DualCore procit (E2000es széria ~8ezer forint), meg akkor egy normálisabb lapot, mert ez a P4, akárhogyis húzod kevés lesz az X1900 alá...persze, csak ha van rá keret... ha nincs, akkor viszont mindenképp az MSI lapot vedd
-
Joey Axel
csendes tag
Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy Melyik alaplapot ajánlanátok megvásárlásra....!Biostar P4M900-M4:
Alaplap
- foglalat: 478
- támogatott processzorok: Intel Celeron D, Intel Pentium D, Intel Pentium IV
- FSB: 800 MHz
- Northbridge chipset: VIA P4M900
- Southbridge chipset: VIA VT8237A
- max. 2 DIMM DDR2
- memóriatípus: DDR2
- max. DDR2 memória: 4096 MB
- LAN chip: Realtek RTL8201CL
[+ további leírás]
- LAN sebesség: 10 Mbit (IEEE 802.3), 100 Mbit (IEEE 802.3u)
- hangkártya: Realtek ALC861VD
- audio csatorna: 6.1 (surround)
- RAID kompatibilis: RAID 0, RAID 1
- csatlakozók: 15 Pin D-SUB kimenet, Ethernet RJ45 (10/100 Mbit), fejhallgató, mikrofon, S/PDIF optikai, USB 2.0
- PC csatlakozók: IDE, S-ATA II (300 MB/s), USB 2.0
- 2 x PCI-Express csatlakozó
- PCI-Express csatlakozók: 1 x PCI Express 2.0 x16, 1 x PCI Express x1
- MicroATX formátum
- méret: 190 x 244 mmVagy egy
MSI 945GCM478-L:
Alaplap
- foglalat: 478
- támogatott processzorok: Intel Celeron, Intel Celeron D, Intel Pentium Extreme, Intel Pentium IV
- max. 1 processzor
- FSB: 800 MHz
- Northbridge chipset: Intel 945GC
- max. 4096 MB, 667 MHz-es max. 2 DIMM DDR2 memória
- videókártya az alaplapon
- videókártya memória: 192 MB
- LAN chip: Realtek RTL8101E
[+ további leírás]
- LAN sebesség: 10 Mbit (IEEE 802.3), 100 Mbit (IEEE 802.3u)
- audio chip: Realtek ALC888
- audio csatorna: 7.1 (surround)
- csatlakozók: 15 Pin D-SUB kimenet, 3,5 mm-es jackcsatlakozó
- PC csatlakozók: ATA/133 (133 MB/s), Ethernet RJ45 (10/100 Mbit), párhuzamos (IEEE1284), S-ATA II (300 MB/s), soros (RS232), USB 2.0
- 1x PCI-Express x16 csatlakozó
- 2 PCI csatlakozó
- MicroATX formátum
- méret: 244 x 244 mmUgyanis beleszeretnék tenni egy Sapphire Radeon X1900-as videókarit ami 256 mb-s 265 bit-s és hááát nem tudom melyik is lenne jobb hozzá....!Meg ha esetleg tuningolnám a 2,80 GHz-s Intel Pentium4 Northwood -os procit!
Várom a válaszotokatKöszönöm előre is a válaszotokat!
Sziasztok! -
Zarbi
tag
Császtok!
Az én kérésem nem csak igazán alaplapra vonatkozik, de valami hozzáértő emberke tuti tud segíteni. Bekellene nekem árazni a következő konfigot:
ASUS M2N alaplap
AMD Athlon 64 3800+ X2 2Ghz
2*1gb DDR2 800MHz-s nemtom mien RAM
2*250GB Samsung SP2504C vinyó
Inno 8600GTS 256mb-s VGA
valamien TV tuner
LG DVD olvasó, Pioneer 24*-s DVD író
aszem 350wattos codegen táp, nem tom mien beépített hőmérséklet monitorozós ház
Genius 2.0 Hangfal SP-HF1250X (fadobozos)
Labtec vezeték nélküli egér és bill.+tartalék vezetékes egér és bill
Creative VGA webcam+ Creative HS-390-s headset
SAMSUNG SyncMaster 720N 17"-s 8ms TFT monitorÉn 90-95nél lentebb nem szeretném adni. szerintetek?
-
atesss
addikt
válasz
Daemon09 #16876 üzenetére
Pár óra keresés
után csak sikerült megtalálni amit kerestem ! [link]
(Pedig mostanra már küldtem e-mailt ennek a kaposvári boltnak is)
A 131. oldalon van a lényeg.
A +5V Aux az a +5V Standby ugye ?Akkor most vághatok neki egy Mercury táp átalakításának
Még így sem lesz egyszerű... -
Devdi
aktív tag
Sziasztok. Van egy Gigabyte P45-DS3 alaplapom és van egy CorsairVX450-es tápom. A tápból ilyen sercegő/cirippelő hang jön ki. Írtam az iponnak és erre az volt a válasza, hogy ez az integrált hangkártya miatt van... Ez igaz?
-
atesss
addikt
válasz
Daemon09 #16872 üzenetére
Az direkt van így, nagyon ki van ám találva ez a ház ! Felette rögtön asszem a vinyó van.
Minden pont passzol, pont csak akkora, amekkorának kell lennie.
A D500-ra keresve meg is találtam a gépet: [link]
Eredetileg tényleg egy P4 1,5-ös proci volt benne, csak azt inkább berakta haverom a másik gépébe e helyett a Celeron helyett. Inkább -200Mhz, csak ne legyen Celeron alapon.És a táp is megvan a Compaq honlapján körbenézve:
[link]
[link]
[link]
Az a durva, hogy 50W-os a táp, ha tényleg ez az ! -
atesss
addikt
válasz
Daemon09 #16869 üzenetére
Köszi, elvileg ennek tünne, csak szerintem 865-ös chipset nem lehet benne.
"System board Intel 865G Chipset"
2001-es dátum szerepel a lapon ugyanis.Szerk: Déli hídon:
Intel
FW 82801BA
F135IA31
Sl5PN
Intel 00Ez alapján [link] ez az ICH2, és 845-ös vagy 850-es északi híddal lenne (lehet azt is megnézem majd mindjárt).
-
Daemon09
őstag
válasz
atesss #16867 üzenetére
COMPAQ 277499-001 S478 MOTHERBOARD Ez lesz az a lap.
Elég nehéz lesz hozzá tápot találni, valami gyári konfogba volt a lap speckó compaq táppal. Ezt kellene megtudni, lenne miböl kindulni. -
atesss
addikt
A következő problémában kérném a segítségeteket:
Egy barátomtól kaptam egy régi, P4-es Compaq irodai gépet, amit be kéne üzemelnem, minnél elöbb.
Sajnos a tápja az ami nincs meg már, és a csatlakozója nem valami szabványos, 14 pines :
Próbáltam már neten rákeresni, de többfélé kiosztást is találtam rá(pl. a pinouts.ru-n néztem)
Az alaplap valószinüleg egy Compaq D500 System Board, vagy találtam még "Compaq Evo 3/500 sff system board-n478", vagy "253219-001 COMPAQ REF System Board Evo D300/500" néven, de itt a képe is:
Nem tudtok valamit ennek a tápkiosztásáról ?
Van otthon jónéhány "kodegány" táp, tehát lenne mit átalakítani, ha tudnám a kiosztást.
De ha 2000 körül kapok valahol egy ilyen tápot, akkor az mégjobb lenne (mert akkor méretben is passzolna a kis fekvő házába, és nem is lógna ki a táp).Egyéb infók az alaplapról amit le tudtam olvasni a matricáról:
SP#252229-001 P52C40G9SMG416 AS#253219-001
DG#011467-000 PRODUCT OF INDONESIA REV 0G -
BPFeri
senior tag
válasz
richies #16865 üzenetére
Szia !
Ha jóltudom alapon 333FSB -je van az említett procinak, vagyis ha alapon használod akkor 1:1 (2x) hajtva a RAMokat megkapod a 666Mhz –t annyit pedig tudnak az említett ramok. ( de lehet hogy vki megcáfol ezen állításomban )
Más, az Intel "csak" felszorozni tud (legalábbis egyenlőre)
Üdv, F.
-
richies
senior tag
sziasztok,
egy meglevo ddr2-667 mhz-es (micron) memoria mukodni fog egy E8600 procival (3.33GHz),
valszeg jobb gygabyte, vagy asus lapban?(leosztassal talan
)
koszi a valaszt!
udv
-
borat26
aktív tag
Az is megvan!
Ezt kifelejtettem. -
-
borat26
aktív tag
Sziasztok!
Megbízható alaplap az ASRock 4Core 1600 Twins-P35?
-
havast
aktív tag
hello!az lenne a kerdesem,h van 1 ilyen lapom: GA-MA78GM-S2H F7es biossal/asszem legujabb/.2x1GB 800mhz-s kingmaxxal,meg 1 phenom9500 x4-el.az a helyzet,h biosban nem tudom,h hogy lehet bekapcsolni a ganged mode-ot.a gyarto azt irja:"
Phenom CPU have two individual memory controllers (DCTs), each one of them controls single memory channel (64 bit). These two DCTs can work simultaneously when memory modules are installed on different memory channels. It is called “unganged mode”.
You can switch to “ganged mode, 128bit” when you are using two or four of the same memory modules. Please kindly enter BIOS setup program, to press CTRL+F1 key to enable advanced BIOS setup features then enter "MB Intelligent Tweaker(M.I.T.)\ DRAM Configuration", to set the “DCTs Mode” as “Ganged”.
csakhogy a dram confignal nem nagyon latok olyan menut,h DCTs mode.....elore is kosz a segitseget!
-
richies
senior tag
sok forumon olvastam ,hogy sokaknak ment 4.2-n stabilan, gyari hutessel..
akokr ez csak legenda?
vegul is 4ghz is eleg lenne
csak gyorsabb lenne a jelenlegi 2.4-esnel..
dell gep, s annak a biosaban semmit sem lehet allitani
ezert kell uj masina
asusok nem jok? -
richies
senior tag
sziasztok,
sajna a core2do-s cuccokkal nem vagyok otthon, eljart felettem az ido, meg a gyors technologia.a kerdese ma kovetkezo,
a cegem akar venni egy gyors gepet, s majd huzni is fogjuk
szoval adott egy e8600-as proci, s ezt milyen lapban tudjuk biztosan gyari leghutessel 4.2 Ghz-re huzni ,stabilan?max 35e Ft os lap...
minisegi kell s, atom stabil legyen!koszi
-
sgergi
veterán
válasz
NeoExDeath #16844 üzenetére
El lehet ott férni.
Persze függ a vidkari hűtőjének méretétől. Alul pedig nem a flopi van, hanem usb, firewire(?) meg hasonló kivezetések, amit egyszer rádugsz, aztán úgyis ottmarad.
-
Vasinger!
nagyúr
Mi a különbség a P35 és a P45-ös chipkészlet között? Konkrétan a (Gigabytenál)
-
NeoExDeath
aktív tag
válasz
Hosssszu #16840 üzenetére
De igen
Köszi a válaszokat!
Még egy kérdés: szerintetek a Ds3-on a PCI-E 16x és az egy darab 1x -es sín nincs túl közel egymáshoz? Kicsit olyan benyomásom van mintha kissé szűkös lenne. Ugyanez igaz a legalsó PCI ra, mondjuk remélem a floppy csati van alatta meg ilyesmi ami úgysem kell
-
aero.
veterán
ja és még ha kiveszem a vga-t, akkor sípol ugyan, hogy nincs ... de keyboard controller-re panaszkodik.
-
aero.
veterán
sziasztok. akadt egy kis problémám.
MSI-6580
P4 2.53ghz ( 2.69ghz )épp nemrég sikerült szereznem egy videókártyát ( x1650xt agp ), beraktam azonnal a gépbe, de sajnos a 4 tűs tápcsatit nem dugtam rá ( nem vettem észre a csatit ). így persze nem indult el, más baja nem volt, csak ez, széthúztam, megnéztem stb ... aztán mikor egyszer indítottam volna, a d-bracket ledjei hibát jeleztek, mégpedig initializing keyboard controller ... sokszor csinálta már ezt, áramtalanítás után, vagy kábel ki/be dugás után megjavult ... most sajnos nem. Aztán elkezdte az initializing video adaptert ( detecting cpu clock, vide onboard check stb ... ), volt még memória, és processzor sérülés is. na de semmilyen alkatrészhez nem értem, a vga-n kívül, nem törtem bele, nem törtem le, nem karcoltam meg, nem mozdult el ... semmi. és van egy gyanúm, hogy csak szórakozik velem és már nagyon idegesít, mert már nagyon vártam, hogy játszhassak
... szóval ha esetleg tudna valaki segíteni ... nagyon megköszönném.
a videókártya amúgy jó, a processzornak sincs semmi baja, már volt cmos reset, bios elem kivétel, áramtalanítás ... és nem felejt
amúgy addig jut el a gép, hogy bekapcs, power saving mode, és készenlétibe rakja a monitort, a hiba miatt nem is megy tovább. ja, és észrevettem mégvalamit. azthiszem az agp nem megy, vagyis nem kap áramot x1650 alatt, mert a ventije sem indul el.
-
Stirbi
addikt
válasz
NeoExDeath #16838 üzenetére
jah és egyébként az alaplapok összehasonlitásárol itt találsz dolgokat [link]
-
Hosssszu
őstag
válasz
Csak nem a Final Fantasy 5-ből szerezted a neved?
-
Stirbi
addikt
válasz
üdv
a p43 as chipset támogatja az 1066osramokat, ds3jobb, és ep35ds3 azér job mer magas fsb-t lehet elérni vele tuningoláskormellesleg mind 3álltalad emlitett lap nagyon jo, nekem ep43-ds3l em van tuningban is szépen remekel
,
de ha van pénzed akor vegyél ep35 ds3 at kitudja beleszeretsz a tuningba és tuningörült leszel
-
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok!
Gépvásárlás elött állok, és pont most felmerült egy két szempont az alaplapokra nézve.
P43-as alaplapot néztem ki. Namost a Wikipedia ([link]) szerint a P43-as chipset nem támogatja az 1066Mhz-es DDr2-es ramokat, csak a 800-asokat. Ez igaz? Csakmert 1066-osokat terveztem és ezt jó lenne tudni.Másrészt az alábbi két alaplap közül melyik a jobb szerintetek?
GIGABYTE GA-EP43-DS3L
GIGABYTE GA-EP43-DS3Árban nincs hatalmas különbség, felszereltségben annál inkább. (az L tele van PCI-E 1x esekkel, a másikon inkább több sima PCI van). Az L tudtommal Light vagy valami ilyesmit jelent, azt terveztem de kicsit elbizonytalanodtam.
A GIGABYTE GA-EP35-DS3 is egy árban van velük. Ez miben jobb?
Köszi előre is.
-
puttputt
őstag
válasz
Nemesys #16830 üzenetére
Üdv!
Ez fura dolog..., ilyen hibával még nem találkoztam.
Próbáld meg úgy, hogy rárakod-másolod a gépedre a teljes tartalmát..., aztán onnan.
Vagy "írd meg" iso-ra gépre, aztán egy Iso burner-rel CD-DVD-re.
/Vagy az iso tartalmat daemon tools-szal megnyitva másold gépre és onnan írni, ha eredetileg abban lenne.../
Több 5letem nem nagyon van. -
mantas02
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy lehet e tuningolni Gigabyte GA-945PL-S3P lappal? E2180 processzorom van!
-
Nemesys
tag
Halii!
Na mizu erre felétek? Ádi, hol vaaagy?!
Lenne egy kérdésem! Tudom nem ide tartozik de szeretem ezt a topic-ot
Hogy a fenébe tudok kiirni egy xp-cd-t? Akármivel próbálom nem másolja mert illegális lemez vagy mittomén! Ajánlatok?!
-
a1rl1ne
tag
AZ alaplap tipusa Abit AN8Ultra. Tettem bele egy kétmagos X2 procit tökéletesen müködött vele.Gondoltam azért csinálok egy Bios resetet, innentől kezdve nem tudom az Abit EQ-t belőni a Bios-ban úgy hogy menjen a proci és a Vga ventillátora is.Fel áll a Windows is de csak addig megy mig be nem melegxik,aztán szépen lelövi magát.
Ha valaki tud légyszi segitsen mit merre mire állitsak? SOS -
Tidus
addikt
Sziasztok! A kérdésem a következő van egy Asus M3A79-T Deluxe alaplapom, lehetséges-e hogy nem az elsődleges hanem a második PCI-e aljzatba teszem a VGA-t mert helyszüke miatt nem tudom az elsőbe belerakni, egyébként négy PCI-e aljzat van az alaplapon!
Mivel ezt a hűtőt el kellene fordítanom, a ramok végett, és belelóg a VGA-ba! -
Navaze
tag
-
jasonka
aktív tag
válasz
Navaze #16823 üzenetére
(Nem tom nekem válaszoltál "é"...
- de ha igen :
Épp az a gond, hogy - mint írtam - a prociventillátor fordulatszámára SEMMI adatom sincs : sem az alaplapról, sem az Everest-ből - azaz lövésem sincs milyen fordulaton megy a ventillátor, és hogy változik-e egyáltalán a ford. szám, ahogy a proci melegszik....
-
Navaze
tag
Szia nálam ugyan ez van 2.8mhz-es Northwood-nál csak 10-15c-al alacsonyabb hőmérsékleten.37-40C-re sikerült a procit, (tápventivel stb) hűteni és anyit ért mint halotnak a beöntés
Ha az everested 2800rpm-et ír a cpu ventilátorra akkor anyin megy.Nálam megegyező adatokat ad a bios-al.De én is kiváncsi lennék mit lehet vele még tenni
Alapjáraton nálam is 60c a proci max venti seb. mellet is.
-
jasonka
aktív tag
Üdv Mindenkinek !
Az alaplapom nem méri / ill. nem érzékeli (?) a proci (P IV 2,8 GHz) ventillátor fordulatát és a procihőfokot sem - erre vonatkozó adat a BIOS SETUP-ban nincs.
Így az Everest hőfokmérésére kell hagyatkoznom...Mivel a közelmúltban előfordult párszor, hogy az XP Prof ismeretlen okból egyszerűen "kilépett" adott (nagy erőforrást igénylő) játékból levett házburkolat mellett rendszerstabilitási tesztet végeztem az Everest-tel : a CPU pillanatok alatt 62-67 majd 71 fokra ment fel.
( Valóban forrónak bizonyult...)
A prociventillátor ( mely természetesen az alaplapra van csatlakozatva ) folyamatosan működik...
Kérdés : Lehet, hogy az alaplap nem szabályozza a processzor terhelésének megfelelően a venti fordulatszámát, így a ventillátor egy állandó fordulaton megy, ezért melegszik túl a proci ? (Azaz az alaplap a hibaforrás ? ) -
sgergi
veterán
válasz
Oszkár26 #16820 üzenetére
Ez nem chat, hanem fórum, várj türelemmel.
Egyébként minden attól függ, hogy milyen procihoz, mekkora tuningot, milyen lappal akarsz. 6 fázis nem árt a lapon, quadokhoz ennél több is lehet. Jó, ha a feteken van hűtés, illetve a az északi és déli hídon is komolyabb hűtés van. Biosban jó, ha kis lépésekben tudsz feszt adni minél több dolognak. De még ez sem biztos, hogy feltétel, pl. p35-ds3-on nincs hőcső és mégis simán megy 500-as fsb-vel stabilan fesz emelés nélkül. Szóval nagyon sok tényező közrejátszik.
-
Oszkár26
tag
na
-
Oszkár26
tag
-
Oszkár26
tag
Hali egy alaplapon mi kell legyen ahoz hogy (bíztonságosan és) nagyon jól lehessen tuningolni vele ??????
-
BPFeri
senior tag
válasz
kornel8585 #16813 üzenetére
Szia !
Szvsz 11- 13k (max) ha tényleg hibátlan és hiánytalan a cucc.
Üdv, F.
-
kornel8585
tag
sziasztok.szerintetek egy asus p5b alaplap minden tartozékával 2év garival mennyit ér meg?4hónapot használtam.előre is köszi.
-
kornel8585
tag
sziasztok.szerintetek egy asus p5b alaplap minden tartozékával 2év garival mennyit ér meg?4hónapot használtam.előre is köszi.
-
BPFeri
senior tag
válasz
terrion #16809 üzenetére
Szia !
Elég furcsa amit az előző tulaj állít
hisz a mellékelt lista alapján is egyértelműen támogatja az említett procikat ( természetesen a megfelelő BIOS verzióval) és nyugodtan megveheted , nagyon jól fogsz járni vele. Príma kis deszka !
Üdv, F.
Ui de ha több (megbízhatóbb) infót szeretnél ITT a helyed !
-
Navaze
tag
Ismét én és a lapom sziasztok
Evga 680i, egér-billentyüzet fura dolgokat csinál winben is játékokban is bios alapon.ablakot húzok ide oda aztán el tünik az általam huzott ablak majd egyzser csak meg jelenik stb.A billentyüzet, használat közben a "marha sok gombot nyomtál le egyszerre cimbora" figyelmeztető hangot morzézza alaplapi sub-ról.
Tuning.Katasztrófa, a fent említett problémák fel erősödnek és a hang is elmegy jóval többször szét hullik a vezérlés mint alapon.Mind ez, jóval 333fsb alatt amit azért sztem mennie kéne.Amit próbáltam:
-usb-ps2 egér-bill csere-bere
-bios frissítés-beállítás stb.(ha van valakinek bios-os ötlete annak örülnék )
-cpu,táp,vga,vinyó mindent ki cseréltem már
-A csodás nvtune gyökeres ki írtása xp alatt, plusz remélem biosból is.
A lap kívülről hibátlannak tünik semmi puffadt kondi semmi hibára utaló jel.
Ha valaki találkozott ilyennel vagy hasonlóval írjon légyszi -
terrion
tag
üdv ...szeretném megkérdezni hogy érdemes-e elcserélnem az abit ix38quad gt lapom egy gigabyte ep45 ds3-ra...procit ma váltok e6420 rol e8500 ra..
a gigabyte tulaja azért cserélne mert állitolag a lap nem szereti a q6600 -t ilyen létezik????
ha a q6600 t nem szereti akkor lehet a e8500 sem fogja? -
sulep
senior tag
Sziasztok!
Az olcsóbb régióból a három közül melyiket ajánlanátok inkább?
S775 Gigabyte GA-G31M-S2L
S775 Gigabyte GA-G31M-S2C
S775 Asus P5KPL-AMLényeg hogy megbízható legyen mert évekig lesz használva napi 8 órákat.
-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!
Bekapcsoláskor elkezd sípolni a gépem folyamatosan.Mindent alapra vettem a biosba,és abbahagyta.De ahogy állítok valamit megint elkezd sípolniTegnap volt bios frissítés(f5h-ról f8-ra).Eddig még soha nem csinált ilyet.
-
raider5
csendes tag
Helló! Az lenne a kérdésem, hogy nemtudja-e valaki, hogy egy Epox EP-8KHAL+ alaplap-ba jó lesz-e egy Geforce 6600 GT vidikari vagy esetleg valami olyan videokártya amin van pixel shader és vertex shader...ha tudtok ilyet akkor legyetek szivesek ide megírni. előre is kössz
-
Gyufaaa
veterán
-
spedyboy
senior tag
Sziasztok!
tudom hogy ez igazábol nem ide illik de nem találtam erre vonatkozo ÉLÖ topicot ezért megkockáztatom h. felteszem a kérdést nektek.szoval adott egy creative 30PD004000000-tipusu webcam és egyszerüen nem találok hozzá drivert ...
tudnátok nekem segiteni ebben hogy hol tallahatok?
esetleg ha linket is kapnák annak nagyon örülnék!
és elöre is köszönöm a segitséget!
üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fűnyíró topik
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kedvenc zene a mai napra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Gigabyte GA-H77M-D3H (rev. 1.1) LGA 1155 alaplap
- Corsair Vengeance LPX 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3600 (PC4-28800) AMD C18 INGYEN FOXPOST
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest