Aktív témák
-
Mappa
addikt
Sziasztok
P35-DS3 lapkán a GSATA(lila) csatlakozó mire jó illetve miben tér el a sárga SATA-tól ? -
Mappa
addikt
Hi
elképzelhető hogy GIGABYTE P35 DS3 alaplaphoz még nem jött Win7 32/64bit driver??? se a külföldi se magyar hivatalos oldalon nem látom
-
Mappa
addikt
Hali
most vettem gépet külön alkatrészekből...és hát még sosem raktam össze gépet..na most,amit összelehet és összekell dugdosni azt megtettem...el is indul...aztán olyat ír ki hogy DISK BOOT FAILURE,INSERT SYSTEM Disk and Press Enter...asszem ezt írja ki bementem biosba hogy cd-rom boot-on elsőként...elmentem,restart ugyanezt írja ki....a dvd-író ba csak egy táp csatit dugtam de mivel ez ilyen új csatlakozos (legalábbis nekem új) ilyen lapos nem olyan régi 4 pin-es mit szurhattam el
a lap Giga P35-DS3 író Pioneer DVR-216
-
Mappa
addikt
ma vettem egy GIGA P35-DS3 lapot...buta kérdés következik...csavarokat ..a házhoz kapok amivel rőgzítem benne vagy az alaplaphoz
-
Mappa
addikt
Hi eddigi összeállított konfigom Giga P35 DS3 lappbol áll viszont akitől
"venném" majd a gépet kérdezte hogy ragazkodom a Gigabyte laphoz mondom eddig csak jókat hallotam róla ezt ajánlották..de megkérdeztem Ő mit ajánlana és INTEL alaplapot javasolt,na most megnéztem a Intel lapokat pl ezt INTEL DP35DP ami szinte annyiban van mint egy P35 giga lap viszont ez a intel még DDR2 ramok közül a 1066 Mhz nem támogatja most kapásbol egy érv amiért inkább Giga lap. Vagy van más Intel alaplap ami tényleg jobb az általam emiltett Giganál ? nemhiszem hogy ki***ás képpen ajánlana gagyit ...tehát intel alaplaporol mi a vélemény tapasztalat (eddig nem sokat tudok róla)
Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Gigabyte GA-H77M-D3H (rev. 1.1) LGA 1155 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest